Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

MAZOR SE PLASIRAO NA POJ. PRVENSTVO RH U-23, 15. 10. 2018.
Nastupom na prvrnstvu Kuglačke regije zapad - KRZ u pojedinačnoj kategoriji juniora U-23, a koje je održano 11.-14.10.2018.g. u Ravnoj Gori, mladi kuglač KK Policajca Zlatan Mazor, iako još mlađi junio, osvajanjem 5. mjesta uspio se plasirati na državno pojedinačno prvenstvo juniora koje će se održati 8.12.2018.g.
Zlatan Mazor svoj nastup imao je u nedjelju 14.10.2018.g. te je srušio ukupno 536 čunjeva (361 u pune i 175 u čišćenje) te je tim rezultatom, kako smo naveli, osvojio ukupno 5. mjesto. Za napomenuti je da je Zlatan Mazor još uvijek u kategoriji mlađih juniora pa je njeg rezultat još vrijedniji jer je ostvaren u konkurenciji starijih i iskusnijih kuglača od kojih su neki standardni igrači svojih klubova koji se natječu čak i u prvoj ligi.
Inače, prvo mjesto osvojio je također mladi kuglač iz Ogulina Mateo Benović iz KK Kleka, drugo mjesto pripalo je Luki Požegi iz KK Plitvica dok je treće mjesto osvojio Dominik Jakovac iz KK Goranina. Nastup na državnompojedinačnom prvenstvu juniora još je osigurao i Filip Požega iz KK Plitvica koji je za samo jedan čunj više od Zlatana Mazora osvojio četvrto mjesto.
Ovim putem čestitamo Zlatanu Mazoru na zapaženom uspjehu uz napomenu da je još istoga dana, malo kasnije, imao zapažen nastup za KK Policajac u prvenstvenoj utakmici 2.HKLZ protiv KK Obrtnika.

REZULTATI

OBRTNIK PREOKRETOM U ZAVRŠNICI DO POBJEDE, 14. 10. 2018.
U 2. kolu 2.HKLZ na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" igran je lokalni derbi tj. okršaj dvaju ogulinskih drugoligaša KK Obrtnika kao formalnog domaćina i KK Policajca u ulozi gosta. Nakon vrlo zanimljive i do kraja uzbudljive utakmice pobjeda je ipak pripala trenutno boljoj ekipi KK Obrtnika, a za što su najzaslužniji dvojac Joško Sušan - Marinko Magdić, koji su u završnici utakmice, odnosno u zadnjem bloku igrača preokrenuli dotadašnji tijek utakmice i osvojili presudne bodove za konačnu pobjedu svoje ekipe.
Već standardno, za KK Policajac u prvom bloku igrača zaigrali su Danko Gašparović protiv Vladimira Kolića i Božo Pavlaković protiv Zdravka Vukovića. I dok Danko Gašparović nije uspio osvojiti niti set protiv svojeg izvrsnog protivnika, Božo Pavlaković je također bio na tom putu izgubivši prva dva seta, međutim, preostala dva seta je dobio i za tri čunja nadvisio Vukovića i Matu Sušnja koji je zaigrao od 84. hica.
U drugom bloku igrača Anton Marković, koji je s 571 srušenim čunjem bio najbolji pojedinac u redovima KK Policajca, uvjerljivo je, bez izgubljenog seta, pobijedio Antonia Sušnja, a pobjedu je ostvario i Drago Vučić pobjedivši svojeg protivnika Marijana Stipetića. Tako je nakon odigrana dva bloka igrača bilo 3:1 za KK Policajac i ukazala se nada u prvu prvenstvenu pobjedu ove sezone.
No, onda su na stazu izišli već ranije spomenuti Josip Sušanj i Marinko Magdić te odličnom igrom ostvarili pojedinačne pobjede i time osigurali pobjedu KK Obrtniku. Za KK Policajac protiv Josipa Sušnja igru je započeo Marijan Sopek u prva dva seta, a onda ga je mijenjao Zlatko Neralić, međutim niti jedan nije dobio niti set. Konačno, šesti, odnosno sedmi igrač KK Policajca u ovoj utakmici bio je mladi Zlatan Mazor koji je protiv najboljeg igrača na utakmici Marinka Magdića (596 srušenih čunjeva) pružio solidan otpor te dobio dva seta srušivši na kraju odličnih 570 čunjeva. Mladoga Mazora treba posebno pohvaliti i istaknuti da mu je ovo bio drugi nastup u danu jer je prije ove utakmice imao nastup na pojedinačnom prvenstvu KRZ za juniore U-23 u Ravnoj Gori, gdje je osvojio odlično 5. mjesto.
Prve bodove u drugoligaškom društvu KK Policajac će tako morati tražiti negdje drugdje,a prva prilika bit će već u slijedeću subotu kada u goste stiže također drugoligaški novajlija KK Stara Hiža iz Duge Rese.

ZAPISNIK

POJEDINAČNO PRVENSTVO KARLOVAČKE ŽUPANIJE, 08. 10. 2018.
Protekli vikend 6. i 7. listopada 2018.g. na kuglanama u Ozlju i Karlovcu odigrano je pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije za seniore za sezonu 2018./2019. Na navedenom prvenstvu nastupila su i petorica kuglača KK Policajca i to kapetan Branko Bajt, Anton Marković, Zlatan Mazor, Zlatko Neralić i Dragan Vučić. Nakon dva nastupa, između 59 kuglača koji su nastupili, najbolje plasirani kuglač KK Policajcabio bio je najstariji - Zlatko Neralić na 12. mjestu. 16. i 17. mjesto zauzeli su Anton marković, odnosno Zlatan Mazor, dok je Dragan Vučić zauzeo 24. mjesto. Najlošiji plasman zauzeo je Branko Bajt na 54. mjestu. Bez obzira na plasman kuglači KK Policajca, izuzev Branka Bajta, prikazali su solidnu igru i postigli zapažene rezultate, što će u nastavku prvenstva biti nužnost misli li se zadržati drugoligaški status.
Inače, prvo mjesto osvojio je bivši kuglač KK Policajca, a sada KK Kleka Matija Cindrić ispred Zdravka Cegura iz karlovačkog KK Željezničara i Ivana Petrovića iz KK Korane.

REZULTATI

TEŽAK PORAZ NA OTVARANJU SEZONE, 29. 09. 2018.
Povratnici u drugoligaško kuglačko društvo - kuglači KK Policajca - odmah u 1. kolu 2.HKLZ na domaćoj kuglani zabilježili su težak poraz od ekipe Željezničara iz Karlovca. Konačni rezultat bio je 8:0 za goste, pri čemu su gosti srušili ukupno 3433 čunjeva i osvojili 15 setova, a domaći 3301 čunj i 9 setova. Iako je ovaj poraz težak, da teži ne može biti, treba naglasiti da za domaće kuglače nije bilo niti malo one sportske sreće, bez koje nema niti uspjeha. Zasigurno uz tu dozu sreće ne bi pobijedili ali bi poraz bio svakako blaži. O čemu se radi?
U prvom i zadnjem bloku igrača, sva četvorica kuglača KK Policajca osvojili su po dva seta ali su izgubili na ukupan broj srušenih čunjeva. Dragan Vučić od Petra Martinca za 7 čunjeva, Božo Pavlaković (s 586 srušenih čunjeva najbolji igrač KK Policajca) od Zdravka Cegura za 9 čunjeva, Marijan Sopek od Božidara Kušeca za 7 i Anton marković od Jake Filipija za 5 čunjeva. Međutim, igra domaćih kuglača u drugom bloku igrača nije bila na razini ovog ranga natjecanja. Najmlađi pojedinac susreta Zlatan Mazor očito je izgorio u želji da se dokaže u novom klubu ali njegov protivnik na stazi, iskusni Nenad Munčić je jednostavno bio prejak suparnik i Mazoru nije prepustio niti jedan jedini set. Isto tako, Danko Gašparović je katastrofalno započeo svoj dvoboj s Tihomirom Bratićem pa ga je nakon 60 hitaca mijenjao Zlatko Neralić, koji je čak osvojio i jedan set, međutim na kraju je Bratić uvjerljivo pobijedio s velikom razlikom u čunjevima.
Što  je tu je! Kuglači KK Policajca mogu se tek tješiti onom narodnom "prvi mačići se u vodu bacaju". Druga liga je puno jača od treće, za svaki bod treba odigrati vrhunski i to cijela ekipa bez iznimke. Prvenstvo je tek počelo, treba nastaviti s treninzima, a dobro će doći i prvenstvena pauza slijedeći vikend, kada će se odigravati županijsko pojedinačno prvenstvo seniora. Drugo kolo tako će se odigravati tek za dva tjedna, a KK Policajac kao gost igrao opet u Ogulinu protiv gradskog rivala KK Obrtnika. Ta utakmica igrat će se u nedjelju 14. listopada 2018.g.

ZAPISNIK

KUGLAČKI SAVEZ OPET AKTIVAN, 01. 09. 2018.
Nakon punih sedam godinapotpune neaktivnosti, u petak 24.8.2018.g., održavanjem izborne Skupštine oživio je rad Kuglačkog saveza Grada Ogulina. Izbornu Skupštinu sazvao je stari predsjednik Zvonko Salopek i to na poticaj i pomoć Sportske zajednice Grada Ogulina i većine ogulinskih kuglačkih klubova. Izbornoj Skupštini gradskog kuglačkog saveza odazvali su se predstavnici svih sedam kuglačkih klubova koji su registrirani i djeluju na području Grada Ogulina. Tako je najprije usvojen novi Statut, usklađen s odredbama Zakona o udrugama, a zatim je, sukladno novousvojenom Statutu, izvršen i izbor svih tijela upravljanja. Velikom većinom glasova prisutnih predstavnika kuglačkih klubova i drugih udruženih organizacija za novog predsjednika KSGO izabran je Željko Stipetić ispred KK Policajca. Pored njega u novi Izvršni odbor, kao predstavnici svojih klubova, izabrani su Ivica Bertović (KK Klek), Vladimir Kolić (KK Obrtnik), Gregor Mihelčić (KK Euphoria), Branka Neralić (ŽKK Ogulin), Damir Poljak (KK Željezničar-branitelj) i Davor Stipetić (KK Poštar). U Nadzorni odbor izabrani su Marijan Turković (KK Policajac), Ivanka Rebrović (KK Klek) i Ana Karas (ŽKK Ogulin). Naposlijetku, za likvidatora je izabran novi predsjednik Željko Stipetić.
Odmah zatim, već za nekoliko dana, održana je i prva konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora na kojoj su nazočili  predstavnici svih udruženih kuglačkih klubova, koji su za novog tajnika KSGO jednoglasno izabrali Zvonka Salopeka iz KK Poštara, koji je ujedno i predstavnik kuglačkog sporta u Izvršnom odboru Sportske zajednice Grada Ogulina.
S obzirom na početak i atmosferu u kojoj su održane ove sjednice Skupštine i Izvršnog odbora, za nadati se je da će KSGO ispuniti svoje ciljeve i zadaće zbog kojih je i osnovan prije skoro deset godina (2009.) na korist svih ogulinskih kuglačkih klubova i zadovoljstvo svih kuglača i ljubitelja ovog u Ogulinu izuzetno popularnog sporta.

ZAVRŠIO PRIJELAZNI ROK _ 2.HKLZ KREĆE 29.9.2018., 07. 07. 2018.
U ponedjeljak 2.. srpnja 2018.g. i službeno je završio redovni prijelazni rok Hrvatskog kulačkog saveza. S obzirom da je KK Policajac u protekloj sezoni izborio nastup u višem rangu natjecanja, odnosno u 2. HKL - zapad, bilo je za očekivati određena osvježenja u igračkom kadru koji će u narednoj kuglačkoj sezoni nastojati izboriti ostanak u toj zaista jakoj kuglačkoj ligi. Slijedom toga, redove KK Policajca svojim dolaskom pojačali su Dragan Vučić, koji je prešao iz KK Željezničar-branitelja, Marijan Sopek iz KK Euphorie i mladi Zlatan Mazor koji je prešao iz redova jedinog ogulisnkog kuglačkog prvoligaša KK Kleka. Uz to s KK Klerkom je potpisan i Ugovor o dvojnoj registraciji još jednog mladog kuglača, inače nekadašnjeg člana KK Policajca, Mile Štrka.
Istovremeno, budući da nema pravo nastupa u muškoj kategoriji u 2. HKL, redove KK Policajca napustila je Ivanka Rebrović koja je prešla u redove druge ekipe KK Kleka. Također, redove KK Policajca u ovom prijelaznom roku napustio je Mirko Birač koji će pomoći KK Željezničar-branitelju da održi svoju ekipu u natejcanju 3.HKL Ogulin-Lika.
Sve do sada verificirane prijelaze u okviru HKS-a možete pogledati ovdije, a ima jako zanimljivih prijelaza, ne samo između ogulinskih kuglačkih klubova, nego i šire.
Inače, u slijuedećoj kuglačkoj sezoni prvenstvo 2.HKL - zapad, u kojoj će se natjecati KK Policajac, započinje u subotu 29. rujna 2018.g., kada KK Policajac u prvom kolu kao domaćin dočekuje karlovački KK Željezničar.
Raspored cijelog prvenstva 2.HKL - zapad možete pogledati ovdije.
U svakom slučaju niti slijedeće jeseni i zime na oglinskoj kuglani neće nedostajati zanimljivih i uzbudljivih kuglačkih događanja.

IZBORNA SKUPŠTINA, 22. 04. 2018.
Danas, dana 22. travnja 21018.g.u Domu Dobrotvornog podupirajućeg društva "Sveti Rok - Lomost" u Ogulinu održana je godišnja i izborna Skupština KK Policajac Ogulin. Na Skupštini je, osim većine članova kluba, bio nazočan i veći broj gostiju koji su svojim prisustvom uveličali ovaj skup. Između ostalih, Skupštini su nazočili predsjednik Kuglačkog saveza Karlovačke županije g. Josip Latković, predsjednik Sportske zajednice Grada Ogulina g. Dražen Cindrić i načelnik Policijske postajhe Ogulin g. Goran Vukelja.
Skupštinu je otvorio i vodio predsjednik Željko Stipetić, koji je podnio i izvješće o radu u proteklom jednogodišnjem razdoblju. Na Skupštini su još podnijeta i izvješća o financijskom stanju te izvješće Nadzornog odbora, a sva ta izvješća od strane članova kluba jednoglasno su prihvaćena.
Prilikom izbora novih članova tijela upravaljanja kluba jednoglsno su prihvaćeni prijedlozi koje je donio Izvršni odbor na svojoj sjednici održanoj 16. travnja 2018.g. Tako je za predsjednika kluba u novom četverogodišnjem mandatu ponovo izabran Željko Stipetić, za tajnika Marijan Turković, a za preostala tri člana Izvršnog odbora Branko Bajt, Ivica Gašparović i Anton Marković. U novi Nadzorni odbor izabrani su Ivanka Rebrović, Tihomir Cindrić i Božo Pavlaković, dok je za predsjednika Disciplinskog suda izabran Mladen Hećimović, a za članove Darko Brbot i Nenad Plivelić.
Na Skupštini je iskorištena prilika za uručenje medalja igračima KK Policajca za osvojeno prvo mjesto u protekloj sezoni natjecanja u 3. HKLZ Ogulin-Lika, kao i pehara, koje je igračima, odnosno predsjedniku kluba uručio predsjednik KSKŽ g. Josip Latković. Odmah zatim tajnica KSKŽ Ivona Škalamera predsjedniku KK Policajca uručila je posebno priznanje KSKŽ za postignute rezultate u protekloj sezoni.
Pozdravnu riječ i čestitke klubu za plasman u viši rang natejcanja na samoj Skupštini uputili su predsjednik KSKŽJosip Latković, predsjednik SZGO Dražen Cindrić te načelnik PP Ogulin Goran Vukleja.
Skupština je završila ugodnim druženjem svih članova kluba i gostiju uz prigodni domjenak.

SRETAN USKRS!!!!, 31. 03. 2018.

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr