Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Pobjeda "Policajki" u Ozlju, 26. 09. 2008.

U prvoj pripremnoj i prijateljskoj utakmici odigranoj danas poslijepodne u Ozlju na Kuglani Azelija kuglačice KK Policajca pobijedile su kuglačice domaćina KK Kupu sa ukupnim rezultatom 7 : 1 odnosno 3158 : 2895 srušenih čunjeva.
Iako se kaže da se "prvi mačići bacaju u vodu" ova pobjeda mladih kuglačica KK Policajca najavljuje dobru igru i rezultate u predstojećim utakmicama prvenstva 2. HKL zapad/jug koje počinje 26. listopada 2008. godine. Prvu prvenstvenu utakmicu kuglačice KK Policajca igraju kod kuće (nadamo se da će do tada kuglana biti dovršena) protiv kuglačica KK Šubićevca iz Šibenika - prošlosezonskih prvoligašica.
Prvenstvo u 3. HKL zapad za muške počinje već prvog vikenda u listopadu, a KK Policajac je odgodio svoju prvu utakmicu koju je trebao igrati protiv KK Obrtnika i to zbog rekonstrukcije kuglane. Navedena utakmica će se odigrati naknadno.
Danas u Ozlju igralo se ovako:
Šegina - Morena Rendulić 0:1 (504:529), Š. Pavlaković - Ana Puškarić 1:0 (518:518), N. Pavlaković - Nikolina Marković 0:1 (465:513), Meglajec - Jasmina Dubić 0:1 (491:528), Blažina - Valentina Prpić 0:1 (477:514) i Turkalj - Nives Poljak 0:1 (440:556).


Na trening u Vrbovsko i Ozalj!, 29. 08. 2008.

Kuglana Jedina ogulinska kuglana još od travnja mjeseca nije u funkciji, a kada će biti još se ne zna. Naravno da takva situacija s kuglanom dovodi u pitanje spremnost svih ogulinskih klubova za natjecanje u nadolazećoj kuglačkoj sezoni. Novopečenim prvoligašima odnosno prvoligašicama KK "Kleku" i ŽKK "Ogulinu" prvenstvo počinje za dva tjedna, a ostalima prvi vikend u listopadu. Poznato je da su kuglači KK "Kleka" odlazili na trening u Ozalj dok su kuglačice KK "Ogulina" trenirale u Vrbovskom. Ostali klubovi, pa tako i KK "Policajac", zbog velikih troškova koje iziskuje odlazak na trening u drugi grad, nisu si mogli priuštiti takve izlete ali će očigledno morati bez obzira na cijenu ukoliko misle natjecati se u prvenstvu koje uskoro počinje.


Održan Plenum kugl. klubova Regije zapad, 21. 07. 2008.
medalje za osvojeno 3. mjesto U subotu 19. srpnja 2008. godine u Rijeci je održan Plenum kuglačkih klubova Hrvatske kuglačke regije zapad, a kojega sačinjavaju svi kuglački klubovi iz Županija primorsko-goranske, istarske, karlovačke i ličko-senjske koji se natječu od 2. do 5. lige (muški) i 2. lige (žene).
Plenumom je, kao i uvijek do sada, predsjedao voditelj natjecanja u svim ligama KRZ gosp. Nikola Majnarić. Na Plenumu se, već po tradiciji, izvršilo proglašenje najboljih klubova u protekloj kuglačkoj sezoni 2007./08. i po tri prvoplasirane ekipe dobile su pehare i medalje. Tako je i ženska ekipa KK Policajca za osvojeno 3. mjesto u protekloj sezoni u 2. HKL zapad/jug dobila pehar i set medalja - za kuglačice i trenericu. 

Upravni odbor imenovao novog kapetana muške ekipe, 01. 07. 2008.

Tomisalv GrdićNa sinoć održanoj sjednici Upravni odbor KK Policajca, između ostalih odluka i zaključaka, imenovao je Tomislava Grdića za novoga kapetana muške ekipe. Tomisalv Grdić, iako jedan od najmlađih kuglača (rođen je 1979. godine), dugogodišnji je član KK Policajca i standardni član najjače postave. Prema prošlogodišnjoj odluci Upravnog odbora Tomislav Grdić i dalje ostaje trener muške ekipe tako da je od sinoć u dvostrukoj ulozi - trenera i kapetana. Podsjećamo da je Tomislav Grdić jedan od troje članova KK Policajca (trenerski tečaj još su završili Ruža Neralić i Željko Stipetić) koji su nedavno pohađali i uspješno završili tečaj za trenere kuglanja u organizaciji HOO-a i HKS-a. Obziorm na navedeno nadamo se da će ova odluka Upravnog odbora pridonijeti boljim rezultatima muške ekipe nego što su bili u protekloj sezoni.


Otvoren City bar, 19. 06. 2008.

City barNakon nešto više od tri godine kako je poznati ugostitelj iz Ogulina Nikola Gašparović Nina od KK Policajca uzeo u zakup prostor stare gradske kuglane u Ogulinu u ulici B. Frankopan (kod Šumarije) danas je otvoren novouređeni ugostiteljski objekt pod imenom "City bar". Svečanosti otvorenja "City bara" nazočilo je više desetaka uzvanika koji su imali čast prvi razgledati prekrasno uređeni kaffe bar koji će zasigurno obogatiti ugostiteljsku ponudu užeg centra grada Ogulina.
Premda su se mnogi kuglači nadali da će se u prostoru poznate tzv. gradske kuglane ponovo otvoriti novouređena kuglana najmoprimac Nikola Gašparović, uz suglasnost najmodavca tj. KK Policajac, odustao je od takve zamisli procjenjujući da bi investicija u dvostaznu kuglanu dugoročno bila neispolativa i nefunkvcionalna. Obziorm da u staroj kuglani, pored do sada uređenog prostora kaffe bara, ima još prostora, namjera je najmodavca u dogledno vrijeme obogatiti ugostiteljsku ponudu uređenjem pizzerie. Ugostitelju Nikoli Gašparoviću Nini želimo puno uspjeha u radu u novootvorenom "City baru".


Andrej Vuković dvaput srebrni, 09. 06. 2008.

Neven Dubić i Andrej VukovićJučer i prekjučer i ostali kadeti i juniori odradili svoj nastup na parovnom i pojedinačnom prvenstvu Kuglačke regije zapad u Rijeci na kuglani ŠRC "Mlaka". Time smo doznali da je  mladi kuglač KK "Policajca" Andrej Vuković osvojio je čak dvije srebrne medalje - jednu u juniorskoj i jednu u kadetskoj konkurenciji. On je u dva nastupa (31.5. i 1.6.) srušio 1081 čunj (532 i 549) što je u konačnici bilo dovoljno tek za srebro. U konkurenciji parova juniora par KK "Policajca" Neven Dubić i Andrej Vuković na kraju su zauzeli četvrto mjesto i tako ostali bez medalje.
Prvak KRZ je kuglač KK "Visočica" iz Gospića Zdravko Tonković s 1107 srušenih čunjeva (515 i 592) dok je treći bio kuglač riječkog prvoligaša KK "Adrianeona" Marko Marohnić s 1078 srušenih čunjeva (562 i 516).
Nevena Dubića zahvaljujući prvom katastrofalno lošem nastupu (444 srušena čunja) na kraju je zauzeo tek 11. mjesto od 19 natjecatelja.
Ovim natjecanjem za sve kuglače završila je sezona te se očekuje prijelazni rok i plenum svih kuglačkih klubova Regije zapad, nakon čega će se moći raditi planovi za novu kuglačku sezonu 2008/09.

  Rezultati


Ana Puškarić osvojila dvije brončane medalje, 01. 06. 2008.

                                                                                      Ana Puškarić
Nakon današnjeg drugog po redu nastupa na pojedinačnom kuglačkom prvenstvu Kuglačke regije zapad u Rijeci Kuglačica KK Policajca Ana Puškarić osvojila je dvostruku brončanu medalju. Jednu brončanu medalju osvojila je u konkurenciji kadetkinja (U-18), a drugu, uz isti nastup, u konkurenciji juniorki (U-23). Ona je danas malo pokvarila svoj jučerašnji nastup kada je bila vodeća i srušila je 528 čunjeva (ukupno 1106). Od ostalih kuglačica KK Policajca vrijedno je istaknuti zapažen rezultat Morene Rendulić koja je odličnim današnjim nastupom (565 srušenih čunjeva) sa ukupno 1097 srušenih čunjeva na kraju zauzela 4. mjesto. Među prvih deset još su se uspjele plasirati Valentina Prpić (6. mjesto - 1087 srušenih čunjeva)) i Jasmina Dubić (9. mjesto - 1075 srušenih čunjeva)) dok su ostale bile nešto lošije plasirane - 12. Nives Poljak (1062 srušenih čunjeva), 13. Nikolina Marković (1036 srušenih čunjeva), 16. Matea gašparović (1013 srušenih čunjeva) i 21. Ana Puškarić Kober (955 srušenih čunjeva).


Valentina Prpić i Morena Rendulić brončane, 31. 05. 2008.

Danas je na kuglani SRC "Mlaka" u Rijeci održano regionalno kuglačko prvenstvo parova za kadetkinje na kojem su mlade kuglačice KK Policajca polučile još jedan veliki uspjeh. Naime, Valentina Prpić s 544 i Morena Rendulić s 532 odnosno ukupno 1076 srušenih čunjeva osvojile su izvrsno 3. mjesto u kuglačkoj regiji zapad (primorsko-goranska, istarska, ličko-senjska i karlovačka županija). Osim njih dvije, na prvenstvu KRZ nastupila su još dva para kadetkinja KK Policajca i to Nives Poljak i Nikolina Marković te Jasmina Dubić i Ana Puškarić-Kober koje su na kraju zauzele 5. odnosno 8. mjesto od 11 parova. Inače, prvo mjesto u Regiji pripalo je paru domaćina KK Mlake - Maji Nanić i Niki Cvitković, koje su na netom održanom svjetskom juniorskom prvenstvu u Zadru nastupale za hrvatsku reprezentaciju. Drugi je bio par KK Rijeke KVIG - Snježana Kramar i Tihana Kopić.


<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starije>>

 
InfoStudio.hr