Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

,

PRVI PORAZ KUGLAČICA, 09. 01. 2012.
Jednako kao i prošlogodišnje kuglačke sezone pobjednički niz kuglačica KK Policajca zaustavljen je u Ozlju. U zaostaloj utakmici 1. kola tekućeg prvenstva 2. HKL zapad/jug domaće kuglačice ŽKK Kupe uvjerljivo su bile bolje od vodeće ekipe u prvenstvu pobjedivši rezultatom 7: 1 (16,5:7,5) te 3332:3106 u ukupno srušenim čunjevima.
U nedavno završenom mini-prijelaznom roku ŽKK Kupa se pojačala i u svoje redove dvojno registrirala mladu Katarinu Zajec iz zagrebačkog KK Zagreb Zabokya i upravo je ta kuglačica, zajedno s iskusnom Šteficom Pavlaković, otvorila put ka pobjedi svoje ekipe. Katarina je bila bolja od solidne Matee Gašparović, a Štefica je u predzadnjem hicu s devetkom prestigla Nikolinu Marković. Š. Pavlaković - N. Marković 546:533 (2,5:1,5) i K. Zajec - M. Gašparović 559:534 (3:1).

ŽKK Kupa - KK Policajac - zapisnik

2. HKL zapad/jug - tablica

SRAMOTNA DISKRIMINACIJA MATEE GAŠPAROVIĆ, 06. 01. 2012.
Ako je do sada i bilo nekih dvojbi o tome je li mlada kuglačica KK Policajca Matea Gašparović diskriminirana od strane vodstva Športske zajednice Grada Ogulina (ŠZGO), nakon ne stavljanja iste na glasački listić za izbor najboljih u sportu Grada Ogulina za 2011.g. uopće više nema nikakvih dilema. Na djelu je najprljaviji oblik diskriminacije po osnovu političkog ili drugog uvj

Turnir za Dan Grada Ogulina KK Policajcu, 06. 09. 2009.
N. Majnarić uručuje pehar za osvojeno 1. mjesto u 2. HKL prošle sezone Valentini PrpićDanas je na ogulinskoj gradskoj kuglani u katastrofalno lošoj organizaciji ŽKK Ogulin održan kuglački turnir na kojem su, pored kuglačica organizatora i njihovog podmlatka, sudjelovale i kuglačice KK Policajca te osvojile sve što se dalo osvojiti.
Naime, u KK Policajac poziv za današnji turnir stigao je pred tek pred nekoliko dana i prema onome što je bilo navedeno u pozivu to je trebao biti turnir sva četiri ženska kuglačka kluba s područja Karlovačke županije - ŽKK Ogulin, KK Policajac, KK Karlovac i ŽKK Kupa, a sve pod pokroviteljstvom Grada Ogulina i to u čast proslave Dana Grada. Pozivnica za taj turnir u KK Policajcu je prihvaćena jer je to bila dobra prilika da se tjedan dana prije početka prvenstva 1. HKL-žene provjeri trenutna forma kuglačica.
No, umjesto dobro organiziranog turnira četiri kuglačka kluba, organizator je u zadnji čas uspio skupiti sedam svojih starijih i sedam mlađih kuglačica koje su onda, zajedno s kuglačicama KK Policajca odigrale pojedinačni turnir na 60 hitaca. Mnogobrojna kuglačka publika na kuglani bila je više nego razočarana, a kuglačice KK Policajca ne da nisu bile u prilici provjeriti svoju trenutnu formu nego nisu odradile niti pošteni trening. A Karlovčanki i Ozljanki nije bilo jer su, navodno, kasno dobile poziv na turnir?!

Termini na kuglani poznati - pripreme započele, 29. 07. 2009.
Gradska kuglana Nakon dva sastanka predstavnika svih ogulinskih kuglačkih klubova u organizaciji nedavno osnovanog Kuglačkog saveza Grada Ogulina i u nazočnosti tajnika Športske zajednice Grada Ogulina usuglašeni su termini treniranja na gradskoj četverostaznoj kuglani "Klek".
Tako će prema novom rasporedu, koji će se službeno primjenjivati od 1. kolovoza, a praktično se već primjenjuje, ženska ekipa KK Policajca trenirati četiri puta tjedno i to ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i nedjeljom (ukupno 8 sati), a muška ekipa na raspolaganju ima termine utorkom i četvrtkom (ukupno 5 sati).
Iako su kuglačice pod vodstvom trenera Željka Stipetića već ranije započele s treniranjem, jučer su se i službeno okupile na treningu te je dogovoren plan i program priprema za prvenstvenu sezonu 1. HKL koja počinje već za mjesec i pol dana tj. 12. rujna 2009. utakmicom prvog kola u Koprivnici protiv ŽKK Podravke.
Muška ekipa također je jučer imala prvo okupljanje na kojem su upoznati sa novim terminima i rasporedom treninga pred novu sezonu u 3. HKL zapad koja će početi 10. listopada 2009. godine (parovi još nisu izvučeni).
Inače, u proteklu subotu 25. srpnja u Rijeci je održan Plenum svih kuglačkih klubova Kuglačke regije Zapad na kojem je sudjelovao i predstavnik KK Policajca. Pored već uobičajenih tema kojima se bavio Plenum, svi predstavnici upoznati su s najvažnijom novošću u slijedećoj kuglačkoj sezoni, a to je igranje Kupa na način kako se to odigrava u nekim drugim sportovima.
Zbog svega toga pred kuglačicama i kuglačima je jedna naporna i dugačka sezona za koju se treba i dobro pripremiti kako bi se ostvarili zacrtani ciljevi.

 Raspored korištenja Gradske kuglane "Klek"

Prvo kolo u Koprivnicu - INA na premijeri u Ogulinu, 09. 07. 2009.

U prostorijama Hrvatskog kuglačkog saveza u Zagrebu, Ilica 37/I danas poslijepodne održano je javno izvlačenje startnih brojeva muških i ženskih kuglačkih klubova koji će se u slijedećoj kuglačkoj sezoni natjecati u 1. HKL. Izvlačenju su nazočili predstavnici sedam muških i tek tri ženska kuglačka kluba te od službenih osoba tajnik HKS-a Boris Mezak, voditelj lige Franjo Tomas i voditelj informatike Ivan Globan. KK Policajac na javnom izvlačenju startnih brojeva nije imao svojeg predstavnika.
Ždrijeb je htio da KK Policajac dobije startni broj 9 tako da, shodno startnim brojevima ostalih ekipa, u premijernom nastupu u 1. HKL, u prvom kolu koje je na rasporedu 12. rujna 2009. (subota) gostuje u Koprivnici kod ŽKK Podravka. Već slijedeće subote (sve utakmice 1. HKL igraju se subotom) 19. rujna 2009. godine u 13.00 sati ženska ekipa KK Policajca odigrat će svoju prvu prvoligašku utakmicu na domaćoj kuglani - gošće su ekipa ŽKK INA iz Siska.
Jesenski dio prvenstva završava utakmicama 9. kola koje se igra 28. studenog 2009., a proljetni nastavak je 16. siječnja 2010. Prvenstvo završava 27. ožujka 2010. u kojem "policajke" gostuju u Rijeci kod ŽKK Mlake.

Raspored natjecanja 1. HKL - žene.


Kadeti KK Policajca na pojedinačnom prvenstvu RH, 29. 03. 2009.

Kuglana u PakracuJučer u Pakracu i danas u Novskoj održavalo se XVIII pojedinačno prvenstvo RH U-14 za kadete na kojem je nastupilo i pet kadeta KK Policajca.
KK Policajac je na prvenstvo prijavio svu petoricu svojih kadeta koji treniraju u klupskoj Školi kuglanja Ogulin, a to su Nikola Stipetić, Matija Cindrić, Matej Pribanić te braća Ivan i Ante Hećimović.
Nakon ekipnog državnog prvenstva koje se Kadeti KK Policajcaodigravalo nedavno u Pakracu te parovnog državnog prvenstva u Ogulinu, ovo natjecanje je bilo treće za "mlade snage" KK Policajca i odlična prilika za stjecanje toliko potrebnog  iskustva. Ovaj puta na državno prvenstvo svoje kadete su vodili predsjednik kluba Marijan Turković i kuglač muške ekipe Mladen Hećimović jer su ostali u klubu bili zauzeti drugim obvezama.
Prvi nastup na pakračkoj kuglani najbolje od mladih "policajaca" odradio je Nikola Stipetić (452), odmah do njega je bio Ante Hećimović (419) pa Ivan Hećimović (412), Matija Cindrić (386) i Matej Pribanić (352).

  XVIII pojedinačno prvenstvo RH U-14 (prvi dan) 

  XVIII pojedinačno prvenstvo RH U-14 - konačni poredak


Prvoligaškim rezultatom zaključena 2. liga, 29. 03. 2009.

N. Marković - igračica utakmiceKuglačice KK Policajca, ovogodišnje prvakinje II. HKL zapad/jug, u poslijednjoj i zaostaloj prvenstvenoj utakmici 11. kola praktički su deklasirale kuglačice iz zadarskog KK Donata rezultatom 7 : 1 i 278 čunjeva razlike. U srušenim čunjevima bilo je 3322 : 3044. Ovo je bila 10. prvenstvena pobjeda mladih kuglačica KK Policajca ove sezone u kojoj su samo jednom remizirale (protiv KK Šubićevca u Šibeniku) i samo jednom izgubile (protiv ŽKK Goranina u Delnicama) te su tako sa 21 bodom uvjerljivo prve. Zbog tog iznimnog uspjeha ali posebno zbog današnje maestralne igre njima i njihovom treneru Željku Stipetiću mnogi su danas na kuglani uputili čestitke uz želje da slijedeće sezone Ogulin opet ima žensku prvoligašku ekipu.
No, da vidimo kako je to bilo.Već od samog početka "policajke" su vozile petom odnosno prvoligaškom brzinom te su u prvom bloku igračica Ana Puškarić (558) i Nikolina Marković (577 - igračica utakmice) pobijedile solidne Zadranke Tanju Perović (527) i Irinu Morović (529).
U drugom bloku Morena Rendulić (555) je svoju protivnicu Vasiliju Božajić (457) nadjačala za 98 čunjeva dok je Jasmina Dubić (544) ostavila tračak nade za gošće jer je od nje bila malo bolja Nives Grabovac (557).

  II. HKL zapad/jug 11. kolo KK Policajac - KK Donat 

  14. (zadnje) kolo II. HKL zapad/jug


<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starije>>

 
InfoStudio.hr