Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KUGLAČI OSVOJILI BOD "U GOSTIMA", 14. 11. 2010.
Kuglači KK Policajca danas prijepodne "gostovali" su na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" kod gradskog rivala KK Poštara i osovjili jedan ali vrijedan bod. Naime, bila je to utakmica 4. kola 3. HKL zapad u kojoj se gotovo do zadnjeg hica nije znao konačni rezultat i kome će pripasti bodovi. Na kraju, ispalo je možda najpoštenije i svaka ekipa osovojila je po jedna bod. Utakmica je završila nerješenim rezultatom 4 : 4 (12:12) i u ukupno srušenim čunjevima 3306:3294 za domaćina.
Jedanko kao i u još nekim utakmicama ovih dvaju ogulinskih trećeligaša KK Policajac je dvobojima u prva dva bloka igrača poveo 3:1, a na kraju je izgubio prednost u čunjevima i osovjio tek jedan bod.
U prvom bloku igrača počelo je dobro za KK Policajac jer su Tomislav Grdić i Ivica Gašparović uspjeli pobjediti svoje protivnike Stevu Šlata i Rolanda Graovca te steći prednost od 19 čunjeva. Šlat - Grdić 524:542 (1:3) i Graovac - Gašparović 567:578 (1:3) s time da je ovim rezultatom Gašparović bio i najbolji pojedinac utakmice.

 KK Poštar - KK Policajac

 3. HKLZ 4. kolo

PRVA POBJEDA KUGLAČA U PRVENSTVU, 06. 11. 2010.

Večeras su kuglači KK Policajca kao domaćini na Gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu ostvarili svoju prvu prvenstvenu pobjedu u 3. HKL zapad u sezoni 2010./11 i to protiv kuglača KK Uljanika iz Pule. U utakmici u kojoj je ispočetka izgledalo da pobjeda neće biti  upitna, "policajci" su na kraju spašavali minimalnu prednost u ukupno srušenim čunjevima.
U prvom bloku igrača za domaću ekipu zaigrali su Tomislav Grdić i Ivan Salopek. Grdić je uz odličnu igru i 569 srušenih čunjeva (najbolji pojeedinac u KK Policajac) ipak izgubio od Drage Pranića koji je kao igrač utakmice srušio 583 čunja. S druge strane Salopek je odličnom igrom pobjedio svojeg protivnika Srećka Buršića i osvojio bod za svoju ekipu. Grdić - Pranić 569:583 (1:3) i Salopek - Buršić 550:521 (2,5:1,5).
U drugom bloku igrača obadvojica "policajaca" Mladen Hećimović i Branko Bajt pobjedili su svoje protivnike Deana Žužića i Milorada Pausa te uz rezultat 3:1 za svoju ekipu ostvarili i 90 čunjeva prednosti. Hećimović - Žužić 540:520 (2:2) i Bajt - Paus 532:477 (4:0).

 KK Policajac - KK Uljanik

 3. HKLZ 3. kolo


POLICAJKE STARTALE GOSTUJUĆOM POBJEDOM, 06. 11. 2010.
Danas je započelo natjecanje kuglačica u 2. HKL zapad/jug, a u 1. kolu kuglačice KK Policajca gostovale su u Skradu gdje su igrale s kuglačicama ŽKK Goranina iz Delnica, koje svoje domaće utakmice igraju u Skradskoj kuglani "Zeleni vir". Policajke su uvjerljivo pobjedile rezultatom 7:1 (14:10) odnosno 3120:2999 u srušenim čunjevima.
Od samog početka kuglačice KK Policajca igrale su sigurno ne dajući domaćim kuglačicama niti pomisliti da bi utakmica za njih mogla završiti drugačije osim porazom. To su već u prvom bloku igračica pokazale Maja Stipetić i Matea Gašparović pobjedivši svoje suparnice Francisku Bolf i Štefaniju Pezerović. Doduše, Maja Stipetić je u drugom setu dobrano podbacila pa je u ukupno srušenim čunjevima bila jednaka s Bolf ali je u ostalim setovima bila sigurna tako da njezina ukupna pobjeda nije bila upitna. S druge strane Matea je pokazala da nije slučajno mlađejuniorska državna prvakinja. Stipetić - Bolf 508:508 (3:1) i Gašparović - Pezerović 539:518 (3:1).

 ŽKK Goranin - KK Policajac

 2. HKL z/j 1. kolo

Matea Gašparović ponovo državna prvakinja, 25. 10. 2010.

Nikolina Pavlaković i Matea Gašparović
Mlada i nadarena kuglačica KK Policajca Matea Gašparović jučer je na kuglani "Azelija" u Ozlju po drugi puta u svojoj kratkoj ali bogatoj karijeri postala prvakinjom RH. Naime, na XX. parovnom državnom prvenstvu za mlađe juniorke U-18 ona je u paru s Nikolinom Pavlaković iz Ozlja osvojila prvo mjesto i ponovila identičan uspjeh kao i 2008. godine - naslov državne prvakinje. Razlika je jedino u tome što je tada, 2008. godine to bilo u Pakracu u kadetskoj kategoriji U-14 i s mlađom sestrom Pavlaković - Valentinom.
Ovaj veliki uspjeh Matee Gašparović međutim neće kao pred dvije godine biti pripisan KK Policajcu jer je ovaj puta Matea zajedno s Nikolinom Pavlaković nastupala za ŽKK Mlaku iz Rijeke, za koji klub je, uz KK Policajac, ove sezone dvojno registrirana. Za naglasiti je da se odluka i dogovor uprave KK Policajca s ŽKK Mlakom glede Mateine dvojne registracije za obadva kluba pokazala veoma korisnom upravo za nju jer joj je time omogućeno nastupanje na svim natjecanjima u kategoriji U-18. Prema međuklupskom dogovoru Matea će u prvenstvenim utakmicama igrati za KK Policajac dok će na svim natjecanjima za mlađe juniorke igrati u dresu ŽKK Mlake i to iz razloga što je ona jedina mlađa juniorka u KK Policajcu dok ih u ŽKK Mlaka ima nekoliko. No, bez obzira u čijem dresu je nastupila Matea Gašparović ponovila je veliki uspjeh i na najbolji mogući način prezentirala i klub u kojem je ponikla te Grad Ogulin koji je opet dobio državnu prvakinju u kuglanju. Bravo za Mateu!

 XX. parovno U-18 prvenstvo RH - rezultati ml. juniorke


Časni poraz u Ozlju, 24. 10. 2010.
Luka Damjanić - osvojio prvi bod za KK PolicajacU 2. kolu 3. HKL zapad kuglači KK Policajca gostovali su jučer u subotu u Ozlju kod kuglača KK Kupe. Domaćini su bili bolji i pobjedili rezultatom 6 : 2 (15:9) odnosno 3308 : 3199 u ukupno srušenim čunjevima.
Za KK Policajac u prvom bloku igrača nastupili su Luka Damjanić (dvojno registrirani igrač KK Kleka) i Ivan Salopek. Odlični Luka Damjanić osvojio je pojedinačni bod nadjačavši Dragutina Gnjilca 547:520 (2:2), a Ivan Salopek je sa skromnih 504 srušena čunja uvjerljivo poražen od Darka Papića. Papić - Salopek 550:504 (3:1).
U drugom bloku igrača obadva "policajca" Branko Bajt i Mladen Hećimović poraženi su od svojih protivnika Zvonimira Vidačeka odnosno Miroslava Šegine pa je time KK Kupa povela rezultatom 3:1 i preko 100 čunjeva prednosti, čime je utakmica bila praktički odlučena. Vidiček - Bajt 587:510 (4:0) i Šegina - Hećimović 565:530 (3:1).

 KK Kupa - KK Policajac

 3.HKLZ 2. kolo

Težak poraz na početku prvenstva, 18. 10. 2010.
Kuglači KK Policajca porazom su i to kao domaćini započeli svoj nastup u prvenstvu 3. HKL zapad u novoj sezoni koja je upravo započela proteklog vikenda. Bolji od njih bili su kuglači KK Plitvica koji su protekle sezone izborili nastupanje u trećeligaškom društvu. Očito je da su se kao novajlije u ligi dobro i kvalitetno pripremili za prvenstvo, a što se ne bi moglo reći za "policajce". Gosti su uvjerljivo pobjedili rezultatom 7 : 1 (16:8), u čunjevima 3249:3138.
Jedini bod i pojedinačnu pobjedu za KK Policajac ostvario je Tomislav Grdić u drugom bloku igrača, a svi ostali su izgubili od svojih protivnika. U prvom bloku igrača dobro je odigrao Mladen Hećimović srušivši 561 čunj, ali je njegov protivnik Rapaić bio još bolji te je sa srušenih 581 čunj bio najbolji pojedinac utakmice. U durgom paru Mirko Birač je sa skromnih 514 srušenih čunjeva izgubio od Krizmanića koji je srušio 531 čunj.
Branko Bajt u drugom bloku igrača uvjerljivo je izgubio od Špoljarića, dok je Tomislav Grdić, kako je već spomenuto pobjedio Bićanića.

 KK Policajac - KK Plitvice

 3.HKLZ 1. kolo

Kuglački turniri povodom Dana Grada, 13. 09. 2010.

Grb grada OgulinaU sklopu ovogodišnje proslave Dana Grada Ogulina proteklog vikenda na Gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu održana su dva kuglačka turnira – u subotu muški, a u nedjelju ženski.

Turnir tzv. narodnim načinom, u organizaciji Kuglačkog saveza Grada Ogulina, u subotu poslijepodne okupio je ukupno 7 ekipa, odnosno svih 6 muških ekipa iz Ogulina koje su prijavljene za prvenstvena natjecanja u ligama (2. – 5.) Kuglačke regije zapad ali i jednu žensku ekipu - ŽKK Ogulin.

Kao što je bilo za očekivati, prvo mjesto osvojio je KK Klek s ukupno 670 srušenih čunjeva, drugo mjesto pripalo je KK Policajcu sa 651 srušeni čunj, dok je treće mjesto zasluženo pripalo mladoj ekipi KK Klek II koja je srušila 632 čunja. Tek četvrti je bio KK Poštar sa 623, peti KK Obrtnik sa 601, šesta je bila ekipa ŽKK Ogulin s 569 i posljednja, sedma, ekipa KK Željezničar-branitelja s 535 srušenih čunjeva.

Najbolji igrač turnira bio je kuglač KK Klek II Danijel Herman koji je srušio 210 čunjeva, jednako kao i "policajac" Branko Bajt, ali uz manje promašaja.

U nedjelju je održan turnir ženskih kuglačkih klubova (4 igračice po 60 hitaca) na kojem su sudjelovale čak tri ekipe organizatora ŽKK Ogulina, te ekipe KK Kupe iz Karlovca, ŽKK Goranina iz Delnica te KK Rijeke i ŽKK Mlake iz Rijeke. Neočekivano prvo mjesto pripalo je kuglačicama KK Kupe s 1087 srušenih čunjeva, a drugo i treće mjesto pripalo je Riječankama – KK Rijeka 1072 srušenih čunjeva i ŽKK Mlaka 1057 srušenih čunjeva. 4. do 7. mjesto zauzele su redom kuglačice ŽKK Ogulin III, ŽKK Ogulin II, ŽKK Ogulin I i ŽKK Goranin. Najneugodnije iznenađenje priredile su najbolje kuglačice organizatora ŽKK Ogulin I zauzevši pred posljednje mjesto. Najbolja pojedinka turnira bila je kuglačica ŽKK Mlake Nika Cvitković s 290 srušenih čunjeva.

Sigurno se pitate zašto na ovom turniru nisu nastupile kuglačice KK Policajca.

Razlog je vrlo jednostavan – na taj turnir od strane organizatora odnosno ŽKK Ogulin nisu niti pozvane!?! U KK Policajcu, gdje su čekali poziv sve do subote navečer, zbog nepozivanja ostali su jednostavno zatečeni.

A možda "policajke" nisu pozvane zato što su se "najbolje" kuglačice ŽKK Ogulina i njihovo vodstvo pobojali da bi kuglačice KK Policajca mogle biti bolje od njih, što bi oni teško podnijeli! U svakom slučaju – ružno i nesportski.


Završio ljetni prijelazni rok, 30. 06. 2010.

Matija CindrićS današnjim danom završava redovni ljetni prijelazni rok. Još se ne znaju svi prijelazi kuglačica odnosno kuglača u ogulinskim kuglačkim klubovima ali, kako se čuje, bit će i nekih zanimljivih transfera. Gdje je u svemu tome KK Policajac?

Što se tiče muške ekipe, nakon jedne odigrane polusezone, redove «policajaca» napustio je «klekovac» Božo Pavlaković i vratio se u svoj matični klub. Obzirom na najnovije odluke Izvršnog odbora HKS-a da kod dvojne registracije tzv. matični klub mora biti klub višeg ranga natjecanja, nadareni kadet KK Policajca Matija Cindrić registriran je za KK Klek, a onda dvojno i za KK Policajac. Pored njega dvojno je još za KK Policajac registriran kadet KK Kleka Josip Skorić, dok je za Luku Damjanića, mlađeg juniora KK Kleka dvojna registracija produžena i za predstojeću kuglačku sezonu. S vodstvom KK Kleka postignut je sporazum da ovi mladi kuglači za matični klub nastupaju na svim natjecanjima mlađih uzrasnih kategorija odnosno u prvenstvu 5. HKL zapad za drugu ekipu KK Klek koja će biti prijavljena za to natjecanje, dok će za KK Policajac nastupiti u prvenstvenim utakmicama 3. HKL zapad samo ukoliko se za to ukaže potreba.


<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr