Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

BRANKU BAJTU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO U SPORTU, 21. 01. 2018.
Na svečanosti održanoj danas u Školskoj sportskoj dvorani u Ogulinu, u nazočnosti mnogih sportašica i sportaša te gostiju, uručene su nagrade najboljima u sportu Grada Ogulina u protekloj 2017.g. Među leauratima je i kuglač i kapetan ekipe KK Policjca Branko Bajt kojemu je dodjeljeno naviše priznanje - nagrada za životno djelo u sportu.
Našem kapetanu upućujemo najiskrenije čestitke, a tko su još dobitnici nagrada u sportu Grada Ogulina za 2017. godinu možete pogledati na stranicama Og-portala.


SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNA NOVA GODINA!, 23. 12. 2017.

DO POBJEDE LAKŠE OD OČEKIVANOG, 03. 12. 2017.
U zadnjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva tj. u 7.kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca došli su do svoje šeste uzastopne pobjede. Ovaj puta, lakše nego što su očekivali u KK Policajcu, s uvjerljivih 7:1 pobjedili su drugu ekipu KK Kleka. Omjer setova i omjer ukupno srušenih čunjeva također je bio u korist KK Policajca - 16,5;7,5, odnosno 3286;3151.
Pet pojedinačnih pobjeda za KK Policajac redom su ostvarili Nenad Plivelić i Danko Gašparović protiv Zlatana Mazora i Matije Cindrića u provm bloku igrača, zatim Zlatko Neralić i Božo Pavlaković u drugom bloku igrača protiv Tomislava Stipetića, odnosno Mile Štrka te u zadnjem bloku igrača Mladen Hećimović protiv Branka Stipetića. Jedini pojedinačni poraz u ekipi KK Policajca doživio je ponovo najbolji igrač u redovima svoje ekipe Anton Marković (559 srušenih čunjeva) i to protiv fenomenalnog Andrije Božičevića koji je sa 618 srušenih čunjeva bio daleko najbolji igrač utakmice.
Sa šest pobjeda i jednim porazom, odmah na početku pevenstva od KK Vatrogasca, KK Policajac natjecanje u jesenskom dijelu prvenstva završava na drugom mjestu, upravo iza KK Vatrogasca, koji je ostvario pobjede u svih sedam susreta.
Priliku za revanš i pobjedu protiv KK Vatrogasca, za skok na čelo prvenstvene ljestvice, kuglači KK Policajca imat će odmah u nastavku proljetnog dijela prvenstva tj. u 8. kolu koje se igra tek krajem siječnja 2018.g. Točnije, ova derbi utakmica na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" na rasporedu je u subotu 27. siječnja 2018.g. u 17,00 sati.

KK Policajac-KK Klek 2 - zapisnik

NASTAVLJEN POBJEDNIČKI NIZ, 25. 11. 2017.
S tri pojedinačne pobjede i isto toliko poraza, kuglači KK Policajca su danas na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek", možda i teže nego se očekivalo, pobijedili gradskog rivala KK Euphoriu. Bila je to utakmica 6. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika i peta uzastopna pobjeda KK Policajca, ovaj puta 5:3 (14:10) te 3384:3221 u ukupno srušenim čunjevima.
Za razliku od prethodnih utakmica, u pvom bloku igrača zaigrao je Nenad Plivelić, umjesto danas odsutnog Bože Pavlakovića. Uz njega u prvom bloku igrača, već standardno ove sezone, zaigrao je i Danko Gašparović. Obadvojica su odigrali maestralno, doslovce deklasirali svoje protivnike Željka Neralića i Hrvoja Kurelca te za svoju ekipu donijeli prva dva pojedinačna boda i čak 156 čunjeva prednosti.
Vjerojatno su Mladen Hećimović i Ivanka Rebrović, koji su za KK Policajac zaigrali u drugom bloku igrača, u tom trenutku već računali da je utakmica gotova. Je li to razlog ili nešto drugo nije poznato, no, odigrali su slabo, dozvolili da ih pobijede, Hećimovića Miroslav Kurelac, a Rebrović Denis Cindrić, pa je nakon drugog bloka igrača već bilo 2:2, iako je prednost u čunjevima bila još uvijek velika.
U takvoj situaciji, u zadnjem bloku igrača u kojem je nakon nekoliko kola zaigrao Branko Bajt, uz već standardnog Antona Markovića, Bajt je očito bio pod pritiskom te je i on izgubio svoj dvoboj s Draganom Ćukom. Međutim, svaku dilemu o pobjedniku u ovoj utakmici odgnao je Anton Marković svojom najboljom igrom ove sezone (629 srušenih čunjeva) čime je ponovo bio najbolji igrač svoje ekipe i utakmice.
I dalje, dakle, KK Policajac "puše za vrat" vodećem KK Vatrogascu, koji bi mu mogao i prepustiti vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici, u slučaju gubitka bodova protiv druge ekipe KK Kleka, u sutrašnjoj utakmici.
Za ravno tjedan dana, tj. u subotu 2. prosinca 2017.g., upravo će KK Klek II biti zadnji protivnik KK Policajcu u ovom jesenskom dijelu prvenstva. Današnja utakmica protiv KK Euphorie dobro je upozorenje da nema lakih protivnika i da svaku utakmicu treba igrati "na najjače", misli li se pobjediti.

KK Euphoria-KK Policajac - zapisnik

KAO PLITAK POTOK, 19. 11. 2017.
Gacka je nadaleko i naširoko poznata krška rijeka koja teče kroz Otočac, a krasi ju bogatstvo pastrva te hladna, brza i duboka voda. KK Gacka iz Otočca nosi ime te rijeke ali je sinoć, u 5. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika KK Gacka više ličila na plitak potok, kojega je KK Policajac neočekivano lako pregazio s uvjerljivih 8:0 (14:10) te 3320:3236 u ukupno srušenim čunjevima.
Za KK Policajac i u ovoj utakmici igrala je već ustaljena postava i u ustaljenom rasporedu. Prve dvije pojedinačne pobjede i dva boda na kontu KK Policajca osvojili su Danko Gašparović protiv Nikole Kraljića te Božo Pavlaković protiv Ivice Atalića.
U drugom bloku igrača/ica Mladen Hećimović, na ovoj utakmici najbolji igrač i pojedinac u svojoj ekipi s 566 srušenih čunjeva, uz male poteškoće na početku dvoboja, na kraju je pobijedio Dejana Janjatovića. Odmah do njih pobjedu je ostvarila i standeardno dobra Ivanka Rebrović protiv Željka Bićanića.
Na početku dvoboja trećeg bloka igrača iskrsli su mali problemi jer su gosti već u prvom setu značajno smanjili razliku u čunjevima i u pitanje doveli pobjedu KK Policajca. Međutim, u nastavku su se probudili i Nenad Plivelić i Anton Marković te na kraju izvojevali pojedinačne pobjede protiv Željka Odorčića, odnosno Tomislava Atalića.
Ovo je već četvrta pobjeda u nizu KK Policajca, s kojima je, zajedno s KK Vatrogascem u samom vrhu prvenstvene ljestvice. Do kraja jesenskog dijela prvenstva preostala su još dva kola, a KK Policajac igra najprije protiv KK Euphorie i to kao gost na ogulinskoj kuglani u subotu 25.11.2017.g. s početkom u 13,30 sati.

KK Policajac-KK Gacka - zapisnik

TREĆA POBJEDA ZA REDOM, 12. 11. 2017.
U 4. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca ostvarili su i treću pobjedu za redom, odnosno drugu uzastopnu na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek". Ovaj puta, kao gosti, s 6:2 (16,5:7,5) i 3315:3172 u ukupno srušenim čunjevima, pobjedili su KK Poštara.
Danko Gašparović, Mladen Hećimović, Ivanka Rebrović i Anton Marković u ovoj utakmici ostvarili su pojedinačne pobjede, dok su Božo pavlaković i Nenad Plivelić, uz nešto lošiji nastup i rezultat, izgubili svoje pojedinačne dvoboje. I drugu utakmicu za redom najbolji igrač u sastavu KK Policajca i najbolji igrač utakmice bio je Anton Marković s 591 srušenim čunjem.
Danko Gašparović i Božo Pavlaković igrali su u prvom bloku igrača te je, kako smo već napisali, Danko Gašparović pobijedio Zvonka Salopeka (na setove, imali su jednak broj srušenih čunjeva), a Božo Pavlaković se ponovo mučio i tijesno izgubio od Davora Stipetića za svega pet čunjeva.
U drugom bloku igrača dvije ubjerljive pobjede Mladena Hećimovića protiv Milana Domitrovića (odlično odigranim zadnjim setom) te Ivanke Rebrović protiv Albina Ivankovića (bez izgubljenog seta).
U zadfnjem bloku igrača Nenad Plivelić na setove (1:3) izgubio je od Gorana Lovrića iako je srušio sedam čunjeva više, dok je Anton Marković ponovo briljirao i s lakoćom pobijedio Nikolu Neralića.
Ovom novom prvenstvenom pobjedom KK Policajc već je izbio na drugo mjesto, odmah iza vodećeg KK Vatrogasca od kojega su izgubili u prvom kolu, a već u subotu 18.11.2017.g. ugostit će KK Gacku iz Otočca, vrlo dobru i nezgodnu ekipu. Za ostanak na vrhu prvenstvene ljestvice svakako će trebati pobjediti, a za pobijesiti će trebati ponoviti odličnu igru iz prethodne dvije utakmice. Utakmica se igra u popodnevnom terminu u 17:00 sati.

KK Poštar - KK Policajac - zapisnik

POBJEDA NA DOMAĆOJ PREMIJERI, 06. 11. 2017.
U prvoj domaćoj utakmici ove sezone, u 3. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca uvjerljivo su pobijedili KK Željezničar-branitelja rezultatom 7:1 (19:5), te pri tome srušili rekordnih 3431 čunj, naspram Željinih 3263.
Svi kuglači/ce KK Policajca, osim Zlatka Neralića na početku utakmice, ostvarili su pojedinačne pobjede, s time da su Danko Gašparović i Anton Marković srušili preko šesto čunjeva. Najbolji pojedinac na utakmici ovaj puta bio je Anton marković sa čak 615 srušenih čunjeva.
Dakle, u prvom bloku igrača, osim tijesnog pojedinačnog poraza Zlatka neralića protiv Nikole Birača, pobjedu KK Policajca trasirao je Danko Gašparović uvjerljivom pobjedom protiv solidnog Dragana Vučića. Svakako raduje odlična igra i pobjede Danka Gašparovića već treću utakmicu za redom.
U drugom bloku igrača Mladen Hećimović također je nastavio niz odličnih nastupa i, bez izgubljenog seta, s lakoćom pobjedio Ivicu Puškarića. U istom bloku igrača Ivanka Rebrović je na setove pobjedila odličnog Milana Ostovića koji je srušio 14 čunjeva više.
Konačno, i u trećem bloku igrača dvije pojedinačne pobjede za KK Policajac koje su osvojili Nenad Plivelić protiv Damira Poljaka i, već spomenuti igrač utakmice Anton Marković, koji je bio uvjerljivo bolji od Harisa Ligate.
Ovom uvjerljivom pobjedom KK Policajac je s dvije pobjede i jednim porazom na startu prvenstva skočio na treće mjesto prvenstvene ljestvice, odmah iza dvojca iz Otočca, KK Gacke i KK Vatrogasca, koji imaju po tri pobjede.
Slijedeće, 4. kolo KK Policajac kao gost igra ponovo na domaćoj kuglani i to protiv KK Poštara. Kao i svaki puta do sada, u nedjelju 12.11.2017. u 10,00 sati očekuje se zanimljiva i neizvjesna utakmica.

KK Policajac - KK Željezničar-branitelj - zapisnik

DRUGO KOLO - REKORDNA POBJEDA, 29. 10. 2017.
U 2. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca ponovo su gostovali na novoj Gradskoj kuglani u Otočcu, gdje su im domaćini bili kuglači KK Visočice iz Gospića. KK Policajac je, za razliku od prethodnog gostovanja na istoj kuglani protiv KK Vatrogasca, odigrao puno bolje i ostvario rijetko viđenu rekordnu pobjedu od čak 8:0 (16:8) i 3343:3193 u ukupno srušenim čunjevima.
Najbolji pojedinac u redovima KK Policajca i igrač utakmice Danko Gašparović (585 srušenih čunjeva) i Ivanka Rebrović, odmah u prvom bloku igrača, osvojili su prve dvije pojedinačne pobjede i prva dva boda za svoju ekipu. Rebrović je, nakon izgubljena prva dva seta, preostala dva riješila u svoju korist te za pet čunjeva pretekla i pobijedila Miroslava Zdunića, dok je Gašparović s 3:1 u setovima i 18 čunjeva viška pobijedio najboljeg pojedinca u redovima KK Visočice Josipa Šulentića.
U nastavku utakmice, najprije su u drugom bloku igrača, Božo Pavlaković i Mladen Hećimović pobijedili Slavka Kalanja i Nikucu Došena, a u trećem bloku igrača Nenad Plivelić i Anton Marković pobijedili su solidne Milana Majetića, odnosno Milana Butkovića. Za pohvalu su opet odlični rezultati, kao i prošlo kolo, trojca Hećimović, Plivelić i Marković, a Pavlaković se ponovo mučio, međutim, protivnik mu nije bio na visini. Nadamo se da će i Pavlaković konačno proigrati.
U slijedećem 3. kolu KK Policajac će konačno zaigrati i na domaćoj kuglani u Ogulinu gdje, kao domaćin, igra protiv KK Željezničar-branitelja. Utakmica se igra u nedjelju 5. studenog s početkom u 13,30 sati.

KK Visočica - KK Policajac - zapisnik

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Starije>>

 
InfoStudio.hr