Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

I DRUGI PORAZ KUGČICA KOD KUĆE, 05. 02. 2012.
Kuglačice KK Policajca doživjele su i drugi domaći poraz u 10. kolu 2. HKL zapad/jug i tako si znatno umanjile šanse da na kraju osvoje prvo mjesto i izbore kvalifikacije za prvu ligu. Nakon prošlonedjeljnog derbija u kojem su bolje i uspješnije bile kuglačice KK Šubićevca iz Šibenika, ovaj puta, također u derbiju kola, bolje od "policajki" bile su kuglačice ŽKK Kupe iz Karlovca odnosno Ozlja. Naime, ŽKK Kupa tek je formalno registrirana sa sjedištem u Karlovcu, a zapravo se radi o kuglačicama iz Ozlja gdje na tamošnjoj kuglani "Azelija" treniraju i igraju domaće utakmice. Podsjećamo da su upravo kuglačice ŽKK Kupe, u zaostaloj utakmici 1. kola koja je igrana tek početkom ove godine tj. 08. siječnja, nanijele prvi prvenstveni poraz "policajkama". Tada su u Ozlju slavile rezultatom 7:1 i ukupno srušile svoj osobni rekord u čunjevima. Danas su opet bile izvrsne i pobjedile 3290:3261 tj. 6:2 (14,5:9,5).
Uz Maju Stipetić, mjesto danas odsutne Nikoline Marković za KK Policajac zaigrala je Marina Bašić Palković. Obadvije su izgubile svoje pojedinačne dvoboje i to Maja Stipetić protiv Jadranke Meglajec, a Marina Bašić Palković protiv Katarine Zajec. Iako "policajke" nisu bile loše, Ozljanke su ipak bile nešto bolje i na kraju za svoju ekipu osvojile dva pojedinačna boda i stekle prednost od 54 čunja. M. Stipetić - J. Meglajec 525:555 (1:3) i M. Bašić Palković - K. Zajec 552:576 (1:3).

KK Policajac - ŽKK Kupa - zapisnik

2. HKL zapad/jug 10. kolo

DOMAĆI PORAZ KUGLAČICA, 29. 01. 2012.
Prvi domaći poraz kuglačice KK Policajca doživjele su danas u derbiju 2. HKL zapad/jug protiv svojih najbližih pratilja na prvenstvenoj ljestvici - kuglačica KK Šubićevca iz Šibenika. Bila je to utakmica zadnjeg, 9. kola prvog dijela prvenstva, kojega su važnom gostujućom pobjedom, na prvom mjestu završile kuglačice iz Šibenika samo bod više od kuglačica KK Policajca. Njihova pobjeda sasvim je zaslužena i ostvarena je rezultatom 6:2 (16:8) u čunjevima 3285:3190.
Potajno su se kuglačice KK Policajca nadale domaćoj pobjedi protiv Šibenčanki, kao što je to bilo prošle sezone, međutim, gošće su u ovom trenutku ipak bolje.
Da će bodovi put Šibenika vidjelo se već na samom početku utakmice kada su u prvom bloku igračica obadvije "policajke" - Nikolina Marković i Maja Stipetić uvjerljivo izgubile od svojih protivnica Željke Žurić odnosno Meri Jurković. Posebno je raspoložena bila Meri Jurković koja je na kraju bila i najbolja igračica utakmice, a u odnosu na maju Stipetić bila je bolja za čak 54 čunja. Uz tih 54 Željka Žurić je dodala još i 30 prednosti pred Nikolinom Marković, koja je osvojila tek jedan set, pa je, uz početno vodstvo od 2:0, prednost KK Šubićevca u srušenim čunjevima bila gotovo nedostižna. N. Marković - Ž. Žurić 519:549 (1:3) i M. Stipetić - M. Jurković 522:576 (0:4).

KK Policajac - KK Šubićevac - zapisnik

 2. HKL zapad/jug 9. kolo

KUGLAČI OČEKIVANO PORAŽENI U GOSPIĆU, 29. 01. 2012.
Kuglači KK Policajca jučer su se iz Gospića vratili bez bodova i to u doslovnom smislu. naime, u 13. kolu 3. HKL zapad uvjerljivo su s 8:0 poraženi od vodeće ekipe na prvenstvenoj ljestvici KK Visočice, bez ijedne pojedinačne pobjede odnosno boda. Sve što su "policajci" na njima tradicionalno teškoj kuglani uspjeli napraviti je da su osvojili tek šest setova, a razlika u čunjevima je bila rekordna - čak 319 - 3395:3076.
Da se kuglači KK Policajca neće dobro provesti u ovoj utakmici pokazalo se već u prvom bloku igrača u kojem su obadva igrača KK Policajca izgubili uz minus 132 čunja. Naime, Danko Gašparović je solidnom igrom, uz jedan dobiveni set, ipak izgubio od boljeg M. Majetića, a Josip Skorić je izgubio od najboljeg igrača utakmice J. Šulentića s preko sto čunjeva razlike i bez osvojenog seta. M. Majetić - D. Gašparović 570:533 (3:1) i J. Šulentić - J. Skorić 597:492 (4:0).

KK Visočica - KK Policajac - zapisnik

3. HKL zapad - 13. kolo

POBJEDA KUGLAČICA U GRADSKOM DERBIJU, 22. 01. 2012.
Kuglačice KK Policajca ostvarile su novu prvenstvenu pobjedu u 8. kolu 2. HKL zapad/jug.. Ovaj puta pobjeda je ostvarena u ogulinskom gradskom derbiju protiv ŽKK Ogulina i u ulozi gosta, tako da je dvostruko slađa. Nakon početnog vodstva ŽKK Ogulina pa izjednačenja u drugom bloku igračica, "policajke" su tijesnu pobjedu od 5:3 izborile u neizvjesnoj završnici, prije svega zahvaljujući odličnoj igri kapetanice Valentine Prpić. Zanimljivo je da su "ogulinke" bile bolje u setovima 12,5:11,5 ali je prednost u ukupno srušenim čunjevima bila presudna za pobjedu KK Policajca čije kuglačice su srušile 3225, a kuglačice ŽKK Ogulina 3188 čunjeva.
Kao što je već rečeno, u prvom bloku igračica obadvije "ogulinke"  - Marija Paušić i Mirjana Orelj ostvarile su pojedinačnu pobjedu. Za KK Policajac Nikolina Marković je protiv Marije Paušić uspjela osvojiti tek pola seta, dok je Maja Stipetić propustila svoje prilike i na kraju s tek jednim dobivenim setom, za 21 čunj izgubila dvoboj. M. Paušić - N. Marković 578:533 (3,5:0,5) i M. Orelj - M. Stipetić 519:498 (3:1).

ŽKK Ogulin - KK Policajac - zapisnik

2. HKL zapad/jug - 8. kolo

RASIPANJE PRVENSTVENIH BODOVA SE NASTAVLJA, 21. 01. 2012.
Kuglači KK Policajca nastavljaju s rasipanjem prvenstvenih bodova na domaćem terenu. U današnjoj utakmici 12. kola (prvo kolo proljetnog dijela) 3. HKL zapad opet su izgubili na kuglani "Klek" i to od KK Skrada. Rezultat na kraju bio je isti kao i protiv KK Kupe prošlu nedjelju - 2 : 6 (10,5:13,5) odnosno 3263:3296 u ukupno srušenim čunjevima.
Možda je još prerano reći da je ovo bio zadnji vagon trećeligaškog vlaka u koji se nisu uspjeli ukrcati kuglači KK Policajca ali sve na to upućuje. Naime, ovo je već drugi poraz kod kuće za redom, a bodovni konto je mršav (iz 12 utakmica samo 7). K tome, uz ovakvu igru teško je očekivati pobjedu protiv bilo koga, a posebno u gostima. No, budući da je do kraja prvenstva još 10 kola, kod "policajaca" još uvijek tinja nada da se može osvojiti još barem desetak bodova koji bi bili garancija opstanka.
U današnjoj utakmici kapetan KK Policajca Branko Bajt, kji se nakon duže vremena izbivanja zbog bolesti vratio voditi ekipu, nije mogao računati na ponajboljeg igrača Ivicu Gašparovića koji je sinoć završio u bolnivi zbog nesretnog slučaja. Srećom, sve će s njime biti u redu ali njegov prosječni učinak u današnjoj utakmici, da je bio u ekipi, sigurno bi donio prevagu u korist KK Policajca.
U takvim okolnostima, u prvom bloku igrača za KK Policajac igrali su Josip Skorić i Danko Gašparović. Josip Skorić je odigrao odličnu utakmicu, posebno u prva dva seta, te na kraju pobijedio svoje protivnike Sotira Taseva i njegovu zamjenu nakon dva seta Hrvoja Đakovića. Danko Gašparović je bio najbolji pojedinac u ekipi KK Policajca s 582 srušena čunja ali to mu nije bilo dovoljno za pobjedu jer je Marko Ribić pored njega srušio ravnih 600 čunjeva te donio bod za svoju ekipu. J. Skorić S.Tasev/H.Đaković 561:535 (2:2) i D. Gašparović - M. Ribić 582:600 (2:2).

KK Policajac - KK Skrad - zapisnik

3. HKL zapad - 12. kolo

NEOČEKIVANI PORAZ KUGLAČA, 15. 01. 2012.
U nastavku prvenstva 3. HKL zapad odnosno posljednjoj utakmici prvog dijela, kuglači KK Policajca neočekivano ali uvjerljivo izgubili su od KK Kupe iz Ozlja. Neredovito treniranje i općenito neozbiljan pristup natjecanju koji traje već duži niz godina kumovali su skromnom učinku cijele što ne može biti dovoljno za ništa drugo nego zasluženi poraz. Konačni rezultat utakmice bio je 2:6 za KK Kupu, uz omjer setova 6:18 te 3198:3369 u ukupno srušenim čunjevima.
Već prije samog početka utakmice moglo se zaključiti da nešto u ekipi KK Policajca ne štima. naime, pojedini igrači koji bi mogli konkurirati za prvi sastav jednostavno nisu došli na vrijeme pa nisu uvršteni niti među rezerve. U takvoj situaciji u prvom bloku igrača za KK Policajac zaigrali su braća Danko i Ivica Gašparović i to protiv Zvonimira Vidičeka i Ivana Pavlića. Danko Gašparović protiv raspoloženog Vidičeka nije uspio osvojiti niti set, dok je Ivica Gašparović dobro počeo s dva osvojena seta ali je na kraju morao u zadnjim hicima spašavati pobjedu. Na kraju je pobijedio samo za 9 čunjeva izgubivši, samo u zadnjem setu, čak 19 čunjeva. D. Gašparović - Z. Vidiček 533:579 (0:4) i I. Gašparović - I. Pavlić 553:544 (2:2).

KK Policajac - KK Kupa - zapisnik

3. HKL zapad 11. kolo


NASTAVAK PRVENSTVA - POBJEDA KUGLAČICA, 14. 01. 2012.
Utakmicama 7. kola koje se igra ovog vikenda nastavlja se prvenstvo ženske 2. HKL zapad/jug. Kuglačice KK Policajca ugostile su simpatične kuglačice iz susjednog grada - ŽKK Vrbovsko i ostvarile novu prvenstvenu pobjedu. Opet je bilo 6 : 2 uz 17:7 u osvojenim setovima te 3274:3072 u ukupno srušenim čunjevima.
Rezultat prvog bloka igračica upućivao je na drugačiji ishod ove utakmice jer su gošće povele 2:0 i ostvarile prednost od skoro šesdeset čunjeva. Zasluga je to odlične Aleksandre Vučković i raspoložene Renate Loparić koju je cijelo vrijeme bodrio njezin otac Milan Ostović - Klis. Naime, "policajke" Maja Stipetić i Nikolina Marković, iako su osvojile po dva seta, srušile su na kraju manje čunjeva i izgubile dva boda za svoju ekipu. Bliže pobjedi bila je Maja Stipetić ali je u zadnjem setu podbacila i prokockala solidnu prednost koju je imala do tada. M. Stipetić - A. Vučković 541:568 (2:2) i N. Marković - R. Loparić 518:550 (2:2).

KK Policajac - ŽKK Vrbovsko - zapisnik

2. HKL zapad/jug 7. kolo


PRVI PORAZ KUGLAČICA, 09. 01. 2012.
Jednako kao i prošlogodišnje kuglačke sezone pobjednički niz kuglačica KK Policajca zaustavljen je u Ozlju. U zaostaloj utakmici 1. kola tekućeg prvenstva 2. HKL zapad/jug domaće kuglačice ŽKK Kupe uvjerljivo su bile bolje od vodeće ekipe u prvenstvu pobjedivši rezultatom 7: 1 (16,5:7,5) te 3332:3106 u ukupno srušenim čunjevima.
U nedavno završenom mini-prijelaznom roku ŽKK Kupa se pojačala i u svoje redove dvojno registrirala mladu Katarinu Zajec iz zagrebačkog KK Zagreb Zabokya i upravo je ta kuglačica, zajedno s iskusnom Šteficom Pavlaković, otvorila put ka pobjedi svoje ekipe. Katarina je bila bolja od solidne Matee Gašparović, a Štefica je u predzadnjem hicu s devetkom prestigla Nikolinu Marković. Š. Pavlaković - N. Marković 546:533 (2,5:1,5) i K. Zajec - M. Gašparović 559:534 (3:1).

ŽKK Kupa - KK Policajac - zapisnik

2. HKL zapad/jug - tablica

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr