Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

BEZ BODOVA PROTIV TELEKOMA, 12. 11. 2011.
Matija Cindrić - opet najboljiU prvenstvenoj utakmici 5. kola 3. HKL zapad kuglači KK Policajca gostovali su u Rijeci gdje su na kuglani SRC Mlaka izgubili od KK Telekoma. Utakmica je završila pobjedom domaćih kuglača 6 : 2 (15,5:8,5) te 3249:3156 u ukupno srušenim čunjevima.
Pošto je utakmica igrana na svih šest staza izvrsno uređene kuglane na Mlaci, u prvom bloku igrača susreli su se Luka Damjanić za KK Policajac protiv Srećka Pavlovića, zatim Josip Skorić protiv nekadašnjeg "policajca" i trenutno riječkog studenta Ogulinca Andreja Vukovića te Danko Gašparović protiv Željka Božičića. Danko Gašparović je odličnom igrom, posebno u prva dva seta, bio uvjerljivo bolji od svojeg protivnika i jedino je šteta što mu je na kraju dvoboja, kada je bod već bio osiguran, dopustio da mu značajno smanji prednost u srušenim čunjevima. Luka Damjnaić bio je dosta neurozan i puno je promašivao - čak 10 promašaja. Dobro je pogađao u pune ali je u čišćenju bio lošiji od svojeg protivnika, koji ga je na kraju pobijedio s 22 čunja prednosti. Šteta je što Josip Skorić, nakon što je odličnom igrom osvojio prvi set, nije osvojio i drugi. Andrej Vuković bio je bolji za jedan čunj. Vjerojatno bi time dobio i dvoboj. Nakon tog nesretnog gubitka drugog seta Skorić je uspio tek osvojiti pola trećeg seta i na kraju je izgubio za 14 čunjeva. Pavlović - Damjanić 536:514 (3:1), Vuković - Skorić 523:509 (2,5:1,5) i Božičić - D.Gašparović 528:537 (1:3).

KK Telekom - KK Policajac - zapisnik

3.HKL zapad 5.kolo

MATEA NA PRIJAMU KOD PREDSJEDNIKA RH, 08. 11. 2011.
Predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović priredio je u ponedjeljak 07. studenog ove godine u predsjedničkim dvorima na Pantovčaku u Zagrebu prijam za mlađe juniorske selekcije (U18) koji su na Svjetskom prvenstvu u Sarajevu u svibnju 2011. godine osvojili čak 11 medalja. Pored članice KK Policajac Ogulin Matee Gašparović, kja je sama osvojila čak tri medalje, prijamu su prisustvovali još U-18 reprezentativke Tihana Čavlović, Katarina Zajec, Matea Gašparović, Ana Jambrović, Nikolina Pavlaković i Valentina Pavlaković s trenericom Željkom Bukovac te u-18 reprezentativci Josip Kramer, Luka Popovčić, Karlo Milinković, Kristijan Čavčić, Borna Gašpert, Dario Radoš s trenerom Zdenkom Sušcem. Delegaciju Hrvatskog kuglačkog saveza činili su još i dr. Tonči Mikac, Zdravko Raškaj, Vjekoslav Rakamarić, Željka Orehovec, Alen Rosandić i glavni tajnik Boris Mezak.
Predsjednik Josipović čestitao je mladim kuglačicama i kuglačima na sjajnim rezultatima, zaželio daljnje uspjehe u sljedećim nastupima te prihvatio pokroviteljstvo proslave 80-te obljetnice osnutka Hrvatskog kuglačkog saveza iduće godine.
Eto, još samo da Matein rezultat i sportski uspjeh priznaju i u Športskoj zajednici Grada Ogulina i konačno joj dodijele zasluženu sportsku stipendiju, nitko sretniji od nje.


NOVA POBJEDA KUGLAČICA, 06. 11. 2011.
Maja Stipetić - najučinkovitija Kuglačice KK Policajca u 3. kolu 2. HKL zapad/jug za žene i to na gostovanju u Delnicama protiv ekipe ŽKK Goranina, zabilježile su novu prvenstvenu pobjedu. Domaćim kuglačicama nije bila dovoljna niti ogromna pomoć dvojno registrirane kuglačice KK Mlake iz Rijeke Snježane Kramar, koja inače često ne igra za klub dvojne registracije ŽKK Goranin, osim kada igraju protiv KK Policajca. Inače, ovo je bila prva prvenstvena utakmica koju su delničke kuglačice igrale na novouređenoj kuglani. S te strane uvjeti za igru bili su gotovo podjednaki, a kuglana nepoznanica za obadvije ekipe.
U prvom bloku igračica za KK Policajac su igraleMatea Gašparović protiv Snježane Kramar i Nikolina Marković protiv Slavice Grgurić-Pajnić. Snježana Kramar i ovom prilikom pokazala je da je jedna od najboljih prvoligaških kuglačica i s lakoćom je pobijedila indisponiranu Mateu Gašparović čak 67 čunjeva razlike. Međutim, pojedinačnu pobjedu i bod za KK Policajac osvojila je Nikolina Marković, koja se malo mučila sa svojom protivnicom ali je na kraju ostvarila prednost od 26 čunjeva. Kramar - Gašparović 566:499 (4:0) i Grgurić-Pajnić - Marković 497:523 (2:2).

ŽKK Goranin - KK Policajac - zapisnik

2.HKL zapad/jug 4.kolo


NERJEŠENO PROTIV ULJANIKA, 05. 11. 2011.
Ivica Gašparović - igrač utakmiceČesto puta do sada znalo se čuti na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek", i to od dobrih poznavatelja kuglanja, da ekipa koja sruši preko 3300 čunjeva teško meže izgubiti bodove. To je uglavnom do sada i bilo neko pravilo. No, što je pravilo bez iznimke? Iznimku su, naime, danas priredili kuglači KK Policajca koji su u utakmici 4. kola 3. HKL zapad srušili ukupno 3401 čunj ali su ipak izgubili - bod. Razlog tome je što su i kuglači KK Uljanika iz Pule, koje su "policajci" danas ugostili, srušili isti broj čunjeva - 3401. Budući da je i broj pojedinačnih pobjeda bio jednak - po tri sa svake strane - utakmica je završila nerješeno 4 : 4. Jednak je bio i broj osvojenih setova - 12:12. Dakle, iz ovoga proizlazi da je remi najpravedniji ishod, no i kod jednih i kod drugih naći će se onih koji će biti nezadovoljni takvim ishodom utakmice.
Da će utakmica biti izjednačena i zanimljiva najavili su već dvoboji u prvom bloku. U njemu su za KK Policajc nastupili danas najstariji Danko Gašparović i najmlađi Josip Skorić. Danko Gašparović je igrao odlično ali je uz dosta truda i kuglačkog umijeća pobjedio, također odličnog Dragu Pranića. Dobio ga je 3:1 u setovima i 23 čunja prednosti - 599:572. Josip Skorić protiv izvrsnog Ivana Jelinića nije mogao više nego osvojiti jedan set. Izgubio je na kraju s čak 48 čunjeva, iako nije pružio lošu partiju. Jelinić je pobijedio 587:539.

KK Policajac - KK Uljanik - zapisnik

3.HKL zapad - 4.kolo

RUTINSKA POBJEDA KUGLAČICA, 30. 10. 2011.

Obzirom da su svoju prvu utakmicu u prvenstvu 2. HKL zapad/jug ove sezone odgodile, kuglačice KK Policajca danas su, pod vodstvom svojeg trenera Željka Stipetića, imale svoj premijerni nastup i to na domaćoj ogulinskoj kuglani. Protivnice su im bile simpatične kuglačice iz Malog Lošinja - KK Jadranka Hoteli. KK Policajac je pobijedio, rekli bismo rutinski, rezultatom 6:2 odnosno 3153:2967.
U prvom bloku igračica za KK Policajac zaigrale su Nikolina Marković i povratnica Ana Puškarić-Kober, koja je prošlu sezonu izbivala iz ekipe. Nikolina Marković prikazala je maestralnu igru i doslovce deklasirala Jasminu Sokolić i Dilfu Čapula, koja ju je zamijenila nakon 60 hitaca. Koliko je Nikolina bila dobra govori i podatak da je i uz čak 10 promašaja (pet u zadnjhem setu) srušila nevjerojatnih 595 čunjeva. Do sada je to njezina najbolja utakmica na domaćoj kuglani. S druge strane Ana Puškarić-Kober malo se mučila i "na sitno" je gubila setove od najbolje gostujuće kuglačice Cecilije Petrinić, tako da je na kraju uspjuela uhvatiti tek pola seta. N. Marković - J. Sokolić/D.Čapula 595:428 (4:0) i A. Puškarić-Kober - C. Petrinić475:521 (0,5:3,5).

KK Policajac - KK Jadranka Hoteli - zapisnik

2. HKL zapad/jug 2.kolo

POLICAJCIMA VELEBIT PREVISOK, 29. 10. 2011.
Matija CindrićNa kuglani Hotela Jezero na Plitvicama kuglači KK Policajca nisu uspjeli "osvojiti" Velebit odnosno pobjediti 2. kuglačku ekipu kluba koji se zove kao ova mitska planina. Time su "policajci" u 3. kolu 3. HKL zapad zabilježili svoj drugi poraz iako je, uz malo sreće, moglo biti i obrnuto. KK Velebit 2 pobjedio je ukupnim rezultatom 6 : 2 (12:12) odnosno 3146:3089 u ukupno srušenim čunjevima.
Počelo je više nego odlično za KK Policajac jer su nakon prvog bloka igrača poveli 2:0. Najmlađi kuglač u ekipi KK Policajca Josip Skorić ponovo je opravdao povjerenje kapetana Branka Bajta i opet pobjedio svojeg protivnika. Bio je to Ivica Atalić koji je za Skorićem zaostao pet čunjeva. S druge strane iskusni Danko Gašparović, uz manjak od tri čunja ali s prva tri osvojena seta, pobjedio je Damira Devčića. Za "policajce" nije moglo bolje početi. I. Atalić - J. Skorić 511:516 (1:3) i D. Devčić - D. Gašparović 538:535 (1:3).
U drugom bloku igrača za KK Policajac zaigrao je još jedan mladić - Luka Damjanić. Međutim, nije imao sreće jer je zbog lošijeg otvaranja i gubitka prva dva seta, iako je osvojio preostala dva, ipak na kraju ostao kratak samo dva čunja i izgubio od Ivice Bunjevčevića. Slično je tekao i dvoboj Tomislava Grdića i Darka Aleškovića. Alešković je dobio prva dva seta, a Grdić druga dva, no, prevelika negativna razlika iz prvog seta bila je kobna za Grdića, koji je na kraju izgubio bod za 17 čunjeva. I. Bunjevčević - L. Damjanić 531:529 (2:2) i D. Alešković - T. Grdić 520:503 (2:2).

KK Velebit 2 - KK Policajac - zapisnik

3.HKL zapad 3.kolo

ODGOĐENA UTAKMICA U OZLJU, 24. 10. 2011.
Već na samom početku prvenstvene utrke 2. HKL zapad/jug za žene kuglačice KK Policajca odgodile su svoju utakmicu 1. kola protiv KK Kupe, koja se trebala igrati u nedjelju 23. listopada 2011.g. u Ozlju. Razlog za odgodu je smrtni slučaj u obitelji predsjednika kluba i trenera ženske ekipe Željka Stipetića.
Naknadni termin odigravanja ove utakmice dogovorit će se između vodstva ova dva kluba.
Tako će "policajke" svoju premijernu prvenstvenu utakmicu u ovoj sezoni imati na domaćoj kuglani i to u nedjelju 30. listopada 2011.g. s početkom u 11,00 sati protiv kuglačica KK Jadranka hoteli iz Malog Lošinja. Bit će to prilika i za uručenje domaćim kuglačicama pehara i medalja za osvojeno 3. mjesto u prvenstvu prošle sezone.

2.HKL zapad/jug 1.kolo

MAKSIMALNA POBJEDA KUGLAČA, 22. 10. 2011.

U utakmici 2. kola 3. HKL zapad kuglači KK Policajca zabilježili su maksimalnu pobjedu od 8:0 protiv kuglača KK Visočice iz Gospića. Nakon lošeg starta u prvenstvu, prethodno 1. kolo u Skradu, nitko od igrača i vodstva KK Policajca nije se nadao ovakvoj pobjedi i to, prije svega, zato što je KK Visočica do lani bila u 2. HKL zapad, a niti zdravstveni bilten među "policajcima" nie u zadnje vrijeme baš obećavajući.
Josip Skorić - igrač utakmiceMeđutim, spoj mladosti i iskustva u ekipi KK Policajca dao je u ovoj utakmici puni učinak. Naime, utakmicu za domaću ekipu KK Policajca započeli su najiskusniji igrači Nenad Plivelić i Danko Gašparović. Protiv sebe imali su Došena i Majetića koji su cijelo vrijeme pružali žilavi otpor ali na kraju su morali posustati jer su obadva damaća kuglača bila odlična i odlučna da dobiju bodove. Tako su "policajci" nakon prvog bloka igrača očekivano poveli s 2:0 i 52 čunja prednosti.
Plivelić - Došen 555:526 (3:1) i D. Gašparović - Majetić 565:542 (3:1).
Nakon tog dobrog otvaranja utakmice u drugom bloku za KK Policajac je debitirao zasigurno najmlađi kuglač u cijeloj ligi - Josip Skorić. Uz njega na stazi za KK Policajac još je igru započeo mladi ali već iskusni Tomislav Grdić. Josip Skorić, iako u zadnje vrijeme sa zdravstvenim problemima, u potpunosti je iskoristio priliku i povjerenje kapetana Branka Bajta te, nakon početne treme, odigrao utakmicu za pamćenje. Pobijedio je uvjerljivo svojeg protivnika Kolaka i sa srušenih 571 čunj bio i najbolji pojedinac utakmice. S druge strane Tomislav Grdić je loše počeo pa, iako je osvojio prva dva seta, zmjenjen je mladim Matijom Cindrićem, koj je do kraja uspio osvojiti jedan set i još malo povećati ukupnu razliku u čunjevima za četvrti pojedinačni bod svoje ekipe. Protivnici iz KK Visočice bili su Uzelac u prvom setu i Medunić u preostala tri.
Skorić - Kolak 571:520 (2,5:1,5) i Grdić/Cindrić - Uzelac/Medunić 526:489 (3:1).

KK Policajac - KK Visočica - zapisnik

3.HKL zapad - 2.kolo

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr