Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POBJEDA KUGLAČA U GRADSKOM DERBIJU, 04. 03. 2012.
Nakon nekoliko godina kuglači KK Policajca uspjeli su u prvenstvenoj utakmici 18. kola 3. HKL zapad pobijediti KK Obrtnik. Pobjeda u gradskom derbiju došla je baš u pravom trenutku kada je svaki novi bod nasušna potrebna ne bi li se zadržao trećeligaški status. Osim toga, posebno raduje i to što su kuglači pružili dobru, čak i odličnu, igru koja u preostala četiri kola obećava još neki bod i ostanak u ligi. Pobjeda rezultatom 6:2, odnosno 2:6 (8,5:15,5) jer su "policajci" u ovoj utakmici bili gosti, je izborena s četiri pojedinačne pobjede i boljim omjerom ukupno srušenih čunjeva 3306:3359.
Prva dva boda za KK Policajac, nakon vrlo izjednačene borbe, osvojili su Danko Gašparović protiv Zdravka Vukovića i Nenad Plivelić protiv Josipa Sušnja. Danko Gašparović svojem protivniku nije dao da osvoji niti jedan set dok je Nenad Plivelić izgubio samo prvi, a onda sve do kraja uvjerljivo pobijedio. Utakmica se nije mogla bolje otvoriti za KK Policajac - 2:0 i plus 26 čunjeva. Zd.Vuković - D.Gašparović 545:560 (0:4) i J.Sušanj - N.Plivelić 539:550 (1:3).

 KK Obrtnik - KK Policajac - zapisnik

3. HKL zapad - 18. kolo

SLABA IGRA I PORAZ KUGLAČICA U ZADRU, 03. 03. 2012.
Danas su kuglačice KK Policajca igrale prvenstvenu utakmicu 14. kola 2. HKL zapad/jug u Zadru protiv domaće ekipe KK Donata. Nakon slabe i neuvjerljive igre na kraju su zasluženo izgubile rezultatom 6 : 2 (16:8) i 3143:3081 u ukupno srušenim čunjevima. Gostoljubive i simpatične kuglačice KK Donata na kraju utakmice bile su presretne i, kako kažu, nisu ni pomišljale da bi danas mogle pobjediti KK Policajac" jer još pamte lanjsku utakmicu kada su "policajke" pobijedile 7:1 i srušile čak 3376 čunjeva. Međutim, danas su to bile neke druge "policajke".
Sam početak dvoboja, doduše, pripao je kuglačicama KK Policajca. Nakon pojedinačnih pobjeda obadviju igračica prvog bloka - Nikoline Marković i Maje Stipetić - povele su 2:0 i 61 čunj. Nikolina je bila bolja za 21 čunj od Dorotee Sikirić, a maja Stipetić za 40 čunjeva od neprepoznatljive Tanje Perović. D.Sikirić - N.Marković 498:519 (2:2) i T.Perović - M.Stipetić 485:525 (1,5:2,5).

KK Donat - KK Policajac - zapisnik

 2. HKL zapad/jug - 14. kolo

SAMO BOD PROTIV KARLOBAGA, 25. 02. 2012.
U izuzetno važnoj prvenstvenoj utakmici 17. kola 3. HKL zapad kuglači KK Policajca nisu uspjeli izboriti pobjedu protiv KK Karlobaga i osvojiti obadva boda koji su im neophodni u grčevitoj borbi za ostanak u ligi. Samo dvojica gostujućih kuglača uspjeli su izboriti pojedinačne pobjede ali s velikom razlikom u čunjevima  (92 + 35) tako da četvorica "policajaca" svojim pobjedama nisu to mogli dostići tih 127 čunjeva prednosti gostiju. Utakmica je tako na kraju završila neodlučeno 4 : 4 (13:11) uz 33 čunja prednosti gostiju - 3279:3312.
Uz već standardne probleme kod kuglača KK Policajca zbog ozlijeda, bolesti i nedolaska na treninge pojedinih igrača, na ovoj utakmici dodan je još jedan - grubi previd i nesmotrenost kapetana Branka Bajta. Naime, prilikom prijave ekipa u rezervu je prijavio sebe i Mirka Birača koji uopće nije došao na utakmicu. Tako je, kada se tijekom igre već u prvom bloku igrača ozlijedio Danko Gašparović, u igru morao upravo Branko Bajt koji zbog zdravstvenih problema očito još nije spreman za igru. Sve to iz gledališta je pratio zdrav i spreman Mladen Hećimović ali bez ikakvih šansi za igru. Rezultat toga je da je prednost Ivice Mraovića od 19 čunjeva iz prva dva seta koja je odigrao Danko Gašparović, za vrijeme igre Branka Bajta narasla na čak 92, što je do kraja bilo nedostižno. U prvom bloku igrača dobru igru pružio je Nenad Plivelić te pobijedio solidnog Ivana Vrbana za 15 čunjeva prednosti. D.Gašparović/B.Bajt - I.Mraović 491:583 (0:4) i N.Plivelić - I.Vrban 569:554 (3:1).

KK Policajac - KK Karlobag - zapisnik

3. HKL zapad - 17. kolo

PORAZ U PULI, 23. 02. 2012.
U zaostaloj utakmici 15. kola 3. HKL zapad kuglači KK Policajca jučer su u Puli izgubili od KK Uljanika rezultatom 7 : 1 (17,5:6,5) te 3137:2988 u ukupno srušenim čunjevima. Time su se kuglači KK Uljanika na samo jedan bod primaknuli KK Policajcu koji je i dalje ostao na 10. mjestu prvenstvene ljestvice odnosno na zadnjem mjestu koje jamči ostanak u 3. HKL zapad. Poslijednje mjesto s dva boda zaostatka za KK Policajcem i jedan bod za KK Uljanikom zauzimaju kuglači KK Hrvatskog branitelja iz Pule.
Na jučerašnju utakmicu u Pulu, pored ozlijeđenih i onih koji uopće ne treniraju, nisu mogli niti mladi Josip Skorić i Matija Cindrić zbog obverza u školi. Tako je utakmicu morala igrati ekipa sastavljena od preostalih kuglača od kojih nekik, u zadnje vrijeme, i nisu u ponajboljoj formi.
Kada se tome pridodaju iznenađujuće loši rezultati trenutno dvojice ponajboljih igrača Nenada Plivelića i Danka Gašparovića onda poraz i loš ukupan rezultat ne treba iznenađivati. Jedini koji je odigrao na visini je Anton Marković koji je s 570 srušenih čunjeva osvojio jedini pod za KK Policajac te bio i najbolji pojedinac susreta.

KK Uljanik - KK Policajac - zapisnik

3. HKL zapad - 15. kolo

DERBI KOLA "POLICAJKAMA", 19. 02. 2012.
U derbiju 12. kola ženske 2. HKL zapad/jug kuglačice KK Policajca tijesno su pobijedile odlične kuglačice ŽKK Goranina iz Delnica te tako zadržale drugo mjesto i šanse za osvajanje naslova prvakinja. Rezultat utakmice koja se igrala na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek" bio je 5 : 3 (12:12) odnosno 3255:3241 za "policajke".
Gošće su na ovu utakmicu doputovale bez svoje ponajbolje igračice, dvojno registrirane i za prvoligašku ekipu KK Mlaka iz Rijeke, Snježane Kramar i ta činjenica je vjerojatno kod domaćih kuglačica stvorila svojevrsni optimizam i razmišljanje "lako ćemo". Nakon zaista tijesne pobjede od samo 13 čunjeva prednosti, stvarno se postavlja pitanje što bi bilo da je Snježana Kramar bila u ekipi ŽKK Goranina? No, pobjedi kuglačica KK Policajca nema se što prigovoriti jer su još jednom odigrale odličnu utakmicu (ukupno su srušile više čunjeva nego kuglači jučer protiv KK Telekoma) i još jednom pokazale svoju psihičku čvrstinu i stabilnost u situaciji kada protivnik igra i prijeti preokretom.
Za razliku od gotovo svih dosadašnjih utakmica "policajke" su nakon prvog bloka igračica povele 2:0 i 63 čunja prednosti. Navedene pobjede ostvarile su Nikolina Marković protiv Slavice Grgurić Pajnić te Maja Stipetić protiv Anite Donkovac. Obzirom na dosadašnje rezultate i formu ove dvije "policajke" njihov učinak je bio odličan te je osigurao mirniji nastavak utakmice. N.Marković - S. Grgurić Pajnić 548:527 (2:2) i M.Stipetić - A. Donkovac 554:512 (3:1).

KK Policajac - ŽKK Goranin - zapisnik

2. HKL zapad/jug - 12. kolo

BODOVI SPASA, 18. 02. 2012.
Kuglači KK Policajca danas su na gradskoj kuglani "Klek" u Ogulin, u 16. kolu prvenstva 3. HKL zapad, pobijedili kuglače KK Telekoma iz Rijeke i osvojili nova dva boda u grčevitoj borbi za ostanak u ligi. "Policjaci" su, nakon igre koja i nije za pamćenje, pobijedili rezultatom 6:2 (12:12), a omjer ukupno srušenih čunjeva na kraju je bio 3243:3184 u korist domaćih kuglača.
Novim zdravstvenim nevoljama desetkovana ekipa KK Policjaca (gripa Josipa Skorića) morala se dobro namučiti za ovu vrijednu pobjedu. Naime, iako je u prvom bloku igrača KK Policajac neočekivano lako poveo 2:0 i 108 čunjeva prednosti, u drugom bloku Riječani su uzvratili s dvije pojedinačne pobjede te značajno smanjili zaostatak u čunjevima. Odluka je tako pala u zadnjem bloku igrača u kojem su obadva "policajca" izborila tijesnu pojedinačnu pobjedu.
Danko Gašparović je s 578 srušenih čunjeva najbolji pojedinac utakmice i uvjerljivo je, posebno u zadnjem setu, bio bolji od Bojana Starčevića. Nenad Plivelić je također bio odličan i svojeg protivnika, Ogulinca i nekadašnjeg člana KK Policajca, Andreja Vukovića uvjerljivo nadigrao. D.Gašparović - B.Starčević 578:529 (3:1) i N.Plivelić - A.Vuković 554:495 (3:1).

KK Policajac - KK Telekom - zapisnik

3. HKL zapad - 16. kolo

ODGOĐENE PRVENSTVENE UTAKMICE, 11. 02. 2012.
Niti kuglačice niti kuglači KK Policajca ovaj vikend neće igrati prvenstvene utakmice. Razlog tome su loše vremenske prilike i problemi u cestovnom i morskom prometu.
Naime, kuglačice su sutra u nedjelju trebale igrati utakmicu 11. kola 2. HKL zapad/jug u Malom Lošinju protiv KK Jadranka Hoteli ali je ta utakmica sporazumno odgođena zbog toga što je zbog orkanske bure za sav promet zatvoren Krčki most, a ne prometuje niti trajektna linija Valbiska (Otok Krk) - Merag (Otok Cres).
Kuglači su, također sutra u nedjelju trebali putovati u Pulu na utakmicu 15. kola 3. HKL zapad protiv KK Uljanika ali je i ta utakmica sporazumno odgođena zbog zimskih uvjeta na prometnicama Gorskog Kotara, Primorja i Istre.
Termini za odigravanje ovih utakmica između vodstva klubova dogovorit će se nakandno.

KAD NEĆE KUGLAČICE HOĆE KUGLAČE, 05. 02. 2012.
Konačno smo dočekali prvenstvenu pobjedu kuglača KK Policajca. Danas, mjesec i pol nakon zadnje pobjede protiv KK Hrvatskog branitelja iz Pule (10. kolo 3. HKL zapad 17.12.2011.) u 14. kolu ostvarili su svoju četvrtu ovosezonsku pobjedu i to protiv jake ekipe KK Velebit 2 iz Otočca. KK Policajac je pobijedio rezultatom 5:3 (13,5:10,5) te 3278:3234 u ukupno srušenim čunjevima.
Sam početak utakmice nije dao naslutiti za "policajce" povoljan povoljan ishod ove utakmice. Naime, obadvojica igrača KK Policajca u prvom bloku su izgubila. Josip Skorić od Ivice Atalića za svega 14 čunjeva uz dva osvojena seta, a Danko Gašparović od Zvonimira Kranjčevića uz samo pola osvojenog seta. J. Skorić - I. Atalić 544:558 (2:2) i D. Gašparović - Z. Kranjčević 531:567 (0,5:3,5).
U drugom bloku igrača, nakon duže pauze zbog bolesti, za KK Policajac je zaigrao kapetan Branko Bajt i upravo zahvaljujući njemu i njegovoj odličnoj igri prednost gostiju u srušenim čunjevima je znatno smanjena. Svojim protivnicima Ivici Bunjevčeviću i Darku Aleškoviću (od 61. hica) prepustio je samo jedan set.

KK Policajac - KK Velebit 2 - zapisnik

3. HKL zapad - 14. kolo


<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr