Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - KK ŽELJEZNIČAR BRANITELJ 4 : 4, 08. 04. 2013.
Dva ogulinska kuglačka kluba iz sredine tablice 3. HKL Ogulin-Lika svoju međusobnu utakmicu u sklopu 21. kola tekućeg prvenstva odigrali su, umjesto u subotu, u ponedjeljak. I, kao i u jesenskom dijelu prvenstva, opet remizirali 4:4 (11:13) s time da je "domaćin" KK Policajac srušio ukupno 3274 čunja, a "gost" KK Željezničar branitelj nešto više - 3313 čunjeva.
Utakmicu su bolje otvorili "policajci" i poveli 2:0. Pojedinačne pobjede u prvom bloku igrača ostvarili su Danko Gašparović i Nenad Plivelić protiv Ivana Matjanca odnosno Josipa Vučića.
U drugom bloku igrača još jednu pobjedu za KK Policajac ostvario je Tomislav Grdić protiv Vlade Idžana, a nadu "gostima" vratio je najbolji igrač utakmice Nikola Birač koji je uvjerljivo pobijedio svojeg mlađeg brata Mirka Birača.
Prednost u čunjevima KK Policajca u trećem bloku igrača ubrzano se istopila jer je Rolando Graovac bio više nego uvjerljiv proitv mlađahnog i još neiskusnog Ivana Hećimovića. Međutim, bod za KK Policajac ipak je spasio Anton Marković koji je, uz pojedinačnu pobjedu protiv Drage Vučića, s 579 srušenih čunjeva bio najbolji igrač u svojoj ekipi.
KK Policajac i dalje čvrsto drži 6. mjesto na prvenstvenoj tablici, četiri manje od petoplasirane KK Rakovice i šest više od sedmoplasiranog KK Željezničar branitelja. Dakle, utakmicom zadnjeg kola upravo protiv KK Rakovice na Plitvicama, završava prvenstvo 3.HKL Ogulin-Lika. Rezultat, ma kakav bio, neće nimalo utjecati na trenutnu poziciju na tablici.

KK Policajac - KK Željezničar branitelj - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 21.KOLO

SRETAN USKRS!!!!!, 30. 03. 2013.

KK OBRTNIK - KK POLICAJAC 7 : 1, 23. 03. 2013.
Jednakim rezultatom kao i u jesenskom dijelu sezone - 1 : 7 - kuglači KK Policajca izgubili su u gradskom derbiju protiv najizglednijeg kandidata za prvaka 3. HKL Ogulin-Lika - kuglača KK Obrtnika. Međutim, iako sam rezultat sugerira veoma uvjerljiv poraz i "policajci" su imali svoju šansu jer su pružili zasigurno najbolju igru ove sezone. U ukupno srušenim čunjevima "obrtnici" su bili bolji za samo 27 čunjeva dok je u setovima bilo 13,5:10,5 za KK Obrtnik.
U prvom bloku igrača Danko Gašparović izgubio je za samo jedan jedini čunj od Josipa Sušnja dok je Nenad Plivelić od Zlatka Vukovića bio slabiji za samo četiri čunja.
U drugom bloku igrača Tomislav Grdić, opet najbolji igrač utakmice, uvjerljivo je pobijedio odličnog Vladimira Kolića. S druge strane Anton Marković izgubio je od Zdravka Vukovića za smo osam čunjeva.
Nakon dva bloka igrača tako je KK Policajac gubio 1:3 u bodovima i imao 20 čunjeva prednosti.
Međutim, u zadnjem bloku igrača najstariji igrač Branko Bajt i najmlađi Ivan Hećiomović, zajedno su izgubili od Mate Sušnja za 12 čunjeva, dok je jedino Mirko Birač, iako je srušio odličnih 563 čunja ipak uvjerljivo izgubio od najboljeg igrača u redovima "domaćina" Marinka Magdića.
Ovom pobjedom kuglači KK Obrtnika vjerojatno su osigurali naslov prvaka lige i plasman u kvalifikacije za popunu 2. HKL, a kuglačima KK Policajca, bez obzira na poraz, mjesto na tablici nije ugroženo te im ostaje još i zadovoljstvo dobro odigranom utakmicom. Da su takve rezultate "policajci" postizali od početka prvenstva vjerojatno bi bili puno bolje plasirani od 6. mjesta gdje će vjerojatno ostati do kraja. Slijedeće, predposljednje prvenstveno kolo, nakon Uskrsa,  KK Policajac je "domaćin" kuglačima KK Željezničar branitelja.

KK Obrtnik - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 20.KOLO

KK POLICAJAC - KK JADRANKA HOTELI 6 : 2, 17. 03. 2013.
U zadnjem 14. kolu 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca pobijedile su na domaćoj kuglani u Ogulinu ekipu KK Jadranaka hoteli iz Malog Lošinja ukupnim rezultatom 6:2 (13:11) odnosno u ukupno srušenim čunjevima 3149.:3072.
Bilo je to jedno od lošijih izdanja "policajki" u zadnje vrijeme pa je utakmica sve do kraja bila neizvjesna i uzbudljiva. Gošće iz malog Lošinja pokazale su se kao vrlo dobra ekipa i njihovi zadnji uspjesi zasigurno nisu slučajni. Međutim, njihova pobjeda protiv KK Policajca ipak bila bi preveliko iznenađenje.
Za neizvjesan tijek utakmice pobrinula se Matea Gašparović u prvom bloku igračica, koja je sa samo 477 srušenih čunjeva izgubila od Danijele Margan. Odmah do njih Nevenka Bartolović je uspjela pobijediti solidnu Karmen Cesarić Leko i to odličnom igrom u zadnjem setu.
U drugom bloku igračica Ana Puškarić, također u zadnjem setu, uspjela je prestići i pobjediti iskusnu Marijanu Nosil, dok je Maja Stipetić izgubila od Nataše Opačak. Rezultata nakon dva bloka igračica bio je izjednačen 2:2 uz neznatnu prednost u čunjevima za KK Policajac.
Da se ipak ne dogodi iznenađenje, u zadnjem bloku igračica, pobrinula se Maja Nanić, koja je s 564 srušena čunja ponovo bila najbolja igračica utakmice. Tijesnu pobjedu je ostvrila i Valentina Prpić ali uz velike probleme u zadnja dva seta koja je izgubila ali zadržala čunj prednosti.
Ovom utakmicom za kuglačice KK Policajca završilo je tekuće prvenstvo 2.HKL zapad-jug. Ostvareno je devet pobjeda, dva nerješena rezultat i tri poraza. Koje će mjesto na kraju zauzeti bit će poznato kada se završe (za)ostale utakmice ŽKK Ogulina i ŽKK Mantinele, koji u međusobnoj utakmici odlučuju o prvaku lige.

KK Policajac - KK Jadranka hoteli - zapisnik

2.HKL zapad-jug 14.kolo

KK POLICAJAC - KK VATROGASAC 6 : 2, 16. 03. 2013.
Kao što se i očekivalo, kuglači KK Policajca pobijedili su KK Vatrogasac iz Otočca na ogulinskoj kuglani u sklopu 19. kola 3. HKL Ogulin-Lika i to rezultatom 6:2 (13:11) odnosno 3265:3133 u ukupno srušenim čunjevima.
Već u prvom bloku igrača trasiran je put prema pobjedi jer su i Danko Gašparović i Nenad Plivelić ostvarili pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika Darka Aleškovića odnosno Gorana Majetića. Za napomenuti je da je Danko Gašparović bio posebno raspoložen srušvši čak 575 čunjeva.
Međutim, to mu ipak nije bilo dovoljno za igrača utakmice jer je u drugom bloku igrača Tomikslav Grdić, u pobjedi protiv Dražena Netahlija i zamjene mu Želimira Ostojića, postigao još bolji rezultat. S 578 srušenih čunjeva Tomislav Grdić na kraju je bio najbolji pojedinac susreta i time učvrstio svoju dobru poziciju u poretzku za najbolje igrače lige. S druge strane Mirko Birač je odigrao solidno, u okviru svojih dosadašnjih rezultata, ali je ipak izgubio dvoboj protiv najboljeg pojedinca u redovima gostiju Davora Matasića.
U zadnjem bloku igrača Anton Marković je s puno muke izišao na kraj s Ivicom Jurkovićem osvojivši presudni zadnji set za samo jedan čunj prednosti, dok je Branko Bajt odigrao jednu od svojih najlošijih utakmica i sa skromnim učinkom (474) lako izgubio od Davora Kostelca.
Slijedeće prvenstveno kolo kuglači KK Policajca "gostuju" na ogulinskoj kuglani protiv vodećeg KK Obrtnika. No, bez obzira na trenutni položaj na tablici dvoboji ovih ekipa su uvijek zanimljivi i neizvjesni.

KK Policajac - KK Vatrogasac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 19.KOLO

ŽKK KUPA - KK POLICAJAC 2 : 6, 10. 03. 2013.
Kuglačice KK Policajca pobijedile su na uvijek nezgodnom gostovanju u Ozlju. U 13., predposlijednjem prvenstvenom kolu 2. HKL zapad-jug bile su zasluženo bolje od ŽKK Kupe rezultatom 6:2 (14:10) s 89 čunjeva prednosti tj. 3286:3197.
U malo izmijenjenom redoslijedu "policajke" su ostvarile četiri pojedinačne pobjede, a ostvarile su ih redom: Valentina Prpić protiv Mire Blažine u prvom bloku igračica, Ana Puškarić protiv Nikoline Pavlaković i Maja Stipetić protiv Katarine Zajec u drugom bloku igračica te maja Nanić protiv Jadranke Meglajec u zadnjem bloku igračica. Ovaj puta s 576 srušenih čunjeva maja Nanić ponovo je bila najbolja igračica utakmice i s nova četiri boda izbila je na čelo poretka za najbolju igračicu lige. Odmah do nje s 566 srušenih čunjeva bila je kapetanica "policajki" Valentina Prpić.
Kuglačice KK Policajca mogle su osvojiti i preostale dvije pojedinačne pobjede da su Matea Gašparović u prvom bloku igračica i Nikolina Marković u trećem bile samo malo koncentriranije. Matea Gašparović je protiv Anite Turkalj povela 2:0 u setovima i imala 15 čunjeva prednosti ali je na kraju Anita Turkalj bila bolja za 3 čunja. Nikolina Marković je, isto kao i Matea Gašparović, protiv svoje protivnice Andree Belčić Kirinčić povela 2:0 u setovima, srušila u tih prvih 60 hitaca nevjerojatnih 312 čunjeva i imala prednost od 41 čunja ali je uporna Andrea Belčić Kirinčić malo po malo stizala njezinu prednost i na kraju ju i pretekla za 14 čunjeva.
Sve u svemu još jedna dobra utakmica "policajki" i uvjerljiva pobjeda, nakon koje ipak mogu samo pratiti i čekati rasplet zaostalih i međusobne utakmice ŽKK Ogulina i ŽKK Mantinele i, uz pobjedu u zadnjem kolu protiv KK Jadranka Hotela, nadati se čudu.

ŽKK Kupa - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 13.kolo

KK KORANA - KK POLICAJAC 2 : 6, 09. 03. 2013.
Svoje prvo gostovanje i službenu utakmicu na lani otvorenoj kuglani "Šanac" u Slunju kuglači KK Policajca će pamtiti po pobjedi. Naime, u 18. kolu 3. HKL Ogulin-Lika pobijedili su domaću ekipu KK Korane rezultatom 6:2 (16:8) odnosno 3204:3131 u ukupno srušenim čunjevima.
U prvom bloku igrača za KK Policajac su igrali Danko Gašparović protiv Jure Oštrine te Mirko Birač protiv Ivana Obajdina. I dok je Mirko Birač samo za jedan čunj izgubio Danko Gašparović je odličnom igrom donio prvu pojedinačnu pobjedu svojoj ekipi.
Nenad Plivelić i Tomislav Grdić igrali su u drugom bloku igrača i to protiv Milana Obajdina odnosno Zdravka Obajdina i obadvojica su pobijedili svoje protivnike osiguravši vodstvo 3:1 i dovoljnu prednost u ukupno srušenim čunjevima za mirni nastavak utakmice. Za napomenuti je da je Tomislav Grdić s 580 srušenih čunjeva još jednom bio najbolji pojedinac susreta.
U zadnjem bloku igrača Branko Bajt je za samo tri čunja bio bolji od Vlade Sminderovca dok je Anton Marković, još jednim rezultatom ispod njegovog renomea, izgubio od najboljeg pojedinca iz ekipe domaćina Milana Obajdina.
Slijedeću subotu u 19. kolu KK Policajac igra kod kuće protiv KK Vatrogasca.

KK Korana - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 18.KOLO

KK POLICAJAC - ŽKK OGULIN 3 : 5, 03. 03. 2013.
Veliki ogulinski derbi, ali i derbi cijelog tekućeg prvenstva 2. HKL zapad-jug za žene, između KK Policajca i ŽKK Ogulina, nakon vrlo izjednačenog i uzbudljivog nadmetanja za 22 čunja više srušenih čunjeva pripao je "gošćama". Kuglačice KK Policajca, nakon odlične igre u prva dva bloka igračica, u trećem su malo popustile što su iskoristile kuglačice ŽKK Ogulina i osvojile vrlo važne bodove. Konačni rezultat bio je 5:3 (11,5:12,5) i 3330:3308 za ŽKK Ogulin.
U prvom bloku igračica za KK Policajac još jednom zablistala je Maja Nanić koja je pobijedila odličnu Ivanu Juričić. Drugu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvarila je Nikolina Marković pobijedivši iskusnu Ivanku Rebrović. Zanimljivo je da je Nikolina Marković povela 2:0 u setovima i imala 37 čunjeva prednosti ali se Ivanaka Rebrović nije predavala, osvojila je preostala dva seta, no ostala je kratka za svega četiri čunja.
U drugom bloku igračica po jedna pojedinačna pobjeda za svaku ekipu. Za KK Policajac ostvarila ju je Maja Stipetić pobijedivši Mariju Paušić. S druge strane, iako je imala solidan nastup, Matea Gašparović je za 15 čunjeva bila slabija od igračice utakmice Ive Cindrić (583).
Pri rezultatu 3:1 i 31 čunj prednosti za KK Policajac počeo je konačni obračun u zadnjem bloku igračica. Ana Puškarić je bila cijelo vrijeme izjednačena s Majom Ivošević ali je na kraju ostala kratka za 6 čunjeva, a Valentina Prpić je prva dva seta držala priključak i ukupne čunjeve s Maricom Bokulić ali je onda neobjašnjivo pala i u zadnja dva seta Marica Bokulić je preokrenula broj ukupnih čunjeva za pobjedu svoje ekipe.
Velike šanse za osvajanje naslova prvakinja sada imaju kuglačice ŽKK Ogulina jer su ovom pobjedom za bod prednosti pred "policajkama". U igri su naravno još i kuglačice ŽKK Mantinele iz Karlovca, koje imaju dvije zaostale utakmice i s dvije pobjede mogu se poravnati s Ogulinkama, s kojima se kod kuće sastaju u zadnjem kolu. Iako su do kraja još samo dva prvenstvena kola sve ove tri ekipe imaju određene šanse za osvajanje prvog mjesta. Međutim, kuglačice KK Policajca više ne ovise samo o sebi već se i drugi rezultati moraju poklopiti s njihovim željama, a da bi i tada od toga bilo koristi slijedeća dva kola moraju pobijediti. Već u slijedeću nedjelju u Ozlju protiv ŽKK Kupe bit će izuzetno teško ali, "kugla je okrugla" i "nada umire poslijednja".

KK Policajac - ŽKK Ogulin - zapisnik

2.HKL zapad-jug 12.kolo

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr