Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJAC



Kuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

IZBORNA SKUPŠTINA, 22. 04. 2018.
Danas, dana 22. travnja 21018.g.u Domu Dobrotvornog podupirajućeg društva "Sveti Rok - Lomost" u Ogulinu održana je godišnja i izborna Skupština KK Policajac Ogulin. Na Skupštini je, osim većine članova kluba, bio nazočan i veći broj gostiju koji su svojim prisustvom uveličali ovaj skup. Između ostalih, Skupštini su nazočili predsjednik Kuglačkog saveza Karlovačke županije g. Josip Latković, predsjednik Sportske zajednice Grada Ogulina g. Dražen Cindrić i načelnik Policijske postajhe Ogulin g. Goran Vukelja.
Skupštinu je otvorio i vodio predsjednik Željko Stipetić, koji je podnio i izvješće o radu u proteklom jednogodišnjem razdoblju. Na Skupštini su još podnijeta i izvješća o financijskom stanju te izvješće Nadzornog odbora, a sva ta izvješća od strane članova kluba jednoglasno su prihvaćena.
Prilikom izbora novih članova tijela upravaljanja kluba jednoglsno su prihvaćeni prijedlozi koje je donio Izvršni odbor na svojoj sjednici održanoj 16. travnja 2018.g. Tako je za predsjednika kluba u novom četverogodišnjem mandatu ponovo izabran Željko Stipetić, za tajnika Marijan Turković, a za preostala tri člana Izvršnog odbora Branko Bajt, Ivica Gašparović i Anton Marković. U novi Nadzorni odbor izabrani su Ivanka Rebrović, Tihomir Cindrić i Božo Pavlaković, dok je za predsjednika Disciplinskog suda izabran Mladen Hećimović, a za članove Darko Brbot i Nenad Plivelić.
Na Skupštini je iskorištena prilika za uručenje medalja igračima KK Policajca za osvojeno prvo mjesto u protekloj sezoni natjecanja u 3. HKLZ Ogulin-Lika, kao i pehara, koje je igračima, odnosno predsjedniku kluba uručio predsjednik KSKŽ g. Josip Latković. Odmah zatim tajnica KSKŽ Ivona Škalamera predsjedniku KK Policajca uručila je posebno priznanje KSKŽ za postignute rezultate u protekloj sezoni.
Pozdravnu riječ i čestitke klubu za plasman u viši rang natejcanja na samoj Skupštini uputili su predsjednik KSKŽJosip Latković, predsjednik SZGO Dražen Cindrić te načelnik PP Ogulin Goran Vukleja.
Skupština je završila ugodnim druženjem svih članova kluba i gostiju uz prigodni domjenak.

SRETAN USKRS!!!!, 31. 03. 2018.

PRVACI!!!, 11. 03. 2018.
U zadnjem 14. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca su uvjerljivom pobjedom protiv druge ekipe KK Kleka od 7:1 (15:9) uz 211 čunjeva prednosti (3219:3008) osigurali naslov prvaka za sezonu 2017/2018. te izborili plasman u viši rang natjecanja.
Ako je i bilo nekih bojazni da će "policajci"sami sebi prirediti neke neugosnosti, kao što je bilo prošlo kolo protiv kk Euphorie, sve dvojbe su nestale već u prvom bloku igrača kada je igrač KK Kleka 2 Tomislav Stipetić zbog ozljede morao predati svoj dvoboj protiv Danka Gašparovića već nakon tri odigrana seta, a njegova ekipa nije imala zamjene (?!). Tako je mladi Tomislav Stipetić ostao na 390 srušenih čunjeva pa je Danko Gašparović zabilježio laganu pobjedu uz čak 145 čunjeva prednosti. U tom istom bloku igrača pojedinačnu pobjedu za KK Policajac osvojio je i Nenad Plivelić protiv Zvonka Magdića.
U drugom bloku igrača pojedinačnim pobjedama Mladena Hećimovića nad Mateom Benovićem i Ivanke Rebrović protiv Mile Štrka pobjeda i naslov prvaka su definitivno potvrđeni.
Formalnost do kraja odradio je Božo Pavlaković pobjedom protiv Matije Cindrića, pri čemu je Božo Pavlaković, srušivši 554 čunja, postao i najbolji pojedinac u redovima svoje ekipe. Anton Marković je svoj dvoboj protiv izvrsnog Zlatana Mazora (najbolji igrač utakmice s 567 srušenih čunjeva) izgubio ali to više nije bilo bitno.
KK Policajac je, nakon višegodišnjih pokušaja, ipak uspio plasirati se u viši rang natejcanja tj. u 2. HKLZ, za koju će se morati dobro pripremiti i igrački osvježiti.
Za napomenuti je da je titulu najboljeg igrača 3.HKLZ Ogulin-Lika u ovoj sezoni zasluženo osvojio Anton Marković dok je Nenad Plivelić treći.

KK Klek II - KK Policajac - zapsinik

S EUPHORIOM TEK NERJEŠENO, 04. 03. 2018.
U predzadnjem, 13. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca bili su formalni domaćini isto domaćoj KK Euphorii. Uakmica, koja nije baš najbolje počela za "policajce", na kraju je završila podjelom bodova 4:4 (11:13) s timeda su kuglači KK Policjca ostvarili više (4) pojedinačne pobjede, dok su kuglači KK Euphorie srušili ukupno više čunjeva - 3314:3256.
Kao što je navedeno početak utamice priapo je "gostima". U dvoboju "policajca" Bože Pavlakovića i kuglača KK Euphorie Borisa Kneževića, ovaj drugi je odličnom igrom od početka do kraja, bez izgubljenog seta, deklasirao Pavlakovića koji je odigrao katastrofalno. Odmah do njih, vrlo napeto i zanimljivo. Jednako kao i Pavlaković, Danko Gašparović je počeo katastrofalno loše, a njegov protivnik Marijan Sopek fenomenalno. Odmah u prvom setu čak 42 čunja prednosti za Sopeka. međutim, Danko Gašparović se probudio i do kraja osvojio sva tri seta tako da je ostvario pojedinačnu pobjedu ali je za tri čunja ostao kratak za svojim protivnikom.
U drugom bloku igrača također po jedan pojedinačna pobjeda svakoj ekipi. Ivanka Rebrović je uvjerljivo izgubila od Denisa Cindrića osvojivši tek jedan set, dok je Mladen Hećimović spasio stvar pobjedom protiv Hrvoja Kurelca, uz jedank omjer setova.
Završni, treći par kuglača KK Policajca u sastavu Anton Marković i Nenad Plivelić imali su zadaću spašavanja tonućeg broda. Najvažnkje je bilo ostvariti pojedinačne pobjede za barem nerješeno, a onda i nadoknaditi minus u ukupno srušeim čunjevima koji je nakon dva bloka igrača bio čak 82. Pojedinačnim pobjedama Antona Markovića nad Željkom Neralićem i Nenada Plivelića nad Draganom Ćukom prvi cilj je postignut. No, drugi cilj, dostizanje prednosti u čunjevima KK Euphorie nije. Tako je utakmica završila nerješeno. Za napomenuti je da je u redovima KK Policajca najbolji pojedinac bio Danko Gašparović (570 srušenih čunjeva), a njegov povratak u dvoboj nakon velikog posrtanja u prvom setu i osvajanje boda bilo je presudno da KK Policajac na ssamom kraju, praktički već osvojenog prvenstva, ne doživi neugodan poraz i ugrozi prvo mjesto.
Bez obzira na sve preostale rezultate prvih pratitelja KK Policajca u ovom i zadnjem kolu, za konačnu potvrdu prvog mjesta na kraju prvenstvene utrke, KK Policvjac u zadnjem kolu mora pobjediti drugu ekipu KK Kleka. Ova utakmica protiv KK Euphorie mora biti opomena da je gotovo, kad je gotovo. A, još nije gotovo. Utakmica protiv druge ekipe KK Kleka igra se u nedjelju 11. 3. 2018.g. na gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu s početkom u 10,00 sati.

KK Policajac - KK Euphoria - zapsinik

UVJERLJIV PORAZ PROTIV GACKE, 25. 02. 2018.
U utakmici 12. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika između domaće KK Gacke i KK Policajca, koja je odigrana sinoć na Gradskoj kuglani u Otočcu, uvjerljivo su pobijedili domaći kuglači rezultatom 7:1 (15:9), uz ukupni omjer srušenih čunjeva 3333:3207 u korist domaće ekipe.
Premda su već u ovoj utakmici eventualnom pobjedom kuglači KK Policajca mogli praktički osigurati naslov prvaka u tome nisu uspjeli jer su naišli na raspoložene domaćine koji su tek u zadnjem bloku igrača izgubili svoj jedini pojedinačni dvoboj i to onaj između Dinka Sekule i Antona Markovića. Pri tome je Marković sa srušenih 560 čunjeva bio i najbolji igrač u ekipi KK Policajca. Svi ostali igrači KK Policajca izgubili su svoje pojedinačne dvoboje.
U prvom bloku igrača Ivanka Rebrović, iako je fenomenalno započela i uvjerljivo dobila prvi set, na kraju je izgubila od Željka Bićanića, a izgubio je i Danko Gašparović protiv Dejana Janjatovića osvojivši tek jedan set.
U drugom bloku igrača Božo Pavlaković se do kraja borio za pobjedu protiv Nikole Kraljića ali je na kraju ipak izgubio. S druge strane Mladen Hećimović je bez osvojenog seta uvjerljivo  izgubio od Tomislava Atalića.
Peti pojedinačni poraz u redovima KK Policajca zabilježio je Nenad Plivelić tijesno izgubivši protiv Željka Odorčića.
Bez obzira na ovaj neugodan poraz kuglači KK Policajca još uvijek sve drže u svojim rukama. Naime, do kraja su preostala sasmo dva prvenstvena kola u kojima se "policajci" najprije kao domaćini sastaju protiv KK Euphorie, a u zadnjem kolu "gostuju" kod druge ekipe KK Kleka. Za napomenuti je da su u ovom kolu i kuglači KK Euphorie svojom pobjedom protiv KK Vatrogasca iste praktično izbacili iz daljnje borbe za vrh jer su ih pobjedom protiv KK Policajca već pretekli kuglači KK Gacke. Eventualnom pobjedom protiv KK Željezničara-branitelja, a sve drugo bilo bi veliko iznenađenje, kuglači KK Poštara preskočili bi i KK Vatrogasca i KK Gacku te bi samo s bodom manje bili najbliži pratitelji KK Policajca. Međutim, kuglačima KK Poštara predstoji teško gostovanje u zadnjem kolu kod KK Gacke pa sve to ide na ruku KK Policajcu koji bi s dvije pobjede u zadnja dva kola bio siguran prvak. Raspored do kraja prvenstva možete pogledati ovdije.

KK Gacka KK Policajac - zapisnik

POLICAJCIMA GRADSKI DERBI, 18. 02. 2018.
U derbiju 11. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika, u kojem je vodeći KK Policajc "ugostio" kuglače trećeplasiranog KK Poštara, uvjerljivu pobjedu i važne bodove osvojili su "policajci". KK Policajac je pobijedio rezultatom 7:1 (17:7) uz čak 137 čunjeva prednosti - 3295:3158.
Od šestorice kuglača KK Policajca koji su zaigrali u ovoj utakmici pojedinačnu pobjedu ostvarilo je njih petorica. U prvom bloku igrača to je uspjelo Danku Gašparoviću protiv Krunoslava Lovrića i zamjene mu Albina Ivankovića te Nenadu Pliveliću protiv Ivana Stipetića.
U drugom bloku igrača pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Ivanka Rebrović protiv Davora Stipetića i Mladen Hećimović protiv MIlana Domitrovića.
U trećem bloku igrača petu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvario je najbolji igrač u redovima svoje ekipe Božo Pavlaković (583 srušena čunja) protiv Gorana Lovrića, dok je jedini bez pobjede ostao Anton Marković u dvoboju protiv najboljeg igrača utakmice Zvonka Salopeka (590 srušenih čunjeva).
KK Policajcu na ruku je išao i rezultat drugog gradskog derbija, onog u Otočcu, između drugoplasiranog KK Vatrogasca i četvrtoplasirane KK Gacke. U tom dvoboju pobjedu su odnijeli kuglači KK Gacke i tako omogućili KK Policajcu da se za dva boda odmakne od pratnje KK Vatrogasca.
U slijedećem 12. kolu kuglači KK Policajca gostuju u Otočcu i to upravo protiv KK Gacke, gdje pozitivnim rezultatom mogu doći skroz blizu osvajanja naslova prvaka jer su do kraja ostala samo tri kola u kojima je KK Policajcu za prvo mjesto dovoljno osvojiti četiri boda. Utakmica protiv KK Gacke igra se na novoj gradskoj kuglani u Otočcu u subotu 24. veljače 2018.g. u 18,00 sati.

KK Policajac - KK Poštar - zapisnik

OPET NA VRHU, 12. 02. 2018.
Maksimalnom pobjedom od 8:0 (17:7) 3291:3021 u 10. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika protiv KK Željezničar-branitelja KK Policajac se vratio na vrh prvenstvene ljestvice. Pri tome mu je umnogome pomogao gradski rival KK Poštar koji je ostvario uvjerljivu domaću pobjedu protiv do jučer vodećeg KK Vatrogasca iz Otočca. K tome se KK Poštar na samo bod približio vodećem dvojcu - KK Policajcu i KK Vatrogascu te istaknuo ozbiljnu kandidaturu za osvajanje naslova prvaka jer su do kraja prvenstva preostala samo četiri kola. Jedna od ključnih utakmica koja će direktno krojiti vrh prvenstvene ljestvice igrat će se u subotu 17. 2. 2018.g. na ogulinskoj gradskoj kuglani gdje vodeći KK Policajac ugošćuje KK Poštara.
U sinoćnjoj utakmici, u kojoj su kuglači KK Policajca bili gosti, KK Željezničar-branitelj u niti jednom trenutku nije pokazao ambicije da ostvari nešto više od uvjerljivog poraza. Već u prvom bloku igrača, u kojem su za KK Policajc zaigrali Ivanka Rebrović protiv Milana Ostovića i povratnik u ekipu Danko Gašparović protiv Dragana Vučića, KK Policajac je ostvario dvije pojedinačne pobjede i upisao dva boda.
U istom ritmu nastavilo se i u drugom i trećem bloku igrača. Najprije su, također povratnik u ekipu Nenad Plivelić i Mladen Hećimović, bez ikakvih problema pobijedili Nikulu Birača, odnsono Ivicu Puškarića, a onda su u završnici isto napravili Anton Marković protiv Vlade Idžana te Božo Pavlaković protiv Damira Poljaka. Nenad Plivelić posebno je bio raspoložen pa je s 587 srušenih čunjeva bio i najbolji igrač utakmice.
Osim Plivelića, u ekipi KK Policajca odličnu igru pružili su još i Danko Gašparović te, nakon duže vremena i Božo Pavlaković, dok je Anton Marković odigrao svoju najlošiju utakmicu u zadnjih nekoliko sezona, s time da je opet uvjerljivo pobijedio, bez izgubljenog seta. Izgleda da se rukovodio time da nije trebalo. U subotu protiv KK Poštara svakako će trebati!

KK Željezničar-branitelj - KK Policajac - zapisnik

GOSPIĆANI PRIREDILI NEUGODNO IZNENAĐENJE, 04. 02. 2018.
Na krilima važne pobjede protiv KK Vatrogasca i preuzimanja od njih vodeće pozicije na prvenstvenoj ljestvici, u 9. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca oekivali su još jednu pobjedu i nastavak hoda prema tituli prvaka. U goste su došli kuglači KK Visočice koji su uvjerljivo zadnji, bez iti jedne nedine pobjede ili barem nerješenog rezultata. Točnije - bez boda.I onda Gospićani prirediše prvorazredno iznenađenje. U čudnoj utakmici, kakva se ne viđa često, KK Visočica je pobijedila 5:3 s manje osvojenih setova (11,5:12,5) uz jednak broj ukupno srušenih čunjeva 3256:3256. Točnije, gosti su ostvarili četiri pojedinačne pobjede, a domaći samo dvije, dok je "od drva" svakome pripao po bod.
Za KK Policajac u prvom bloku igrača započeli su Zlatko neralić protiv Nikice Došena i Božo Pavlaković protiv Slavka Kalanja. I dok je Božo pavlaković svojeg protivnika pobijedio bez ikakvih problema s 58 čunjeva prednosti, Zlatko Neralić je odigrao dva seta za zaborav pa ga je u preostala dva zamijenio Branko bajt. Međutim, slaba igra domaćih kuglača dala je poticaj Došenu koji je srušio čak 605 čunjeva i ostvario pobjedu sa čak 120 čunjeva prednosti.
Takav iznenađujući početak utakmice očito je imao utjecaja na Ivanku Rebrović i Mladena Hećimovića koji su zaigrali u drugom bloku igrača. Ivanka Rebrović je izgubila prva dva seta, onda dobila preostala dva ali ukupno je srušila 28 čunjeva manje pa je pojedinačna pobjeda pripala Fabijanu Bodloviću. Slično je bilo i u drugom dvoboju gdje je Mladen Hećimović izgubio prvi set, pa dobio drugi, onda opet izgubio treći te dobio četvrti. Međutim pobjeda je pripala Milanu Butkoviću iz KK Visočice jer je srušio sedam čunjeva više.
Na kraju dva bloka igrača bilo je 3:1 i 97 čunjeva prednosti. I onda je, kad su svi već bili pomireni s porazom, Anton Marković krenuo u spašavanje nemogućega. Igrao je cijeli meč maestralno, srušio 619 čunjva bez izgubljenog seta, ostvario pobjedu Tihomira Plavog s nevjerojatnih 155 čunjeva prednosti, dakle anulirao svu prednost gostiju u ukupno srušenim čunjevima. Ne treba niti podjećati da je ovim rezultatom ponovo bio najbolji igrač utakmice. Sve je "mirisalo" na remi, međutim, Mirko Birač je s druge strane od MIlana Majetiča izgubio s velikih 58 čunjeva razlike tako da su gostujući kuglači presudni bod za pobjedu dobili na ukupno srušene čunjeve.
Šok i nevjerica u redovima KK Policajca koji je ovim porazom znatno ugrozio svoje izglede za osvajanje naslova prvaka i plasman u viši rang natjecanja. Ekipi koja ima takve ambicije ne smiju se događati ovakvi kiksevi, bez obzira što su u ovoj utakmici nedostajala dva standardna igrača - ozlijeđeni Nenad Plivelić i Danko Gašparović koji je imao smrtni slučaj u obitelji.
Do kraja prvenstva je još samo pet utakmica i KK Policajac više ne ovisi sam o sebi već se, uz sve pobjede do kraja, mora nadati kiksu vodećih ekipa. Slijedeće kolo KK Policajac igra kao gost protiv KK Željezničara-branitelja.

KK Policajac - KK Visočica - zapisnik

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Starije>>

 
InfoStudio.hr