Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

XXII. PRVENSTVO RH ZA JUNIORKE - PAROVI, 03. 06. 2013.
Protekli vikend (subota i nedjelja) u Rijeci na kuglani SRC "Mlaka" održano je XXII. prvenstvo RH u parovima za juniorke U-23, čime je konačno završila kuglačka sezona. Na ovom parovnom prvenstvunastupila su i dva para juniorki KK Policajac i to Nikolina Marković i Maja Stipetić te Ana Puškarić i Valrntina Prpić. Prvi par tj. Nikolina Marković i Maja Stipetić na kraju su zauzele solidno peto mjesto dok je dugi par Ana Puškarić i Valrntina Prpić bio nešto lošiji i na kraju je zauzeo sedmo mjesto od ukupno devet parova koji su nastupili.
Osim navedenih kuglačica na ovom prvenstvu su nastupile još tri kuglačice dvojno registrirane kuglačice KK Policajca ali opvaj puta u dresu matičnog kuluba KK Mlake iz Rijeke. I to vrlo, vrlo uspješno. Naime, najbolja kuglačica KK Policajca u proteklom prvenstvu Maja Nanić, u paru s Nikom Grubišić osvojila je prvo mjesto, dok su Matea Gašparović i Marina Bašić Palković osvojile drugo mjesto.
Najbolji pojedinačni rezultat na ovom prvenstvu posligla je Nika Grubišić s 582 srušena čunja, a odmah do nje je i Marina Bašić Palković s 582 srušena čunja.

XXII. prvenstvo parova RH U-23 juniorke

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 11. 05. 2013.
U petak 10. svibnja 2013.g., u Domu DPD "Sveti Rok Lomost", održana je redovna godišnja Skupština KK Policajca. Skupštini je nazočila većina članova KK Policajca ali i mnogi gosti i prijatelji kluba, među kojima  ističemo predsjednika Kuglačkog saveza Karlovačke županije Josipa Latkovićai "legendu" ogulinskog kuglanja i sporta Radu Kneževića.
Skupštinom je predsjedao predsjednik KK Policajca i trener ženske ekipe Željko Stipetić, koji je podnio Izvješće o radu za period od prošlogodišnje redovne godišnje Skupštine do sada. Na Skupštini su još prezentirana izvješća o financijskom poslovanju te izvješće Nadzornog odbora. Sva podnijeta izvješća jednoglasno su prihvaćena.
Nakon prihvaćanja izvješća predsjednik kluba Željko Stipetić predložio je Plan rada i Financijski plan za 2013.g., što su članovi Skupštine također jednoglasno prihvatili.
Pri kraju službenog dijela Skupštine istoj su se obratili i održali pozdravnu riječ predsjednik Kuglačkog saveza Karlovačke županije Josip Latković, Rade Knežević, u ime KK Kleka Božo Pavlaković te u ime KK Obrtnika Zdravko Vuković.
U neslužbenom dijelu Skupštine svi članovi kluba i gosti ugodno su se družili na prigodnom domjenku.


KK RAKOVICA - KK POLICAJAC 6 : 2, 13. 04. 2013.
Gostujućim porazom, koji ništa ne znači, kuglači KK Policajcjca završili su natjecanje u prvoj (nadamo se i zadnjoj) sezoni 3.HKL Ogulin - Lika. U zadnjem, 22. kolu, na gostovanju na Plitvicama domaća ekipa KK Rakovice pobijedila je rezultatom 6:2 (15:9) odnosno 3183:3102 u ukupno srušenim čunjevima.
Dvije pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Nenad Plivelić protiv Marijana Sabljaka u prvom bloku igrača te, opet najbolji igrač u svojoj ekipi i drugi cijele utakmice Tomislav Grdić protiv Petra Prebega u drugom bloku igrača. Tomislva Grdić tako je osvojio još dva značajna boda kojima se učvrstio na drugom mjestu u poretku za igrača lige.
Blizu pojedinačne pobjede bio je i Danko Gašparović protiv Nikole Ninkovića u prvom bloku igrača izgubivši tek za šest čunjeva. Ostala trojica "policajaca" uvjerljivo su izgubili od svojih protivnika. Najlošije je prošao Mirko Birač protiv Dane Gašparovića u drugom bloku igrača izgubivši s čak 62 čunja zaostatka i bez osvojenog seta.
U trećem bloku igrača solidnu utakmicu odigrao je sve bolji Ivan Hećimović koji je, doduše, izgubio od najboljeg igrača utakmice i cijelog prvenstva Josipa Bićanića, ali je osvojio jedan set i u još dva bio ravnopravan partner daleko iskusnijem igraču domaćina. Anton Marković se probudio tek u zadnja dva seta ali drugi, u kojem je srušio "rekordnih" 94 čunja, koštao ga je pojedinačne pobjede protiv Slavka Kolara.
KK Policajac završio je prvenstvo na 6. mjestu, na kojem se, bez straha da će pasti niže ili nade da će se popeti na više, nalazi već duže vrijeme. U takvoj situaciji su bili i prvaci 3.HKL Ogulin - Lika kuglači KK Obrtnika, koji su prvo mjesto osigurali još pred 3-4 kola. Sve to ovo netom završeno prvenstvo učinilo je potpuno nezanimljivim i za nadati se je da će se na slijedećem Plenumu Kuglačke regije zapad sustav natjecanja za iduću sezonu mijenjati. U suprotnom kuglanje na ovakav način odnosno održavanje prvenstva postat će totalno nezanimljivo i marginalizirano. Jednom riječju ovo je bio korak nazad u kuglanju.
U svakom slučaju kuglačima KK Obrtnika u ime svih igrača i svih članova kluba na čelu s upravom upućujemo iskrene čestitke na osvajanju prvog mjesta i želimo puno uspjeha u kvalifikacijama za ulazak u 2. ligu.

KK Rakovica - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 22.KOLO

KK POLICAJAC - KK ŽELJEZNIČAR BRANITELJ 4 : 4, 08. 04. 2013.
Dva ogulinska kuglačka kluba iz sredine tablice 3. HKL Ogulin-Lika svoju međusobnu utakmicu u sklopu 21. kola tekućeg prvenstva odigrali su, umjesto u subotu, u ponedjeljak. I, kao i u jesenskom dijelu prvenstva, opet remizirali 4:4 (11:13) s time da je "domaćin" KK Policajac srušio ukupno 3274 čunja, a "gost" KK Željezničar branitelj nešto više - 3313 čunjeva.
Utakmicu su bolje otvorili "policajci" i poveli 2:0. Pojedinačne pobjede u prvom bloku igrača ostvarili su Danko Gašparović i Nenad Plivelić protiv Ivana Matjanca odnosno Josipa Vučića.
U drugom bloku igrača još jednu pobjedu za KK Policajac ostvario je Tomislav Grdić protiv Vlade Idžana, a nadu "gostima" vratio je najbolji igrač utakmice Nikola Birač koji je uvjerljivo pobijedio svojeg mlađeg brata Mirka Birača.
Prednost u čunjevima KK Policajca u trećem bloku igrača ubrzano se istopila jer je Rolando Graovac bio više nego uvjerljiv proitv mlađahnog i još neiskusnog Ivana Hećimovića. Međutim, bod za KK Policajac ipak je spasio Anton Marković koji je, uz pojedinačnu pobjedu protiv Drage Vučića, s 579 srušenih čunjeva bio najbolji igrač u svojoj ekipi.
KK Policajac i dalje čvrsto drži 6. mjesto na prvenstvenoj tablici, četiri manje od petoplasirane KK Rakovice i šest više od sedmoplasiranog KK Željezničar branitelja. Dakle, utakmicom zadnjeg kola upravo protiv KK Rakovice na Plitvicama, završava prvenstvo 3.HKL Ogulin-Lika. Rezultat, ma kakav bio, neće nimalo utjecati na trenutnu poziciju na tablici.

KK Policajac - KK Željezničar branitelj - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 21.KOLO

SRETAN USKRS!!!!!, 30. 03. 2013.

KK OBRTNIK - KK POLICAJAC 7 : 1, 23. 03. 2013.
Jednakim rezultatom kao i u jesenskom dijelu sezone - 1 : 7 - kuglači KK Policajca izgubili su u gradskom derbiju protiv najizglednijeg kandidata za prvaka 3. HKL Ogulin-Lika - kuglača KK Obrtnika. Međutim, iako sam rezultat sugerira veoma uvjerljiv poraz i "policajci" su imali svoju šansu jer su pružili zasigurno najbolju igru ove sezone. U ukupno srušenim čunjevima "obrtnici" su bili bolji za samo 27 čunjeva dok je u setovima bilo 13,5:10,5 za KK Obrtnik.
U prvom bloku igrača Danko Gašparović izgubio je za samo jedan jedini čunj od Josipa Sušnja dok je Nenad Plivelić od Zlatka Vukovića bio slabiji za samo četiri čunja.
U drugom bloku igrača Tomislav Grdić, opet najbolji igrač utakmice, uvjerljivo je pobijedio odličnog Vladimira Kolića. S druge strane Anton Marković izgubio je od Zdravka Vukovića za smo osam čunjeva.
Nakon dva bloka igrača tako je KK Policajac gubio 1:3 u bodovima i imao 20 čunjeva prednosti.
Međutim, u zadnjem bloku igrača najstariji igrač Branko Bajt i najmlađi Ivan Hećiomović, zajedno su izgubili od Mate Sušnja za 12 čunjeva, dok je jedino Mirko Birač, iako je srušio odličnih 563 čunja ipak uvjerljivo izgubio od najboljeg igrača u redovima "domaćina" Marinka Magdića.
Ovom pobjedom kuglači KK Obrtnika vjerojatno su osigurali naslov prvaka lige i plasman u kvalifikacije za popunu 2. HKL, a kuglačima KK Policajca, bez obzira na poraz, mjesto na tablici nije ugroženo te im ostaje još i zadovoljstvo dobro odigranom utakmicom. Da su takve rezultate "policajci" postizali od početka prvenstva vjerojatno bi bili puno bolje plasirani od 6. mjesta gdje će vjerojatno ostati do kraja. Slijedeće, predposljednje prvenstveno kolo, nakon Uskrsa,  KK Policajac je "domaćin" kuglačima KK Željezničar branitelja.

KK Obrtnik - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 20.KOLO

KK POLICAJAC - KK JADRANKA HOTELI 6 : 2, 17. 03. 2013.
U zadnjem 14. kolu 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca pobijedile su na domaćoj kuglani u Ogulinu ekipu KK Jadranaka hoteli iz Malog Lošinja ukupnim rezultatom 6:2 (13:11) odnosno u ukupno srušenim čunjevima 3149.:3072.
Bilo je to jedno od lošijih izdanja "policajki" u zadnje vrijeme pa je utakmica sve do kraja bila neizvjesna i uzbudljiva. Gošće iz malog Lošinja pokazale su se kao vrlo dobra ekipa i njihovi zadnji uspjesi zasigurno nisu slučajni. Međutim, njihova pobjeda protiv KK Policajca ipak bila bi preveliko iznenađenje.
Za neizvjesan tijek utakmice pobrinula se Matea Gašparović u prvom bloku igračica, koja je sa samo 477 srušenih čunjeva izgubila od Danijele Margan. Odmah do njih Nevenka Bartolović je uspjela pobijediti solidnu Karmen Cesarić Leko i to odličnom igrom u zadnjem setu.
U drugom bloku igračica Ana Puškarić, također u zadnjem setu, uspjela je prestići i pobjediti iskusnu Marijanu Nosil, dok je Maja Stipetić izgubila od Nataše Opačak. Rezultata nakon dva bloka igračica bio je izjednačen 2:2 uz neznatnu prednost u čunjevima za KK Policajac.
Da se ipak ne dogodi iznenađenje, u zadnjem bloku igračica, pobrinula se Maja Nanić, koja je s 564 srušena čunja ponovo bila najbolja igračica utakmice. Tijesnu pobjedu je ostvrila i Valentina Prpić ali uz velike probleme u zadnja dva seta koja je izgubila ali zadržala čunj prednosti.
Ovom utakmicom za kuglačice KK Policajca završilo je tekuće prvenstvo 2.HKL zapad-jug. Ostvareno je devet pobjeda, dva nerješena rezultat i tri poraza. Koje će mjesto na kraju zauzeti bit će poznato kada se završe (za)ostale utakmice ŽKK Ogulina i ŽKK Mantinele, koji u međusobnoj utakmici odlučuju o prvaku lige.

KK Policajac - KK Jadranka hoteli - zapisnik

2.HKL zapad-jug 14.kolo

KK POLICAJAC - KK VATROGASAC 6 : 2, 16. 03. 2013.
Kao što se i očekivalo, kuglači KK Policajca pobijedili su KK Vatrogasac iz Otočca na ogulinskoj kuglani u sklopu 19. kola 3. HKL Ogulin-Lika i to rezultatom 6:2 (13:11) odnosno 3265:3133 u ukupno srušenim čunjevima.
Već u prvom bloku igrača trasiran je put prema pobjedi jer su i Danko Gašparović i Nenad Plivelić ostvarili pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika Darka Aleškovića odnosno Gorana Majetića. Za napomenuti je da je Danko Gašparović bio posebno raspoložen srušvši čak 575 čunjeva.
Međutim, to mu ipak nije bilo dovoljno za igrača utakmice jer je u drugom bloku igrača Tomikslav Grdić, u pobjedi protiv Dražena Netahlija i zamjene mu Želimira Ostojića, postigao još bolji rezultat. S 578 srušenih čunjeva Tomislav Grdić na kraju je bio najbolji pojedinac susreta i time učvrstio svoju dobru poziciju u poretzku za najbolje igrače lige. S druge strane Mirko Birač je odigrao solidno, u okviru svojih dosadašnjih rezultata, ali je ipak izgubio dvoboj protiv najboljeg pojedinca u redovima gostiju Davora Matasića.
U zadnjem bloku igrača Anton Marković je s puno muke izišao na kraj s Ivicom Jurkovićem osvojivši presudni zadnji set za samo jedan čunj prednosti, dok je Branko Bajt odigrao jednu od svojih najlošijih utakmica i sa skromnim učinkom (474) lako izgubio od Davora Kostelca.
Slijedeće prvenstveno kolo kuglači KK Policajca "gostuju" na ogulinskoj kuglani protiv vodećeg KK Obrtnika. No, bez obzira na trenutni položaj na tablici dvoboji ovih ekipa su uvijek zanimljivi i neizvjesni.

KK Policajac - KK Vatrogasac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 19.KOLO

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr