Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK GACKA - KK POLICAJAC 5 : 3, 09. 02. 2013.
I drugi puta u tekućem prvenstvu 3. HKL Ogulin-Lika kuglači KK Policajca izgubili su na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" protiv KK Gacke iz Otočca. Ovaj puta domaćini su bili kuglači KK Gacke i pobijedili su rezultatom 5:3 (12:12) 3220:3143.
Zasigurno najlošija utakmica koju su u dosadašnjem dijelu prvenstva pružili "policajci" i nije mogla završiti drugačije osim porazom. Najbolji pojedinac u ekipi KK Policajca bio je Danko Gašparović s 548 srušenih čunjeva i u prvom bloku igrača osvojio je pojedinačni bod pobjedom nad Nikolom Kraljićem. Odmah do njega, nakon dužeg vremena i očito nespreman, igrao je Mirko Birač i sa skromnih 486 srušenih čunjeva protiv solidnog Željka Odorčića bio je najlošiji pojedinac, ne samo svoje ekipe već i utakmice.
U drugom bloku igrača ponovo loše izdanje Mladena Hećimovića i s tek 505 srušenih čunjeva poraz protiv manje lošeg Milana Ostovića. U tom bloku nadu KK Policajcu produžio je Tomislav Grdić uvjerljivom pobjedom protiv Bože Rogića i zamjene mu Željka Bićanića.
U trećem bloku igrača Anton Marković pobijedio je svojeg prezimanjaka Ivana Markovića ali je zato Nenad Plivelić uvjerljivo izgubio protiv igrača utakmice Ivana Atalića, koji je srušio ravnih 600 čunjeva, pa je poraz bio neminovan.
Slijedeće kolo KK Policajac kao domaćin igra protiv KK Euphorie, koji su obzirom na dosadašnje rezultate, očito protivnik po mjeri ali, svejedno, za pobjedu će trebati pružiti malo više nego protiv KK Gacke.

  KK Gacka - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 14.KOLO

KK POLICAJAC - ŽKK VRBOVSKO 6 : 2, 05. 02. 2013.
Kuglačice KK Policajca unaprijed su odigrale svoju prvenstvenu utakmicu 9. kola 2. HKL zapad-jug, koje se inače igra 9. i 10. veljače 2013.g. S gošćama iz Vrbovskog tako je dogovoreno iz razloga zauzetosti ogulinnske Gradske kuglane "Klek" u ta dva dana. Prema očekivanju kuglačice KK Policajca pobijedile su i to rezultatom 6:2 (16:8) odnosno 3206:3088 u ukupno srušenim čunjevima.
Put k još jednoj prvenstvenoj pobjedi za KK Policajac "prokrčile" su Riječanke Maja Nanić i Marina Bašić Palković svojim uvjerljivim pobjedama protiv Željke Novinc odnosno Tatjane Kušić. Pri tome, Maja Nanić je s 556 srušenih čunjeva još jednom bila najbolja u svojoj ekipi.
U drugom bloku igračica svoju premijernu utakmicu za KK Policajac odigrala je Nevenka Bartolović i odličnom igrom donijela još jednu pojedinačnu pobjedu svojoj ekipi pobjedivši uvijek opasnu Renatu Loparić. U tom drugom bloku igračica Nikolina Marković je izgubila protiv odlične Aleksandre Vučković, koja je sa srušenih 567 čunjeva bila igračica utakmice i svojoj ekipi donijela jedan od dva boda.
Taj drugi pojedinačni bod za ŽKK Vrbovsko osvojila je u zadnjem bloku igračica Višnja Širola pobijedivši kapetanicu domaćih Valentinu Prpić, dok je Ana Puškarić bez ikakvih problema pobijedila Dejanu Draganović i za KK Policajac osvojila četvrtu pojedinačnu pobjedu.
Ovom pobjedom kuglačice KK Policajca trenutno su izbile na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, s bodom više od ŽKK Mantinele, upravo s kojom igraju svoju slijedeću prvenstvenu utakmicu 17. veljače 2013. g. u Ogulinu.

KK Policajac - ŽKK Vrbovsko - zapisnik

2.HKL zapad-jug 9.kolo

KK POLICAJAC - KK KARLOBAG 2 : 6, 02. 02. 2013.
U 13. kolu prvenstva 3. HKL Ogulin - Lika kuglači KK Policajca doživjeli su poraz na domaćoj kuglani u Ogulinu od KK Karlobaga. Gosti su slavili rezultatom 6 : 2 (12:12) i uz 49 više ukupno srušenih čunjeva - 3293:3244.
Jedine dvije pojedinačne pobjede "policajci" su ostvarili u prvom bloku igrača, kada su i poveli 2:0. Danko Gašparović pobijedio je Željka Brdara, a Nenad Plivelić Roberta Tomljanovića. Ujedno je Nenad Plivelić s 582 čunja bio i najbolji igrač utakmice.
U nastavku utakmice Tomislav Grdić u samoj završnici dvoboja izgubio je od Ivice Mraovića, Mladen Hećimović uvjerljivo je izgubio od Željka Tomljenovića, Anton Marković za samo pet čunjeva bio je slabiji od Stipe Jelinića te najmlađi Ivan Hećimović, sa solidnih 511 čunjeva ipak je izgubio od iskusnijeg Borisa Nikšića.
Za razliku od prošlog kola i uvjerljive pobjede protiv KK Visočice ovaj puta kuglači KK Policajca nisu pokazali zapaženu igru i poraz je bio neizbježan. Veseli jedino činjenica da mladi Ivan Hećimović sve bolje napreduje i pruža sve bolju igru, no ipak, od njega se još ne očekuje da može ispraviti ono što su njegovi prethodnici, posebice otac Mladen, propustili.
Slijedeće prvenstveno kolo kuglači KK Policajca ponovo igraju kod kuće ali kao gosti protiv KK Gacke iz Otočca. Utakmica se igra u jutarnjem terminu u 10,00 sati u subotu 09. veljače 2012.g.

KK Policajac - KK Karlobag - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 13.KOLO

XXII. EKIPNO PRVENSTVO RH ZA JUNIORKE, 27. 01. 2013.
Za kuglačice KK Policajca nema predaha. Nakon jučerašnjeg osvajanja boda u Zadru u prvenstvenoj utakmici protiv KK Donata, danas su već nastupale u Zaboku na XXII. ekipnom prvenstvu RH za juniorke. Od ukupno deset ekipa, mahom prvoligaških klubova, osvojile su 8. mjesto, što se, nakon lanjskog 5. mjesta ne može smatrati uspjehom. Međutim, obzirom na jučerašnje ranojutarnje putovanje na prvenstvenu utakmicu u Zadar, kasni povratak te ponovno jutarnje buđenje i putovanje u Zabok, gdje su počele svoj nastup već u 10,00 h, bolji rezultat se nije mogao niti očekivati. Kalendar natjecanja očito nije pravedan i sve ekipe nemaju isti tretman.
Prva u Zaboku je nastupila Ana Puškarić i srušila je skromnih 457 čunjeva. Zatim je Maja Stipetić srušila samo 504 čunja, a onda Valentina Prpić odličnih 575 čunjeva, što je treći najbolji rezultat od svih juniorki koje su nastupile. Zadnja je nastupila Nikolina Marković, na kojoj je putovanje iz Rijeke u Zadar pa natrag u Rijeku i onda iz  Rijeke u Zabok očito ostavio traga te je srušila samo 519 čunjeva. Ukupno je to iznosilo 2055 srušenih čunjeva te je bilo dovoljno tek za 8. mjesto.
Nove juniorske prvakinje RH su kuglačice prve ekipe KK Zagreb Zaboky, drugo mjesto pripalo je KK Mlaki iz Rijeke dok je treća ekipa KK Podravke iz Koprivnice.

XXII. ekipno RH juniorke - konačni poredak

KK DONAT - KK POLICAJAC 4 : 4, 26. 01. 2013.
Kuglačice KK Policajca uspjele su, još jednom u krnjem sastavu sa samo pet igračica, osvojiti bod. Prvenstvena utakmica 8. kola (prvo kolo drugog dijela prvenstva) 2. HKL zapad-jug na kuglani Mocire u Zadru između KK Donata i KK Policajca završila je nerješenim rezultatom 4 : 4 odnosno 3149:2719 u korist domaćih kuglačica.
Razlog zašto kuglačice KK Policajca ponovo nisu imale kompletnu ekipu leži u činjenici da se ovog vikenda održava i XXII. ekipno juniorsko prvenstvo RH, na kojem će nastupiti i one. Međutim, dvojno registrirane kuglačice KK Mlake nisu dobile dozvolu svojeg trenera za nastup u Zadru u dresu KK Policajca, a obzirom na zgusnuti kalendar prvenstvenog natjecanja odgoda ove utakmice nije dolazila u obzir.
Da stvar bude još zanimljivija, nevjerojatnim i sve boljim kuglačicama KK Policajca još jedna pobjeda s pet igračica (ŽKK Goranin) je izmakla za "dlaku". Naime, svih pet "policajki" srušilo je više čunjeva od svojih protivnica ali je, da apsurd bude veći, najbolja igračica utakmice Maja Nanić, izgubila od Franke Humbol na setove iako je srušila 9 čunjeva više. Sve ostale kuglačice KK Policajca pobijedile su svoje protivnice i to redom: Nikolina Marković Žaklinu Jelaču, Maja Stipetić Grozdanu Surać, Ana Puškarić Doroteu Sikirić i konačno Valentina Prpić Nives Grabovac. Najiskusnija igračica KK Donata i kapetan ekipe Tanja Perović igrala je sam na stazi i "osvojila" drugi pojedinačni bod.
Već sutra u jutro kuglačice KK Policajca putuju u Zabok na državno ekipno prvenstvo U-23 gdje će se pkušati umiješati se u borbu za medalje protiv prvoligaških ekipa kojima je očito podređen kalendar natjecanja HKS-a i KRZ-a.

KK Donat - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 8.kolo

KK POLICAJAC - KK VISOČICA 7 : 1, 26. 01. 2013.
Nakon prošlotjedne "blamaže" protiv KK Rakovice, kuglači KK Policajca u 12. kolu (početak proljetnog dijela) 3. HKL Ogulin-Lika odigrali utakmicu kako se od njih i očekuje. Naime, na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" pobijedili su KK Visočicu iz Gospića visokim rezultatom 7 : 1 (14:10) odnosno 3306:3182 u ukupno srušenim čunjevima.
Određene promjene u ekipi, nakon sramotne igre protiv KK Rakovice, očito su se pokazale kao dobre. Tako je, pored Danka Gašparovića u prvom bloku zaigrao Nenad Plivelić i obadvojica su postigli odličan rezultat. Gašparović je pobijedio Ivana Nikšića i s 582 srušena čunja na kraju bio i najbolji igrač utakmice, dok je Plivelić pobijedio Fabijana Bodlovića. U drugom bloku igrača Tomislav Grdić je pobijedio Milana Majetića, a dobru igru konačno je pružio Mladen Hećimović koji je pobijedio Borisa Sušića za vodstvo od 4:0 i preko sto čunjeva prednosti u tom trenutku.
Na razini svojih prethodnika u ekipi bio je i Anton Marković u zadnjem bloku igrača te je bez problema pobijedio Nikolu Došena, a jedini pojedinačni poraz u ekipi KK Policajca doživio je najmlađi igrač 16-godišnji Ivan Hećimović, kojega je pobijedio Vlado Alar.
U slijedeću subotu u sklopu 13. prvenstvenog kola kuglači KK Policajca ponovo su domaćini i to ekipi KK Karlobaga.

KK Policajac - KK Visočica - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 12.KOLO

KK JADRANKA HOTELI - KK POLICAJAC 1 : 7, 20. 01. 2013.
Kuglačice KK Policajca, kao i kolege kuglači, odigrali su svoju posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstva 2. HKL zapad/jug (7. kolo), koju su trebale igrati još polovicom prosinca prošle godine ali je odgođena zbog regionalnih juniorskih natjecanja. Na kuglani Hotela Aurora u Malom Lošinju "policajke" su uvjerljivo pobijedile KK Jadranka Hoteli rezultatom 7:1 (18:6) i uz više nego uvjerljivu prednost u ukupno srušenim čunjevima - 3246:3055.
Sve kuglačice KK Policajca, osim Maje Stipetić, pobijedile su svoje protivnice i to redom: u prvom bloku igračica Maja Nanić i Matea Gašparović pobijedile su Danijelu Dumenčić odnosno Jasminku Sokolić, a Matea Gašparović sa srušenih 556 čunjeva bila je i najbolja igračica utakmice. U drugom bloku igračica Nikolina Marković nadvisila je svoju protivnicu Danijelu Margan dok je, već spomenuta Maja Stipetić, iakoje pružila solidnu igru, ipak izgubila od najbolje igračice domaće ekipe Marijane Nosil. U zadnjem bloku igračica Ana Puškarić i Valentina Prpić bile su bolje od Cecilije Petrinić i Dragice Starčević, čime su samo potvrdile uvjerljivu pobjedu svoje ekipe.
Za razliku od kuglača, kuglačice KK Policajca svakom utakmicom postižu sve bolje rezultate i sve bolju igru pa je za očekivati u nastavku prvenstva najozbiljniju borbu za vrh prvenstvene ljestvice. Ovom pobjedom "policajke" su s osvojenih 9 bodova u prvom dijelu prvenstva na diobi 2. mjesta zajedno s ekipama ŽKK Kupe i ŽKK Goranina, samo bod iza vodeće ŽKK Mantinele.

KK Jadranka Hoteli - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad-jug 7.kolo

KK POLICAJAC - KK RAKOVICA 3 : 5, 19. 01. 2013.
Posljednja utakmica KK Policajca u jesenskom dijelu prvenstva 3. HKL Ogulin-Lika 2012/13., a prva u 2013. godini, završila je još jednim domaćim porazom. S rezultatom 5:3 (14:10) i čak 114 čunjeva prednosti (3269:3155) bolja je bila ekipa KK Rakovice.
"Policajci" su, ukupno gledajući, pružili jednu od najlošijih igara u dosadašnjem dijelu prvenstva, što potvrđuje i brojka ukupno srušenih čunjeva. Pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Danko Gašparović protiv Milana Mlinarića u prvom bloku igrača, Tomislav Grdić protiv Dane Gašparovića u drugom i Nenad Plivelić protiv Nikole Ninkovića u zadnjem bloku igrača. Ujedno je Nenad Plivelić s 554 srušena čunja bio i najbolji pojedinac u redovima svoje ekipe.
S druge strane, poraze su zabilježili Mladen Hećimović protiv odličnog Slavka Kolara, Branko Bajt protiv Dražena Draženovića i Miroslava Obajdina, s time da je Bajt vodio 2:0 u setovima protiv Draženovića, a onda je Obajdin sve preokrenuo, te Anton Marković protiv najboljeg igrača utakmice Josipa Bićanića koji je srušio ravno 600 čunjeva.
Dakle, polusezonu kuglači KK Policajca završili su s po 5 pobjeda i 5 poraza te jednim neriješenim rezultatom (11 bodova) i nalaze se u donjem dijelu prvenstvene ljestvice. Više od trenutne pozicije na prvenstvenoj ljestvici brine izuzetno loša igra većine kuglača KK Policajca, a već u subotu 26.01.2012. godine u Ogulinu igraju novu utakmicu protiv KK Visočice iz Gospića, čime se nastavlja proljetni dio prvenstva.

KK Policajac - KK Rakovica - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 11.KOLO<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr