Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

VRLO VAŽNA POBJEDA NAD POŠTARIMA, 26. 02. 2017.
Nakon što su prošlo kolo prosuli bodove protiv KK Vatrogasca iz Otočca, u 14. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca pokazali su sasvim drugo lice protiv KK Poštara. Pomalo iznenađujuće, budući da "poštari" u zadnjih nekoliko kola igraju odlično, pobijedili su ih uvjerljivo 6:2 (14:10) i 3366:3242 te time ostali i dalje kao jedan od najozbiljnijih kandidata za naslov prvaka. Vodeći KK Gospić je pobijedio kod kuće KK Euphoriu te i dalje bježi dva boda ali slijedeće kolo dolazi upravno na megdan KK Policajcu u Ogulin i u slučaju pobjede KK Policajca bodovno bi se izjednačili, s time da će onda do kraja biti svamo tri kola ali "policajci" imaju nešto lakši raspored.
No, vratimo se sinoćnjoj utakmici. KK Policajac je započeo utakmicu sa standardnom postavom prvog bloka igrača. Božo Pavlaković sa 600 srušenih čunjeva uvjerljivo je nadigrao Nikolu Neralića, dok je Ivanka Rebrović, sa čunjem manje, na setove pobijedila Stevu Šlata.
U druigom bloku igrača Branko Bajt je solidnom igrom u završnici dvoboja na karaju slavio protiv Milana Domitrovića, a Zlatko Neralić je, sa dva srušena čunja više, na setove izgubio od Krunoslava Lovrića.
Prije raspleta utakmice, odnosno prije trećeg bloka igrača KK Policajac je već imao veliku prednost u čunjevima i gotovo pola pobjede. A pobjedu KK Policajca potvrdio je Anton Marković uvjerljivom pobjedom, bez izgubljenog seta, protiv Gorana Lovrića. Odmah do njih Mirko Birač je, iako je pokazao dobru igru i solidan rezultat, ipak izgubio od najboljeg pojedinca u redovima KK Poštara Zvonka Salopeka.
Zaisata je za nepovjerovati da u samo tjedan dana kuglači KK Policajca odigraju dvije skroz različite utakmice. Protiv KK Vatrogasca katastrofalno, a protiv KK Poštara maestralno!
Najbolji igrač ove utakmice bio je Božo Pavlaković s ravno 600 srušenih čunjeva.

ZAPISNIK POLICAJAC POŠTAR

VATROGASCI OPET BOLJI, 19. 02. 2017.
Možda i ključnu utakmicu za moguće osvajanje naslova prvakam u sklopu 13.kola 3.HKLZ Ogulin-Lika, kuglači KK Policajca su tijesno izgubili protiv KK Vatrogasca iz Otočca. KK Vatrogasac u ovoj utakmicije igrao je kao domaćin i to na ogulisnkoj kglani te je pobijedio 5:3 (12,5:11,5) uz svega pet čunjeva prednosti - 3205:3200.
U ekipi KK Policajca jedino je Anton Marković bio raspoložen i s vrhunskom igrom i rezultatom (601 srušeni čunj) opet bio najbolji igrač, kako svoje ekipe, tako i cijele utakmice. Pored njega, preostale pojedinačne dvoboje dobili su Božo pavlaković u prvom i Mladen Hećimović u drugom bloku igrača. Branko Bajt, Nenad Plivelić i, u završnici utakmice, Ivanka Rebrović odigrali su ispod svojih mogućnosti što su iskoristili ipak gosti iz Otočca i na kraju uzeli bodove.
U prvom bloku igrača, dakle, poraz Branka Bajta protiv Ivice Jurkovića te pobjeda Bože Pavlakovića protiv Želimira Ostojića za 1:1 i 14 čunjeva prednosti za KK Vatrogasac.
U drugom bloku pobjeda Mladena Hećimovića protiv Dražena Netahlija i poraz Nenada Plivelića protiv Dražena Draženovića za 2:2 i, sada 21 čunj prednosti za KK Vatrogasac.
I, konačno, uvjerljiva pobjeda Antona Markovića protiv Davora Kostelca (plus 61 čunj za Markovića), no, na žalost i uvjerljiv poraz Ivanke Rebrović protiv Gorana Majetića (minus 45 čunjeva) za konačnih 3:3 u pojedinačnim pobjedama, odnosno bodovima ali i dva boda za Otočane zbog većeg broja ukupno srušenih čunjeva.
Da podsjetimo, KK Vatrogasac je pobijedio KK Policajac i u jesenskom dijelu prvenstva, kada su "policajci" bili domaćini te su, na žalost, time "policajcima" značajno poremetili planove da konačno preteknu KK Gospić (u ovom kolu izgubio od KK Poštara) i zasjednu na vrh prvenstvene tablice i do kraja, moda i zadrže tu poziciju.
Osim ova dva neplanirano izgubljena boda, zabrinjavajuća je i puno lošija igra i forma većine kuglača KK Policajca tako da će u nastavku prvenstva biti jako teško zadržati se u borbi za naslov prvaka. Međutim, još uvijek kuglači KK Policajca sami drže sve u svojim rukama i uz malo bolju igru niti to nije nedostižno.

ZAPISNIK VATROGASAC-POLICAJAC

NOVA PRVENSTVENA POBJEDA, 05. 02. 2017.
Nakon prinudne pauze koju su kuglači KK Policajca imali u 11. kolu, sinoć su u 12. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika, na domaćoj kuglani u Ogulinu svladali KK Visočicu iz Gospića. Konačni rezultat bio je 5:3 (13:11) uz sko sto čunjeva prednosti - 3253:3157.
Samo tri pojedinačne i uvjerljive pobjede kuglača KK Policajca bile su im dovoljne za, reklo bi se, rutinsku pobjedu protiv Gospićana. Počelo je i više nego uvjerljivom pobjedom Bože Pavlakovića, bez igubljenog seta i čak sa 125 čunjeva više, protiv Milana Butkovića. Uz to Pavlaković je s 592 srušena čunja na kraju bio i najbolji pojedinac na utakmici. Odmah do njih, u prvom bloku igrača Zlatko Neralić je tijesno, za samo 4 čunja, izgubio od Milana Majetića.
Drugu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac osvojila je u drugom bloku igrača Ivanka Rebrović, pobjedivši Ivana Župana, a drugu pojedinačnu pobjedu za KK Visočicu, u tom bloku igrača, ostvario je Fabijan Bodlović protiv Branka Bajta.
Treću pojedinačnu pobjedu za ukupnu pobjedu KK Policajca, ponovo odličnom igrom i učinkom, ostvario je Anton Marković protiv Miroslava Zdunića, koji nije osvojio niti jedan set. U tom trećem bloku igrača za KK Policajac je nastupio još Nenad Plivelić ali je igrao ispod svojih mogućnosti te je na kraju izgubio od odličnog Nikice Došena.
Dakle, za ovu pobjedu bila su dovoljna tri raspoložena kuglača i tri pojedinačne pobjede, međutim, u nastavku prvenstva za KK Policajac očekuje nekoliko teških utakmica nakon kojih će biti puno jasnije koji su dometi ove ekipe KK Policajca. Prva od njih slijedi u petak 17.02.2017.g. u gostima protiv neugodnog KK Vatrogasca koji srećom svoje domaće utakmice igra u Ogulinu. Zatim slijedi okršaj protiv gradskog rivala KK Poštara te onda i protiv vodećeg KK Gospića. Ukoliko u te tri utakmice kuglači KK Policajca ulove puni plijen titula prvaka će biti na dohvat ruke.

ZAPISNIK POLICAJAC-VISOČICA

KK POLICAJAC SLOBODAN - PORAZ LIDERA, 30. 01. 2017.
U 11. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca prisilno su pauzirali zbog neparnog broja klubova u ligaškom natjecanju.Međutim, njihovu pozornost privukao je dvoboj lidera dosadašnjeg dijela prvenstva KK Gospića protiv KK Vatrogasca na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek", gdje Otočani igraju svoje domaće utakmice. Rezultat te utakmice obradovao je kuglače KK Policajca jer je lider KK Gospić izgubio i tako se u broju prvenstvenih poraza izjednačio s trnutno drugoplasiranim KK Policajcem, koji ima utakmicu manje. Dakle, kako sada stoje stvari kuglači KK Policajca drže sudbinu u svojim rukama. Posebno je dobra okolnost za njih što im KK Gospić još dolazi na megdan na ogulinsku kuglanu u 15. kolu. Međutim, u naletu je KK Rakovica koja tradicionalno na ogulinskojh kuglani igra izvrsno, a KK Policajac joj ide u goste u 16. kolu. No, proljetni dio prvenstva samo je počeo i još se ima igrati puno utakmica pa je zaista prerano raditi bilo kakve kalkulacije. Na kuglačima KK Policajca je da svakoj slijedećoj utakmici pristupaju krajnje ozbiljno, a prva je odmah u subotu 4. veljače 2017.g. u 18,00 sati na domaćoj kuglani i to protiv KK Visočice koja je u ovom kolu odigrala dobro i uvjerljivo slavila protiv KK Poštara.

PRVENSTVO NASTAVLJENO POBJEDOM, 21. 01. 2017.
Proljetni dio natjecanja 3.HKLZ Ogulin-Lika nastavljen je utakmicama 10. kola koje se igraju ovaj vikend. Kuglači KK Policajca svoju utakmicu protiv KK Euphorie odigrali su večeras i upisali novu pobjedu. Utakmicu u kojoj su bili domaćini KK Policajac je dobio rezultatom 6:2 (13,5:10,5) uz 49 čunjeva više od protivnika - 3236:3187.
U prvom bloku igrača za KK Policajac nastupio je kapetan ekipe Branko Bajt i, već standardno, Božo Pavlaković. Obadvojica su počeli slabo i izgubili prva dva seta, što je nagovještavalo svojevrsno iznenađenje. Međutim, obadvojica su dobili po preostala dva seta, što Bajtu nije bilo dovoljno za pobjedu jer je protiv Mateja Vukovića srušio manje čunjeva. Pavlaković je pak ma kraju srušio pet čunjeva više od Ivice Brozovića te osvojio i prvi bod za KK Policajac.
U drugom bloku igrača Nenad Plivelić je za samo jedan jedini čunj pobjedio Denisa Cindrića (bilo je 2:2 u setovima), dok je Ivanka Rebrović bez većih problema pobijediloa Dragana Ćuka za vodstvo KK Policajca 3:1.
Međutiim, prije treće izmjene igrača KK Euphoria je imala 15 čunjeva prednosti što su Anton Marković protiv Marijana Sopeka te Zlatko Neralić protiv Željka Neralića, već u prvom setu anulirali i preokrenuli. Do kraja je Marković odigrao svoju najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu prvenstva te sa čak 620 srušenih čunjeva ponovo bio najbolji igrač utakmice, a Zlatko Neralić nije nastavio kao u prvom setu pa je do kraja izgubio preostala tri i dvoboj.
Sve u svemu još jedna rutinska pobjeda KK Policajca koji s ova dva nova boda i dalje u stopu prati vodeći KK Gospić koji je u ovom kolu kao domaćin pobijedio KK Željezuničar-branitelja istim rezultatom. U slijedećem kolu KK Policajac ima prisilnu pauzu te će svoje prvenstvene utakmice nastaviti tek utakmicom 12. kola protiv KK Visočice iz Gospića. Ta utakmica će se igrati 4. veljače 2017.g. u 18,00 sati na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek".

ZAPISNIK POLICAJAC-EUPHORIA

SRETNA NOVA GODINA !!!, 31. 12. 2016.

PRVENSTVO PREKINUTO - BOŽO PAVLAKOVIĆ PRVAK, 28. 12. 2016.
Tek započeto Pojedinačno prvenstvo Grada Ogulina u kuglanju, koje se već tradicionalno održava u pauzi između jesenskog i proljetnog dijela prvenstav, naprasno je prekinuto i to zahvaljujući samovoljnoj, nerazumnoj i nelogičnoj odluci tajnika Sportske zajednice Grada Ogulina Maria Pavića da se termini odigravanja moraju platiti ukupno 1.500,00 kn plus PDV, iako svi prijavljeni igrači bacaju u terminima treninga pojedinih kuglačkih klubova i uz njihovu suglasnost. Pojedinosti o ovoj skandaloznoj odluci tajnika SZGO nalaze se u dopisu organizatora te agilnog kuglačkog djelatnika i međunarodnog kuglačkog suca Nikole Filipovića koje je danas otposlao svim klubovima čiji igrači nastupaju na prvenstvu.
Prvenstvo je inače započelo prošli tjedan prvim nastupom, trebalo se nastaviti drugim nastupima ovaj tjedan i završiti trećim nastupom odmah iza Nove godine.
Ovako, titulu pojedinačnog kuglačkog prvaka Grada Ogulina za 2017. godinu ponijet će kuglač KK Policajca Božo Pavlaković koji je u tom prvom (i jedinom) nastupu srušio najviše - 620 čunjeva. Drugi rezultat u prvom nastupu postigao je kuglač KK Obrtnika Marinko Magdić - 599 čunjeva, a treći Ivica Bertović iz KK Kleka - 598 čunjeva.
Inače, u ovom prvom nastupu odlične rezultate postigli su još neki kuglači i kuglačice KK Policajca. Branko Bajt je zauzeo osmo mjesto s 572 srušena čunja, Anton Marković je bio deveti s 571 srušenim čunjem, a Ivanka Rebrović je s 570 čunjeva bila deseta. Ostala dvojica kuglača KK Policajca koji su se prijavili na natjecanje - Mirko Birač i Zlatko Neralić postigli su nešto lošije rezultate te zauzeli 39. i 48. mjesto do 58 prijavljenih igrača.
Eto, tako je na tužan i ružan način završila ova 2016. kuglačka godina.

REZULTATI

DOPIS NIKOLE FILIPOVIĆA

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ!!!, 24. 12. 2016.

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Starije>>

 
InfoStudio.hr