Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Izborna Skupština Kuglačkog saveza karl. županije, 28. 05. 2008.

 radno predsjedništvo
U Školskoj športskoj dvorani na Rakovcu u Karlovcu u srijedu 28. svibnja 2008. godine održana je izborna Skupština Kuglačkog saveza karlovačke županije. Skupštini je kao predstavnik KK Policajca nazočio Marijan Turković, a kao predstavnik Škole kuglanja Željko Stipetić.


Prvenstvo Kugl. regije zapad U-14, U-18 i U-23, 19. 05. 2008.

Andrej Vuković i Neven Dubić

Prema kalendaru Kuglačke regije zapad kuglačka sezona 2007/08. za mlađe kategorije kuglačica i kuglača završava pojedinačnim i parovnim prvenstvom regije (Županije istarska, primorsko-goranska, karlovačka i ličko-senjska) koje će se održati 31. svibnja i 1. lipnja 2008. godine u Rijeci na kuglani SRC "Mlaka".
Regionalno prvenstvo organizira se za uzrast U-14 (rođeni od 1.7.1993. do 30.6.1995.), U-18 (rođeni od 1.7.1989. do 30.6.1994.) i U-23 (rođeni od 1.7.1984. do 30.6.1993.), a nastup u prvenstvu parova računa se kao prvi nastup u pojedinačnom natjecanju.
Mlade kuglačice i kuglači KK Policajca svakako će nastupiti i na ovom prvenstvu, gdje će, nadamo se, opet biti najbrojniji, a nadamo se i novoj "žetvi" medalja čime će za njih (i za KK Policajac)  biti završena još jedna kuglačka sezona za pamćenje.
 


Održana sjednica Upravnog odbora, 08. 05. 2008.

U četvrtak navečer održana je prva sjednica Upravnog odbora KK Policajca nakon redovne godišnje skupštine koja je bila 18. travnja ove godine. Upravni odbor donio je nekoliko odluka i zaključaka od kojih vrijedi spomenuti odluku o iznosu članarine za 2008. godinu, odluku o imenovanju predstavnika KK Policajca za skupštinu Kuglačkog saveza karlovačke županije te zaključak vezan za traženje očitovanja u vezi proširenja 1. HKL za žene.


Kuglačice KK Policajca pobjedile KK Kupu u Ozlju, 25. 04. 2008.
Kuglana
Danas je svečano otvorena novouređena kuglana "Azelija" u Ozlju, a prije same svečanosti otvaranja prijateljsku kuglačku utakmicu odigrale su kuglačice domaćega kluba KK "Kupe" i kuglačice KK "Policajca" iz Ogulina. Gošće iz Ogulina su bile bolje i pobjedile rezultatom 6 : 2 (3207 : 3110).

KK Policajac na otvaranju kuglane u Ozlju, 23. 04. 2008.

Ženska ekipa KK Policajca u subotu 26. travnja 2008. godine odigrat će prijateljsku kuglačku utakmicu protiv ženske ekipe KK Kupa iz Ozlja i to u sklopu svečanosti otvorenja novouređene kuglane "Azelija" u Ozlju. Utakmica počinje u 13.00 sati, a po završetku iste gradonačelnica Grada Ozlja i zastupnica u Hrvatskom Saboru gđa Biserka Vranić svečano će otvoriti kuglanu. Potom je upriličena i prijateljska utakmica izeđu muških ekipa domaćina KK Kupe i prvoligaša KK Konikom iz Osijeka.
Jedina ozaljska kuglana "Azelija" u privatnom je vlasništvu i izgrađena je 1974. godine, a nakon završetka prošle kuglačke sezone vlasnik je investirao u postavljanje pločastih segmenata tako da će sada ta kuglana ispunjavati sve uvjete za odigravanje kuglačkih utakmica svih vrsta službenih natjecanja. Time je u Karlovačkoj županiji, a nakon što su u Karlovcu na kuglani Doma OSRH stavljene ploče još prošle godine, samo još ogulinska kuglana "Klek" bez ploča. Nadamo se da će i vlasnici kuglane "Klek" u Ogulinu uskoro ući u investiciju postavljanja ploča te da će i ogulinske kuglačice i kuglači do početka nove kuglačke sezone imati potrebne uvjete za službena natjecanja.

 


Matea Gašparović propustila drugi nastup u Karlovcu, 21. 04. 2008.
Matea i njezin otac IvicaKadetkinja KK Policajca i kadetska državna prvakinja u parovima Matea Gašparović tek je prvi dan, u subotu, nastupila na XVII. pojedinačnom kadetskom prvenstvu RH koje je održano u Karlovcu. Jučer, u nedjelju, kada je bio na rasporedu drugi nastup, prema riječima njenog oca - kuglača KK Policajca koji je s njom trebao ići na natjecanje (trenerica Ruža Neralić bila je na državnom seniorskom prvenstvu za parove) Matea nije mogla nastupiti zbog neplaniranih okolnosti privatnog karaktera. Tako je, dakle, Matea Gašparović, tek s jednim nastupom, u konačnici zauzela poslijednje - 20. mjesto. Inače, naslov prvakinje RH pripao je Ivani Hucman iz Rijeke, druga je Anamarija Selimović iz Siska dok je treće mjesto pripalo Luciji Sedlar iz Zaprešića. Kompletne rezultate s ovog natjedanja možete pogledati ovdje

Održana redovna godišnja skupština, 19. 04. 2008.
Sinoć je u prepunoj sali Doma DPD Sveti Rok-Lomost u Ogulinu održana redovna godišnja skupština KK Policajac. Pored članova kluba skupštini je nazočio i veliki broj gostiju - sponzora i prijatelja kluba. Nakon podnošenja izvješća predsjednika, trenerice, blagajnice te Nadzornog odbora ista su jednoglasno prihvaćena. Na skupštini su još predstavljene internetske stranice KK Policajca koje je izradio InfoStudio iz Ogulina, a nakon toga članovi kluba i njihovi gosti nastavili su druženje uz prigodni domjenak kojega je priredio Restoran Gradina iz Josipdola.
Pod pročitaj više možete se upoznati sa cjelovitim izvješćem o radu kluba koje je podnio predsjednik Marijan Turković te pogledati neke od fotografija načinjenih tijekom skupštine.

XVII. pojedinačno prvenstvo RH za kadete i kadetkinje, 15. 04. 2008.

U subotu i nedjelju 19. i 20. travnja 2008. godine na kuglani Doma OSRH u Karlovcu održava se XVII pojedinačno prvenstvo za kadetkinje. KK Policajac na istome će predstavljati kadetkinja Matea Gašparović koja je, da podsjetimo, zajedno s Valentinom Pavlaković iz ozaljske Kupe, ove godine u Pakracu već osvojila naslov državne prvakinje u parovima. Nadamo se novom uspjehu Matee Gašparović. Raspored svih natjecateljica možete pogledati ovdje

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starije>>

 
InfoStudio.hr