Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

OPET NA VRHU, 12. 02. 2018.
Maksimalnom pobjedom od 8:0 (17:7) 3291:3021 u 10. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika protiv KK Željezničar-branitelja KK Policajac se vratio na vrh prvenstvene ljestvice. Pri tome mu je umnogome pomogao gradski rival KK Poštar koji je ostvario uvjerljivu domaću pobjedu protiv do jučer vodećeg KK Vatrogasca iz Otočca. K tome se KK Poštar na samo bod približio vodećem dvojcu - KK Policajcu i KK Vatrogascu te istaknuo ozbiljnu kandidaturu za osvajanje naslova prvaka jer su do kraja prvenstva preostala samo četiri kola. Jedna od ključnih utakmica koja će direktno krojiti vrh prvenstvene ljestvice igrat će se u subotu 17. 2. 2018.g. na ogulinskoj gradskoj kuglani gdje vodeći KK Policajac ugošćuje KK Poštara.
U sinoćnjoj utakmici, u kojoj su kuglači KK Policajca bili gosti, KK Željezničar-branitelj u niti jednom trenutku nije pokazao ambicije da ostvari nešto više od uvjerljivog poraza. Već u prvom bloku igrača, u kojem su za KK Policajc zaigrali Ivanka Rebrović protiv Milana Ostovića i povratnik u ekipu Danko Gašparović protiv Dragana Vučića, KK Policajac je ostvario dvije pojedinačne pobjede i upisao dva boda.
U istom ritmu nastavilo se i u drugom i trećem bloku igrača. Najprije su, također povratnik u ekipu Nenad Plivelić i Mladen Hećimović, bez ikakvih problema pobijedili Nikulu Birača, odnsono Ivicu Puškarića, a onda su u završnici isto napravili Anton Marković protiv Vlade Idžana te Božo Pavlaković protiv Damira Poljaka. Nenad Plivelić posebno je bio raspoložen pa je s 587 srušenih čunjeva bio i najbolji igrač utakmice.
Osim Plivelića, u ekipi KK Policajca odličnu igru pružili su još i Danko Gašparović te, nakon duže vremena i Božo Pavlaković, dok je Anton Marković odigrao svoju najlošiju utakmicu u zadnjih nekoliko sezona, s time da je opet uvjerljivo pobijedio, bez izgubljenog seta. Izgleda da se rukovodio time da nije trebalo. U subotu protiv KK Poštara svakako će trebati!

KK Željezničar-branitelj - KK Policajac - zapisnik

GOSPIĆANI PRIREDILI NEUGODNO IZNENAĐENJE, 04. 02. 2018.
Na krilima važne pobjede protiv KK Vatrogasca i preuzimanja od njih vodeće pozicije na prvenstvenoj ljestvici, u 9. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca oekivali su još jednu pobjedu i nastavak hoda prema tituli prvaka. U goste su došli kuglači KK Visočice koji su uvjerljivo zadnji, bez iti jedne nedine pobjede ili barem nerješenog rezultata. Točnije - bez boda.I onda Gospićani prirediše prvorazredno iznenađenje. U čudnoj utakmici, kakva se ne viđa često, KK Visočica je pobijedila 5:3 s manje osvojenih setova (11,5:12,5) uz jednak broj ukupno srušenih čunjeva 3256:3256. Točnije, gosti su ostvarili četiri pojedinačne pobjede, a domaći samo dvije, dok je "od drva" svakome pripao po bod.
Za KK Policajac u prvom bloku igrača započeli su Zlatko neralić protiv Nikice Došena i Božo Pavlaković protiv Slavka Kalanja. I dok je Božo pavlaković svojeg protivnika pobijedio bez ikakvih problema s 58 čunjeva prednosti, Zlatko Neralić je odigrao dva seta za zaborav pa ga je u preostala dva zamijenio Branko bajt. Međutim, slaba igra domaćih kuglača dala je poticaj Došenu koji je srušio čak 605 čunjeva i ostvario pobjedu sa čak 120 čunjeva prednosti.
Takav iznenađujući početak utakmice očito je imao utjecaja na Ivanku Rebrović i Mladena Hećimovića koji su zaigrali u drugom bloku igrača. Ivanka Rebrović je izgubila prva dva seta, onda dobila preostala dva ali ukupno je srušila 28 čunjeva manje pa je pojedinačna pobjeda pripala Fabijanu Bodloviću. Slično je bilo i u drugom dvoboju gdje je Mladen Hećimović izgubio prvi set, pa dobio drugi, onda opet izgubio treći te dobio četvrti. Međutim pobjeda je pripala Milanu Butkoviću iz KK Visočice jer je srušio sedam čunjeva više.
Na kraju dva bloka igrača bilo je 3:1 i 97 čunjeva prednosti. I onda je, kad su svi već bili pomireni s porazom, Anton Marković krenuo u spašavanje nemogućega. Igrao je cijeli meč maestralno, srušio 619 čunjva bez izgubljenog seta, ostvario pobjedu Tihomira Plavog s nevjerojatnih 155 čunjeva prednosti, dakle anulirao svu prednost gostiju u ukupno srušenim čunjevima. Ne treba niti podjećati da je ovim rezultatom ponovo bio najbolji igrač utakmice. Sve je "mirisalo" na remi, međutim, Mirko Birač je s druge strane od MIlana Majetiča izgubio s velikih 58 čunjeva razlike tako da su gostujući kuglači presudni bod za pobjedu dobili na ukupno srušene čunjeve.
Šok i nevjerica u redovima KK Policajca koji je ovim porazom znatno ugrozio svoje izglede za osvajanje naslova prvaka i plasman u viši rang natjecanja. Ekipi koja ima takve ambicije ne smiju se događati ovakvi kiksevi, bez obzira što su u ovoj utakmici nedostajala dva standardna igrača - ozlijeđeni Nenad Plivelić i Danko Gašparović koji je imao smrtni slučaj u obitelji.
Do kraja prvenstva je još samo pet utakmica i KK Policajac više ne ovisi sam o sebi već se, uz sve pobjede do kraja, mora nadati kiksu vodećih ekipa. Slijedeće kolo KK Policajac igra kao gost protiv KK Željezničara-branitelja.

KK Policajac - KK Visočica - zapisnik

KK POLICAJAC NA ČELU 3.HKLZ OGULIN-LIKA, 28. 01. 2018.
U nastavku prvenstva, odnosno u 8. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca su u direktnom sudaru s jesenskim prvakom KK Vatrogascem iz Otočca pobjedili i preuzeli lidersku poziciju. Utakmica se sporazumom obadva kluba odigrala dan ranije nego što je rasporedom predviđen, tj. u petak 26. siječnja 2018.g. na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu, a KK Policajac je ostvario uvjerljivu pobjedu 7:1 (14,5:9,5) te 3277:3189 u ukupno srušenim čunjevima.
Pobjeda je bila uvjerljiva ali sam igra baš i nije. Naime, u ovoj važnoj pobjedi najbolja među igračima ekipe KK Policajca bila je Ivanka rebrović s 555 srušenih čunjeva, kojim rezultatom je s 3:1 u setovima pobjedila Dražena Netahlija. Bilo je to u drugom bloku igrača u kojem je još Mladen Hećimović s istim omjerom osvojenih setova lako pobijedio ne baš raspoloženog Želimira Ostojića iz gostujuće ekipe.
No, prije toga prvu pojedinačnu pobjedu i bod za KK Policajac, u prvom bloku igrača, osvojio je Zlatko Neralić, pobijedivši Davora Matasića, dok je Božo Pavlaković izgubio od najboljeg igrača na utakmici, gostujućeg Gorana Majetića, koji je srušio 569 čunjeva.
Svoj doprinos uvjerljivoj pobjedi dali su u zadnjem bloku igrača kuglači KK Policajca Anton Marković pobjedom protiv Ivice Jurkovića te Mirko Birač pobjedom protiv Davora Kostelca.
Ovom, sedmom prvenstvenom pobjedom u niszu, kuglači KK Policjca vodeći su na prvenstvenoj ljestvici, s jednakim brojem bodova kao i KK Vatrogasac ali s boljim omjerom osvojenih bodova. Slijedeće, 9. kolo KK Policajac ponovo igra kod kuće i to protiv KK Visočice iz Gospića, a s obzirom na činjenicu da Gospićani još nisu osvojili niti bod u tekućem prvenstvu, očekuje se još jedna pobjeda.

KK Policajac - KK Vatrogasac - zapisnik

BRANKU BAJTU NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO U SPORTU, 21. 01. 2018.
Na svečanosti održanoj danas u Školskoj sportskoj dvorani u Ogulinu, u nazočnosti mnogih sportašica i sportaša te gostiju, uručene su nagrade najboljima u sportu Grada Ogulina u protekloj 2017.g. Među leauratima je i kuglač i kapetan ekipe KK Policjca Branko Bajt kojemu je dodjeljeno naviše priznanje - nagrada za životno djelo u sportu.
Našem kapetanu upućujemo najiskrenije čestitke, a tko su još dobitnici nagrada u sportu Grada Ogulina za 2017. godinu možete pogledati na stranicama Og-portala.


SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNA NOVA GODINA!, 23. 12. 2017.

DO POBJEDE LAKŠE OD OČEKIVANOG, 03. 12. 2017.
U zadnjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva tj. u 7.kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca došli su do svoje šeste uzastopne pobjede. Ovaj puta, lakše nego što su očekivali u KK Policajcu, s uvjerljivih 7:1 pobjedili su drugu ekipu KK Kleka. Omjer setova i omjer ukupno srušenih čunjeva također je bio u korist KK Policajca - 16,5;7,5, odnosno 3286;3151.
Pet pojedinačnih pobjeda za KK Policajac redom su ostvarili Nenad Plivelić i Danko Gašparović protiv Zlatana Mazora i Matije Cindrića u provm bloku igrača, zatim Zlatko Neralić i Božo Pavlaković u drugom bloku igrača protiv Tomislava Stipetića, odnosno Mile Štrka te u zadnjem bloku igrača Mladen Hećimović protiv Branka Stipetića. Jedini pojedinačni poraz u ekipi KK Policajca doživio je ponovo najbolji igrač u redovima svoje ekipe Anton Marković (559 srušenih čunjeva) i to protiv fenomenalnog Andrije Božičevića koji je sa 618 srušenih čunjeva bio daleko najbolji igrač utakmice.
Sa šest pobjeda i jednim porazom, odmah na početku pevenstva od KK Vatrogasca, KK Policajac natjecanje u jesenskom dijelu prvenstva završava na drugom mjestu, upravo iza KK Vatrogasca, koji je ostvario pobjede u svih sedam susreta.
Priliku za revanš i pobjedu protiv KK Vatrogasca, za skok na čelo prvenstvene ljestvice, kuglači KK Policajca imat će odmah u nastavku proljetnog dijela prvenstva tj. u 8. kolu koje se igra tek krajem siječnja 2018.g. Točnije, ova derbi utakmica na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" na rasporedu je u subotu 27. siječnja 2018.g. u 17,00 sati.

KK Policajac-KK Klek 2 - zapisnik

NASTAVLJEN POBJEDNIČKI NIZ, 25. 11. 2017.
S tri pojedinačne pobjede i isto toliko poraza, kuglači KK Policajca su danas na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek", možda i teže nego se očekivalo, pobijedili gradskog rivala KK Euphoriu. Bila je to utakmica 6. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika i peta uzastopna pobjeda KK Policajca, ovaj puta 5:3 (14:10) te 3384:3221 u ukupno srušenim čunjevima.
Za razliku od prethodnih utakmica, u pvom bloku igrača zaigrao je Nenad Plivelić, umjesto danas odsutnog Bože Pavlakovića. Uz njega u prvom bloku igrača, već standardno ove sezone, zaigrao je i Danko Gašparović. Obadvojica su odigrali maestralno, doslovce deklasirali svoje protivnike Željka Neralića i Hrvoja Kurelca te za svoju ekipu donijeli prva dva pojedinačna boda i čak 156 čunjeva prednosti.
Vjerojatno su Mladen Hećimović i Ivanka Rebrović, koji su za KK Policajac zaigrali u drugom bloku igrača, u tom trenutku već računali da je utakmica gotova. Je li to razlog ili nešto drugo nije poznato, no, odigrali su slabo, dozvolili da ih pobijede, Hećimovića Miroslav Kurelac, a Rebrović Denis Cindrić, pa je nakon drugog bloka igrača već bilo 2:2, iako je prednost u čunjevima bila još uvijek velika.
U takvoj situaciji, u zadnjem bloku igrača u kojem je nakon nekoliko kola zaigrao Branko Bajt, uz već standardnog Antona Markovića, Bajt je očito bio pod pritiskom te je i on izgubio svoj dvoboj s Draganom Ćukom. Međutim, svaku dilemu o pobjedniku u ovoj utakmici odgnao je Anton Marković svojom najboljom igrom ove sezone (629 srušenih čunjeva) čime je ponovo bio najbolji igrač svoje ekipe i utakmice.
I dalje, dakle, KK Policajac "puše za vrat" vodećem KK Vatrogascu, koji bi mu mogao i prepustiti vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici, u slučaju gubitka bodova protiv druge ekipe KK Kleka, u sutrašnjoj utakmici.
Za ravno tjedan dana, tj. u subotu 2. prosinca 2017.g., upravo će KK Klek II biti zadnji protivnik KK Policajcu u ovom jesenskom dijelu prvenstva. Današnja utakmica protiv KK Euphorie dobro je upozorenje da nema lakih protivnika i da svaku utakmicu treba igrati "na najjače", misli li se pobjediti.

KK Euphoria-KK Policajac - zapisnik

KAO PLITAK POTOK, 19. 11. 2017.
Gacka je nadaleko i naširoko poznata krška rijeka koja teče kroz Otočac, a krasi ju bogatstvo pastrva te hladna, brza i duboka voda. KK Gacka iz Otočca nosi ime te rijeke ali je sinoć, u 5. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika KK Gacka više ličila na plitak potok, kojega je KK Policajac neočekivano lako pregazio s uvjerljivih 8:0 (14:10) te 3320:3236 u ukupno srušenim čunjevima.
Za KK Policajac i u ovoj utakmici igrala je već ustaljena postava i u ustaljenom rasporedu. Prve dvije pojedinačne pobjede i dva boda na kontu KK Policajca osvojili su Danko Gašparović protiv Nikole Kraljića te Božo Pavlaković protiv Ivice Atalića.
U drugom bloku igrača/ica Mladen Hećimović, na ovoj utakmici najbolji igrač i pojedinac u svojoj ekipi s 566 srušenih čunjeva, uz male poteškoće na početku dvoboja, na kraju je pobijedio Dejana Janjatovića. Odmah do njih pobjedu je ostvarila i standeardno dobra Ivanka Rebrović protiv Željka Bićanića.
Na početku dvoboja trećeg bloka igrača iskrsli su mali problemi jer su gosti već u prvom setu značajno smanjili razliku u čunjevima i u pitanje doveli pobjedu KK Policajca. Međutim, u nastavku su se probudili i Nenad Plivelić i Anton Marković te na kraju izvojevali pojedinačne pobjede protiv Željka Odorčića, odnosno Tomislava Atalića.
Ovo je već četvrta pobjeda u nizu KK Policajca, s kojima je, zajedno s KK Vatrogascem u samom vrhu prvenstvene ljestvice. Do kraja jesenskog dijela prvenstva preostala su još dva kola, a KK Policajac igra najprije protiv KK Euphorie i to kao gost na ogulinskoj kuglani u subotu 25.11.2017.g. s početkom u 13,30 sati.

KK Policajac-KK Gacka - zapisnik

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr