Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Očekivani poraz u Karlovcu, 22. 02. 2009.

Grad KarlovacU 16. kolu III. HKL zapad kuglači KK Policajca jučer su gostovali kod vodeće ekipe prvenstva KK Amatera i, što je bilo za očekivati, poraženi su maksimalnim rezultatom 8 : 0.
U ovom porazu kuglači KK Policajca uspjeli su ukupno srušiti solidnih 3236 čunjeva dok su domaći kuglači srušili respektabilnih 3412 čunjeva.
Sam početak utakmice nije baš navještao tako uvjerljivu pobjedu domaćih kuglača jer su "amateri" Holjevac i Golubić teško i u samom finišu uspjeli nadjačati "policajce" Marijana Stipetića i Antona Markovića. Stipetić je srušio 561 čunj, osvojio 2 seta i izgubio za 18 čunjeva dok je Marković osvojio 1,5 seta i za 17 čunjeva bio slabiji srušivši ukupno 544 čunja. Dakle, uz malo sreće u četvrtom setu rezultat nakon prvog bloka mogao je biti i na strani KK Policajca.

  III. HKL zapad 16. kolo KK Amater - KK Policajac

  16. kolo III. HKL zapad


Rutinski protiv KK Čikata, 21. 02. 2009.
Ana Puškarić - najigračica utakmiceU 9. kolu II. HKL zapad/jug za žene kuglačice KK Policajca ugostile su danas u 14.00 sati kuglačice KK Čikata iz Malog Lošinja i uvjerljivo pobjedile 7 : 1.
Bila je to rutinska pobjeda domaćih kuglačica koje su, tako je barem izgledalo, igrale baš onoliko koliko im je bilo doboljno da zabilježe još jednu pobjedu protiv simpatičnih Lošinjanki.
Utakmicu za domeće započele su Ana Puškarić i Nikolina Marković protiv Marjane Nosil i Jasminke Sokolić. I dok je Ana odličnom igrom (igračica utakmice) uvjerljivo nadjačala svoju protivnicu rezultatom 554 : 473, Nikolina se dosta mučila i na kraju izgubila od svoje protivnice 506 : 522.
U drugom bloku igračica Morena Rendulić i Jasmina Dubić bile su prejake za svoje protivnice Radojku Aleksa i Silviju Muškardin te su, Morena sa 521 : 471 odnosno Jasmina sa 508 : 452, osvojile još dva boda za svoju ekipu, čime je utakmica bila praktično odlučena.

  II. HKL zapad/jug 9. kolo KK Policajac - KK Čikat

  9. kolo II. HKL zapad/jug

Konačno pobjeda, 14. 02. 2009.

Marijan Stipetić - igrač utakmiceKuglači KK Policajca konačno su zabilježili jednu prvenstvenu pobjedu i to u 15. kolu III. HKL zapad protiv KK Mladosti iz Delnica.
Naime, nakon dužeg vremena "policajcima" je pošlo za rukom pobjediti, a "žrtve" su bili kuglači KK Mladosti iz Delnica. KK policajac je tako na domaćoj kuglani zabilježio uvjerljivu pobjedu od 7 : 1 ili 3266 : 3088 u srušenim čunjevima.
Večerašnja prvenstvena utakmica dobro je započela za domaće kuglače jer su Marijan Stipetić i Mirko Birač dobro otvorili utakmicu osvojivši svaki po bod protiv svojih suparnika Mirka Turukala odnosno Stjepana Škare i Milana Karduma izborivši prednost u srušenim čunjevima za čak 160.
Time je utakmica praktički bila i rješena u korist domaćina, a pobjedu je u drugom bloku učinio izvjesnijom Nenad Plivelić osvojenim bodom protiv Pere Rajčića. Na žalost, Mladen Hećimović je lošom igrom izgubio bod protiv, također lošeg, Dušana Majnarića pa je gostima ostala još minimalna nada da u večerašnjoj utakmici nešto naprave.

  III. HKL zapad 15. kolo KK Policajac - KK Mladost

  15. kolo III. HKL  zapad


Svakome po bod u Šibeniku, 14. 02. 2009.

Kuglačice KK PolicajcaU nastavku prvenstva II. HKL zapad/jug za žene kuglačice KK Policajca gostovale su u Šibeniku gdje su odmjerile snage sa KK Šubićevcem koji je prošle sezone igrao u 1. HKL. Nakon vrlo uzbudljive i neizvjesne utakmice završilo je podjelom bodova tj. 4 : 4. Pri tome su domaće kuglačice ukupno srušile više čunjeva dok su "policajke" osvojile više pojedinačnih bodova - četiri. U čunjevima je bilo 2974 : 2900 za KK Šubićevac.
Utakmica je počela dosta loše za kuglačice KK Policajac jer su domaće kuglačice Barić i Smolić u potpunosti nadigrale Maju Stipetić i Nikolinu Marković te, osim dva pojedinačna boda, stekle i ogromnu prednost u srušenim čunjevima - čak 134.

  II. HKL z/j 8. kolo KK Šubićevac - KK Policajac

  8. kolo II. HKL zapad /jug


Održana Skupština Škole kuglanja Ogulin, 13. 02. 2009.
Novi član UO i novi predsjednik - I. Gašparović i Ž. StipetićVečeras je u prostorijama KK Policajca u Ogulinu, B. Frankopana 19 održana Skupština Škole kuglanja Ogulin. Na Skupštini su bili svi članovi ŠKOG izuzev predsjednice u ostavci Ruže Neralić. Njezin izostanak, iako očekivan, donekle je utjecao na sam tijek Skupštine budući da su izostala njezina izvješća o radu i financijsko izvješće za 2008. godinu. Ipak, članovi Skupštine i gosti od strane tajnika Željka Stipetića u bitnome su upoznati s najvažnijim aktivnostima i zbivanjima u i oko Škole kuglanja u prošloj godini. Što se tiče financija Skupštini je na raspolaganju bilo tek bankovno izvješće o prometu žiro-računa pa je odlučeno da se od, sada već bivše, predsjednice pismeno zatraži dostava financijske dokumentacije kako bi se mogao napraviti završni račun.
Nakon toga jednoglasno je prihvaćena pismena ostavka Ruže Neralić na dužnost predsjednice ŠKOG, a za novog predsjednika, također jednoglasno, izabran je Željko Stipetić koji je do sada obnašao dužnost tajnika. Na upražnjeno mjesto u Upravnom odboru predložen je, a Skupština je prijedlog prihvatila, Ivica Gašparović.

Poraz i od Uljanika u Puli, 31. 01. 2009.
Arena u PuliU 14. kolu 3. HKL zapad kuglači KK Policajca gostovali su u Puli kod KK Uljanika i zabilježili još jedan gostujući poraz. Domaćini su bili bolji pobjedivši ukupnim rezultatom 6 : 2 odnosno 3121 : 3014 u srušenim čunjevima.
Bodove za KK Policajac osvojio je Nenad Plivelić sa srušenih 526 čunjeva protiv Lencovića i Žužića koji su zajedno srušili 488 čunjeva te Branko Bajt, srušivši 525 čunjeva protiv Grabovca koji je pak ostao na 488 čunjeva.
Ostali kuglači KK Policajca, osim Marijana Stipetića koji je srušio 510 čunjeva i tek za 4 čunja bio lošiji od Mirčića, srušili su ispod 500 čunjeva i uvjerljivo izgubili od svojih protivnika. Danko Gašparović srušio je 493, Mirko Birač 466, a Anton Marković 494 čunja.
U slijedećem 15. kolu KK Policajac dočekuje KK Mladost iz Delnica i, ukoliko se želi sačuvati trećeligaški status, moraće konačno zabilježiti pobjedu. Obzirom na bolest i ozlijede kod kuglača KK Policajca bit će veoma teško. Utakmica se igra u subotu 14. veljače u 18.30 sati, a istoga dana u 14.00 sati kuglačice počinju proljetni dio prvenstva i gostuju u Šibeniku kod KK Šubićevca. Prije toga, već slijedeći vikend 7. i 8. veljače na rasporedu je parovno županijsko prvenstvo za kuglače na kojem će nastupiti 4 para iz KK Policajca.

  III. HKL zapad 14. kolo KK Uljanik - KK Policajac

  14. kolo III. HKL zapad

Pazinjani pobijedili - KK Policajac u krizi, 25. 01. 2009.

Povratnik u ekipu - Nenad PlivelićJoš jedan domaći poraz kuglača KK Policajca definitivna je potvrda krize u kojoj se nalaze već duže vrijeme. Ovim porazom "policajci" su dospjeli u situaciju koja ih u nastavku prvenstva usmjerava prema grčevitoj borbi za opstanak u trećeligaškom društvu.
Osim trenutno loše forme kuglači KK Policajca imaju problema i s ozlijedama pa na današnjoj utakmici 13. kola III. HKL zapad protiv KK Pazina nisu mogli računati na standardne igrače - Ivicu Gašparovića i Mirka Birača.
Tako su u prvom bloku igrača za domaće nastupili Marijan Stipetić i, nakon duže pauze, Nenad Plivelić. Marijan Stipetić je, iako se to od njega očekivalo i iako je dobro počeo u prvom setu, na kraju izgubio od Zajca za 22 čunja, dok je Nenad Plivelić teškom mukom uspio pobijediti Mandića za samo tri čunja prednosti.

  III. HKL zapad 13. kolo KK Policajac - KK Pazin

  13. kolo III. HKL zapad


Dječaci Škole kuglanja Ogulin "izbačeni" iz kuglane, 18. 01. 2009.

Polaznici Škole kuglanja OgulinDanas u 17.00 sati četiri dječaka - polaznika Škole kuglanja Ogulin i njihov trener, umjesto svojeg redovitog treninga u terminu koji je dodjeljen Školi kuglanja i za što postoji ugovor, naišli su na zauzetu kuglanu.
Trener Željko Stipetić, koji je s njima trebao večeras raditi, ali i predsjednik KK Policajca Marijan Turković nemalo su se iznenadili kada su na kuglani zatekli predsjednicu u ostavci Škole kuglanja i bivšu trenericu ženske ekipe KK Policajca Ružu Neralić koja je u terminu koji inače pripada Školi kuglanja trenirala nekoliko djevojčica iz Oštarija. Pokazala je na oglasnu ploču i dala do znanja da Škola kuglanja više nema termina na kuglani već da oni sada pripadaju Športskoj zajednici.
I stvarno, na oglasnoj ploči kuglane, očito danas, osvanuo je novi raspored korištenja kuglane prema kojemu više nema termina za Školu kuglanja, a da o tome nitko u Školi kuglanja i KK Policajcu nije imao nikakvih spoznaja. Čak niti Željko Stipetić koji je predstavnik kuglačkog športa u Izvršnom odboru ŠZ Grada Ogulina?!
Ove dječake u Školi kuglanja od kraja 10. mjeseca prošle godine, zajedno s ostalom djecom, do svoje ostavke trenirala je Ruža Neralić, a sada ih treniraju ostali treneri u Školi kuglanja.
Zašto se Škola kuglanja više nema svoje termine i o čemu se točno radi pokušaće se saznati u ponedjeljak kod tajnika odnosno predsjednika Športske zajednice.
Pomalo je čudno da je predsjednica Škole kuglanja u ostavci Ruža Neralić za treniranje djece iz Oštarija (Općina Josipdol) dobila pokroviteljstvo od ŠZ Grada Ogulina i termine koji su do jutros pripadali Školi kuglanja i u kojoj je do svoje ostavke Ruža Neralić radila kao trenerica. Međutim, činjenica je da danas djeca iz Ogulina čiji su porezni obveznici (i njihovi roditelji također) ne tako davno uložili oko milijun kuna za uređenje gradske kuglane nisu imali pristup na tu istu kuglanu.
Trebalo je samo vidjeti izraze lica četvorice dječaka koji su danas kuglanje, umjesto na kuglačkim stazama, učili gledajući kroz staklo.
Ipak, nadamo se da je došlo do nesporazuma i da će se svima, pod jednakim uvjetima, omogućiti korištenje gradske kuglane.


Ovoj fotografiji ne treba komentar. Njega će, nadamo se, dati netko iz Športske zajednice.


<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starije>>

 
InfoStudio.hr