Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Izborna Skupština KK Policajca, 22. 05. 2010.

Radno voditeljstvo SkupštineU Domu DPD Sveti Rok-Lomost u Ogulinu sinoć je održana redovna godišnja ali i izborna Skupština KK Policajac. Skupštinu je, nakon intoniranja hrvatske državne himne, otvorio predsjednik kluba Marijan Turković, pozdravivši sve nazočne članove kluba te goste. Na žalost i ove godine na Skupštinu KK Policajca nije se odazvao gradonačelnik Grada Ogulina, a na ovu Skupštinu nisu došli niti predsjednik odnosno tajnik Športske zajednice Grada Ogulina.
Izvješće o radu kluba za  razdoblje od prošlogodišnje Skupštine podnio je predsjednik Turković, pobrojavši sve aktivnosti i postignute rezultate kuglačica i kuglača u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Obzirom da je proteklo četverogodišnje mandatno razdoblje aktualnog rukovodstva u klubu, Turković je podsjetio i na one najznačajnije događaje i rezultate ostvarene u tom periodu. Cjelovito izvješće predsjednika Marijana Turkovića može se pročitati ovdje.
Nakon izvješća o radu, podnijeta su još i izvješća o financijskom poslovanju te izvješće Nadzornog odbora o izvršenom nadzoru nad radom i poslovanjem u klubu.
Budući da je Verifikacijsko povjerenstvo utvrdilo da na Skupšini postoji kvorum sva ova izvješća od strane članova kluba jednoglasno su prihvaćena, a nakon toga prišlo se izboru novog rukovodstva.


Dečki bolji u prijateljskoj utakmici, 10. 05. 2010.
Mirko, Ana, Božo i MajaJučerašnji lijepi proljetni dan kuglačice i kuglači KK Policajca iskoristili su za odigravanje međusobne prijateljske kuglačke utakmice te kasnije druženje u prirodi. Iako je kuglačka sezona bila dugačka i naporna, posebno se to odnosi na kuglačice, ipak su svi skupa smogli snage i volje da odigraju jednu vrlo zanimljivu utakmicu.
Kao i u prijašnjim sličnim utakmicama posebnu pozornost privlačili su međusobni dvoboji kćeri i očeva Markovića i Gašparovića. No, krenimo redom.
Utakmicu su započeli Mirko Birač i Božo Pavlaković za dečke te Tomislav Grdić - igrao i sudioAna Grgurić i Maja Stipetić za cure. I dok se Božo nije dao iznenaditi, Mirku se to dogodilo - Ana ga je pobjedila za svega tri čunja prednosti. Maja je igrala promjenjivo ostvarivši i najbolji (153) i najlošiji (103) pojedinačni set na utakmici i s takvom igrom ipak nije mogla ugroziti sigurnu pobjedu iskusnog Bože Pavlakovića. S druge strane, Ana je igrala dosta ujednačeno te je u prva dva seta stekla prednost koju nije ispuštala do kraja. Nakon prvog bloka, dakle, bilo je izjednačeno 1:1 uz solidnu preednost u čunjevima za dečke. 

  KK Policajac M - KK Policajac Ž

Sjednica Upravnog odbora, 04. 05. 2010.
Upravni odbor KK Policajca održao je u protekli četvrtak sjednicu na kojoj je, između ostalog, donijeta Odluka o sazivanju redovne godišnje i izborne Skupštine. Naime, kao i svake godine, na kraju natjecateljske sezone vrijeme je da se rezimira sve što je u klubu postignuto i učinjeno i da se utvrde smjernice i planovi za slijedeću sezonu. Ove godine na redu je i izbor tijela upravljanja kluba jer je protekao četverogodišnji mandat sadašnjem rukovodstvu.
Skupština će se održati u petak 21. svibnja 2010. godine s početkom u 20.00 satu u prostorijama Doma DPD Sveti Rok - Lomost u Ogulinu.

  Odluka o sazivanju Skupštine

Kuglači završili prvenstvo 3.HKLZ, 26. 04. 2010.
Subotnjim porazom 6:2 protiv KK Kamačnika u Vrbovskom kuglači KK Policajca završili su svoje natjecanje u 3. HKL zapad za sezonu 2009/10. Domaći kuglači bili su bolji za 25 čunjeva što im je osiguralo opstanak u ligi, ukoliko se prvak 2. HKLZ KK Velebit plasira u 1. HKL.
Očito je da je ona trotjedna pauza oko Uskrsa zaista ostavila traga na formi kuglača jer su i jedni i drugi pokazali ispodprosječnu igru srušivši ukupno tek 3175 (KK Kamačnik) odnosno 3150 čunjeva (KK Policajac).
Pojedinačne bodove za KK Policajac osvojili su Božo Pavlaković u prvom bloku igrača te Mirko Birač u trećem i to protiv Nikole Mamule odnosno Albina Ivankovića. Svi ostali kuglači KK Policajca i to Nenad Plivelić u prvom, Branko Bajt i Tomislav Grdić u drugom te Mladen Hećimović u trećem bloku igrača zabilježili su poraze pa je tako KK Kamačnik zasluženo slavio pobjedu. Ključ poraza u ekipi KK Policajca sigurno leži u opet očajnoj igri Mladena Hećimovića te iznenađujuće lošem nastupu Tomislava Grdića koji su dozvolili da njihovi protivnici Dinko Kolić i Dino Senfner, ne samo osvoje pojedinačni bod, nego i da stvore preveliku razliku u srušenim čunjevima. U svakom slučaju, radilo se o utakmici koju treba brzo zaboraviti.
Bez obzira na ovaj poraz kuglači KK Policajca na kraju prvenstva zauzeli su 7. mjesto (od 12 ekipa), osvojili su ukupno 22 boda te ostvarili po 10 pobjeda i poraza te dva puta remizirali. Iako je ovaj plasman najbolji u zadnjih nekoliko sezona ostaje dojam da je propuštena prilika za plasman u vrhu prvenstvene ljestvice pa čak i plasman u viši rang natjecanja.

  KK Kamačnik - KK Policajac

  3. HKLZ 22. kolo

Utakmica koju treba zaboraviti, 18. 04. 2010.
Par koji je donio pobjedu KK PolicajcuIako su kuglači KK Policajca, više rutinski rekli bismo, s rezultatom 5:3 (3158:3145) pobijedili kuglače KK Mladosti iz Delnica u sinoć odigranoj utakmici predzadnjeg 21. kola 3. HKL zapad, navedenu utakmicu rijetko će tko pamtiti kao nešto vrijedno. Naime, trotjedna pauza kojoj je prethodio nastavak prvenstvenih utakmica očito je kod "policajaca" ostavila traga, što je pokazala ispod prosječna igra i rezultati.
Treba naglasiti da u ekipi KK Policajca nije bilo dvojice polnajboljih igrača - Antona Markovića i Bože Pavlakovića - prvoga zbog neredovitog treniranja, a drugoga zbog privatnih obveza. Kuglači koji su "uskočili" umjesto njih - Mladen Hećimović i Ivan Salopek - nisu na pravi način iskoristili ukazanu im šansu jer su bili najlošiji u svojoj ekipi, izgubili pojedinačne dvoboje te dali tračak nade Delničanima da pokušaju napraviti iznenađenje.
Tu treba istaknuti i lošu igru i nesretni poraz za 5 čunjeva Tomislava Grdića. Jedini je u prva dva bloka za KK Policajac pobjedu izvojevao Ivica Gašparović i to prije svega zahvaljujući lošem protivniku.
I tako, nakon drugog bloka igrača poveli su Delničani 3:1 i 42 čunja prednosti. Iznenađenje je bilo na pomolu. Srećom, u zadnjem bloku igrača nešto bolju igru prikazali su Mirko Birač i Nenad Plivelić pa je pobjeda, za svega 13 čunjeva, pripala KK Policajcu.
U zadnjem prvenstvenom kolu, koje se igra u subotu 24. travnja KK Policajac gostuje u Vrbovskom kod KK Kamačnika koji u toj utakmici "lovi slamku spasa" pa bi to mogla biti zanimljiva utakmica i prilika za "policajce" da poprave dojam.

  KK Policajac - KK Mladost

 3. HKLZ 21. kolo

Završilo natjecanje 1. HKL za žene, 17. 04. 2010.
Kuglačice KK Policajca danas su u Rijeci na kuglani SRC Mlaka odigrale zadnje, 18. kolo 1. HKL za žene i umalo uzele bod favoriziranim kuglačicama ŽKK Mlake, koje su na kraju prvenstva osovjile izvrsno drugo mjesto. Naime, da je Valentina Prpić u 27. i 28. hicu zadnjeg seta napravila prijelaz, a bila je prilika, osvojila bi sigurno pojedinačni bod, no, nije bilo sreće pa je ostala "kratka za svega tri čunja i time je ŽKK Mlaka izborila tijesnu pobjedu 5:3, u čunjevima 3337:3255 te u setovima 13:11.
Početak utakmice, međutim, nagovijestio je rutinsku i laganu pobjedu domaće ekipe jer su Marija Zver i Nika Cvitković s lakoćom pobijedile Maju Stipetić i Anu Grgurić, stekavši ukupno 94 čunja prednosti. Zver - Stipetić 563:526 (3:1) i Cvitković - Grgurić 556:495 (3:1).
U drugom bloku igračica proigrale su i "policajke" pa je tako Nikolina Marković ekspresno osvojila prva tri seta i osigurala pojedinačni bod protiv Ane Rukavine, koja je tek u zadnjem setu uspjela smanjiti Nikolininu prednost u čunjevima na svega tri. Također, odličnom igrom i bez promašaja najmlađa kuglačica na utakmici Matea Gašparović, nakon velike i neizvjesne borbe i uz dva osvojena seta, uspjela je pobijediti kapetanicu domaće ekipe Sanju Weitzer za sedam čunjeva. Rukavina - Marković 546:549 (1:3) i Weitzer - Gašparović 555:562 (2:2).

  ŽKK Mlaka - KK Policajac

SRETAN USKRS!, 03. 04. 2010.

SVIM KUGLAČICAMA I KUGLAČIMA, LJUBITELJIMA KUGLANJA TE SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE


Podjela bodova u ogulinskom derbiju, 28. 03. 2010.
arhivski snimakKuglači KK Policajca u još jednom ogulinskom derbiju, ovaj puta s KK Obrtnikom, odigrali su nerješeno 4 : 4. Bila je to utakmica 20. kola 3. HKL zapad i ovaj jedan bod je sve što su "policajci" osvojili u utakmicama protiv ogulinskih trećeligaša KK Poštara i KK Obrtnika, ne samo u ovoj sezoni. Naime, pretprošlo kolo KK Policajac izgubio je od KK Poštara, a obadvije utakmice u jesenskom dijelu sezone protiv ovih ekipa KK Policajac je izgubio. Zbog toga ovaj bod ima svoju vrijednost u nadi da je to nagovještaj boljih vremena u domaćim okršajima ogulinskih trećeligaša. Inače, u ovoj utakmici KK Policajac je bio bolji u ukupno srušenim čunjevima 3359:3296, u setovima je bilo izjednačeno 12:12, a u pojedinačnim pobjedama bolji je bio KK Obrtnik čijih su četiri igračas osvojila pojedinačni bod.
Utakmicu je za KK Policajac u prvom bloku započeo par Božo Pavlaković i Nenad Plivelić i to protiv dva ponajbolja igrača "gostuijuće"ekipe Zlatka Vukovića i Marijana Stipetića. Božo Pavlaković je pobijedio za 30 čunjeva prednosti dok je Nenad Plivelić izgubio s 26 čunjeva minusa pa je prvi blok utakmice završio 1:1 i 6 čunjeva prednosti za "domaću" ekipu. Pavlaković - Vuković 585:555 (3:1) i Plivelić - Stipetić 544:570 (1:3).

  KK Policajac - KK Obrtnik

  3. HKLZ 20. kolo

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr