Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 09. 05. 2015.
U protekli petak navečer, u Lovačkom domu "Barutana" u Ogulinu, u nazočnosti većine članova i gostiju, održana je redovna godišnja Skupština KK Policajac Ogulin.
Skupštinom je predsjedavao predsjednik kluba Željko Stipetić koji je Skupštini podnio izvješće o radu za proteklih godinu dana i koje je jednoglasno prihvaćeno. Kapetan muške ekipe Branko Bajt upoznao je članove kluba i ostale nazočne na Skupštini o sportskom uspjehu i rezultatima ekipe KK Policajca u natjecanju 3. HKL Ogulin-Lika u sezoni 2014-15., uz detaljnu analizu postignutih rezultata svakog pojednica u ekipi.
Financijsko izvješće podnio je tajnik Marijan Turković, dok je izvješće Nadzornog odbora podnio član Nadzornog odbora Darko Brbot. Ukratko, financijska situacija u klubu je dobra, na vrijeme su podmirene sve obveze kluba i klub je poslovao u plusu. Nadzorni odbor zaključio je da su svi poslovi i aktivnosti u klubu vođeni po Statutu i zakonu.
Nakon prihvaćanja svih podnijetih izvješća Skupština je prihvatila i prijedog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta KK Policajac Ogulin te je donijeta Odluka o imenovanju tajnika Marijana Turkovića za likvidatora kluba u slučaju njegovog prestanka postojanja.
Pri kraju Skupštine prihvaćen je još i Prijedlog rada i financijskog poslovanja za 2015.g., a koje je predložio predsjednik kluba Željko Stipetić.
Od gostiju na Skupštini su bili nazočni predstavnici većine kuglačkih klubova iz Ogulina te načelnik PP Ogulin Dražen Lipošćak i veteran ogulinskog kuglanja i sporta Rade Knežević, koji su se prigodnim riječima obratili Skupštini.
Nakon redovnog djela Skupštine članovi KK Policajca i njihovi gosti nastavili su druženje uz prigodni domjenak.

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 22. 04. 2015.

SRETAN USKRS!, 04. 04. 2015.

POBJEDA ZA KRAJ, 28. 03. 2015.
U zadnjem, 22. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca ostvarili su zasluženu pobjedu, pobjedivši s osnova više srušenih čunjeva jednu od najboljih ekipa ove lige - KK Visočicu iz Gospića, rezultatom 5:3 (14:10) 3221:3086.
Pobjedu "policajci" mogu zahvaiti prije svega jednom od najlošijih pojedinačnih rezutata na utakmici kojeg su napravili gostujući igrači Dragan Delač i Tihomir Plavi protiv Bože Pavlakovića u prom bloku igrača. Naime, njih dvojica zajedno su srušili samo 365 čunjeva, od čega Delač 202 u prvih 60 hitaca, a preostalih 163 Plavi u trećem i četvrtom setu. Pavlaković je tako ostvario pobjedu od nevjerojatnih 212 čunjeva prednosti što gosti u nastavku utakmice nisu mogli nadoknaditi. Inače, u tom prvom bloku igrača kapetak KK Policajca Branko bajt izgubio je za 19 čunjeva od Nikice Došena.
U drugom bloku igrača jedina kuglačica u ekipi KK Policajca Ivanka Rebrović, iako je srušila manje čunjeva, ostvarila je vrlo značajnu pobjeedu protiv Ivana Nikšića, dok je Ivan Hećimović očekivano izgubio od Fabijana Bodlovića.
Treću pojedinačnu pobjedu i presudni bod za konačnu pobjedu za KK Policajac je ostvario najbolji igrač utakmice Anton Marković (596) protiv Milana Majetića, dok je Mladen Hećimović uvjerljivo izgubio od Vlade Alara.
Ovom pobjedom u poslijednjem prvenstvenom kolu KK Policajac je osigurao konačno 5. mjesto na tablici, što je najbolji plasman u prvenstvu od kada je formirana ova liga, tj. u zadnje tri godine.
Tijekoom ove kuglačke sezone ekipu KK Policajca pratile su brojne ozljede tako da je u zadnjih nekoliko utakmica ekipa imala odnosno ostala na samo šest igrača. Zbog ozljeda nisu nastupali cijeli ili veći dio prvenstva Ivica i Danko Gašparović, Ivan Salopek, Mirko Birač i Nenad Plivelić i zato je prava je sreća da je u mini prijelaznom roku iz ŽKK Ogulina došla Ivanka Rebrović koja je, u pravom smislu riječi, iako ima 60 i kusur godina, bila pravo pojačanje.
Sve u svemu, iza kuglača KK Policajca je jedna od rezultatski boljih sezona i da nije bio neočekivanih kikseva (Rakovica, Euphoria, Klek II) konačni plasman bio bi sigurno i bolji. Sada slijedi prvenstvena pauza i priprema za održavanje redovne godišnje skupštine, kao i priprema za narednu kuglačku sezonu.

ZAPISNIK                        KONAČNA TABLICA

NOVI KIKS KK POLICAJCA, 22. 03. 2015.
Kuglači KK Policajca na ovonedjeljnoj prvenstvenoj utakmici predzadnjeg, 21. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika ponovo su doživjeli kiks. Nakon neugodnog poraza protiv KK Euphorie u prošlom kolu, danas su s drugom ekipom KK Kleka, koju čine pretežno mlađi juniori ili kadeti, odigrali samo 4:4 (12:12) s time da su mladi kuglači KK Kleka bili bolji u ukupno srušenim čunjevima 3204:3193.
KK Policajac imao je četiri pojedinačne pobjede, a KK Klek II dvije. Za KK Policajac pojedinačne pobjede ostvarili su Ivanka Rebrović i Božo Pavlaković protiv Mile Štrka, odnosno Andrije Božičevića u prvom bloku igrača te Mladen Hećimović protiv Darila Belančića u drugom i Anton Marković protiv Marina Butkovića u trećem bloku igrača. Poraz su doživjeli kapetan Branko Bajt protiv Tomislava Stipetića i Ivan Hećimović protiv Zlatrana Mazora.
Za naglasiti je da je Ivanka Rebrović na ovoj utakmici bila najbolji igrač(ica) u redovima KK Policajca s 547 srušenih čunjeva, dok je najbolji pojedinac na utakmici bio mladi Tomislav Stipetić s respektabilnih 588 srušenih čunjeva.
U zadnjem 22. kolu KK Policajac je domaćin gospićkoj ekipi KK Visočice, koja je u ovom kolu iznenađujuće također kiksala protiv KK Gacke iz Otočca. Za KK Visočicu ta utakmica nema nikakvu natjecateljsku važnost dok bi eventualna pobjeda KK Policajca bila zalog za osvajanje 5. mjesta. Termin utakmice zbog zamolbe Gospićana za promjenom još nije poznat.

ZAPISNIK

NEOČEKIVANI PORAZ OD POSLJEDNJE EUPHORIE, 14. 03. 2015.

U 20. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca, ali i svi koji prate kuglanje, očekivali su rutinsku pobjedu nad posljednje plasiranom ekipom KK Euphorie. Međutim, kuglači KK Euphorie nisu jednako mislili i priredili su veliko iznenađenje pobijedivši kao gosti ukupnim rezultatom 6:2 (12:12) i s 18 čunjeva prednosti - 3183:3165.
Jedina dva boda, odnosno dvije pojedinačne pobjede KK Policajac je ostvario u prvom bloku igrača. Zasluga je to kapetana Branka Bajta i Bože Pavlakovića. Bajt je, iako je izgubio prvi set za čak 41 čunj, do kraja osvojio preostala tri seta i s četiri čunja prednosti pobijedio solidnog Tomicu Kurelca. Pavlaković je pak, kao najbolji pojedinac u ekipi KK Policajca s 548 srušenih čunjeva, također s tri osvojena seta i 31 čunj prednosti pobijedio Hrvoja Kurelca.
U drugom i trećem bloku igrača sve pojedinačne pobjede pripale su igračima KK Euphorie. Redom su svoje dvoboje gubili Ivanka Rebrović protiv Denisa Cindrića i Mladen Hećimović protiv Željka Neralića u drugom te Anton Marković protiv Ivice Brozovića i Ivan Hećimović protiv Marijana Sopeka u trećem bloku igrača.
Kada se na kraju proanalizira uzročnik ovog neugodnog poraza zaključak je da su kuglači KK Euphorie bili daleko nadmoćniji hicima u pune i, premda su imali čak 11 promašaja više, za jedan čunj bili bolji i u čišćenju. Sve u svemu zaslužena pobjeda ekipe koja je više željela pobjedu i osveta kuglačima KK Policajca za pristup utakmici "lako ćemo". 3.HKLZ Ogulin-Lika jedan je od najizjednačenijih liga što potvrđuju mnogi neočekivani rezultati u dosadašnjem tijeku prvenstva.
Ovim porazom KK Policajac se vjerojatno oprostio od 4. mjesta na kraju prvenstva, no prvenstvo treba odigrati do kraja. Slijedeće predzadnje kolo KK Policajac "gostuje" kod druge ekipe KK Kleka koja obiluje mladim igračima željnih dokazivanja. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 22. ožujka 2015.g. u 13,30 sati.

ZAPISNIKPOJEDINAČNO PRVENSTVO RH ZA MLAĐE JUNIORE, 09. 03. 2015.
Ogulin i Ozalj proteklog vikenda bili su domaćini XXIV. pojedinačnog prvenstva RH za mlađe juniore U-18. Za navedeno prvenstvo bilo je prijavljeno ukupno 47, a nastupilo je 44 mlađa juniora iz mnogih kuglačkih klubova širom Hrvatske. Među njima je u dresu KK Policajca nastupio i Ivan Hećimović te, nakon dva nastupa, zauzeo mjesto u sredini poretka.
Prvoga dana domaćin prvenstva bila je ogulinska gradska kuglana "Klek", a Ivan Hećimović zauzeo je solidno 16. mjesto sa srušenih 528 čunjeva. Nakon prvog dana i prvog nastupa vodeće mjesto držao je Leo Herceg iz KK Zaprešića sa 604 srušena čunja.
U drugom nastupu na kuglani "Azelija" u Ozlju Ivan Hećimović iz KK Policajca nije bio raspoložen i s 509 srušenih čunjeva, odnosno ukupno 1037 na kraju je zauzeo 22. mjesto u ukupnom poretku. Leo Herceg iz KK Zaprešića u Ozlju je bio opet najbolji (643) te je uvjerljivo i zasluženo osvojio naslov pojedinačnog mlađejuniorskog prvaka države. Drugo mjesto osvojio je Domagoj Bradarić iz splitskog KK Poštara, a treći je bio Mihael Grivičić iz KK Zanatlije iz Slavonskog Broda.

POREDAK - 1. NASTUP
POREDAK - UKUPNO

OBRTNIKU GRADSK DERBI, 05. 03. 2015.
Zbog održavanja pojedinačnog prvenstva RH za mlađe juniorke i juniore u Ogulinu i Ozlju predstojeći vikend, utakmica 19. kola 3. HKLZ Ogulin-Lika između KK Obrtnika i KK Policajca odigrana je ranije tj. u srijedu 04. ožujka 2015.g. Nakon dosta izjednačenog nadmetanja na kraju su pobjedu i bodove odnijeli, ovaj puta u ulozi domaćina, kuglači KK Obrtnika i to rrezultatom 6:2 (12:12) uz 25 čunjeva prednosti - 3259:3234.
Nakon prvog bloka igrača bilo je izjednačeno 1:1 jer su pojedinačne pobjede ostvarili Božo pavlaković za KK Policajac protiv Zlatka Vukovića te Joško Sušanj za KK Obrtnik protiv kapetana KK Policajca Branka Bajta.
U drugom bloku igrača obadvije pojedinačne pobjede preipale su KK Obrtniku. Dragan Ćuk je za samo tri čunja prednosti pobijedio Ivanku Rebrović, koja je loše počela i kasno proigrala. Isto tako pobjedu je ostvario, doduše teže nego je očekivao, i Marinko Magdić protiv najmlađeg igrača Ivana Hećimovića koji je pružio dobar otpor i ostvario zapažen rezultat.
Budući da prednost KK Obrtnika nakon drugog bloka nije bila značajnija (samo 24) šansu za konačnu pobjedu u trećem bloku  imale su obadvije ekipe. Međutim, samo je Anton Marković za KK Policajac ostvario pojedinačnu pobjedu i to protiv Vladimira Kolića, dok je Mirko Birač izgubio od Mate Sušnja pa je pobjeda pripala KK Obrtniku. Za naglasiti je ponovo dobru igru i rezultat Antona Markovića koji je s 550 srušenih čunjeva opet bio najbolji pojedinac u svojoj ekipi.
Ovim porazom kuglači KK Policajca najvjerojatnije će opet izgubiti četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici, a do kraja su ostala još samo tri kola. Za dobar plasman "policajci" će morati pobjeđivati, a što i nije neostvarivo budući da sve tri preostale utakmice igraju kod kuće. Prva slijedeća utakmica je protiv KK Euphorie i to u subotu 14. ožujka 2015.g.

ZAPISNIK

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr