Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJAC



Kuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK JADRANKA HOTELI 6 : 2, 17. 03. 2013.
U zadnjem 14. kolu 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca pobijedile su na domaćoj kuglani u Ogulinu ekipu KK Jadranaka hoteli iz Malog Lošinja ukupnim rezultatom 6:2 (13:11) odnosno u ukupno srušenim čunjevima 3149.:3072.
Bilo je to jedno od lošijih izdanja "policajki" u zadnje vrijeme pa je utakmica sve do kraja bila neizvjesna i uzbudljiva. Gošće iz malog Lošinja pokazale su se kao vrlo dobra ekipa i njihovi zadnji uspjesi zasigurno nisu slučajni. Međutim, njihova pobjeda protiv KK Policajca ipak bila bi preveliko iznenađenje.
Za neizvjesan tijek utakmice pobrinula se Matea Gašparović u prvom bloku igračica, koja je sa samo 477 srušenih čunjeva izgubila od Danijele Margan. Odmah do njih Nevenka Bartolović je uspjela pobijediti solidnu Karmen Cesarić Leko i to odličnom igrom u zadnjem setu.
U drugom bloku igračica Ana Puškarić, također u zadnjem setu, uspjela je prestići i pobjediti iskusnu Marijanu Nosil, dok je Maja Stipetić izgubila od Nataše Opačak. Rezultata nakon dva bloka igračica bio je izjednačen 2:2 uz neznatnu prednost u čunjevima za KK Policajac.
Da se ipak ne dogodi iznenađenje, u zadnjem bloku igračica, pobrinula se Maja Nanić, koja je s 564 srušena čunja ponovo bila najbolja igračica utakmice. Tijesnu pobjedu je ostvrila i Valentina Prpić ali uz velike probleme u zadnja dva seta koja je izgubila ali zadržala čunj prednosti.
Ovom utakmicom za kuglačice KK Policajca završilo je tekuće prvenstvo 2.HKL zapad-jug. Ostvareno je devet pobjeda, dva nerješena rezultat i tri poraza. Koje će mjesto na kraju zauzeti bit će poznato kada se završe (za)ostale utakmice ŽKK Ogulina i ŽKK Mantinele, koji u međusobnoj utakmici odlučuju o prvaku lige.

KK Policajac - KK Jadranka hoteli - zapisnik

2.HKL zapad-jug 14.kolo

KK POLICAJAC - KK VATROGASAC 6 : 2, 16. 03. 2013.
Kao što se i očekivalo, kuglači KK Policajca pobijedili su KK Vatrogasac iz Otočca na ogulinskoj kuglani u sklopu 19. kola 3. HKL Ogulin-Lika i to rezultatom 6:2 (13:11) odnosno 3265:3133 u ukupno srušenim čunjevima.
Već u prvom bloku igrača trasiran je put prema pobjedi jer su i Danko Gašparović i Nenad Plivelić ostvarili pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika Darka Aleškovića odnosno Gorana Majetića. Za napomenuti je da je Danko Gašparović bio posebno raspoložen srušvši čak 575 čunjeva.
Međutim, to mu ipak nije bilo dovoljno za igrača utakmice jer je u drugom bloku igrača Tomikslav Grdić, u pobjedi protiv Dražena Netahlija i zamjene mu Želimira Ostojića, postigao još bolji rezultat. S 578 srušenih čunjeva Tomislav Grdić na kraju je bio najbolji pojedinac susreta i time učvrstio svoju dobru poziciju u poretzku za najbolje igrače lige. S druge strane Mirko Birač je odigrao solidno, u okviru svojih dosadašnjih rezultata, ali je ipak izgubio dvoboj protiv najboljeg pojedinca u redovima gostiju Davora Matasića.
U zadnjem bloku igrača Anton Marković je s puno muke izišao na kraj s Ivicom Jurkovićem osvojivši presudni zadnji set za samo jedan čunj prednosti, dok je Branko Bajt odigrao jednu od svojih najlošijih utakmica i sa skromnim učinkom (474) lako izgubio od Davora Kostelca.
Slijedeće prvenstveno kolo kuglači KK Policajca "gostuju" na ogulinskoj kuglani protiv vodećeg KK Obrtnika. No, bez obzira na trenutni položaj na tablici dvoboji ovih ekipa su uvijek zanimljivi i neizvjesni.

KK Policajac - KK Vatrogasac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 19.KOLO

ŽKK KUPA - KK POLICAJAC 2 : 6, 10. 03. 2013.
Kuglačice KK Policajca pobijedile su na uvijek nezgodnom gostovanju u Ozlju. U 13., predposlijednjem prvenstvenom kolu 2. HKL zapad-jug bile su zasluženo bolje od ŽKK Kupe rezultatom 6:2 (14:10) s 89 čunjeva prednosti tj. 3286:3197.
U malo izmijenjenom redoslijedu "policajke" su ostvarile četiri pojedinačne pobjede, a ostvarile su ih redom: Valentina Prpić protiv Mire Blažine u prvom bloku igračica, Ana Puškarić protiv Nikoline Pavlaković i Maja Stipetić protiv Katarine Zajec u drugom bloku igračica te maja Nanić protiv Jadranke Meglajec u zadnjem bloku igračica. Ovaj puta s 576 srušenih čunjeva maja Nanić ponovo je bila najbolja igračica utakmice i s nova četiri boda izbila je na čelo poretka za najbolju igračicu lige. Odmah do nje s 566 srušenih čunjeva bila je kapetanica "policajki" Valentina Prpić.
Kuglačice KK Policajca mogle su osvojiti i preostale dvije pojedinačne pobjede da su Matea Gašparović u prvom bloku igračica i Nikolina Marković u trećem bile samo malo koncentriranije. Matea Gašparović je protiv Anite Turkalj povela 2:0 u setovima i imala 15 čunjeva prednosti ali je na kraju Anita Turkalj bila bolja za 3 čunja. Nikolina Marković je, isto kao i Matea Gašparović, protiv svoje protivnice Andree Belčić Kirinčić povela 2:0 u setovima, srušila u tih prvih 60 hitaca nevjerojatnih 312 čunjeva i imala prednost od 41 čunja ali je uporna Andrea Belčić Kirinčić malo po malo stizala njezinu prednost i na kraju ju i pretekla za 14 čunjeva.
Sve u svemu još jedna dobra utakmica "policajki" i uvjerljiva pobjeda, nakon koje ipak mogu samo pratiti i čekati rasplet zaostalih i međusobne utakmice ŽKK Ogulina i ŽKK Mantinele i, uz pobjedu u zadnjem kolu protiv KK Jadranka Hotela, nadati se čudu.

ŽKK Kupa - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 13.kolo

KK KORANA - KK POLICAJAC 2 : 6, 09. 03. 2013.
Svoje prvo gostovanje i službenu utakmicu na lani otvorenoj kuglani "Šanac" u Slunju kuglači KK Policajca će pamtiti po pobjedi. Naime, u 18. kolu 3. HKL Ogulin-Lika pobijedili su domaću ekipu KK Korane rezultatom 6:2 (16:8) odnosno 3204:3131 u ukupno srušenim čunjevima.
U prvom bloku igrača za KK Policajac su igrali Danko Gašparović protiv Jure Oštrine te Mirko Birač protiv Ivana Obajdina. I dok je Mirko Birač samo za jedan čunj izgubio Danko Gašparović je odličnom igrom donio prvu pojedinačnu pobjedu svojoj ekipi.
Nenad Plivelić i Tomislav Grdić igrali su u drugom bloku igrača i to protiv Milana Obajdina odnosno Zdravka Obajdina i obadvojica su pobijedili svoje protivnike osiguravši vodstvo 3:1 i dovoljnu prednost u ukupno srušenim čunjevima za mirni nastavak utakmice. Za napomenuti je da je Tomislav Grdić s 580 srušenih čunjeva još jednom bio najbolji pojedinac susreta.
U zadnjem bloku igrača Branko Bajt je za samo tri čunja bio bolji od Vlade Sminderovca dok je Anton Marković, još jednim rezultatom ispod njegovog renomea, izgubio od najboljeg pojedinca iz ekipe domaćina Milana Obajdina.
Slijedeću subotu u 19. kolu KK Policajac igra kod kuće protiv KK Vatrogasca.

KK Korana - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 18.KOLO

KK POLICAJAC - ŽKK OGULIN 3 : 5, 03. 03. 2013.
Veliki ogulinski derbi, ali i derbi cijelog tekućeg prvenstva 2. HKL zapad-jug za žene, između KK Policajca i ŽKK Ogulina, nakon vrlo izjednačenog i uzbudljivog nadmetanja za 22 čunja više srušenih čunjeva pripao je "gošćama". Kuglačice KK Policajca, nakon odlične igre u prva dva bloka igračica, u trećem su malo popustile što su iskoristile kuglačice ŽKK Ogulina i osvojile vrlo važne bodove. Konačni rezultat bio je 5:3 (11,5:12,5) i 3330:3308 za ŽKK Ogulin.
U prvom bloku igračica za KK Policajac još jednom zablistala je Maja Nanić koja je pobijedila odličnu Ivanu Juričić. Drugu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvarila je Nikolina Marković pobijedivši iskusnu Ivanku Rebrović. Zanimljivo je da je Nikolina Marković povela 2:0 u setovima i imala 37 čunjeva prednosti ali se Ivanaka Rebrović nije predavala, osvojila je preostala dva seta, no ostala je kratka za svega četiri čunja.
U drugom bloku igračica po jedna pojedinačna pobjeda za svaku ekipu. Za KK Policajac ostvarila ju je Maja Stipetić pobijedivši Mariju Paušić. S druge strane, iako je imala solidan nastup, Matea Gašparović je za 15 čunjeva bila slabija od igračice utakmice Ive Cindrić (583).
Pri rezultatu 3:1 i 31 čunj prednosti za KK Policajac počeo je konačni obračun u zadnjem bloku igračica. Ana Puškarić je bila cijelo vrijeme izjednačena s Majom Ivošević ali je na kraju ostala kratka za 6 čunjeva, a Valentina Prpić je prva dva seta držala priključak i ukupne čunjeve s Maricom Bokulić ali je onda neobjašnjivo pala i u zadnja dva seta Marica Bokulić je preokrenula broj ukupnih čunjeva za pobjedu svoje ekipe.
Velike šanse za osvajanje naslova prvakinja sada imaju kuglačice ŽKK Ogulina jer su ovom pobjedom za bod prednosti pred "policajkama". U igri su naravno još i kuglačice ŽKK Mantinele iz Karlovca, koje imaju dvije zaostale utakmice i s dvije pobjede mogu se poravnati s Ogulinkama, s kojima se kod kuće sastaju u zadnjem kolu. Iako su do kraja još samo dva prvenstvena kola sve ove tri ekipe imaju određene šanse za osvajanje prvog mjesta. Međutim, kuglačice KK Policajca više ne ovise samo o sebi već se i drugi rezultati moraju poklopiti s njihovim željama, a da bi i tada od toga bilo koristi slijedeća dva kola moraju pobijediti. Već u slijedeću nedjelju u Ozlju protiv ŽKK Kupe bit će izuzetno teško ali, "kugla je okrugla" i "nada umire poslijednja".

KK Policajac - ŽKK Ogulin - zapisnik

2.HKL zapad-jug 12.kolo

KK POLICAJAC - KK KLEK II 7 : 1, 02. 03. 2013.
U 17. kolu 3.HKL Ogulin-Lika kuglači KK Policajca očekivano su pobijedili drugu ekipu KK Kleka rezultatom 7:1 (16:8) 3233:3058 u ukupno srušenim čunjevima.
Svi kuglači KK Policajca, osim najmlađeg Ivana Hećimovića, postigli su pojedinačne pobjede. Bolji od njega na samom početku utakmice u prvom bloku bio je Božidar Pavličić.
Najbolji igrač utakmice bio je Nenad Plivelić s 573 srušena čunja i pobjedom protiv najboljeg pojedinca u redovima KK Kleka II Josipa Stipetića.
Još jedan odličan rezultat polučio je ponovo Danko Gašparović koji je s 570 srušenih čunjeva u prvom bloku igrača s lakoćom pobijedio Vedrana Bićanića.
Tomislav Grdić i Mirko Birač bez većih problema u drugom bloku igrača ostvarili su pobjede protiv Marina Burkovića i Mile Štrka.
U trećem bloku igrača Anton marković protiv Duška Gvozdića i Nenad Plivelić protiv Josipa Stipetića samo su potvrdili novu uvjerljivu prvenstvenu pobjedu.
Slijedeće kolo KK Policajac po prvi puta gostuje na novoj kuglani u Slunju gdje će odmjeriti snage s KK Koranom.

KK Policajac - KK Klek II - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 17.KOLO

KK POŠTAR - KK POLICAJAC 1 : 7, 25. 02. 2013.
Još jedan okršaj ogulinskih trećeligaša pripao je kuglačima KK Policajca. U 16. kolu 3. HKL Ogulin-Lika KK Policajac pobijedio je KK Poštara rezultatom 7:1 (14:10) odnosno 3296:3188 u ukupno srušenim čunjevima.
Bez obzira na trenutnu slabu poziciju "poštara" na prvenstvenoj ljestvici nitko nije očekivao ovako uvjerljivu pobjedu "policajaca", pogotovo imajući u vidu njihovu promljenljivu formu u zadnje vrijeme. Međutim, svi igrači KK Policajca, osim Mirka Birača koji se tek priljučio ekipi, zabilježili su pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika.
U prvom bloku igrača to je uspjelo Danku Gašparoviću i Nenadu Pliveliću protiv Joška Matijašića i Nikole Neralića. Pri tome je Danko Gašparović opet bio najbolji igrač utakmice srušivši 580 čunjeva i samo za dva čunja bio je bolji od izvrsnog Joška Matijašića.
U drugom bloku igrača Tomislav Grdić je lako dobio indisponiranog Stevu Šlata dok je Branko Bajt iskoristio slabosti Milana Domitrovića i dobio ga za 19 čunjeva.
Točku na "i" u trećem bloku igrača stavio je Anton Marković pobjedom protiv Krunoslava Lovrića, a jedino je Mirko Birač , kako je to već rečeno, popustio pred naletom vrlo dobrog Zvonka Salopeka.
Slijedeće 17. kolo KK Policajac je domaćin kuglačima druge ekipe KK Kleka, a utakmica se igra u subotu 02.03.2012.g. u 17:00 sati na Gradskoj kuglani "Klek".

KK Poštar - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 16.KOLO

ŽKK GORANIN - KK POLICAJAC 3 : 5, 24. 02. 2013.
Vrlo važnu pobjedu, u borbi za prvo mjesto u 2. HKL zapad-jug za žene, u Delnicama su izvojevale kuglačice KK Policajca. U vrlo zanimljivoj  i napetoj završnici vodeće "policajke" su protiv, do danas prateće ekipe na tablici ŽKK Goranina, na kraju slavile 5:3 (14:10) odnosno 3196:3158 u ukupno srušenim čunjevima.
I danas odlična Maja Nanić osvojila je prvu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac u prvom bloku igračica i to protiv Štefanije Pezerović. S druge strane Nikolina Marković dobro je započela svoj dvoboj protiv Ljubice Lisac, osvojila je uvjerljivo prvi set, a onda stala i izgubila sva tri do kraja i pojedinačni bod.
Drugi blok igračica odlučio je utakmicu. Najbolja igračica u redovima KK Policajca Matea Gašparović, ali i Maja Nanić, uvjerljivo su pobijedile svoje protivnice Natašu Ajduković i Francisku Bolf tako da su, pred zadnji blok igračica osiguirale svojoj ekipi vodstvo od 3:1 i 122 čunja prednosti.
Međutim, da se utakmica igra do kraja pokazala je svjetska prvakinja Snježana Kramar i to uz pomoć svoje suigračice Andree Valentić. Naime, njih dvije su pobijedile svoje protivnice iz KK Policajca Valentinu Prpić i Anu Puškarić ali i značajno smanjile prednost u čunjevima. U jednom trenutku ta prednost se istopila na svega 30-tak čunjeva i među "policajkama" nastala je strepnja. No, Valentina Prpić je zadnji set odigrala kapetanski i uspjela izdržati nalet Snježane Kramar koja je s 587 srušenih čunjeva bila najbolja igračica susreta.
Pred kuglačicama KK Policajca i slijedeće 12. kolo je derbi. Na ogulinskoj kuglani ugošćuju nove prve pratilje odnosno kuglačice ŽKK Ogulina. Bit će to prava kuglačka poslastica i pobjednice iz tog susreta imat će najveće izglede za osvajanje naslova prvakinja.

  ŽKK Goranin - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 11.kolo

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr