Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Opet poraz u og-derbiju - cure nastupale u Karlovcu, 17. 01. 2009.
Utakmicama 12. kola danas je nastavljeno prvenstvo III. HKL zapad. Na ogulinskoj gradskoj kuglani kuglači KK Policajca, ovaj puta kao gosti, snage su odmjerili sa značajno pojačanim KK Obrtnikom i glatko izgubili.
Rezultat na kraju bio je 6 : 2 za KK Obrtnik ili u srušenim čunjevima 3409 : 3236.
Utakmicu su otvorili Branko Bajt i Marijan Stipetić za KK Policajac i ovozimsko pojačanje Branko Stipetić i Josip Sušanj (nakon 60 hitaca zamjenio ga Mate Sušanj) za KK Obrtnik. Nakon tog prvog bloka igrača bilo je 1 : 1 jer su obadva Stipetića dobili svoje protivnike - Branko za domaćina, a Marijan za goste.

 III. HKL zapad 12. kolo KK Obrtnik - KK Policajac

 12. kolo III. HKL zapad

Novi trener ženske ekipe, 15. 01. 2009.
Trener ženske ekipe - Željko StipetićNovi trener ženske ekipe KK Policajca je Željko Stipetić. Tako je večeras odlučio Upravni odbor kluba nakon što je prethodno prihvatio pismenu ostavku dosadašnje trenerice Ruže Neralić.
Željko Stipetić je inače tajnik KK Policajca i Škole kuglanja Ogulin, a u Izvršnom odboru Športske zajednice Grada Ogulina predstavnik je kuglačkog športa. 
Tečaj za kuglačkog trenera u organizaciji Hrvatskog kuglačkog saveza i Hrvatske olimpijske akademije pohađao je i uspješno završio tijekom 2006. i 2007. godine. Od samog početka, kako KK Policajac u redovnom natjecanju ima prijavljenu žensku ekipu obnaša dužnost pomoćnog trenera.
Vezano za ostavku Ruže Neralić na dužnost predsjednice Škole kuglanja Ogulin KK Policajac, kao jedan od osnivača iste, očekuje da predsjednica u ostavci prema Statutu sazove redovnu godišnju Skupštinu, nakon čega će se definirati daljnje aktivnosti. Do tada Škola kuglanja provoditi će treninge samo sa dječacima i to u terminu nedjeljom pod vodstvom trenera Željka Stipetića i Tomislava Grdića.
Inače, kuglačice KK Policajca već u subotu na kuglani OSRH HV Zrinski u Karlovcu s novim trenerom imaju nastup na XVIII parovnom kuglačkom prvenstvu RH za juniorke U-23.

Ostavka trenerice Ruže Neralić, 13. 01. 2009.
Tekst ostavke Ruže NeralićTrenerica ženske ekipe KK "Policajca" i predsjednica Škole kuglanja Ogulin jučer je Upravnom odboru kluba i osnivačima Škole kuglanja podnijela ostavku.
U četvrtak 15. ovog mj. Upravni odbor kluba će održati hitnu sjednicu na kojoj će se donijeti odluka o ostavci trenerice i eventualnom izboru novog trenera.
U statutarnom roku održati će se i Skupština Škole kuglanja na kojoj će se također razmotriti ostavka predsjednice i trenerice te će se donijeti potrebne kadrovske odluke.
Dok se ne donesu navedene odluke, Škola kuglanja privremeno smanjuje svoje aktivnosti vezane za održavanje treninga na kuglani i to na način da će se trening mladeži održavati samo u terminu nedjeljom dok u terminima radnim danom treninga do daljnjega neće biti.

Svih pet kuglačica KK Policajca ispale u osmini finala, 09. 01. 2009.

Kuglačice i trener u Medvjeđem panjuDanas je na novoj kuglani SPC "Goranka" u Ravnoj Gori započelo natjecanje Kup RH pojedinačno za juniorke U-23. Ukupno 32 juniorke, među kojima je i pet mladih kuglačica KK Policajca, natječu se za naslov pojedinačne juniorske državne prvakinje.
Na Kup RH za juniorke plasman su na prošlotjednom pjedinačnom natjecanju KRZ  izborile Valentina Prpić, Nives Poljak, Ana Puškarić i Nikolina Marković, a naknadno je poziv dobila i Jasmina Dubić zbog odustanka nekih kuglačica.
Najprije je nastupila Nives Poljak i to protiv kuglačice KK INA-e iz Siska Valerije Smuđ te je, ponajprije zahvaljujući svojoj lošoj izvedbi, igubila 509 : 522 uz dva osvojena seta.
Nakon toga Nikolina Marković izgubila je protiv Josipe Dolibašić iz KK Zagreba sa 547 : 586 bez osvojenog seta, a istovremeno je i Jasmina Dubić, također bez osvojenog seta, izgubila od Antonije Bosanac iz KK Splita rezultatom 520 : 559.
Valentina Prpić također je izgubila i to od Maje Kuglana SPC Goranka u Ravnoj GoriWolf iz ŽKK Osijek 97 sa 541 : 565 uz samo jedan osvojeni set. Poslijednja je nastupila Ana Puškarić i bila je blizu pobjede i plasmana u četvrtfinale međutim Katarina Srpak iz KK Jedinstva iz Siska bila je bolja za samo 4 čunja i tako se plasirala u daljnje natjecanje. Bilo je 565 : 569 uz po dva osvojena seta.
Ipak, treba imati na umu da je ovo natjecanje juniorki gdje većina njih dolazi iz jakih prvoligaških klubova u kojima redovito nastupaju, a mlade kuglačice KK Policajca još uvijek su mlađe juniorke i na natjecanju u toj kategoriji imat će priliku za osvajanje medalje.
Kup RH pojedinačno za juniorke nastavljaju 16 današnjih pobjednica sutra i preksutra u Rijeci.
Slijedeći nastup mlade kuglačice KK Policajca očekuje na parovnom juniorskom prvenstvu RH koje je na rasporedu već slijedeći vikend tj. 17. i 18. siječnja u Karlovcu.

  Pregled rezultata


Četiri kuglačice KK Policajca na Kupu RH za juniorke U-23, 05. 01. 2009.
Valentina PrpićČak četiri mlade kuglačice KK Policajca (od njih sedam) uspjele su se izboriti za nastup na Kupu RH, odnosno na pojedinačnom juniorskom prvenstvu RH, koje je na rasporedu slijedećeg vikenda na kuglanama u Ravnoj Gori i Rijeci.
Uspjelo je to: Valentini Prpić, Nives Poljak, Ani Puškarić i Nikolini Marković dok Jasmini Dubić te Moreni Rendulić i Maji Stipetić to nije pošlo za rukom.
Naime, jučer je u Rijeci, nakon drugog dana natjecanja na kojem je nastupilo 16 najboljih iz prvog dana (5 iz KK Policajca), završilo pojedinačno prvenstvo Kuglačke regije zapad za juniorke. Ove godine, po prvi puta, natjecanje se odvijalo po propozicijama HKS-a, a 12 najboljih juniorki sa Regije plasiralo se na Kup RH koje natjecanje je na rasporedu već slijedećeg vikenda (petak - nedjelja) na kuglanam u Ravnoj Gori i ponovo u Rijeci.
Prvo mjesto zasluženo je osvojila juniorka KK Rijeke KVIG Snježana Kramar, druga je bila Nika Cvitković iz KK Mlake iz Rijeke dok je treće mjesto pripalo Marijani Liović iz porečke KK Istre. Valentina Prpić na karaju je zauzela 5. mjesto, Nives Poljak 6., Ana Puškarić 8. i Nikolina Marković 10. mjesto. Jasmina Dubić jučer je imala nešto lošiji nastup (498 srušenih čunjeva) što joj je bilo dovoljno tek za 15. mjesto.
Inače, na Kup RH za juniorke plasirale su se po četiri kuglačice KK Policajca i KK Mlake, dvije kuglačice KK Rijke KVIG i po jedna KK Karlovca i KK Istre iz Poreča.
Iako je nakon nekoliko godina izostalo osvajanje medalje na regionalnom natjecanju, a očekivanja za plasman na državno natjecanje su bila i veća, što se posebno odnosi na ponajbolje kuglačice ove sezone Jasminu Dubić i Morenu Rendulić, na kraju je i plasman četiri kuglačice na državno natjecanje ogroman uspjeh jer je konkurencija na regiuonalnom natjecanju bila najveća do sada.
Dakle, u petak u Ravnoj Gori Valentina Prpić, Nives Poljak, Ana Puškarić i Nikolina Marković natjecati će se na Kupu RH za juniorke, nadamo se da će izboriti drugi nastup u subotu u Rijeci te se uključiti u borbu za medalje.

  Pojedinačno Kup HKRZ U-23 - končni poredak

Započelo pojedinačno Kup natjecanje juniorki HKRZ, 03. 01. 2009.

Kuglana SRC Mlaka RijekaPojedinačno natjecanje juniora i juniorki U-23 kuglačke regije zapad ove godine usklađeno je s propozicijama HKS-a i danas je započelo u Ravnoj Gori (juniori) i u Rijeci (juniorke).
Na kuglani SRC Mlaka danas je nastupilo 27 kuglačica koje su današnji prvi nastup odigrale na ukupan rezultat. Među tih 27 kuglačica nastupile su i kuglačice KK Policajca - njih sedam.
U drugi krug plasirale su se 16 prvo plasiranih, a među njima je i pet "policajki". Sedma je Valentina Prpić, 11. je Jasmina Dubić dok su na 13., 14. i 15. mjestu Nikolina Marković, Ana Puškarić i Nives Poljak. Na žalost, u drugi krug nije se uspjela plasirati Morena Rendulić koja je bila 20. i Maja Stipetić koja je zauzela predposlijednje, 26. mjesto.  
Nakon današnjeg nastupa vodeća je opet odlična Snježana Kramar iz KK Rijeka KVIG, a prate ju tri kuglačice KK Mlake iz Rijeke Nika Cvitković, Marina Primorac i Maja Nanić na 2., 3. i 4. mjestu, zatim Karlovčanka Martina Mikšić na 5. i Marijana Liović iz KK Istre iz Poreča na 6. mjestu.
Obzirom na sustav natjecanja danas je bilo najvažnije plasirati se za drugi nastup, a u drugom nastupu opet se svakoj od 16 kuglačica pruža šansa za plasman među 4 najbolje i osvajanje neke od medalja. 12 prvoplasiranih plasirat će se na državno natjecanje.

 Pojedinačno Kup HKRZ U-23 - prvi dan


Jasmina Dubić najbolja mlađa juniorka Županije, 28. 12. 2008.
Jasmina DubićJasmina Dubić, ove sezone ponajbolja kuglačica KK Policajca, nakon dva nastupa, jučer u Ogulinu i danas u Karlovcu, osvojila je naslov mlađejuniorske U-18 prvakinje Karlovačke županije. Drugo i treće mjesto pripalo je također kuglačicama KK Policajca i to Ani Puškarić i Moreni Rendulić.
Inače, na ovom, 3. po redu pojedinačnom županijskom prvenstvu mlađih kategorija kuglačica i kuglača, nastupilo je 12 kuglačica i samo 2 kuglača. Najbrojnije su i ovaj puta bile mlađe juniorke KK Policajca, njih 10, te dvije mlađe juniorke KK Kupe iz Ozlja. Od mlađih juniora tek je KK Mostanje prijavilo dvojicu svojih mladih kuglača.
Ovo je za Jasminu Dubić već drugi ovakav naslov jer je i 1996. godine bila najbolja na pojedinačnom prvenstvu Karlovačke županije u istoj ovoj kategoriji.


  Pojedinačno prvenstvo KSKŽ U-18

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!, 24. 12. 2008.
SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starije>>

 
InfoStudio.hr