Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

POJEDINAČNO PRVENSTVO KARLOVAČKE ŽUPANIJE, 08. 10. 2018.
Protekli vikend 6. i 7. listopada 2018.g. na kuglanama u Ozlju i Karlovcu odigrano je pojedinačno prvenstvo Karlovačke županije za seniore za sezonu 2018./2019. Na navedenom prvenstvu nastupila su i petorica kuglača KK Policajca i to kapetan Branko Bajt, Anton Marković, Zlatan Mazor, Zlatko Neralić i Dragan Vučić. Nakon dva nastupa, između 59 kuglača koji su nastupili, najbolje plasirani kuglač KK Policajcabio bio je najstariji - Zlatko Neralić na 12. mjestu. 16. i 17. mjesto zauzeli su Anton marković, odnosno Zlatan Mazor, dok je Dragan Vučić zauzeo 24. mjesto. Najlošiji plasman zauzeo je Branko Bajt na 54. mjestu. Bez obzira na plasman kuglači KK Policajca, izuzev Branka Bajta, prikazali su solidnu igru i postigli zapažene rezultate, što će u nastavku prvenstva biti nužnost misli li se zadržati drugoligaški status.
Inače, prvo mjesto osvojio je bivši kuglač KK Policajca, a sada KK Kleka Matija Cindrić ispred Zdravka Cegura iz karlovačkog KK Željezničara i Ivana Petrovića iz KK Korane.

REZULTATI

TEŽAK PORAZ NA OTVARANJU SEZONE, 29. 09. 2018.
Povratnici u drugoligaško kuglačko društvo - kuglači KK Policajca - odmah u 1. kolu 2.HKLZ na domaćoj kuglani zabilježili su težak poraz od ekipe Željezničara iz Karlovca. Konačni rezultat bio je 8:0 za goste, pri čemu su gosti srušili ukupno 3433 čunjeva i osvojili 15 setova, a domaći 3301 čunj i 9 setova. Iako je ovaj poraz težak, da teži ne može biti, treba naglasiti da za domaće kuglače nije bilo niti malo one sportske sreće, bez koje nema niti uspjeha. Zasigurno uz tu dozu sreće ne bi pobijedili ali bi poraz bio svakako blaži. O čemu se radi?
U prvom i zadnjem bloku igrača, sva četvorica kuglača KK Policajca osvojili su po dva seta ali su izgubili na ukupan broj srušenih čunjeva. Dragan Vučić od Petra Martinca za 7 čunjeva, Božo Pavlaković (s 586 srušenih čunjeva najbolji igrač KK Policajca) od Zdravka Cegura za 9 čunjeva, Marijan Sopek od Božidara Kušeca za 7 i Anton marković od Jake Filipija za 5 čunjeva. Međutim, igra domaćih kuglača u drugom bloku igrača nije bila na razini ovog ranga natjecanja. Najmlađi pojedinac susreta Zlatan Mazor očito je izgorio u želji da se dokaže u novom klubu ali njegov protivnik na stazi, iskusni Nenad Munčić je jednostavno bio prejak suparnik i Mazoru nije prepustio niti jedan jedini set. Isto tako, Danko Gašparović je katastrofalno započeo svoj dvoboj s Tihomirom Bratićem pa ga je nakon 60 hitaca mijenjao Zlatko Neralić, koji je čak osvojio i jedan set, međutim na kraju je Bratić uvjerljivo pobijedio s velikom razlikom u čunjevima.
Što  je tu je! Kuglači KK Policajca mogu se tek tješiti onom narodnom "prvi mačići se u vodu bacaju". Druga liga je puno jača od treće, za svaki bod treba odigrati vrhunski i to cijela ekipa bez iznimke. Prvenstvo je tek počelo, treba nastaviti s treninzima, a dobro će doći i prvenstvena pauza slijedeći vikend, kada će se odigravati županijsko pojedinačno prvenstvo seniora. Drugo kolo tako će se odigravati tek za dva tjedna, a KK Policajac kao gost igrao opet u Ogulinu protiv gradskog rivala KK Obrtnika. Ta utakmica igrat će se u nedjelju 14. listopada 2018.g.

ZAPISNIK

KUGLAČKI SAVEZ OPET AKTIVAN, 01. 09. 2018.
Nakon punih sedam godinapotpune neaktivnosti, u petak 24.8.2018.g., održavanjem izborne Skupštine oživio je rad Kuglačkog saveza Grada Ogulina. Izbornu Skupštinu sazvao je stari predsjednik Zvonko Salopek i to na poticaj i pomoć Sportske zajednice Grada Ogulina i većine ogulinskih kuglačkih klubova. Izbornoj Skupštini gradskog kuglačkog saveza odazvali su se predstavnici svih sedam kuglačkih klubova koji su registrirani i djeluju na području Grada Ogulina. Tako je najprije usvojen novi Statut, usklađen s odredbama Zakona o udrugama, a zatim je, sukladno novousvojenom Statutu, izvršen i izbor svih tijela upravljanja. Velikom većinom glasova prisutnih predstavnika kuglačkih klubova i drugih udruženih organizacija za novog predsjednika KSGO izabran je Željko Stipetić ispred KK Policajca. Pored njega u novi Izvršni odbor, kao predstavnici svojih klubova, izabrani su Ivica Bertović (KK Klek), Vladimir Kolić (KK Obrtnik), Gregor Mihelčić (KK Euphoria), Branka Neralić (ŽKK Ogulin), Damir Poljak (KK Željezničar-branitelj) i Davor Stipetić (KK Poštar). U Nadzorni odbor izabrani su Marijan Turković (KK Policajac), Ivanka Rebrović (KK Klek) i Ana Karas (ŽKK Ogulin). Naposlijetku, za likvidatora je izabran novi predsjednik Željko Stipetić.
Odmah zatim, već za nekoliko dana, održana je i prva konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora na kojoj su nazočili  predstavnici svih udruženih kuglačkih klubova, koji su za novog tajnika KSGO jednoglasno izabrali Zvonka Salopeka iz KK Poštara, koji je ujedno i predstavnik kuglačkog sporta u Izvršnom odboru Sportske zajednice Grada Ogulina.
S obzirom na početak i atmosferu u kojoj su održane ove sjednice Skupštine i Izvršnog odbora, za nadati se je da će KSGO ispuniti svoje ciljeve i zadaće zbog kojih je i osnovan prije skoro deset godina (2009.) na korist svih ogulinskih kuglačkih klubova i zadovoljstvo svih kuglača i ljubitelja ovog u Ogulinu izuzetno popularnog sporta.

ZAVRŠIO PRIJELAZNI ROK _ 2.HKLZ KREĆE 29.9.2018., 07. 07. 2018.
U ponedjeljak 2.. srpnja 2018.g. i službeno je završio redovni prijelazni rok Hrvatskog kulačkog saveza. S obzirom da je KK Policajac u protekloj sezoni izborio nastup u višem rangu natjecanja, odnosno u 2. HKL - zapad, bilo je za očekivati određena osvježenja u igračkom kadru koji će u narednoj kuglačkoj sezoni nastojati izboriti ostanak u toj zaista jakoj kuglačkoj ligi. Slijedom toga, redove KK Policajca svojim dolaskom pojačali su Dragan Vučić, koji je prešao iz KK Željezničar-branitelja, Marijan Sopek iz KK Euphorie i mladi Zlatan Mazor koji je prešao iz redova jedinog ogulisnkog kuglačkog prvoligaša KK Kleka. Uz to s KK Klerkom je potpisan i Ugovor o dvojnoj registraciji još jednog mladog kuglača, inače nekadašnjeg člana KK Policajca, Mile Štrka.
Istovremeno, budući da nema pravo nastupa u muškoj kategoriji u 2. HKL, redove KK Policajca napustila je Ivanka Rebrović koja je prešla u redove druge ekipe KK Kleka. Također, redove KK Policajca u ovom prijelaznom roku napustio je Mirko Birač koji će pomoći KK Željezničar-branitelju da održi svoju ekipu u natejcanju 3.HKL Ogulin-Lika.
Sve do sada verificirane prijelaze u okviru HKS-a možete pogledati ovdije, a ima jako zanimljivih prijelaza, ne samo između ogulinskih kuglačkih klubova, nego i šire.
Inače, u slijuedećoj kuglačkoj sezoni prvenstvo 2.HKL - zapad, u kojoj će se natjecati KK Policajac, započinje u subotu 29. rujna 2018.g., kada KK Policajac u prvom kolu kao domaćin dočekuje karlovački KK Željezničar.
Raspored cijelog prvenstva 2.HKL - zapad možete pogledati ovdije.
U svakom slučaju niti slijedeće jeseni i zime na oglinskoj kuglani neće nedostajati zanimljivih i uzbudljivih kuglačkih događanja.

IZBORNA SKUPŠTINA, 22. 04. 2018.
Danas, dana 22. travnja 21018.g.u Domu Dobrotvornog podupirajućeg društva "Sveti Rok - Lomost" u Ogulinu održana je godišnja i izborna Skupština KK Policajac Ogulin. Na Skupštini je, osim većine članova kluba, bio nazočan i veći broj gostiju koji su svojim prisustvom uveličali ovaj skup. Između ostalih, Skupštini su nazočili predsjednik Kuglačkog saveza Karlovačke županije g. Josip Latković, predsjednik Sportske zajednice Grada Ogulina g. Dražen Cindrić i načelnik Policijske postajhe Ogulin g. Goran Vukelja.
Skupštinu je otvorio i vodio predsjednik Željko Stipetić, koji je podnio i izvješće o radu u proteklom jednogodišnjem razdoblju. Na Skupštini su još podnijeta i izvješća o financijskom stanju te izvješće Nadzornog odbora, a sva ta izvješća od strane članova kluba jednoglasno su prihvaćena.
Prilikom izbora novih članova tijela upravaljanja kluba jednoglsno su prihvaćeni prijedlozi koje je donio Izvršni odbor na svojoj sjednici održanoj 16. travnja 2018.g. Tako je za predsjednika kluba u novom četverogodišnjem mandatu ponovo izabran Željko Stipetić, za tajnika Marijan Turković, a za preostala tri člana Izvršnog odbora Branko Bajt, Ivica Gašparović i Anton Marković. U novi Nadzorni odbor izabrani su Ivanka Rebrović, Tihomir Cindrić i Božo Pavlaković, dok je za predsjednika Disciplinskog suda izabran Mladen Hećimović, a za članove Darko Brbot i Nenad Plivelić.
Na Skupštini je iskorištena prilika za uručenje medalja igračima KK Policajca za osvojeno prvo mjesto u protekloj sezoni natjecanja u 3. HKLZ Ogulin-Lika, kao i pehara, koje je igračima, odnosno predsjedniku kluba uručio predsjednik KSKŽ g. Josip Latković. Odmah zatim tajnica KSKŽ Ivona Škalamera predsjedniku KK Policajca uručila je posebno priznanje KSKŽ za postignute rezultate u protekloj sezoni.
Pozdravnu riječ i čestitke klubu za plasman u viši rang natejcanja na samoj Skupštini uputili su predsjednik KSKŽJosip Latković, predsjednik SZGO Dražen Cindrić te načelnik PP Ogulin Goran Vukleja.
Skupština je završila ugodnim druženjem svih članova kluba i gostiju uz prigodni domjenak.

SRETAN USKRS!!!!, 31. 03. 2018.

PRVACI!!!, 11. 03. 2018.
U zadnjem 14. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca su uvjerljivom pobjedom protiv druge ekipe KK Kleka od 7:1 (15:9) uz 211 čunjeva prednosti (3219:3008) osigurali naslov prvaka za sezonu 2017/2018. te izborili plasman u viši rang natjecanja.
Ako je i bilo nekih bojazni da će "policajci"sami sebi prirediti neke neugosnosti, kao što je bilo prošlo kolo protiv kk Euphorie, sve dvojbe su nestale već u prvom bloku igrača kada je igrač KK Kleka 2 Tomislav Stipetić zbog ozljede morao predati svoj dvoboj protiv Danka Gašparovića već nakon tri odigrana seta, a njegova ekipa nije imala zamjene (?!). Tako je mladi Tomislav Stipetić ostao na 390 srušenih čunjeva pa je Danko Gašparović zabilježio laganu pobjedu uz čak 145 čunjeva prednosti. U tom istom bloku igrača pojedinačnu pobjedu za KK Policajac osvojio je i Nenad Plivelić protiv Zvonka Magdića.
U drugom bloku igrača pojedinačnim pobjedama Mladena Hećimovića nad Mateom Benovićem i Ivanke Rebrović protiv Mile Štrka pobjeda i naslov prvaka su definitivno potvrđeni.
Formalnost do kraja odradio je Božo Pavlaković pobjedom protiv Matije Cindrića, pri čemu je Božo Pavlaković, srušivši 554 čunja, postao i najbolji pojedinac u redovima svoje ekipe. Anton Marković je svoj dvoboj protiv izvrsnog Zlatana Mazora (najbolji igrač utakmice s 567 srušenih čunjeva) izgubio ali to više nije bilo bitno.
KK Policajac je, nakon višegodišnjih pokušaja, ipak uspio plasirati se u viši rang natejcanja tj. u 2. HKLZ, za koju će se morati dobro pripremiti i igrački osvježiti.
Za napomenuti je da je titulu najboljeg igrača 3.HKLZ Ogulin-Lika u ovoj sezoni zasluženo osvojio Anton Marković dok je Nenad Plivelić treći.

KK Klek II - KK Policajac - zapsinik

S EUPHORIOM TEK NERJEŠENO, 04. 03. 2018.
U predzadnjem, 13. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca bili su formalni domaćini isto domaćoj KK Euphorii. Uakmica, koja nije baš najbolje počela za "policajce", na kraju je završila podjelom bodova 4:4 (11:13) s timeda su kuglači KK Policjca ostvarili više (4) pojedinačne pobjede, dok su kuglači KK Euphorie srušili ukupno više čunjeva - 3314:3256.
Kao što je navedeno početak utamice priapo je "gostima". U dvoboju "policajca" Bože Pavlakovića i kuglača KK Euphorie Borisa Kneževića, ovaj drugi je odličnom igrom od početka do kraja, bez izgubljenog seta, deklasirao Pavlakovića koji je odigrao katastrofalno. Odmah do njih, vrlo napeto i zanimljivo. Jednako kao i Pavlaković, Danko Gašparović je počeo katastrofalno loše, a njegov protivnik Marijan Sopek fenomenalno. Odmah u prvom setu čak 42 čunja prednosti za Sopeka. međutim, Danko Gašparović se probudio i do kraja osvojio sva tri seta tako da je ostvario pojedinačnu pobjedu ali je za tri čunja ostao kratak za svojim protivnikom.
U drugom bloku igrača također po jedan pojedinačna pobjeda svakoj ekipi. Ivanka Rebrović je uvjerljivo izgubila od Denisa Cindrića osvojivši tek jedan set, dok je Mladen Hećimović spasio stvar pobjedom protiv Hrvoja Kurelca, uz jedank omjer setova.
Završni, treći par kuglača KK Policajca u sastavu Anton Marković i Nenad Plivelić imali su zadaću spašavanja tonućeg broda. Najvažnkje je bilo ostvariti pojedinačne pobjede za barem nerješeno, a onda i nadoknaditi minus u ukupno srušeim čunjevima koji je nakon dva bloka igrača bio čak 82. Pojedinačnim pobjedama Antona Markovića nad Željkom Neralićem i Nenada Plivelića nad Draganom Ćukom prvi cilj je postignut. No, drugi cilj, dostizanje prednosti u čunjevima KK Euphorie nije. Tako je utakmica završila nerješeno. Za napomenuti je da je u redovima KK Policajca najbolji pojedinac bio Danko Gašparović (570 srušenih čunjeva), a njegov povratak u dvoboj nakon velikog posrtanja u prvom setu i osvajanje boda bilo je presudno da KK Policajac na ssamom kraju, praktički već osvojenog prvenstva, ne doživi neugodan poraz i ugrozi prvo mjesto.
Bez obzira na sve preostale rezultate prvih pratitelja KK Policajca u ovom i zadnjem kolu, za konačnu potvrdu prvog mjesta na kraju prvenstvene utrke, KK Policvjac u zadnjem kolu mora pobjediti drugu ekipu KK Kleka. Ova utakmica protiv KK Euphorie mora biti opomena da je gotovo, kad je gotovo. A, još nije gotovo. Utakmica protiv druge ekipe KK Kleka igra se u nedjelju 11. 3. 2018.g. na gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu s početkom u 10,00 sati.

KK Policajac - KK Euphoria - zapsinik

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr