Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC - ŽKK MANTINELA 5 : 3, 17. 02. 2013.
U derbiju 10. kola 2. HKL zapad-jug za žene kuglačice KK Policajca pobijedile su na svojoj kuglani ŽKK Mantinelu rezultatom 5:3 (13:11) odnosno 3312:3222 u ukupno srušenim čunjevima.
Za ovu vrlo važnu i značajnu pobjedu "policajki" najzaslužnija je kapetanica Valentina Prpić koja je s 594 srušena čunja u zadnjem bloku, kod rezultata 2:2, ne samo osvojila pojedinačni bod već i napravila veliku razliku u čunjevima što je značilo još dva boda za konačnu pobjedu. Njezina protivnica, odlična i poznata kuglačica Anamari Manev nije uspjela osvojiti niti set.
Inače, u sva tri bloka igračica svakoj ekipi pripala je po jedna pojedinačna pobjeda. U prvom bloku za KK Policajac pobjedu je ostvarila Nikolina Marković odličnom igrom protiv Marijane Đonlagić i zamjene joj Melite Šegine. Nevenka Bartolović za malo je izgubila od Lucije Marte Jelavić.
U drugom bloku igračica u ekipi KK Policajca briljirala je Maja Stipetić i pobijedila Irenu Božičević. S druge strane u ekipi ŽKK Mantinele zablistala je Tihana Čavlović i pobijedila Mateu Gašparović.
Konačno u trećem bloku igračica, osim što je Valentina Prpić osvojila bod za svoju ekipu to je uspjelo i Nadi Jardas protiv Ane Puškarić.
Ovom pobjedom kuglačice KK Policajca učvrstile su svoju prvu poziciju na prvenstvenoj ljestvici i u preostala 4 prvenstvena kola, koliko je ostalo do kraja, same odlučuju o svojoj sudbini. Prvi veliki ispit imaju slijedeću nedjelju u Delnicama gdje idu na ogled ekipi ŽKK Goranina. Goranke, ne samo da su dobra i jaka ekipa, već sigurno imaju veliki motiv uzvratiti za poraz iz prvog dijela prvenstva koji ime je nanijela nekompletna ekipa KK Policajca (5 igračica).

KK Policajac - ŽKK Mantinela - zapisnik

2.HKL zapad-jug 10.kolo


KK POLICAJAC - KK EUPHORIA 6 : 2, 16. 02. 2013.
U 15. kolu 3. HKL Ogulin-Lika kuglači KK Policajca, kao domaćini, pobijedili su najmlađu ogulinsku kuglačku ekipu KK Euphoriu rezultatom 6:2 (15:9) 3285:3136.
Pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Danko Gašparović protiv Ivice Brozovića u prvom bloku igrača, Tomislav Grdić protiv Ivana Muževića i Branko bajt protiv Mateja Vukovića u drugom bloku igrača te Nenad Plivelić protiv Hrvoja Kurelca u trećem bloku igrača. Pri tome najbolji rezultat u ekipi KK Policajca ali i na utakmici ostvario je Tomislav Grdić srušivši čak 616 čunjeva.
Pojedinačne pobjede nisu uspjeli ostvariti mladi Ivan Hećimović koji je za 16 čunjeva izgubio od Tomice Kurelca, kao i Anton Marković koji je srušio ukupno 15 čunjeva više od Borisa Kneževića ali je isti u zadnjem setu uspio osvojiti pola seta, što mu je uz dva prethodno osvojena bilo dovoljno za pobjedu.
U 16. kolu kuglači KK Policajca "gostuju" kod ogulinskog KK Poštara, a utakmica se igra u nedjelju 24.02.2013. u 14:30 sati.

KK Policajac - KK Euphoria - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 15.KOLO

KK GACKA - KK POLICAJAC 5 : 3, 09. 02. 2013.
I drugi puta u tekućem prvenstvu 3. HKL Ogulin-Lika kuglači KK Policajca izgubili su na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" protiv KK Gacke iz Otočca. Ovaj puta domaćini su bili kuglači KK Gacke i pobijedili su rezultatom 5:3 (12:12) 3220:3143.
Zasigurno najlošija utakmica koju su u dosadašnjem dijelu prvenstva pružili "policajci" i nije mogla završiti drugačije osim porazom. Najbolji pojedinac u ekipi KK Policajca bio je Danko Gašparović s 548 srušenih čunjeva i u prvom bloku igrača osvojio je pojedinačni bod pobjedom nad Nikolom Kraljićem. Odmah do njega, nakon dužeg vremena i očito nespreman, igrao je Mirko Birač i sa skromnih 486 srušenih čunjeva protiv solidnog Željka Odorčića bio je najlošiji pojedinac, ne samo svoje ekipe već i utakmice.
U drugom bloku igrača ponovo loše izdanje Mladena Hećimovića i s tek 505 srušenih čunjeva poraz protiv manje lošeg Milana Ostovića. U tom bloku nadu KK Policajcu produžio je Tomislav Grdić uvjerljivom pobjedom protiv Bože Rogića i zamjene mu Željka Bićanića.
U trećem bloku igrača Anton Marković pobijedio je svojeg prezimanjaka Ivana Markovića ali je zato Nenad Plivelić uvjerljivo izgubio protiv igrača utakmice Ivana Atalića, koji je srušio ravnih 600 čunjeva, pa je poraz bio neminovan.
Slijedeće kolo KK Policajac kao domaćin igra protiv KK Euphorie, koji su obzirom na dosadašnje rezultate, očito protivnik po mjeri ali, svejedno, za pobjedu će trebati pružiti malo više nego protiv KK Gacke.

  KK Gacka - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 14.KOLO

KK POLICAJAC - ŽKK VRBOVSKO 6 : 2, 05. 02. 2013.
Kuglačice KK Policajca unaprijed su odigrale svoju prvenstvenu utakmicu 9. kola 2. HKL zapad-jug, koje se inače igra 9. i 10. veljače 2013.g. S gošćama iz Vrbovskog tako je dogovoreno iz razloga zauzetosti ogulinnske Gradske kuglane "Klek" u ta dva dana. Prema očekivanju kuglačice KK Policajca pobijedile su i to rezultatom 6:2 (16:8) odnosno 3206:3088 u ukupno srušenim čunjevima.
Put k još jednoj prvenstvenoj pobjedi za KK Policajac "prokrčile" su Riječanke Maja Nanić i Marina Bašić Palković svojim uvjerljivim pobjedama protiv Željke Novinc odnosno Tatjane Kušić. Pri tome, Maja Nanić je s 556 srušenih čunjeva još jednom bila najbolja u svojoj ekipi.
U drugom bloku igračica svoju premijernu utakmicu za KK Policajac odigrala je Nevenka Bartolović i odličnom igrom donijela još jednu pojedinačnu pobjedu svojoj ekipi pobjedivši uvijek opasnu Renatu Loparić. U tom drugom bloku igračica Nikolina Marković je izgubila protiv odlične Aleksandre Vučković, koja je sa srušenih 567 čunjeva bila igračica utakmice i svojoj ekipi donijela jedan od dva boda.
Taj drugi pojedinačni bod za ŽKK Vrbovsko osvojila je u zadnjem bloku igračica Višnja Širola pobijedivši kapetanicu domaćih Valentinu Prpić, dok je Ana Puškarić bez ikakvih problema pobijedila Dejanu Draganović i za KK Policajac osvojila četvrtu pojedinačnu pobjedu.
Ovom pobjedom kuglačice KK Policajca trenutno su izbile na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, s bodom više od ŽKK Mantinele, upravo s kojom igraju svoju slijedeću prvenstvenu utakmicu 17. veljače 2013. g. u Ogulinu.

KK Policajac - ŽKK Vrbovsko - zapisnik

2.HKL zapad-jug 9.kolo

KK POLICAJAC - KK KARLOBAG 2 : 6, 02. 02. 2013.
U 13. kolu prvenstva 3. HKL Ogulin - Lika kuglači KK Policajca doživjeli su poraz na domaćoj kuglani u Ogulinu od KK Karlobaga. Gosti su slavili rezultatom 6 : 2 (12:12) i uz 49 više ukupno srušenih čunjeva - 3293:3244.
Jedine dvije pojedinačne pobjede "policajci" su ostvarili u prvom bloku igrača, kada su i poveli 2:0. Danko Gašparović pobijedio je Željka Brdara, a Nenad Plivelić Roberta Tomljanovića. Ujedno je Nenad Plivelić s 582 čunja bio i najbolji igrač utakmice.
U nastavku utakmice Tomislav Grdić u samoj završnici dvoboja izgubio je od Ivice Mraovića, Mladen Hećimović uvjerljivo je izgubio od Željka Tomljenovića, Anton Marković za samo pet čunjeva bio je slabiji od Stipe Jelinića te najmlađi Ivan Hećimović, sa solidnih 511 čunjeva ipak je izgubio od iskusnijeg Borisa Nikšića.
Za razliku od prošlog kola i uvjerljive pobjede protiv KK Visočice ovaj puta kuglači KK Policajca nisu pokazali zapaženu igru i poraz je bio neizbježan. Veseli jedino činjenica da mladi Ivan Hećimović sve bolje napreduje i pruža sve bolju igru, no ipak, od njega se još ne očekuje da može ispraviti ono što su njegovi prethodnici, posebice otac Mladen, propustili.
Slijedeće prvenstveno kolo kuglači KK Policajca ponovo igraju kod kuće ali kao gosti protiv KK Gacke iz Otočca. Utakmica se igra u jutarnjem terminu u 10,00 sati u subotu 09. veljače 2012.g.

KK Policajac - KK Karlobag - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 13.KOLO

XXII. EKIPNO PRVENSTVO RH ZA JUNIORKE, 27. 01. 2013.
Za kuglačice KK Policajca nema predaha. Nakon jučerašnjeg osvajanja boda u Zadru u prvenstvenoj utakmici protiv KK Donata, danas su već nastupale u Zaboku na XXII. ekipnom prvenstvu RH za juniorke. Od ukupno deset ekipa, mahom prvoligaških klubova, osvojile su 8. mjesto, što se, nakon lanjskog 5. mjesta ne može smatrati uspjehom. Međutim, obzirom na jučerašnje ranojutarnje putovanje na prvenstvenu utakmicu u Zadar, kasni povratak te ponovno jutarnje buđenje i putovanje u Zabok, gdje su počele svoj nastup već u 10,00 h, bolji rezultat se nije mogao niti očekivati. Kalendar natjecanja očito nije pravedan i sve ekipe nemaju isti tretman.
Prva u Zaboku je nastupila Ana Puškarić i srušila je skromnih 457 čunjeva. Zatim je Maja Stipetić srušila samo 504 čunja, a onda Valentina Prpić odličnih 575 čunjeva, što je treći najbolji rezultat od svih juniorki koje su nastupile. Zadnja je nastupila Nikolina Marković, na kojoj je putovanje iz Rijeke u Zadar pa natrag u Rijeku i onda iz  Rijeke u Zabok očito ostavio traga te je srušila samo 519 čunjeva. Ukupno je to iznosilo 2055 srušenih čunjeva te je bilo dovoljno tek za 8. mjesto.
Nove juniorske prvakinje RH su kuglačice prve ekipe KK Zagreb Zaboky, drugo mjesto pripalo je KK Mlaki iz Rijeke dok je treća ekipa KK Podravke iz Koprivnice.

XXII. ekipno RH juniorke - konačni poredak

KK DONAT - KK POLICAJAC 4 : 4, 26. 01. 2013.
Kuglačice KK Policajca uspjele su, još jednom u krnjem sastavu sa samo pet igračica, osvojiti bod. Prvenstvena utakmica 8. kola (prvo kolo drugog dijela prvenstva) 2. HKL zapad-jug na kuglani Mocire u Zadru između KK Donata i KK Policajca završila je nerješenim rezultatom 4 : 4 odnosno 3149:2719 u korist domaćih kuglačica.
Razlog zašto kuglačice KK Policajca ponovo nisu imale kompletnu ekipu leži u činjenici da se ovog vikenda održava i XXII. ekipno juniorsko prvenstvo RH, na kojem će nastupiti i one. Međutim, dvojno registrirane kuglačice KK Mlake nisu dobile dozvolu svojeg trenera za nastup u Zadru u dresu KK Policajca, a obzirom na zgusnuti kalendar prvenstvenog natjecanja odgoda ove utakmice nije dolazila u obzir.
Da stvar bude još zanimljivija, nevjerojatnim i sve boljim kuglačicama KK Policajca još jedna pobjeda s pet igračica (ŽKK Goranin) je izmakla za "dlaku". Naime, svih pet "policajki" srušilo je više čunjeva od svojih protivnica ali je, da apsurd bude veći, najbolja igračica utakmice Maja Nanić, izgubila od Franke Humbol na setove iako je srušila 9 čunjeva više. Sve ostale kuglačice KK Policajca pobijedile su svoje protivnice i to redom: Nikolina Marković Žaklinu Jelaču, Maja Stipetić Grozdanu Surać, Ana Puškarić Doroteu Sikirić i konačno Valentina Prpić Nives Grabovac. Najiskusnija igračica KK Donata i kapetan ekipe Tanja Perović igrala je sam na stazi i "osvojila" drugi pojedinačni bod.
Već sutra u jutro kuglačice KK Policajca putuju u Zabok na državno ekipno prvenstvo U-23 gdje će se pkušati umiješati se u borbu za medalje protiv prvoligaških ekipa kojima je očito podređen kalendar natjecanja HKS-a i KRZ-a.

KK Donat - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 8.kolo

KK POLICAJAC - KK VISOČICA 7 : 1, 26. 01. 2013.
Nakon prošlotjedne "blamaže" protiv KK Rakovice, kuglači KK Policajca u 12. kolu (početak proljetnog dijela) 3. HKL Ogulin-Lika odigrali utakmicu kako se od njih i očekuje. Naime, na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" pobijedili su KK Visočicu iz Gospića visokim rezultatom 7 : 1 (14:10) odnosno 3306:3182 u ukupno srušenim čunjevima.
Određene promjene u ekipi, nakon sramotne igre protiv KK Rakovice, očito su se pokazale kao dobre. Tako je, pored Danka Gašparovića u prvom bloku zaigrao Nenad Plivelić i obadvojica su postigli odličan rezultat. Gašparović je pobijedio Ivana Nikšića i s 582 srušena čunja na kraju bio i najbolji igrač utakmice, dok je Plivelić pobijedio Fabijana Bodlovića. U drugom bloku igrača Tomislav Grdić je pobijedio Milana Majetića, a dobru igru konačno je pružio Mladen Hećimović koji je pobijedio Borisa Sušića za vodstvo od 4:0 i preko sto čunjeva prednosti u tom trenutku.
Na razini svojih prethodnika u ekipi bio je i Anton Marković u zadnjem bloku igrača te je bez problema pobijedio Nikolu Došena, a jedini pojedinačni poraz u ekipi KK Policajca doživio je najmlađi igrač 16-godišnji Ivan Hećimović, kojega je pobijedio Vlado Alar.
U slijedeću subotu u sklopu 13. prvenstvenog kola kuglači KK Policajca ponovo su domaćini i to ekipi KK Karlobaga.

KK Policajac - KK Visočica - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 12.KOLO

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr