Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK DONAT - KK POLICAJAC 4 : 4, 26. 01. 2013.
Kuglačice KK Policajca uspjele su, još jednom u krnjem sastavu sa samo pet igračica, osvojiti bod. Prvenstvena utakmica 8. kola (prvo kolo drugog dijela prvenstva) 2. HKL zapad-jug na kuglani Mocire u Zadru između KK Donata i KK Policajca završila je nerješenim rezultatom 4 : 4 odnosno 3149:2719 u korist domaćih kuglačica.
Razlog zašto kuglačice KK Policajca ponovo nisu imale kompletnu ekipu leži u činjenici da se ovog vikenda održava i XXII. ekipno juniorsko prvenstvo RH, na kojem će nastupiti i one. Međutim, dvojno registrirane kuglačice KK Mlake nisu dobile dozvolu svojeg trenera za nastup u Zadru u dresu KK Policajca, a obzirom na zgusnuti kalendar prvenstvenog natjecanja odgoda ove utakmice nije dolazila u obzir.
Da stvar bude još zanimljivija, nevjerojatnim i sve boljim kuglačicama KK Policajca još jedna pobjeda s pet igračica (ŽKK Goranin) je izmakla za "dlaku". Naime, svih pet "policajki" srušilo je više čunjeva od svojih protivnica ali je, da apsurd bude veći, najbolja igračica utakmice Maja Nanić, izgubila od Franke Humbol na setove iako je srušila 9 čunjeva više. Sve ostale kuglačice KK Policajca pobijedile su svoje protivnice i to redom: Nikolina Marković Žaklinu Jelaču, Maja Stipetić Grozdanu Surać, Ana Puškarić Doroteu Sikirić i konačno Valentina Prpić Nives Grabovac. Najiskusnija igračica KK Donata i kapetan ekipe Tanja Perović igrala je sam na stazi i "osvojila" drugi pojedinačni bod.
Već sutra u jutro kuglačice KK Policajca putuju u Zabok na državno ekipno prvenstvo U-23 gdje će se pkušati umiješati se u borbu za medalje protiv prvoligaških ekipa kojima je očito podređen kalendar natjecanja HKS-a i KRZ-a.

KK Donat - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 8.kolo

KK POLICAJAC - KK VISOČICA 7 : 1, 26. 01. 2013.
Nakon prošlotjedne "blamaže" protiv KK Rakovice, kuglači KK Policajca u 12. kolu (početak proljetnog dijela) 3. HKL Ogulin-Lika odigrali utakmicu kako se od njih i očekuje. Naime, na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" pobijedili su KK Visočicu iz Gospića visokim rezultatom 7 : 1 (14:10) odnosno 3306:3182 u ukupno srušenim čunjevima.
Određene promjene u ekipi, nakon sramotne igre protiv KK Rakovice, očito su se pokazale kao dobre. Tako je, pored Danka Gašparovića u prvom bloku zaigrao Nenad Plivelić i obadvojica su postigli odličan rezultat. Gašparović je pobijedio Ivana Nikšića i s 582 srušena čunja na kraju bio i najbolji igrač utakmice, dok je Plivelić pobijedio Fabijana Bodlovića. U drugom bloku igrača Tomislav Grdić je pobijedio Milana Majetića, a dobru igru konačno je pružio Mladen Hećimović koji je pobijedio Borisa Sušića za vodstvo od 4:0 i preko sto čunjeva prednosti u tom trenutku.
Na razini svojih prethodnika u ekipi bio je i Anton Marković u zadnjem bloku igrača te je bez problema pobijedio Nikolu Došena, a jedini pojedinačni poraz u ekipi KK Policajca doživio je najmlađi igrač 16-godišnji Ivan Hećimović, kojega je pobijedio Vlado Alar.
U slijedeću subotu u sklopu 13. prvenstvenog kola kuglači KK Policajca ponovo su domaćini i to ekipi KK Karlobaga.

KK Policajac - KK Visočica - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 12.KOLO

KK JADRANKA HOTELI - KK POLICAJAC 1 : 7, 20. 01. 2013.
Kuglačice KK Policajca, kao i kolege kuglači, odigrali su svoju posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva 2. HKL zapad/jug (7. kolo), koju su trebale igrati još polovicom prosinca prošle godine ali je odgođena zbog regionalnih juniorskih natjecanja. Na kuglani Hotela Aurora u Malom Lošinju "policajke" su uvjerljivo pobijedile KK Jadranka Hoteli rezultatom 7:1 (18:6) i uz više nego uvjerljivu prednost u ukupno srušenim čunjevima - 3246:3055.
Sve kuglačice KK Policajca, osim Maje Stipetić, pobijedile su svoje protivnice i to redom: u prvom bloku igračica Maja Nanić i Matea Gašparović pobijedile su Danijelu Dumenčić odnosno Jasminku Sokolić, a Matea Gašparović sa srušenih 556 čunjeva bila je i najbolja igračica utakmice. U drugom bloku igračica Nikolina Marković nadvisila je svoju protivnicu Danijelu Margan dok je, već spomenuta Maja Stipetić, iakoje pružila solidnu igru, ipak izgubila od najbolje igračice domaće ekipe Marijane Nosil. U zadnjem bloku igračica Ana Puškarić i Valentina Prpić bile su bolje od Cecilije Petrinić i Dragice Starčević, čime su samo potvrdile uvjerljivu pobjedu svoje ekipe.
Za razliku od kuglača, kuglačice KK Policajca svakom utakmicom postižu sve bolje rezultate i sve bolju igru pa je za očekivati u nastavku prvenstva najozbiljniju borbu za vrh prvenstvene ljestvice. Ovom pobjedom "policajke" su s osvojenih 9 bodova u prvom dijelu prvenstva na diobi 2. mjesta zajedno s ekipama ŽKK Kupe i ŽKK Goranina, samo bod iza vodeće ŽKK Mantinele.

KK Jadranka Hoteli - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 7.kolo

KK POLICAJAC - KK RAKOVICA 3 : 5, 19. 01. 2013.
Posljednja utakmica KK Policajca u jesenskom dijelu prvenstva 3. HKL Ogulin-Lika 2012/13., a prva u 2013. godini, završila je još jednim domaćim porazom. S rezultatom 5:3 (14:10) i čak 114 čunjeva prednosti (3269:3155) bolja je bila ekipa KK Rakovice.
"Policajci" su, ukupno gledajući, pružili jednu od najlošijih igara u dosadašnjem dijelu prvenstva, što potvrđuje i brojka ukupno srušenih čunjeva. Pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Danko Gašparović protiv Milana Mlinarića u prvom bloku igrača, Tomislav Grdić protiv Dane Gašparovića u drugom i Nenad Plivelić protiv Nikole Ninkovića u zadnjem bloku igrača. Ujedno je Nenad Plivelić s 554 srušena čunja bio i najbolji pojedinac u redovima svoje ekipe.
S druge strane, poraze su zabilježili Mladen Hećimović protiv odličnog Slavka Kolara, Branko Bajt protiv Dražena Draženovića i Miroslava Obajdina, s time da je Bajt vodio 2:0 u setovima protiv Draženovića, a onda je Obajdin sve preokrenuo, te Anton Marković protiv najboljeg igrača utakmice Josipa Bićanića koji je srušio ravno 600 čunjeva.
Dakle, polusezonu kuglači KK Policajca završili su s po 5 pobjeda i 5 poraza te jednim neriješenim rezultatom (11 bodova) i nalaze se u donjem dijelu prvenstvene ljestvice. Više od trenutne pozicije na prvenstvenoj ljestvici brine izuzetno loša igra većine kuglača KK Policajca, a već u subotu 26.01.2012. godine u Ogulinu igraju novu utakmicu protiv KK Visočice iz Gospića, čime se nastavlja proljetni dio prvenstva.

KK Policajac - KK Rakovica - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 11.KOLOKK POLICAJAC - ŽKK KUPA 4 : 4, 13. 01. 2013.
U zaostaloj utakmici 6. kola 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca i ŽKK Kupe odigrale su neriješeno 4:4 (12,5:11,5) s time da su domaćim kuglačicama pripale četiri pojedinačne pobjede dok su gošće bile bolje u ukupno srušenim čunjevima - 3226:3282.
U prvom bloku igračica bilo je izjednačeno 1:1. Maja Nanić, ponovo najbolja pojedinka u redovima "policajki" pobijedila je solidnu Nikolinu Pavlaković dok je Matea Gašparović doslovce poklonila pobjedu svojoj protivnici, izvrsnoj Štefici Pavlaković, prepustivši joj prvi i pola drugog seta u zadnjim hicima.
U drugom bloku igračica Nikolina Marković je s tri osvojena seta pobijedila Andreju  Belčić Kirinčić, a već izgubljeni dvoboj u svoju korist preokrenula je odlična Maja Stipetić protiv Valentine Pavlaković.
U zadnji, odlučujući blok igračica tako se ušlo s 3:1 za KK Policajac i 22 čunja prednosti. Međutim, u zadnjem bloku igračica Ana Puškarić uvjerljivo je izgubila dvoboj protiv igračice utakmice Jadranke Meglajec, dok je Valentina Prpić, samo zahvaljujući trima osvojenim setovima, pobijedila Miru Blažinu koja je srušila čak 18 čunjeva više.
Kada se sagleda cijeli tijek utakmice nerješeni ishod možda je najpravedniji jer su i jedna i druga ekipa pokazale dobru igru i bile u prilici osvojiti puni plijen. Ovim bodom i jedan i druga ekipa hvataju priključak vodećoj ŽKK Mantineli. Za tjedan dana kuglačice KK Policajca odigrat će svoju poslijednju zaostalu utakmicu jesenskog dijal prvenstva u Malom Lošinju protiv KK Jadranka Hotela, a nakon toga, slijedi nastavak proljetnog dijela u kojem će biti puno zanimljivih dvoboja jer veći broj ekipa može konkurirati za vrh prvenstvene ljestvice.

KK Policajac - ŽKK Kupa - zapisnik

IZVANREDNI PRIJELAZNI ROK, 09. 01. 2013.
Krajem protekle 2012.g., točnije od 27. do 31. prosinca, bio je izvanredni prijelazni rok za kuglačice i kuglače.
U navedenom izvanrednom prijelaznom roku redove kuglačica KK Policajac pojačala je kuglačica KK Mlake iz Rijeke Nevenka Bartolović. Isto tako, iz redova KK Policajca u KK Poštar iz Ogulina prešao je Neven Dubić koji u zadnjih nekoliko godina nije bio aktivan kuglač.
Nevenka Bartolović poznata je kuglačica, rodom iz ogulinskog kraja - Trošmarije, a do dolaska u KK Policajac kuglala je redom u kuglačkim klubovima iz Rijeke. Karijeru je započela još 1975.g. u bivšem KK "RIO", a zatim je 1998.g. karijeru nastavila u KK Malka. 2001.g. prelazi u KK Rijeka KWSO, gdje je kuglala dvije sezone i onda se opet vratila u redove aktualnog državnog prvaka KK Mlake.
Nevenka Bartolović bivša je hrvatska reprezentativka i jedna od ponajboljih hrvatskih kuglačica. Svojim bogatim kuglačkim iskustvom svakako će pojačati žensku ekipu KK Policajca i pomoći u borbi za osvajanje naslova prvakinja 2. HKL zapad/jug. 

Izvanredni prijelazni rok KSKŽ

SRETNA NOVA GODINA !, 31. 12. 2012.

ŽKK OGULIN - KK POLICAJAC 3 : 5, 30. 12. 2012.
U zaostaloj utakmici 5. kola 2. HKL zapad-jug za žene, na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek" kuglačice KK Policajca, kao gošće, pobijedile su svoje sugrađanke iz ŽKK Ogulina rezultatom 5:3 (12:12), a u ukupno srušenim čunjevima 3269:3194.
Već u prvom bloku igračica "policajke" Maja Nanić i Matea Gašparović napravile su odličan posao. Veoma raspoložene, uvjerljivo su pobijedile svoje protivnice Mirjanu Orelj i Ivu Cindrić. Posebno se to odnosi na Maju Nanić, koja je sa srušenih 584 čunja, bila najbolja pojednika utakmice, koja je svoju protivnicu pobijedila s čak 103 čunja razlike.
U drugom bloku igračica Nikolina Marković je izgubila od raspoložene i u redovima ŽKK Ogulina najbolje igračice -  Marije Paušić. S druge strane put ka novoj prvenstvenoj pobjedi za KK Policajac je trasirala Maja Stipetić pobijedivši mladu imenjakinju Ivošević.
S prednošću od 3:1 u bodovima i preko sto čunjeva kuglačice KK Policajca u zadnjem bloku imale su laganu zadaću - barem zadržati tu veliku prednost. Tako je i bilo. Ana Puškarić i Valentina Prpić nisu briljirale i iskusnije "ogulinke" Ivanka Rebrović i Marica Bokulić dobile su međusobne dvoboje ali pobjeda KK Policajca bila je zagarantirana velikom prednošću u ukupno srušenim čunjevima. Ta prednost na kraju je iznosila točno 75 čunjeva.
Sada, u pauzi između jesenskog i proljetnog dijela prvenstva, pred kuglačicama KK Policajca su još dvije zaostale prvenstvene utakmice i to protiv ŽKK Kupe kod kuće i ŽKK Jadranka hotela u gostima. U slučaju pobjede u ove dvije utakmice "policajke" bi dostigle vodeću ekipu ŽKK Mantinele iz Karlovca i ravnopravno istaknule kandidaturu za najviši domet. U svakom slučaju, 2013. godina uspješno je zaključena pobjedom.

ŽKK Ogulin - KK Policajac - zapisnik

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Starije>>

 
InfoStudio.hr