Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

SRAMOTNA DISKRIMINACIJA MATEE GAŠPAROVIĆ, 06. 01. 2012.
Ako je do sada i bilo nekih dvojbi o tome je li mlada kuglačica KK Policajca Matea Gašparović diskriminirana od strane vodstva Športske zajednice Grada Ogulina (ŠZGO), nakon ne stavljanja iste na glasački listić za izbor najboljih u sportu Grada Ogulina za 2011.g. uopće više nema nikakvih dilema. Na djelu je najprljaviji oblik diskriminacije po osnovu političkog ili drugog uvjerenja i to od strane, do krajnjih granica ispolitiziranog dijela vodstva ŠZGO, kojeg predvodi, upravo od  gradskog vodstva nametnuti i instalirani predsjednik Darko Pribanić i tajnik Mario Pavić. Svoje prste u tome svakako imaju i tzv. predstavnik Grada Ogulina u Izvršnom odboru ŠZGO Tone Radočaj, inače zamjenik gradonačelnika Grada Ogulina, ali i sam gradonačelnik Nikola Magdić, koji se uglavnom prave autistični i ništa ne vide i ne čuju (slično kao i vodstvo još nekog sportskog saveza).

Matea Gašparović je, da pojasnimo, kuglačica KK Policajca iz Ogulina od svoje 12-te godine. Rođena je 1993.g. i potječe iz poznate ogulinske kuglačke obitelji (otac Ivica i stric Danko dugogodišnji su uspješni kuglači više ogulinskih kuglačkih klubova – trenutno KK Policajca).


HUMANITARNI BOŽIĆNI TURNIR, 29. 12. 2011.
Sinoć je na ogulinskj gradskoj kuglani "Klek" odigrana završnica humanitarnog Božićnog turnira kuglačica i kuglača. Sav prihod ostvaren kotizacijom za nastup namjenjen je liječenju mladog rukometaša Mateja Vukovića - sina kuglača KK Obrtnika Zlatka Vukovića. Na turniru, koji je započeo još prije Božića, nastupilo je preko sto kuglača i kuglačica iz Ogulina, Vrbovskog, Otočca, Skrada, Karlovca, Slunja, Ozlja i mnogih drugih mjesta.
Nakon što su svi kuglači i kuglačice odigrali po 120 hitaca, u sinoćnjem finalu nastupilo je 16 najboljih kuglača i četiri kuglačice.
Kuglačica KK Policajca Matea Gašparović u finalu je bila najbolja i osvojila je prvo mjesto, dok je treće mjesto osvojila još jedna "policajka" Ana Puškarić. Drugo mjesto je pripalo mladoj i nadarenoj kuglačici ŽKK Ogulin Ivi Cindrić, a njezinoj klupskoj kolegici Marici Bokulić četvrto mjesto.
Među kuglačima prvo mjesto osvojio je Damir Dobrinić iz KK Mostanja iz Karlovca dok su drugi treći Riječani iz ogulinskog KK Kleka Nikica Kučan i Elio Peršić. Nitko od kuglača KK Policajca nije se uspio plasirati u finale ovog humanitarnog turnira.
Sve u svemu, od strane Zbora kuglačkih sudaca Ogulin dobro organiziran turnir i još bolji odaziv mnogobrojnih kuglačica i kuglača te nada da će Matej Vuković izboriti svoju najvažniju životnu pobjedu - onu nad opakom bolešću.

Humanitarni Božićni turnir - finale

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!!!, 23. 12. 2011.

KUGLAČI ISPALI, 20. 12. 2011.
Kugtlači KK Policajca već u 1. kolu ispali su iz daljnjeg kup natjecanja od zonskog ligaša KK Željezničar-branitelja iz Ogulina. Izgubili su "policajci" identičnim rezultatom kakvim su pred tjedan dana u prvoj utakmici pobijedili (5:3), uz isti omjer osvojenih setova (13:11) ali uz nešto slabije čišćenje u obadvije utakmice (2053:2082). Rezultat uzvratne utakmice, u kojoj su "željezničari" bili domaćini, bio je 5:3 (13:11) te 3149:3138 u ukupno srušenim čunjevima.
Za KK Policajac igrali su Luka Damjnaić (504), Mladen Hećimović (504), Mirko Birač (503), Ivica Gašparović (516), Anton Marković (550) te Matija Cindrić (561), koji je opet bio najbolji pojedinac susreta.
Pojedinačne pobjede ostvarili su Mladen Hećimović, Anton Marković i Matija Cindrić.
U ekipi KK Policajca nedostajali su ozlijeđeni Nenad Plivelić i Danko Gašparović i upravo tu treba tražiti razloge ispoadanja već na samom početku kup natjecanja odnosno u 1. kolu.

  Kup utakmica KK Željezničar-br. - KK Policajac - zapisnik

POLICAJKE NA DRŽAVNOM JUNIORSKOM PRVENSTVU, 18. 12. 2011.
Jučer i danas kuglačice KK Policajca Nikolina Marković, Valentina Prpić, Ana Puškarić i Maja Stipetić ali i Matea Gašparović (dvojno registrirana za KK Mlaku iz Rijeke), zajedno s trenerom Željkom Stipetićem, sudjelovale su na XXI. pojedinačnom prvenstvu RH za juniorke U-23 u Slavonskom Brodu. Prvenstvo se igralo na stazama kuglane "Vijuš", prvog dana na stazama V do VIII, a drugi dan na stazama I do IV.
Nakon dvodnevnog programa najbolja juniorka u RH za 2012. godinu je kuglačica KK Mlake iz Rijeke Snježana Kramar, na drugom mjestu je njezina klupska kolegica Maja Nanić dok je treće mjesto osvojila Tihana čavlović iz KK Endi-Tekstilac iz Zagreba.
Najbolje plasirana "policajka" je Valentina Prpić na 5. mjestu, a ostale su Matea Gašparović na 8., Nikolina Marković na 11., Maja Stipetić na 18. i Ana Puškarić na 21. mjestu.
Dvojno registrirane kuglačice KK Mlake i KK Policajca Marina Bašić Palković i Martina Nanić zauzele su 14. odnosno 20. mjesto od ukupno 32 natjecateljice.

XXI. poj. prvenstvo RH - juniorke U-23 - konačni poredak

JOŠ JEDNA UVJERLJIVA POBJEDA KUGLAČA, 17. 12. 2011.
Još jednu uvjerljivu prvenstvenu pobjedu, s preko 200 čunjeva više srušenih čunjeva, ostvarili su danas kuglači KK Policajca. U utakmici 10. kola 3. HKL zapad bili su bolji od KK Hrvatskog branitelja iz Pule te tako ostvarili drugu prvenstvenu pobjedu za redom. Inače, ovo je zadnje prvenstveno kolo koje se igra još u ovoj kalendarskoj godini, nakon čega slijedi božićna i novogodišnja stanka. Nastavak i zadnja utakmica jesenskog dijela prvenstva slijedi 14. siječnja 2012.g. I u tom kolu kuglači KK Policajca bit će domaćini, a u goste će doći kuglači KK Kupe iz Ozlja. Nakon toga, tjedan dana kasnije, u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva"policajci" će opet biti domaćini i to kuglačima KK Skrada. Dakle, cijeli niz utakmica na domaćoj kuglani i prilika za osvajanje što više prvenstvenih bodova.
Inače, u današnjoj utakmici KK Policajac je pobijedio rezultatom 7:1 (16,5:7,5) i 3310:3103 u ukupno srušenim čunjevima.
Nakon dužeg vremena danas u prvom bloku igrača za KK Policajac nije zaigrao ozlijeđeni Nenad Plivelić tako da je uz standardnog Danka Gašparovića zaigrao Tomislav Grdić, kapetan ekipe u odsutnosti pravog kapetana Branka Bajta. Međutim, za razliku od Danka Gašparovića koji je, iako ne baš zapaženom igrom i brojem srušenih čunjeva, lako pobijedio svojeg protivnika Enia Mendicu, Tomislav Grdić je već nakon prva dva seta, koja je izgubio, od kapetana gostiju Šime Karamarka, bio zamijenjen od Mladena Hećimovića, kojem je to prvi nastup u ekipi ove sezone. No, Mladen Hećimović uspio je tek osvojiti jedan set pa njegov učinak zbrojen s učinkom Tomislava Grdića nije bio dovoljan za ostvariti nešto više od gubitka boda. D. Gašparović - E. Mandica 526:500 (2:2) i Grdić/Hećimović - Karamarko 501:511 (1:3).

KK Policajac - KK Hrvatski branitelj - zapisnik

 3.HKL zapad 10.kolo

IVICA GAŠPAROVIĆ NOVI PREDSJEDNIK ŠKOG, 14. 12. 2011.
Ivica GašparovićU utorak 13. prosinca 2011.g. održana je izborna godišnja Skupština Škole kuglanja Ogulin. Mjesto dosadašnjeg predsjednika Željka Stipetića u novom četverogodišnjem mandatu zauzet će dosadašnji član Upravnog odbora Ivica Gašparović. Željko Stipetić i Marijan Turković i nadalje će ostati u Upravnom odboru.
Tako su jednoglasno odlučili članovi  Skupštine kojoj su se odazvali svi redovni članovi osim opravdano odsutnog Branka Bajta. Skupština je održana u prostorijama KK Policajca u zgradi PP Ogulin.
Novoizabrani predsjednik Ivica Gašparović zahvalio se članovima Skupštine na ukazanom povjerenju i obećao da će sve poduzeti da se Škola kuglanja Ogulin u punom smislu aktivira i da dobije ravnopravan status u Športskoj zajednici Grada Ogulina. Za to u Školi kuglanja Ogulin postoje svi preduvijeti - materijalni i kadrovski, a što je najvažnije, postoji i volja za odgajanjem kuglačkog podmlatka.
Na novoizabranom Upravnom odboru je da na prvoj sjednici izabere tajnika (do sada je to bio Marijan Turković), nakon čega treba u Uredu državne uprave izvršiti prijavu promjena te ishoditi novo Rješenje. Za očekivati je da će sve to biti napravljeno još do kraja ove godine, a onda će se donijeti plan i program rada za 2012. godinu.

KUGLAČI STARTALI POBJEDOM U KUPU, 13. 12. 2011.
Kuglači KK Policajca ove kuglačke sezone po prvi puta natječu se i u kupu. Natjecanje, koje nije obvezno i koje se igra u dvije utakmice na bolji ukupni rezultat, započeli su kao domaćini i to pobjedom protiv ogulinskog zonskog ligaša KK Željezničar-branitelja.  Kup utakmice inače se igraju tijekom tijedna u terminima treninga klubova prema dogovoru. U prvoj utakmici protiv KK Željezničar-branitelja kuglači KK Policjaca pobijedili su tijesno 5:3 (13:11) zahvaljujući većem broju ukupno srušenih čunjeva - 3257:3222.
Pojedinačne pobjede za KK Policajac osvojili su Luka Damjanić u drugom bloku te Danko Gašparović i Anton Marković u zadnjem-trećem bloku igrača. Matija Cindrić i Tomislav Grdić, kjega je nakon 60 hitaca zamijenio Mirko Birač, u prvom bloku te Ivica Gašparović u drugom bloku igrača, izgubili su protiv svojih protivnika.
Najbolji pojedinac susreta bio je "policajac" Danko Gašparović s 577 srušenih čunjeva dok su Luka Damjanić i Anton Marković srušili po 561 čunj. Kod "željezničara" najbolji pojedinac bio je Nikola Birač (rođeni brat Mirka Birača) s 574 srušena čunja.
Uzvratna utakmica igra se u slijedeći ponedjeljak, također u terminu treninga KK Policajca, s početkom u 17.30 sati.

Kup utakmica KK Policajac - KK Željezničar-br. - zapisnik

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr