Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ŽKK KUPA - KK POLICAJAC 2 : 6, 10. 03. 2013.
Kuglačice KK Policajca pobijedile su na uvijek nezgodnom gostovanju u Ozlju. U 13., predposlijednjem prvenstvenom kolu 2. HKL zapad-jug bile su zasluženo bolje od ŽKK Kupe rezultatom 6:2 (14:10) s 89 čunjeva prednosti tj. 3286:3197.
U malo izmijenjenom redoslijedu "policajke" su ostvarile četiri pojedinačne pobjede, a ostvarile su ih redom: Valentina Prpić protiv Mire Blažine u prvom bloku igračica, Ana Puškarić protiv Nikoline Pavlaković i Maja Stipetić protiv Katarine Zajec u drugom bloku igračica te maja Nanić protiv Jadranke Meglajec u zadnjem bloku igračica. Ovaj puta s 576 srušenih čunjeva maja Nanić ponovo je bila najbolja igračica utakmice i s nova četiri boda izbila je na čelo poretka za najbolju igračicu lige. Odmah do nje s 566 srušenih čunjeva bila je kapetanica "policajki" Valentina Prpić.
Kuglačice KK Policajca mogle su osvojiti i preostale dvije pojedinačne pobjede da su Matea Gašparović u prvom bloku igračica i Nikolina Marković u trećem bile samo malo koncentriranije. Matea Gašparović je protiv Anite Turkalj povela 2:0 u setovima i imala 15 čunjeva prednosti ali je na kraju Anita Turkalj bila bolja za 3 čunja. Nikolina Marković je, isto kao i Matea Gašparović, protiv svoje protivnice Andree Belčić Kirinčić povela 2:0 u setovima, srušila u tih prvih 60 hitaca nevjerojatnih 312 čunjeva i imala prednost od 41 čunja ali je uporna Andrea Belčić Kirinčić malo po malo stizala njezinu prednost i na kraju ju i pretekla za 14 čunjeva.
Sve u svemu još jedna dobra utakmica "policajki" i uvjerljiva pobjeda, nakon koje ipak mogu samo pratiti i čekati rasplet zaostalih i međusobne utakmice ŽKK Ogulina i ŽKK Mantinele i, uz pobjedu u zadnjem kolu protiv KK Jadranka Hotela, nadati se čudu.

ŽKK Kupa - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 13.kolo

KK KORANA - KK POLICAJAC 2 : 6, 09. 03. 2013.
Svoje prvo gostovanje i službenu utakmicu na lani otvorenoj kuglani "Šanac" u Slunju kuglači KK Policajca će pamtiti po pobjedi. Naime, u 18. kolu 3. HKL Ogulin-Lika pobijedili su domaću ekipu KK Korane rezultatom 6:2 (16:8) odnosno 3204:3131 u ukupno srušenim čunjevima.
U prvom bloku igrača za KK Policajac su igrali Danko Gašparović protiv Jure Oštrine te Mirko Birač protiv Ivana Obajdina. I dok je Mirko Birač samo za jedan čunj izgubio Danko Gašparović je odličnom igrom donio prvu pojedinačnu pobjedu svojoj ekipi.
Nenad Plivelić i Tomislav Grdić igrali su u drugom bloku igrača i to protiv Milana Obajdina odnosno Zdravka Obajdina i obadvojica su pobijedili svoje protivnike osiguravši vodstvo 3:1 i dovoljnu prednost u ukupno srušenim čunjevima za mirni nastavak utakmice. Za napomenuti je da je Tomislav Grdić s 580 srušenih čunjeva još jednom bio najbolji pojedinac susreta.
U zadnjem bloku igrača Branko Bajt je za samo tri čunja bio bolji od Vlade Sminderovca dok je Anton Marković, još jednim rezultatom ispod njegovog renomea, izgubio od najboljeg pojedinca iz ekipe domaćina Milana Obajdina.
Slijedeću subotu u 19. kolu KK Policajac igra kod kuće protiv KK Vatrogasca.

KK Korana - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 18.KOLO

KK POLICAJAC - ŽKK OGULIN 3 : 5, 03. 03. 2013.
Veliki ogulinski derbi, ali i derbi cijelog tekućeg prvenstva 2. HKL zapad-jug za žene, između KK Policajca i ŽKK Ogulina, nakon vrlo izjednačenog i uzbudljivog nadmetanja za 22 čunja više srušenih čunjeva pripao je "gošćama". Kuglačice KK Policajca, nakon odlične igre u prva dva bloka igračica, u trećem su malo popustile što su iskoristile kuglačice ŽKK Ogulina i osvojile vrlo važne bodove. Konačni rezultat bio je 5:3 (11,5:12,5) i 3330:3308 za ŽKK Ogulin.
U prvom bloku igračica za KK Policajac još jednom zablistala je Maja Nanić koja je pobijedila odličnu Ivanu Juričić. Drugu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvarila je Nikolina Marković pobijedivši iskusnu Ivanku Rebrović. Zanimljivo je da je Nikolina Marković povela 2:0 u setovima i imala 37 čunjeva prednosti ali se Ivanaka Rebrović nije predavala, osvojila je preostala dva seta, no ostala je kratka za svega četiri čunja.
U drugom bloku igračica po jedna pojedinačna pobjeda za svaku ekipu. Za KK Policajac ostvarila ju je Maja Stipetić pobijedivši Mariju Paušić. S druge strane, iako je imala solidan nastup, Matea Gašparović je za 15 čunjeva bila slabija od igračice utakmice Ive Cindrić (583).
Pri rezultatu 3:1 i 31 čunj prednosti za KK Policajac počeo je konačni obračun u zadnjem bloku igračica. Ana Puškarić je bila cijelo vrijeme izjednačena s Majom Ivošević ali je na kraju ostala kratka za 6 čunjeva, a Valentina Prpić je prva dva seta držala priključak i ukupne čunjeve s Maricom Bokulić ali je onda neobjašnjivo pala i u zadnja dva seta Marica Bokulić je preokrenula broj ukupnih čunjeva za pobjedu svoje ekipe.
Velike šanse za osvajanje naslova prvakinja sada imaju kuglačice ŽKK Ogulina jer su ovom pobjedom za bod prednosti pred "policajkama". U igri su naravno još i kuglačice ŽKK Mantinele iz Karlovca, koje imaju dvije zaostale utakmice i s dvije pobjede mogu se poravnati s Ogulinkama, s kojima se kod kuće sastaju u zadnjem kolu. Iako su do kraja još samo dva prvenstvena kola sve ove tri ekipe imaju određene šanse za osvajanje prvog mjesta. Međutim, kuglačice KK Policajca više ne ovise samo o sebi već se i drugi rezultati moraju poklopiti s njihovim željama, a da bi i tada od toga bilo koristi slijedeća dva kola moraju pobijediti. Već u slijedeću nedjelju u Ozlju protiv ŽKK Kupe bit će izuzetno teško ali, "kugla je okrugla" i "nada umire poslijednja".

KK Policajac - ŽKK Ogulin - zapisnik

2.HKL zapad-jug 12.kolo

KK POLICAJAC - KK KLEK II 7 : 1, 02. 03. 2013.
U 17. kolu 3.HKL Ogulin-Lika kuglači KK Policajca očekivano su pobijedili drugu ekipu KK Kleka rezultatom 7:1 (16:8) 3233:3058 u ukupno srušenim čunjevima.
Svi kuglači KK Policajca, osim najmlađeg Ivana Hećimovića, postigli su pojedinačne pobjede. Bolji od njega na samom početku utakmice u prvom bloku bio je Božidar Pavličić.
Najbolji igrač utakmice bio je Nenad Plivelić s 573 srušena čunja i pobjedom protiv najboljeg pojedinca u redovima KK Kleka II Josipa Stipetića.
Još jedan odličan rezultat polučio je ponovo Danko Gašparović koji je s 570 srušenih čunjeva u prvom bloku igrača s lakoćom pobijedio Vedrana Bićanića.
Tomislav Grdić i Mirko Birač bez većih problema u drugom bloku igrača ostvarili su pobjede protiv Marina Burkovića i Mile Štrka.
U trećem bloku igrača Anton marković protiv Duška Gvozdića i Nenad Plivelić protiv Josipa Stipetića samo su potvrdili novu uvjerljivu prvenstvenu pobjedu.
Slijedeće kolo KK Policajac po prvi puta gostuje na novoj kuglani u Slunju gdje će odmjeriti snage s KK Koranom.

KK Policajac - KK Klek II - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 17.KOLO

KK POŠTAR - KK POLICAJAC 1 : 7, 25. 02. 2013.
Još jedan okršaj ogulinskih trećeligaša pripao je kuglačima KK Policajca. U 16. kolu 3. HKL Ogulin-Lika KK Policajac pobijedio je KK Poštara rezultatom 7:1 (14:10) odnosno 3296:3188 u ukupno srušenim čunjevima.
Bez obzira na trenutnu slabu poziciju "poštara" na prvenstvenoj ljestvici nitko nije očekivao ovako uvjerljivu pobjedu "policajaca", pogotovo imajući u vidu njihovu promljenljivu formu u zadnje vrijeme. Međutim, svi igrači KK Policajca, osim Mirka Birača koji se tek priljučio ekipi, zabilježili su pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika.
U prvom bloku igrača to je uspjelo Danku Gašparoviću i Nenadu Pliveliću protiv Joška Matijašića i Nikole Neralića. Pri tome je Danko Gašparović opet bio najbolji igrač utakmice srušivši 580 čunjeva i samo za dva čunja bio je bolji od izvrsnog Joška Matijašića.
U drugom bloku igrača Tomislav Grdić je lako dobio indisponiranog Stevu Šlata dok je Branko Bajt iskoristio slabosti Milana Domitrovića i dobio ga za 19 čunjeva.
Točku na "i" u trećem bloku igrača stavio je Anton Marković pobjedom protiv Krunoslava Lovrića, a jedino je Mirko Birač , kako je to već rečeno, popustio pred naletom vrlo dobrog Zvonka Salopeka.
Slijedeće 17. kolo KK Policajac je domaćin kuglačima druge ekipe KK Kleka, a utakmica se igra u subotu 02.03.2012.g. u 17:00 sati na Gradskoj kuglani "Klek".

KK Poštar - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 16.KOLO

ŽKK GORANIN - KK POLICAJAC 3 : 5, 24. 02. 2013.
Vrlo važnu pobjedu, u borbi za prvo mjesto u 2. HKL zapad-jug za žene, u Delnicama su izvojevale kuglačice KK Policajca. U vrlo zanimljivoj  i napetoj završnici vodeće "policajke" su protiv, do danas prateće ekipe na tablici ŽKK Goranina, na kraju slavile 5:3 (14:10) odnosno 3196:3158 u ukupno srušenim čunjevima.
I danas odlična Maja Nanić osvojila je prvu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac u prvom bloku igračica i to protiv Štefanije Pezerović. S druge strane Nikolina Marković dobro je započela svoj dvoboj protiv Ljubice Lisac, osvojila je uvjerljivo prvi set, a onda stala i izgubila sva tri do kraja i pojedinačni bod.
Drugi blok igračica odlučio je utakmicu. Najbolja igračica u redovima KK Policajca Matea Gašparović, ali i Maja Nanić, uvjerljivo su pobijedile svoje protivnice Natašu Ajduković i Francisku Bolf tako da su, pred zadnji blok igračica osiguirale svojoj ekipi vodstvo od 3:1 i 122 čunja prednosti.
Međutim, da se utakmica igra do kraja pokazala je svjetska prvakinja Snježana Kramar i to uz pomoć svoje suigračice Andree Valentić. Naime, njih dvije su pobijedile svoje protivnice iz KK Policajca Valentinu Prpić i Anu Puškarić ali i značajno smanjile prednost u čunjevima. U jednom trenutku ta prednost se istopila na svega 30-tak čunjeva i među "policajkama" nastala je strepnja. No, Valentina Prpić je zadnji set odigrala kapetanski i uspjela izdržati nalet Snježane Kramar koja je s 587 srušenih čunjeva bila najbolja igračica susreta.
Pred kuglačicama KK Policajca i slijedeće 12. kolo je derbi. Na ogulinskoj kuglani ugošćuju nove prve pratilje odnosno kuglačice ŽKK Ogulina. Bit će to prava kuglačka poslastica i pobjednice iz tog susreta imat će najveće izglede za osvajanje naslova prvakinja.

  ŽKK Goranin - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 11.kolo

KK POLICAJAC - ŽKK MANTINELA 5 : 3, 17. 02. 2013.
U derbiju 10. kola 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca pobijedile su na svojoj kuglani ŽKK Mantinelu rezultatom 5:3 (13:11) odnosno 3312:3222 u ukupno srušenim čunjevima.
Za ovu vrlo važnu i značajnu pobjedu "policajki" najzaslužnija je kapetanica Valentina Prpić koja je s 594 srušena čunja u zadnjem bloku, kod rezultata 2:2, ne samo osvojila pojedinačni bod već i napravila veliku razliku u čunjevima što je značilo još dva boda za konačnu pobjedu. Njezina protivnica, odlična i poznata kuglačica Anamari Manev nije uspjela osvojiti niti set.
Inače, u sva tri bloka igračica svakoj ekipi pripala je po jedna pojedinačna pobjeda. U prvom bloku za KK Policajac pobjedu je ostvarila Nikolina Marković odličnom igrom protiv Marijane Đonlagić i zamjene joj Melite Šegine. Nevenka Bartolović za malo je izgubila od Lucije Marte Jelavić.
U drugom bloku igračica u ekipi KK Policajca briljirala je Maja Stipetić i pobijedila Irenu Božičević. S druge strane u ekipi ŽKK Mantinele zablistala je Tihana Čavlović i pobijedila Mateu Gašparović.
Konačno u trećem bloku igračica, osim što je Valentina Prpić osvojila bod za svoju ekipu to je uspjelo i Nadi Jardas protiv Ane Puškarić.
Ovom pobjedom kuglačice KK Policajca učvrstile su svoju prvu poziciju na prvenstvenoj ljestvici i u preostala 4 prvenstvena kola, koliko je ostalo do kraja, same odlučuju o svojoj sudbini. Prvi veliki ispit imaju slijedeću nedjelju u Delnicama gdje idu na ogled ekipi ŽKK Goranina. Goranke, ne samo da su dobra i jaka ekipa, već sigurno imaju veliki motiv uzvratiti za poraz iz prvog dijela prvenstva koji ime je nanijela nekompletna ekipa KK Policajca (5 igračica).

KK Policajac - ŽKK Mantinela - zapisnik

2.HKL zapad-jug 10.kolo


KK POLICAJAC - KK EUPHORIA 6 : 2, 16. 02. 2013.
U 15. kolu 3. HKL Ogulin-Lika kuglači KK Policajca, kao domaćini, pobijedili su najmlađu ogulinsku kuglačku ekipu KK Euphoriu rezultatom 6:2 (15:9) 3285:3136.
Pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Danko Gašparović protiv Ivice Brozovića u prvom bloku igrača, Tomislav Grdić protiv Ivana Muževića i Branko bajt protiv Mateja Vukovića u drugom bloku igrača te Nenad Plivelić protiv Hrvoja Kurelca u trećem bloku igrača. Pri tome najbolji rezultat u ekipi KK Policajca ali i na utakmici ostvario je Tomislav Grdić srušivši čak 616 čunjeva.
Pojedinačne pobjede nisu uspjeli ostvariti mladi Ivan Hećimović koji je za 16 čunjeva izgubio od Tomice Kurelca, kao i Anton Marković koji je srušio ukupno 15 čunjeva više od Borisa Kneževića ali je isti u zadnjem setu uspio osvojiti pola seta, što mu je uz dva prethodno osvojena bilo dovoljno za pobjedu.
U 16. kolu kuglači KK Policajca "gostuju" kod ogulinskog KK Poštara, a utakmica se igra u nedjelju 24.02.2013. u 14:30 sati.

KK Policajac - KK Euphoria - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 15.KOLO

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr