Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ODLIČAN POČETAK PROLJETNOG DIJELA, 17. 01. 2015.
Današnjom utakmicom 12. kola 3. HKLZ Ogulin-Lika u Gospiću protiv istoimene ekipe kuglači KK Policajca započeli su natjecanje u proljetnom dijelu kuglačke sezonei to gostujućom pobjedom. "Policajci su pobijedili 6:2 (13,5:10,5) i uz respektabiolan broj ukupno srušenih čunjeva 3152:3115.
U redovima KK Policajca na današnjoj utakmici debitirala je Ivanka Rebrović i, iako nije postigla neki zapaženi rezultat (pojedinačni poraz za samo četiri čunja uz dva osvojena seta u dvoboju s Petrom Frkovićem) ipak je dala svoj obol trijunfu svoje ekipe. Uz nju, u prvom bloku igrača za KK Policajac zaigrao je Božo Pavlaković koji je u izjednačenoj igri uspio svladati Nikolu Došena za 12 čunjeva.
U drugom bloku igrača najbolji pojedinac u redovima domaćina Željko Medunić uvjerljivo je svladao kapetana KK Policajca Branka Bajta ali je zato u drugom paru Nenad Plivelić, također uvjerljivo i za ukupnih 2:2, svladao Darka Borčića.
Odluka o pobjedniku pala je u zadnjem bloku igrača u kojem su za KK Policajac nastupili Mirko Birač i Anton Marković. Mirko Birač je nakon duže vremena odigrao jednu dobru utakmicu i, iako je srušio šest čunjeva manje, na setove je pobijedio kapetana domaće ekipe Ivana Lulića. Ipak, najveće zasluge za pobjedu pripadaju Antonu Markoviću koji je s 557 srušenih čunjeva uvjerljivo svladao Andreja Duića i pripala mu je titula najboljeg igrača na utakmici.
Iako su "policajci" na neki način očekivali ovu gostujuću pobjedu protiv solidnih Gospićana, najviše veseli način kako je ona ostvarena, odnosno broj ukupno srušenih čunjeva koji rijetko tko na gospićkoj kuglani sruši. Još da je i debitantica Ivanka Rebrović bila malo uspješnija, a ona to svakako može i to će pokazati, ukupan rezultat i dojam bio bi još bolji.
U slijedećem 13. kolu KK Policajac je domaćin ekipi KK Gacke iz Otočca, a utakmica se igra u subotu 24. siječnja 2014.g. u 13,30 sati.

ZAPISNIK

IZVANREDNI PRIJELAZNI ROK, 31. 12. 2014.
Ekipa KK Policajca u nastavak kuglačke sezone odnosno prvenstva 3. HKLZ Ogulin-Lika ulazi pojačana jednom kuglačicom. Naime, dugogodišnja blagajnica i redovna članica KK Policajca Ivanka Rebrović, koja je nekoliko zadnjh sezona igrala u sastavu ŽKK Ogulina, potpisala je pristupnicu za KK Policajac te se već priključila treningu "policajaca".
Činjenica je da Ivanka Rebrović u jesenskom dijelu prvenstva praktički nije nastupala niti za prvu niti za drugu ekipu ŽKK Ogulin i u ovom mini prijelaznom roku odlučila je prijeći u mušku ekipu KK Policajca te se izboriti za nastup u najboljoj šestorki.
Podsjećamo da je Ivanka Rebrović jedna od najboljih ogulinskih kuglačica s velikim iskustvom nastupanja u mnogim prvoligaškim ženskim klubovima. Također, više puta je birana za najbolju sportašicu Grada Ogulina. Dužnost blagajnice KK Policajca obavljala je besprijekorno dugi niz godina, a nakon što su ti poslovi 2008. godine predani ovlaštenom knjigovodstvenom servisu ostala je vjerni član KK Policajca sve do danas kada je pristupila natjecateljskoj ekipi.
Bez obzira na njezine godine Ivanka Rebrović svojim iznad svega sportskim duhom i srčanošću zasigurno će biti istinsko pojačanje ekipi KK Policajca koja u zadnje vrijeme ima puno problema s ozljedama.
Dobro nam došla Ivanka!

POJEDINAČNO JUNIORSKO PRVENSTVO RH, 28. 12. 2014.
Na zagrebačkim kuglanama "Zagreb" i "Grmoščica" protekle subote i nedjelje igrano je XXIV. pojedinačno prvenstvo RH za juniore U-23 na kojem je nastupio i mlađi junior KK Policajca Ivan Hećimović. Na ovo državno prvenstvo Ivan je dospio tako što je, kao zamjena, upao u kvotu od četiri juniora iz Kuglačke regije Zapad koji su mogli nastupiti na prvenstvu. Pored njega iz KRZ su još nastupili trojica juniora iz MKK Mlake iz Rijeke. Time je Ivan Hećimović ponovo jedini branio boje ogulinskog i županijskog juniorskog kuglanja na jednom državnom prvenstvu.
Što se tiče rezultata Ivana Hećimovića on bi se najbolje mogao opisasti onom poznatom uzrečicom "važno je sudjelovati" jer je od ukupno 32 natjecatelja ostvario plasman na 26. mjesto s ukupno srušenih 952 čunja. Prvoga dana na kuglani "Zagreb" srušio je 483 čunja, a drugi dan na "Grmoščici" skromnih 469. No, ne treba zaboraviti da je Ivan Hećimović još uvijek samo mlađi junior, a ovo prvenstvo juniorsko.
Inače, juniorski prvak postao je Luka Popovčić iz velikogoričkog KK Radnika, drugi je bio Karlo Milinković iz KK Zaprešića, dok je treće mjesto pripalo Marku Filipoviću i KK Osijeka.

POREDAK

BOŽIĆ, 24. 12. 2014.

PORAZ OD BOLJE I VODEĆE VISOČICE, 21. 12. 2014.
Iako su kuglači KK Policajca odigrali jednu od najboljih utakmica na gospićkoj kuglani Hotela "Ante", srušivši ukupno 3110 čunjev, u poslijednjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva 3.HKLZ Ogulin-LIka, ipak su doživjeli poraz od bolje ekipe, jesenskog prvaka, KK Visočice. Domaćini su bili bolji pobijedivši 6:2 (15,5:8,5) i u ukupno srušenim čunjevima 3193:3110.
U prvom bloku igrača ponajboljk domaći kuglač Vlado Alar pobijedio je ponajboljeg kuglača u redovima KK Policajca Božu Pavlakovića, iako je Pavlaković imao dobru priliku osvojiti zadnji set i uzeti bod. Odmah do njih, kapetan KK Policajca Branko Bajt je dobrom igrom i zapaženim pojedinačlnim rezultatom pobijedio Milana Majetića za izjednačen rezultat 1:1.
U drugom bloku igrača opet izjednačeno. Nenad Plivelić, najbolji pojedinac u redovima KK Policajca, pobijedio je domaćeg kuglača Fabijana Bodlovića, dok je Danko Gašparović, bez osvojenog seta, izgubio od Nikice Došena.
Odluka o pobjedniku pala je u zadnjem bloku igrača kada su obadva domaća kuglača Kristijan Kolak i Milan Zdunić upisali pojedinačne pobjede protiv Mladena Hećimovića i Antona Markovića. Pri tome je Marković čak srušio tri čunja više od Zdunića ali je izgubio zahvaljujući tek jednom osvojenom setu.
Ovaj poraz u konačnici nije utjecao na poziciju KK Policajca na prvenstvenoj ljestvici na kraju jesenskog dijla prvenstva jer su i KK Gacka i KK Vatrogasac zabilježili poraze. Tako je KK Policajac zadržao četvrto mjesto na kojem će čekati nastavak prvenstva, a u nastavku prva utakmica ponovo je u Gospiću protiv KK Gospića. Ako "policajci" ponove igru kao protiv KK Visočice pobjeda neće biti nemoguća misija.

ZAPISNIK

OČEKIVANA POBJEDA PROTIV KLEKOVOG PODMLATKA, 14. 12. 2014.
Podmladak KK Kleka, iz njihove druge ekipe, nije bio ozbiljan protivnik kuglačima KK Policajca u prvenstvenoj utakmici 10. kola 3. HKLZ Ogulin-Lika. KK Policajac pobijedio je uvjerljivim rezulatom 7:1 (16,5:7,5) uz 167 čunjeva prednosti - 3198:3031.
U ekipi KK Policajca jedini bod izgubljen je u dvoboju Danka Gašparovića i Mikrka Birača protiv Karla Stipetića. Svi ostali "policajci" ostvarili su pojedinačne pobjede i tako zabilježili novu prvenstvenu pobjedu.
U prvom bloku igrača za KK Policajac, već standardno, nastupili su kapetan Branko Bajt i ponajbolji igrač Božo Pavlaković. Očekivano, obadvojica su pobijedili i to Bajt Daria Belančića, a Pavlaković Tomislava Stipetića i zamjenu mu Zlatana Mazora.
U drugom bloku igrača Danko Gašparović, očito još nespreman, odigrao je loše prva dva seta, a u preostala dva zamjenio ga Mirko Birač, međutim, Karlo Stipetić bio je ukupno uspješniji te osvojio jedini bod za svoju ekipu. S druge strane najmlađi "policajac" Ivan Hećimović pobijedio je Marka Božičevića za vodstvo svoje ekipe 3:1.
U zadnjem, trećem bloku igrača iskusni dvojac KK Policajca Anton marković i Nenad Plivelić uvjerljivo su pobijedili svoje protivnike Milu Štrka i Andriju Božičevića prepustivši im tek jedan i pol seta. Anton Marković s 559 srušenih čunjeva bio je najbolji pojedinac svoje ekipe i utakmice.
Ova pobjeda i dva nova boda učvrstit će ekipu KK Policajca u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice, a u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva, koje se igra slijedeći vikend, idu na gostovanje vodećoj ekipi KK Visočice u Gospić.

ZAPISNIK

RUTINSKA POBJEDA PROTIV EUPHORIE, 06. 12. 2014.
U 9. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca su na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek", ovaj puta u ulozi gosta, ostvarili rutinsku prvenstvenu pobjedu protiv ekipe KK Euphorie. "Policajci" su pobijedili ukupnim rezultatom 6:2 (15:9) uz 116 čunjeva prednosti - 3172:3056.
U ekipi KK Policajca pojedinačne pobjede ostvarili su najbolji pojedinac utakmice Božo Pavlaković (569), Danko Gašparović, Nenad Plivelić i Anton Marković, dok su poraze doživjeli kapetan i najstariji igrač na utakmici Branko Bajt te najmlađi igrač na utakmici Ivan Hećimović.
U prvom bloku igrača Bajt je tijesno, za samo četiri čunja, izgubio od Željka Neralića, dok je Pavlaković bio uvjerljivo bolji od odličnog Marijana Sopeka.
U drugom bloku igrača obadva igrača KK Policajca pobijedili su svoje protivnike. Danko Gašparović, ne baš uvjerljivom igrom i rezultatom, ipak je pobijedio Tomislava Kurelca, a na isti način, lošom igrom i skromnim brojem srušenih čunjeva, bez problema je dobio Davora Stipetića.
U trećem bloku igrača Ivan Hećimović, nakon nekoliko utakmica pauziranja, odigrao je dobro i za malo izgubio od iskusnog Ivice Brozovića. S druge strane Antoln Marković je bez ikakvih problema pobijedio Denisa Cindrića za ukupnu pobjedu svoje ekipe.
Slijedeće 10. kolo, koje se igra naredni vikend, kuglači KK Policajca, kao domaćini, igraju još jednu utakmicu protiv ogulinske ekipe - KK Kleka II. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 14.12. u 10,00 sati.

ZAPISNIK

BEZ BODOVA U GRADSKOM DERBIJU, 29. 11. 2014.
U ogulinskom gradskom derbiju ali i derbiju 8. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika između KK Policajca i KK Obrtnika puni plijen izvukli su "obrtnici". Pobijedili su za 35 čunjeva ukupno više srušenih tj. rezultatom 5:3 (12,5:11,5) 3205:3170, čime su na prvenstvenoj ljestvici prestigli KK Policajac i preuzeli vodeću ulogu u prvenstvu između pet ogulinskih klubova. U svakom bloku igrača i jednoj i drugoj ekipi pripala je po jedna pojedinačna pobjeda, a o pobjedniku je odlučio veći broj ukupno srušenih čunjeva. Tako su u prvom bloku igrača pojedinačne pobjede ostvarili Božo Pavlaković za KK Policajac i Marinko Magdić za KK Obrtnik. Pavlaković je u samoj završnici dvoboja bio bolji od Josipa Sušnja, dok je Magdić, nakon izgubljenog prvog seta, u preostala tri ipak bio bolji od Danka Gašparovića. U drugom bloku igrača kapetan KK Policajca Branko Bajt je tijesno izgubio od Vladimira Kolića, a s druge strane Nenad Plivelić je na isti način bio bolji od Dragana Ćuka. S izjednačenim rezultatom u pobjedama i sa samo sedam čunjeva prednosti za KK Obrtnik krenuli su odlučujući dvoboji trećeg bloka igrača. U tom trećem bloku po jedan igrač iz svake ekipe opet je izborio pojedinačnu pobjedu. Anton Marković protiv Zlatka Vukovića za KK Policajac, dok je Mate Sušanj bio bolji od Mladena Hećimovića i osvojio bod za KK Obrtnik. Konačnog pobjednika odlučila je uvjerljivija pobjeda Mate Sušnja nad Mladenom Hećimovićem, a Antonu Markoviću ostaje utjeha da je ponovo, već drugu utakmicu za redom, bio najbolji pojedninac u svojoj ekipi (544). Ovim novim domaćim porazom kuglači KK Policajca svakako će izgubiti poziciju na prvenstvenoj ljestvici ali prilika za popravak dolazi već slijedeće kolo kada se sastaju u novom ogulinskom derbiju i to protiv KK Euphorie u subotu 06.12. s početkom u 10,00 sati.

ZAPISNIK

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr