Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ODLIČNA IGRA I POBJEDA PROTIV ŽELJEZNIČARA, 13. 02. 2016.
Nakon prošlotjednog remija u gradskom derbiju protiv KK Poštara, u novom gradskom derbiju protiv KK Željezničar-branitelja kuglači KK Policajca prikazali su puno bolju igru i pobijedili te osvojili dva nova boda u 16. kolu prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika. U ulozi domaćina KK Policajac je slavio povjedom 6,5:1,5 (14:10) uz točno 80 više srušenih čunjeva - 3336:3256.
U ekipu KK Policajca, nakon nekoliko utakmica izbivanja, vratila se Ivanka Rebrović i već u prvom bloku igrača, zajedno s Božom Pavlakovićem, najavila prije svega dobru igru, a time i pobjedu. Naime, i Ivanka i Božo srušili su po 551 čunj, s time da je Ivanka upisala pojedinačnu pobjedu protiv svojeg protivnika Vlade Idžana, dok je Božo, nakon odličnog početka, na kraju spašavao i spasio pola boda protiv Željka Hermana.
U drugom bloku igrača kapetan Branko Bajt i Nenad Plivelić, rekli bismo, rutinski su upisali pobjede protiv ne baš raspoloženih Nikole Birača i Ivice Puškarića za vodstvo od 3,5:0,5.
Obzirom na prošlotjednu utakmicu protiv KK Poštara nitko od igrača i navijača KK Policajca nije bio siguran u konačnu pobjedu i u tome su bili u pravu. Naime, u zadnjem, trećem bloku igrača Mirko Birač je igrao protiv Ivana Matjanca, a Anton Marković protiv Dragana Vučića. Nakon tri seta obojica "željezničara" su vidili po 2:1 i značajno smanjili prednost u čunjevima. Međutim, u zadnjem setu Mirko Birač i Anton Marković odigrali su maestralno, osvojili taj set, s time da je Mirko Birač u čunjevima prestigao svojeg protivnika i ostvario pobjedu, dok je Marković ostao kratak za četiri čunja. Posebno je dobro u zadnja dva seta igrao Mirko Birač koji je s 576 srušenih čunjeva bio najbolji igrač u ekipi KK Policajca ali i na utakmici.
Obzirom na jučerašnju pobjedu KK Obrtnika protiv KK Gacke u Gospiću, s ova dva nova boda KK Policajac se sasvim preibližio drugom mjestu kojega trenutno dijele KK Gacka i KK Gospić s bodom više, međutim i jedni i drugi imaju utakmicu više tako da se KK Policajcu pruža dobra šansa da do kraja prvenstva dohvati to drugo mjesto koje vodi u viši rang natjecanja.
Na tom putu već slijedeću subotu tj. 20. veljače 2016.g. stoji direktni suparnik - zahuktali KK Gospić. Eventualna pobjeda protiv KK Gospića u gostima širom bi otvorila vrata prema željenom cilju.

ZAPISNIK POLICAJAC-ŽELJEZNIČAR BR.

REZULTATI I TABLICA 16.KOLO


JOŠ JEDAN REMI S POŠTAROM, 06. 02. 2016.
Kao i u jesenskom dijelu prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika KK Policajac i KK Poštar u 15. kolu odigrali su nerješeno4:4 (11,5:12,5) odnosno 3224:3218 za KK Poštar u ukupno srušenim čunjevima. Ovaj puta kao gost na domaćoj kuglani KK Policajac poveo je najprije 2:0 pojedinačnim pobjedama Mirka Birača protiv Steve Šlata i Bože Pavlakovića protiv Nikole Neralića. Zatim se rezultat popeo i na 4:0 za KK Policajac jer su pojedinačne pobjede u drugom bloku igrača ostvarili kapetan Branko Bajt protiv Krune Lovrića te Nenad Plivelić protiv Milana Domitrovića. Iako u tom trenutku razlika u čunjuevima za KK Policajac nije bila prevelika, samo 49 čunjeva (Birač i Pavlaković pobjedili su s manje srušenih čunjeva na setove), nova pobjeda KK Policajca bila je na vidiku.
Međutim, s time se nisu složili "poštari" Goran Lovrić i kapetan Zvonko Salopek te su svojim pojedinačnim pobjedama protiv Mladena Hećimovića i Antona Markovića, osvojili čak četiri boda budući su nadoknadili i prestigli prednost KK Policajca u čunjevima.
Najbolji pojedinac u redovima KK Policajca bio je ponovo kapetan Branko Bajt s 562 srušena čunja. Svi ostali "policajci" malo su podbacili u odnosu na prijašnje utakmice što znači da se prisilna pauza u 14. kolu prvenstva iapk negativno odrazila na ekipu u cjelini.
Slijedeće prvenstveno kolo KK Policajac opet igra gradski derbi i to protiv ekipe KK Željezničar-branitelja, jedine ekipe osim KK Poštara, s kojom je u jesenskom dijelu prvenstva remizirala. Utakmica se igra u subotu 13. veljače 2015.g. s početkom u 13,30 sati.

ZAPISNIK POŠTAR-POLICAJAC

REZULTATI I TABLICA 15.KOLO

SLOBODNO KOLO ZA KK POLICAJAC, 31. 01. 2016.
Kao što je to bilo u 3. kolu jesenskog dijela prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika, tako su i u 14. kolu nastavka prvenstva kuglači KK Policajca prisilno pauzirali zbog neparnog broja ligaških ekipa. Tu pauzu iskoristili su kuglači KK Gospića velikom pobjedom od čak 8:0 protiv vodeće KK Gacke iz Otočca te su se izjednačili u bodovima s KK Policajcem ali ga istisnuli s trećeg mjesta zbog boljeg omjera poena. U nastavak prvenstva KK Policajac dakle kreće s četvrtog mjesta i utakmicom manje od trećeplasiranog KK Gospića i petoplasiranog KK Vatrogasca iz Otočca koji ima i dva boda manje.
U 15. kolu KK Policajac "gostuje" kod gradskog rivala KK Poštara u subotu 06. veljače 2015. u 17,00 sati.

SVI REZULTATI 14.KOLO

NI VISOČICA NIJE PREVISOKA, 24. 01. 2016.
Na krilima pojedinačnih pobjeda, prije svega kapetana Branka Bajta (s 574 srušena čunja najboljeg igrača na utakmici), zatim Bože Pavlakovića te Mirka Birača i Antona Marković, ali i uz solidan doprinost u čunjevima (bez pojedinačne pobjede)Ivanke Rebrović i Mladena Hećimovića, kuglači KK Policajca su u 13. kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika na oguliskoj kuglani nadvisili KK Visočicu rezultatom 6:2 (16:8) 3296:3126.
Za domaću ekipu utakmicu su zapoečli Božo pavlaković protiv Miroslava Zdunića te kapetan Branko Bajt protiv Dragana Delača. I sve što su gostujući kuglači u tim dvobojima uspjeli osvojiti je tek jedan jedini set kojega je za samo jedan čunj prednosti odmah na početku dvoboja osvojio Miroslav Zdunić. Sve drugo bilo je na strani dvojsca KK Policajca. Uvjerljivih 2:0 i 128 čunjeva prednosti odmah na početku.
Da se gosti iz Gospića nisu predali odmah su i pokazali u drugom bloku igrača gdje su obadva njihova igrača - Fabijan Bodlović i Vlado Alar uzvratili pojedinačnim pobjedama protiv Ivanke Rebrović, odnosno Mladena Hećimovića. I Ivanka Rebrović te Mladen Hećimović nisu mogli nadoknaditi zaostatak za svojim protivnicima kojega su zabilježili u početku dvoboja teko da su na kraju morali priznati poraze ali s malim zaostatkom u čunjevima tako da je prednost KK Policajca u čunjevima i dalje bila preko sto čunjeva iako je rezultat u tom trenutku bio izjednačen 2:2.
Međutim, sve dvojbe oko konačnog pobjednika razriješene su u trećem i zadnjem bloku igrača u kojem su Mirko Birač protiv Ivana Nikšića te Anton marković protiv Milana Zdunića pobijedili za konačnih 6:2. Posebno je bio uvjerljiv Anton Marković koji svojem pritvniku Milanu Zduniću nije prepustio niti jedan set.
KK Policajac se ovom pobjedom, drugom za redom u nastavku prvenstva, učvrstio na 3. mjestu prvenstvene ljestvice jedan bod iza drugoplasiranog KK Obrtnika i 3 iza vodeće KK Gacke iz Otočca.
U slijedećem 14. prvenstvenom kolu kuglači KK Policajca će puzirati jer su slobodni, a šansu za novu pobjedu imat će tek u subotu 06. veljače 2015., opet na ogulinskoj kuglani ali kao gosti kod KK Poštara.

ZAPISNIK S UTAKMICE

SVI REZULTATI 13.KOLO

S GOSTUJUĆOM POBJEDOM U NASTAVAK PRVENSTVA, 17. 01. 2016.
Utakmicama 12. kola, odigranim ovog vikenda, nastavljen je proljetni dio prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika.Kuglači KK Policajca gostovali su u Gospiću kod ekipe KK Vatrogasca iz Otočca, s kojim su dijelili 3. i 4. mjesto na kraju jesenskog dijela prvenstva s 12 osvojenih bodova, te ostvarili značajnu pobjedu s kojom su se osamostalili na 3. mjestu. Rezultat utakmice bio je 6:2 (13:11) za KK Policajac, s time da je ukupan broj srušenih čunjeva bio 2976:2953 za KK Policajac.
Gledajući ukupni i pojedinačni broj srušenih čunjeva igrača KK Policajca nije to bila neka izvedba koja bi izazvala divlejnje jer znali su "policajci" na kuglani Hotela "Ante" odigrati i puno bolje, međutim, pamtit će se još jedna gostujuća pobjeda i osvojeni prvenstveni bodovi.
Pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Božo Pavlaković u prvom, kapetan Branko Bajt u drugom te Anton marković i Mirko Birač u trećem i zadnjem bloku igrača. Mladen Hećimović u prvom i Nenad Plivelić u drugom bloku igrača tijesno su izgubili svoje dvoboje. Posebno se to odnosi na Mladena Hećimovića koji je protiv Davora Kostelca poveo 2:0 u setovima i imao prednost u čunjevima ali je u preostala dva seta sve prosuo. Na sličan način u tom prvom bloku igrača Božo Pavlaković je pobjedio Ivicu Jurkovića.
U drugom bloku igrača opet izjednačeno. Tijesna pobjeda Branka Bajta protiv Dražena Draženovića i tijesan poraz Nenada Plivelića od Gorana Majetića.
Odluka o pobjedniku pala je u zadnjem bloku igrača u kojem su obadvojica igrača KK Policajca ostvarili pobjede. Anton Marković je neočekivano lako pobjedio Dražena Netahlia, dok je Mirko Birač, kao najbolji igrač utakmice s 525 srušenih čunjeva, tijesno dobio Davora Matasića.
U 13. prvenstvenom kolu KK Policajac na domaćoj kuglaniu Ogulinu dočekuje KK Visočicu iz Gospića, koja je ove sezone u donjem dijelu tablice i sve osim pobjede domaćina bilo bi veliko iznenađenje. Međutim, za pobjedu ipak će trebati odigrati na razini nekoliko zadnjih domaćih utakmica i u tom slučaju dva nova boda neće izostati. Utakmica se igra u subotu 23. siječnja 2015.g. s početkom u 13,30 sati.

ZAPISNIK S UTAKMICE

SVI REZULTATI 12.KOLO

SRETNA NOVA GODINA!!!, 01. 01. 2016.


SRETAN BOŽIĆ!!!, 25. 12. 2015.

IPAK NIŠTA OD IZNENAĐENJA, 20. 12. 2015.
Iako su se potajno nadali iznenađenju u Gospiću, odnsono pobjedi u zadnjem kolu 3.HKLZ Ogulin-Lika protiv vodeće KK Gacke, kuglači KK Policajca ipak nisu u tome uspjeli. Izgublili su rezultatom 6:2 (12,5:11,5) 3124:3030, no uz malo sportske sreće mogli su osvojiti barem bod.
Naime, u prvom bloku igrača Boži Pavlakovciću je u zadnjem setu nedostajao samo jedan čunj za osvajanje seta i pobjedu protiv Nikole Kraljića. Ovako je izgubio na razliku u čunjevima. Istovremeno Ivanka Rebrović je jako lošim početkom izgubila prvi set, u drugom osovjila pola, a onda ju je mijenjao Mladen Hećimović koji je uspio osvojiti treći set ali je u zadnjem izgubio tako da je pobjeda pripala ne baš uvjerljivom Željku Bićaniću. Tako je utakmica počela vodstvom 2:0 za domaćina.
U drugom bloku igrača obadvojica "policajaca", kapetan Branko Bajt i Nenad Plivelić, ostvarili su pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika Daria Draženovića i Ivice Atalića za izjednačenje na 2:2.
U trećem bloku igrača najbolji pojedinac u redovima KK Policajca Anton Marković, iako je srušio odličnih 537 čunjeva ipak je nesretno izgubio od Željka Odorčića. Iamo je Marković u zadnjem setu dobru priliku osvojiti tri seta i uz manjak čunjeva ostvariti pobjedu ali je tu priliku propustio.Poraz je doživio i Mirko Birač protiv Tomislava Atalića i to bez osvojenog seta.
Time su kuglači KK Policajca ovu polusezonu završili s 12 osovjenih bodova na 4. mjestu, jednako koliko ima i KK Gospić na 3. mjestu. Šest pobjeda, dva remija i tri poraza nisu loš rezultat ali ostaje žal za olako izgubljenim bodovima kod kuće, čime bi i pozicija na prvenstvenoj ljestvidi bila puno bolja. Sada slijedi prvenstvena stanka sve do sredine siječnja kada u 12. kolu KK Policajac gostuje ponovo u Gospiću kod KK Vatrogasca.

ZAPISNIK S UTAKMICE

SVI REZULTATI 11.KOLO

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr