Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

PRVENSTVO NASTAVLJENO POBJEDOM, 21. 01. 2017.
Proljetni dio natjecanja 3.HKLZ Ogulin-Lika nastavljen je utakmicama 10. kola koje se igraju ovaj vikend. Kuglači KK Policajca svoju utakmicu protiv KK Euphorie odigrali su večeras i upisali novu pobjedu. Utakmicu u kojoj su bili domaćini KK Policajac je dobio rezultatom 6:2 (13,5:10,5) uz 49 čunjeva više od protivnika - 3236:3187.
U prvom bloku igrača za KK Policajac nastupio je kapetan ekipe Branko Bajt i, već standardno, Božo Pavlaković. Obadvojica su počeli slabo i izgubili prva dva seta, što je nagovještavalo svojevrsno iznenađenje. Međutim, obadvojica su dobili po preostala dva seta, što Bajtu nije bilo dovoljno za pobjedu jer je protiv Mateja Vukovića srušio manje čunjeva. Pavlaković je pak ma kraju srušio pet čunjeva više od Ivice Brozovića te osvojio i prvi bod za KK Policajac.
U drugom bloku igrača Nenad Plivelić je za samo jedan jedini čunj pobjedio Denisa Cindrića (bilo je 2:2 u setovima), dok je Ivanka Rebrović bez većih problema pobijediloa Dragana Ćuka za vodstvo KK Policajca 3:1.
Međutiim, prije treće izmjene igrača KK Euphoria je imala 15 čunjeva prednosti što su Anton Marković protiv Marijana Sopeka te Zlatko Neralić protiv Željka Neralića, već u prvom setu anulirali i preokrenuli. Do kraja je Marković odigrao svoju najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu prvenstva te sa čak 620 srušenih čunjeva ponovo bio najbolji igrač utakmice, a Zlatko Neralić nije nastavio kao u prvom setu pa je do kraja izgubio preostala tri i dvoboj.
Sve u svemu još jedna rutinska pobjeda KK Policajca koji s ova dva nova boda i dalje u stopu prati vodeći KK Gospić koji je u ovom kolu kao domaćin pobijedio KK Željezuničar-branitelja istim rezultatom. U slijedećem kolu KK Policajac ima prisilnu pauzu te će svoje prvenstvene utakmice nastaviti tek utakmicom 12. kola protiv KK Visočice iz Gospića. Ta utakmica će se igrati 4. veljače 2017.g. u 18,00 sati na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek".

ZAPISNIK POLICAJAC-EUPHORIA

SRETNA NOVA GODINA !!!, 31. 12. 2016.

PRVENSTVO PREKINUTO - BOŽO PAVLAKOVIĆ PRVAK, 28. 12. 2016.
Tek započeto Pojedinačno prvenstvo Grada Ogulina u kuglanju, koje se već tradicionalno održava u pauzi između jesenskog i proljetnog dijela prvenstav, naprasno je prekinuto i to zahvaljujući samovoljnoj, nerazumnoj i nelogičnoj odluci tajnika Sportske zajednice Grada Ogulina Maria Pavića da se termini odigravanja moraju platiti ukupno 1.500,00 kn plus PDV, iako svi prijavljeni igrači bacaju u terminima treninga pojedinih kuglačkih klubova i uz njihovu suglasnost. Pojedinosti o ovoj skandaloznoj odluci tajnika SZGO nalaze se u dopisu organizatora te agilnog kuglačkog djelatnika i međunarodnog kuglačkog suca Nikole Filipovića koje je danas otposlao svim klubovima čiji igrači nastupaju na prvenstvu.
Prvenstvo je inače započelo prošli tjedan prvim nastupom, trebalo se nastaviti drugim nastupima ovaj tjedan i završiti trećim nastupom odmah iza Nove godine.
Ovako, titulu pojedinačnog kuglačkog prvaka Grada Ogulina za 2017. godinu ponijet će kuglač KK Policajca Božo Pavlaković koji je u tom prvom (i jedinom) nastupu srušio najviše - 620 čunjeva. Drugi rezultat u prvom nastupu postigao je kuglač KK Obrtnika Marinko Magdić - 599 čunjeva, a treći Ivica Bertović iz KK Kleka - 598 čunjeva.
Inače, u ovom prvom nastupu odlične rezultate postigli su još neki kuglači i kuglačice KK Policajca. Branko Bajt je zauzeo osmo mjesto s 572 srušena čunja, Anton Marković je bio deveti s 571 srušenim čunjem, a Ivanka Rebrović je s 570 čunjeva bila deseta. Ostala dvojica kuglača KK Policajca koji su se prijavili na natjecanje - Mirko Birač i Zlatko Neralić postigli su nešto lošije rezultate te zauzeli 39. i 48. mjesto do 58 prijavljenih igrača.
Eto, tako je na tužan i ružan način završila ova 2016. kuglačka godina.

REZULTATI

DOPIS NIKOLE FILIPOVIĆA

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ!!!, 24. 12. 2016.

JESENSKI DIO PRVENSTVA OKONČAN POBJEDOM, 18. 12. 2016.
Ovog vikenda odigrane su utakmice zadnjeg 9. kola jesenskog dijla prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika u kojem su kuglači KK Policajca ostvarili još jednu pobjedu, ovaj puta protiv druge ekipe KK Kleka iz Ogulina. Iako se kod gostiju radi o mladoj ekipi kuglači formalno domaćeg KK Policajca morali su dobro zapeti da bi na kraju pobjedili 6:2 (16:8), dok je u ukupno srušenim čunjevima bilo 3294:3196.
Već standardno, u prvoj izmjeni igrača za KK Policajac su nastupili Božo Pavlaković i Ivanka Rebrović te su za ekipu KK Policajca izvojevali i prva dva boda. Božo Pavlaković tijesno je nadvisio iskusnog Branka Stipetića, dok je Ivanka Rebrović iznenađujuće s glatkih 4:0 u setovima i uz čak 71 čunj prednosti pobijedila Klekovog prvotimca Matiju Cindrića.
U drugoj izmeni igrača Mirko Birač je pobjedom protiv Matea Benovića donio treći bod za KK Policajac, a kapetan Branko Bajt je, bez osvojenog seta, izgubio od Tomislava Stipetića.
Konačnu pobjedu KK Policajca potvrdio je u trećoj izmjeni igrača Anton Marković uvjerljivom pobjedom protiv Mile Štrka, dok je Zlatko Neralić izgubio od mladog Zlatana Mazora. Za napomenuti je da je Anton Marković ponovo bio najbolji igrač utakmice s 590 srušenih čunjeva.
Utakmicama 9. kola završava jesenski dio prvenstva u kojem je KK Policajac sa 6 pobjeda i 2 poraza zauzeo drugo mjesto, dva boda manje od vodećeg KK Gospića. U nastavku prvenstva koje počinje 21.01.2017.g. KK Policajac igra kao domaćin protiv KK Euphorie.

ZAPISNIK POLICAJAC - KLEK II

NASTAVLJEN POBJEDNIČKI NIZ, 12. 12. 2016.
Nakon trotjedne prvenstvene pauze proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje 8. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika u kojem su kuglači KK Policajca "gostovali" kod KK Željezničar-branitelja te ostvarili još jednu vrijednu pobjedu. KK Policajac pobijedio je rezultatom 6:2 (13,5:10,5) uz 3338:3254 u ukupno srušenim čunjevima.
KK Policajcu pripao je početak i završetak utakmice, odnosno prva i treća izmjena igrača kada su svi kuglači KK Policajca ostvarili pojedinačne pobjede. Jedino su u drugoj izmjeni igrača pojedinačne pobjede pripale KK Željezničar-branitelju.
Tako su u provom bloku Ivanka Rebrović i Božo Pavlaković, s 3:1 u setovima i uz ne baš značajnu prednost u čunjevima, pobijedili Ivicu Puškarića i Milana Ostovića za vodstvo od 2:0.
Na 2:2 izjednačili su u drugom bloku igrača Neven Luketić pobjedom protiv Branka Najta te Nikola Birač pobjedom protiv svojeg rođenog brata Mirka Birača.
Neizvjesnost konačnog pobjednika rješili su kuglači KK Policajca Anton Marković i Zlatko Neralić u trećem bloku pobjedama protiv Dragana Vučića, odnosno Željka Hermana. Posebno impresivan bio je nastup najboljeg igrača utakmice Antona Markovića koji je srušio 607 čunjeva.
U zadnjem prvenstvenom kolu jesenskog dijela prvenstva KK Policajac, kao domaćin, dočekuje drugu ekipu KK Kleka. Pobjeda u toj utakmici, uz eventualni kiks KK Gospića u svojem gradskom derbiju protiv KK Visočice, značio bi skok na čelo prvenstvene ljestvice. Utakmica se igra u nedjelju 18.12.2016.g. na Gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu s početkom u 10,00 sati.

ZAPISNIK ŽELJEZNIČAR_BRANITELJ-POLICAJAC

KONAČNO DOMAĆA POBJEDA PROTIV RAKOVICE, 20. 11. 2016.
Tek u petoj sezoni kako se zajednički natječu istoj ligi, KK Policajac je po prvi puta kod kuće pobijedio KK Rakovicu. Dogodilo se to sinoć na Gradskoj kuglani "Klek" u Ogulinu, gdje su kuglači KK Policajca tijesno, za samo dva čunja, izvojevali važnu prvenstvenu pobjedu protiv KK Rakoviceu sklopu 7. kola 3. HKLZ Ogulin-Lika. Konačni rezultat glasi 6:2 (13,5:10,5) i 3291:3289 za KK Policajac.
U dosadašnjem zajedničkom natjecanju KK Policajac pobjeđivao je KK Rakovicu, ali samo u goditima, dok na domaćoj kuglani do sinoć nije osvojio niti boda. Tri puta poraženi su s rezultatom 3:5, a prošle sezone 2:6. Čak niti nerješeno. I zbog toga su kuglači KK Policajca, hendikepirani još i neigranjem kapetana Branka Bajta i Nenada Plivelića zbog zdravstvenih razloga, itekako bili svjesni težine ovog dvoboja, međutim, sreća im se na kraju naklonila i donijela još jednu važnu pobjedu.
Kao što se i očekivalo, gosti su već na početku, u prvom bloku igrača pokazali da i ovaj puta idu na pobjedu jer je njihov igrač Dražen Draženović bez problema i uvjerljivo dobio prva dva seta i do kraja održao svoju prednost za prvu pojedinačnu pobjedu protiv, u zadnje dvije utakmice najboljeg igrača KK Policajca Antona Markovića. Srećom je Mirko Birač tijesno uspio pobijediti Danu Gašparovića pa je rezultat bio 1:1.
U drugom bloku igrača opet 1:1. Konačno je proigrao i Zlatko Neralić pa je, nakon nešto lošijeg početka, u nastavku dvoboja zaigrao vrhunski i s 575 srušenih čunjeva i 3 osvojena seta pobijedio mladog ali odličnog Josipa Hodaka. S 575 srušenih čunjeva Zlatko Neralić bio je i najbolji pojedinac u ekipi KK Policajca. Za razliku od Neralića, u istoj izmjeni igrača Mladen Hećimović nije imao svoj dan pa je s tek jednim osvojenim setom izgubio od ne baš posebno raspoloženog Slavka Kolara.
S 2:2 u pobjedama (bodovima) i -41 u čunjevima Ivanka Rebrović i Božo Pavlaković krenuli su u odlučujuće dvoboje treće i zadnje izmene igrača. Ivanka Rebrović je s lakoćom i bez izgubljenog seta pobjedila Nikolu Ninkovića i anulirala gotovo svu negativnu razliku u čunjevima (+40). Međutim, prava borba za pojedinačnu i ekipnu pobjedu vodila se između Pavlakovića i Milana Mlinarića. Mlinarić je dobio prvi set za čunj, Pavlaković mu je u drugom uzvratio za četiri, Mlinarić ponovo u trećem setu dobiva za dva čunja i onda je nastala prava drama. Većim dijelom četvrtog seta gostujući kuglač Mlinarić je vodio i onda je u završnici dvoboja Pavlaković dao sve od sebe i u zadnjem hicu za dva čunja dobio set i meč za četvrtu pobjedu u prvenstvu i ponovni skok na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.
Već u slijedećem 8. kolu kuglače KK Policajca dočekuje još jedan odličan protivnik. "Idu u goste" KK Željezničar-branitelju kojega su istisnuli s dugog mjesta. Bit će to još jedan pravi ogulinski kuglački derbi. Utakmica se igra, nakon prvenstvene pauze, tek u nedjelju 11.12.2016.g. u 18,00 sati.

ZAPISNIK POLICAJAC-RAKOVICA

DERBI KOLA GOSPIĆU, 13. 11. 2016.
U derbiju 6. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika između vodećeg KK Gospića i KK Policajca tijesnu pobjedu izvojevali su domaćini rezultatom 6:2 (12:12) te 3021:3003 u ukupno srušenim čunjevima.
U prvom bloku igrača KK Gospić izvojevao je dvije pojedinačne pobjede isključivo zahvaljujući katastrofalno lošem nastupu igrača(ica) KK Policajca. Naime, domaći kuglač Petar Frković pobijedio je ponajboljeg igrača KK Policajca Božu Pavlakovića "na drva" jer je svakome pripalo po dva seta. Pavlaković je, slobodno se to može reći, pobjedu propustio u prvom setu kojega je izgubio srušivši samo 99 čunjeva uz 7 promašaja. Takvo nešto kod Pavlakovića se ne pamti. U drugom paru prvog bloka za KK Policajac su igrali Zlatko Neralić koji je loše odigrao prva dva seta i obadva izgubio, a onda ga je zamijenila Ivanka Rebrović koja je uspjela dobiti treći set ali je izgubila četvrti pa je pobjeda pripala domaćem kuglaču Darku Borčiću.
U drugom bloku igrača za KK Policajac su igrali Mladen Hećimović protiv Milana Zdunića i kapetan Branko Bat protiv Marijana Bunčića. Hećimović je obećavajuće počeo u prvom setu, premda ga je tijesno izgubio, ali je u drugom odigrao jako loše te trasirao put u poraz. Uspio je tek dobiti zadnji set kada je pobjednik već bio odlučen. Prvu pojedinačnu pobjedu za KK Policajac osvojio je Branko Bajt lako pobjedivši najlošijeg igrača domaće ekipe Bunčića.
Pri vodstvu domaćina od 3:1 i 39 čunjeva prednosti započeli su dvoboji trećeg, odlučujućeg bloka igrača u kojem su za KK Policajac nastupili Mirko Birač i Anton Marković. Birač je protiv Ivana Lulića poveo 2:0 u setovima i činilo se da će dobiti taj dvoboj, međutim u nastavku je Lulić preokrenuo i za 12 čunjeva nadigrao Birača. Marković je, pak, odigrao jednu od najboljih utakmica na teškoj kuglani u Gospiću te je, uz uvjerljivu pobjedu protiv Željka Medunića, sa srušenih 551 čunja bio najbolji igrač utakmice.
Zanimljivo je da su prije zadnjeg seta, obadvojica kuglača KK Policajca, Birač i Marković, vodila s po 2:1 u setovima, a razlika u čunjevima iznosila je samo 10 za KK Gospić pa je prava šteta što Birač nije svoj četvrti set odigrao kao prvi. Tada bi kuglači KK Policajca išli kući pjevajući.
Ovako, KK Policajac je zabilježio svoj drugi poraz u prvenstvu, a KK Gospić je s nova dva boda pobjegao na četiri boda ipred prvih pratitelja, među kojima je i KK Policajac.
U 7. kolu KK Policajac na domaćoj kuglani u Ogulinu igra protiv tradicionalno neugodne ekipe KK Rakovice. Utakmica se igra u subotu 19.11.2016.g. s početkom u 18,00 sati.

ZAPISNIK GOSPIĆ-POLICAJAC

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr