Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK ŽELJEZNIČAR - KK POLICAJAC 4 : 4, 20. 12. 2012.
Kuglači KK Policajca odigrali su svoju zadnju prvenstvenu utakmicu ove godine i to utakmicu 10. kola 3. HKL Ogulin-Lika protiv ogulinskog KK Željezničara. Ovaj puta na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek" domaćin je bio KK Željezničar, a utakmica je završila podjelom bodova, nerješeno 4 : 4(13:11) te 3188:3248 u ukupno srušenim čunjevima.
Kuglačima KK Željezničara pripale su četiri pojedinačne pobjede dok je KK Policajac, uz dvije pojedinačne pobjede, nerješeni rezultat izvojevao većim brojem ukupno srušenih čunjeva.
Nakon prva dva bloka igrača KK Željezničar je iznenađujuće poveo 4:0 i "policajci" su bili na rubu još jednog poraza. Međutim, u zadnjem bloku igrača obadva kuglača KK Policajca osvojili su bodove ali i stekli prednost u srušenim čunjevima koja je osigurala nerješeni rezultat.
Najbolji igrač KK Policajca i utakmice bio je Anton Marković s 562 srušena čunja protiv Krune Medveda, a osim njega, pojedinačnu pobjedu je izvojevao Nenad Plivelić uz najveću pojedinačnu razliku u čunjevima protiv najlošijeg pojedinca u svojoj ekipi i utakmici Željka Hermana.
Kuglači KK Policajca u prva dva bloka igrača tijesno su gubili svoje dvoboje i to Branko Bajt protiv Ivana Matjanca, Danko Gašparović protiv Rolanda Graovca, Tomislav Grdić protiv Dragana Vučića i Josip Skorić protiv Vlade Idžana.
Nakon ove utakmice slijedi božićno-novogodišnja stanka, a prvenstvo se nastavlja 19. siječnja 2013.g. utakmicom protiv KK Rakovice na domaćoj kuglani.

  KK Željezničar - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 10. kolo

KUGAČICE I KUGLAČI - ODGODILI, 16. 12. 2012.
Ovaj vikend i kuglačice i kuglači KK Policajca, ne svojom krivnjom, bili su primorani na odgodu svojih prvenstvenih utakmica.
Kuglačice su trebale igrati utakmicu 7. kola 2. HKL zapad-jug protiv ŽKK Jadranka Hoteli u Malom Lošinju ali zbog pojedinačnog prvenstva Kuglačke regije zapad za seniorke ova utakmica je do daljnjeg odgođena. To je već treća utakmica jesenskog dijela prvenstva koju su kuglačice KK Policajca odgodile. Jednu od njih, onu protiv ŽKK Ogulina, igrat će u nedjelju 30. prosinca 2012.g., a preostale dvije početkom slijedeće godine.
Kuglači KK Policajca u 10. kolu 3. HKL Ogulin-Lika trebali su igrati kao gosti protiv ogulinskog KK Željezničar-branitelja. Međutim, zbog ekipnog prvenstva RH za kadete U-14, koje se igra u Ogulinu, utakmica je odgođena i odigrat će se najvjerojatnije u četvrtak 20. prosinca 2012.g.

KK POLICAJAC - ŽKK KUPA - ODGOĐENO, 10. 12. 2012.
Kuglačice KK Policajca još jednu prvenstvenu utakmicu bile su primorane odgoditi. Radi se o utakmici 6. kola 2. HKL zapad-jug, koju su trebale igrati 09. prosinca 2012.g. u Ogulinu protiv ŽKK Kupe iz Ozlja. Ovaj puta razlog odgode je pojedinačno juniorsko prvenstvo Kuglačke regije Zapad (U-23) koje se 08. i 09. prosinca 2012.g. odigravalo u Rijeci, a na njemu su nastupile četiri kuglačice iz ekipe KK Policajca. Najbolje, na treće mjesto, plasirala se Maja Nanić, Matea Gašparović bila je peta, dok su se na sedmo i osmo mjesto plasirale Marina Bašić Palković i Valentina Prpić. Prvo mjesto pripalo je aktualnoj svjetskoj seniorskoj prvakinji Snježani Kramar iz KK Mlake, u čijem dresu su nastupile i ovdje navedene dvojno registrirane kuglačice KK Policajca Maja Nanić, Matea Gašparović i Marina Bašić Palković. Važnije od plasmana na ovom prvenstvu je činjenica da su se sve četiri kuglačice iz ekipe KK Policajca plasirale na predstojeće državno pojedinačno prvenstvo za juniorke, na koje se plasiralo 11 najboljih kuglačica iz Kuglačke regije Zapad.
Zaostala prvenstvena utakmica protiv ŽKK Kupe odigrat će se početkom iduće godine, svakako prije nastavka drugog dijela prvenstva.

KRZ - pojedinačno U-23 - konačni poredak juniorki

 2.HKL zapad-jug 6.kolo

KK POLICAJAC - KK OBRTNIK 1 : 7, 08. 12. 2012.
Kuglači KK Policajca doživjeli su težak poraz u ogulinskom derbiju protiv KK Obrtnika. U utakmici 9. kola 3. HKL Og-Lika , koja je odigrana na Gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu kuglači KK Obrtnika slavili su rezultatom 7:1 (15:9) i 99 čunjeva prednosti - 3289:3190.
Jedinu pojedinačnu pobjedu odnosno jedini bod za KK Policajac osvojio je Nenad Plivelić u zadnjem bloku igrača, kada je pitanje pobjednika bilo odlučeno, pobijedivši Zlatka Vukovića. Nenad Plivelić ujedno je s 544 srušena čunja bio i najbolji pojedinac u redovima "policajaca".
U prvom bloku igrača za KK Policajac igrali su Danko Gašparović i Branko Bajt. Obadvojica su izgubili svoje pojedinačne dvoboje i to Danko Gašparovfić protiv Joška Sušnja, a Branko Bajt protiv Mate Sušnja.
U drugom bloku igrača "policajci" Tomislav Grdić i Josip Skorić u završnici svojih dvoboja propustili su popraviti rezultat tako što su za malo izgubili od Vladimira Kolića i Zdravka Vukovića.
U zadnjem, trećem bloku igrača, osim već spomenutog Nenada Plivelića, za KK Policajac igrao je još i Anton Marković, koji je od Marinaka Magdića tijesno izgubio.
Ovo je već drugi poraz KK Policajca u utakmicama gdje su domaćini pa time polako gube priključak vrhu prvenstvene ljestvice na kojoj se, ovom pobjedom, KK Obrtnik, zajedno s KK Rakovicom, odvaja od ostatka pratnje.
Slijedeće, 10. kolo KK Policajac, kao gost, opet igra u Ogulinu i to protiv KK Željezničar branitelja.

KK Policajac - KK Obrtnik - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 9.kolo

ŽKK OGULIN - KK POLICAJAC - ODGOĐENO, 03. 12. 2012.
Prvenstvena utakmica 5. kola 2. HKL zapad-jug za žene između ŽKK Ogulina i KK Policajca, koja se trebala igrati 02. prosinca 2012.g.,sporazumno je odgođena i igrat će se po završetku jesenskog dijela prvenstva.

2.HKL zapad-jug 5.kolo

KK VATROGASAC - KK POLICAJAC 5 : 3, 01. 12. 2012.
Dopodnevni termin odigravanja utakmice i kuglana Hotela "Ante" u Gospiću ponovo su bili nepovoljna kombinacija za kuglače KK Policajca. U 8. kolu 3. HKLZ Og-Lika izgubili su protiv KK Vatrogasca iz Otočca rezultatom 5:3 (12,5:11,5) te uz samo 27 čunjeva minusa - 3006:2979.
U prvom bloku igrača za domaćine odnosno za ekipu KK Vatrogasca uspješni su bili Nikica Došen i Goran Majetić koji su, ne baš zapaženim rezultatom, pobijedili "policajce" Nenada Plivelića i Danka Gašparovića.
U drugom bloku igrača nadu KK Policajcu vratio je Tomislav Grdić pobjedom nad Draženom Natahlijem, dok je Josip Skorić uvjerljivo izgubio od Ivice Jurkovića.
U trećem bloku igrača obadva igrača KK Policajca - Anton Marković i Branko Bajt - pobijedili su svoje protivnike Dražena Ostovića odnosno Davora Kostelca ali nisu uspjeli preokrenuti prednost domaćina u ukupno srušenim čunjevima. Tako je u pojedinačnim pobjedama završilo izjednačeno 3 : 3 ali su "vatrogasci" dva pobjednička boda osvojili većim brojem ukupno srušenih čunjeva.
Najbolji igrač utakmice ponovo je bio kuglač KK Policajca Tomislav Grdić s 550 srušenih čunjeva, koji se na taj način polako približava vrhu najboljih igrača lige.
Slijedeće prvenstveno kolo kuglači KK Policajca igraju ogulinski derbi protiv KK Obrtnika. Utakmica je na rasporedu u subotu 08. prosinca 2012.g. u 17,00 sati.

KK Vatrogasac - KK Policajac - zapisnik

3.HKL OG-LIKA - 8.kolo

KK POLICAJAC - ŽKK GORANIN 5 : 3, 25. 11. 2012.
Ljudi moji, je li to moguće? Tako bi sigurno rekao doajen sportskog novinarstva Mladen Delić da je bio na utakmici 4. kola 2. HKL zapad-jug između kuglačica KK Policajca i ŽKK Goranina iz Delnica na ogulinskoj kuglani "Klek". Domaća ekipa, sastavljena samo od pet igračica, uspjela je pobijediti kompletnu ekipu (šest igračica) ŽKK Goranina rezultatom 5:3 (16:8), iako su srušile ukupno čak 418 čunjeva manje (2676:3094). Svoja tri boda "goranke" su osvojile ostvarivši baš tu prednost u ukupno srušenim čunjevima (dva boda) i jednom pojedinačnom pobjedom svoje najbolje igračice Snježane Kramar ostvarene protiv - nikoga. Naime, u ovoj utakmici sreća se osmjehnula kuglačicama KK Policajca jer su gošće prijavile svoju najbolju igračicu i aktualnu svjetsku pojedinačnu prvakinju u bloku i na stazi na kojoj KK Policajac nije imao nikoga.
Poznato je da ženska ekipa KK Policajca ove sezone ima problema oko kompletiranja ekipe i to zbog iznenadnog odustanka nekih kuglačica, za koje se ipak nadaju da će u nastavku prvenstva početi trenirati i igrati. K tome se još prošli tjedan dogodio nesretni slučaj u kojem se ozlijedila standardna kuglačica Nikolina Marković. Zbog toga je vodstvo KK Policajca htjelo odgoditi ovu utakmicu ali od vodstva ŽKK Goranina su glatko odbijeni. Takav nesportski stav ŽKK Goranina očito im se osvetio jer su dodatno motivirane "policajke" odlučile napraviti ono što još nikome nije uspjelo - pobijediti s igračicom manje.
Dakle, svih pet kuglačica KK Policajca pobijedile su svoje protivnice. Redom, to je uspjelo Maji Nanić i Matei Gašparović protiv Andreje Valentić i Štefanije Pezerović u prvom bloku. Zatim su još dvije pojedinačne pobjede osigurale i Ana Puškarić i Maja Stipetić protiv Snježane Vujašković i Ljubice Lisac u drugom bloku, dok je "točku na i" stavila kapetanica domaće ekipe Valentina Prpić pobjedom u trećem bloku protiv Slavice Grgurić Pajnić.
Najbolja igračica utakmice bila je Matea Gašparović s 578 srušenih čunjeva, dok je odmah do nje i Maja Nanić s 575 srušenih čunjeva. Osim njih posebne čestitke zaslužuje i trener ženske ekipe KK Policajac Željko Stipetić koji je uspio rasporediti svoje igračice tako da ona koja nedostaje igra protiv najbolje gostujuće kuglačice - svjetske prvakinje Snježane Kramar.
Vjerujemo da će se ova utakmica i nevjerojatna pobjeda kuglačica KK  Policajca među kuglačicama i kuglačima prepričavati još godinama i ući u mnoge kuglačke almanahe jer za takvu pobjedu do sada još nitko nije čuo.
Međutim, za KK Policajac je najvažnije da Nikolina Marković brzo ozdravi i vrati se u svoju ekipu u nastavku prvenstva u kojem "policajke" već u slijedećem kolu, kao gošće, igraju ogulinski derbi protiv ŽKK Ogulina.


KK Policajac - ŽKK Goranin - zapisnik

2.HKL zapad-jug 4.kolo

KK POLICAJAC - KK KORANA 7 : 1, 24. 11. 2012.
Još jedna pobjeda kuglača KK Policajca na domaćoj kuglani. U 7. kolu 3. HKLZ Og-Lika "policajci" su nova dva prvenstvena boda osvojili uvjerljivom pobjedom protiv gostiju iz Slunja. Konačni rezultat utakmice KK Policajac - KK Korana bio je 7:1 (15,5:8,5) za domaću ekipu koja je srušila ukupno 3257, a Slunjani 3144 čunja.
Put prema pobjedi započeli su "policajci" Danko Gašparović i kapetan Branko Bajt svojim pojedinačnim pobjedama u prvom bloku igrača i to protiv Ivana Obajdina odnosno Jure Oštrine.
Tim putem nastavili su i igrači KK Policajca u drugom bloku Josip Skorić i Tomislav Grdić. Protivnici im, dvojica Milana Obajdina, pružali su žilav otpor ali bez uspjeha. Nakon tog drugog bloka KK Policajac je poveo 4:0 i imao 85 čunjeva prednosti.
Posao oko pobjede KK Policajca završio je u trećem bloku igrača izvrsni Anton Marković uvjerljivom pobjedom nad Vladom Sminderovcem, a s 575 srušenih čunjeva osvojio je i epitet najboljeg igrača utakmice. S druge strane, jedinu pojedinačnu pobjedu za KK Koranu osvojio je u tom trećem bloku igrača najbolji pojedinac u svojoj ekipi Josip Obajdin pobijedivši solidnosg Nenada Plivelića.
Ovom pobjedom kuglači KK Policajca definitivno su se priključili gornjem dijelu prvenstvene ljestvice, odmah iza vodećeg dvojca KK Rakovice i KK Obrtnika. Slijedeće kolo kuglači KK Policajca "s prave" gostuju i to u Gospiću gdje će se ogledati s KK Vatrogascem iz Otočca.

KK Policajac - KK Korana - zapisnik

3.HKL OG-LIKA 7.kolo

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr