Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

KK POLICAJAC U 3. KOLU SLOBODAN, 07. 10. 2015.
U 3. kolu prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca pauziraju. Naime, zbog neparnog broja (11) klubova koji se natječu u ligi svaka ekipa jedno kolo pauzira. Tako je ždrijebom odlučeno da KK Policajac bude slobodan u 3. kolu koje je odigrano proteklog vikenda. Inače, ova pauza spaja se i s pauzom u rasporedu natjecanja zbog pojedinačnog prvenstva KSKŽza seniore koje se igra 10. i 11. listopada u Ogulinu i Ozlju. Tako će kuglači KK Policajca na kuglačke staze tek 17. listopada 2015. kada, kao domaćini, u 4. kolu igraju protiv ogulinskog KK Poštara.

REZULTATI

PREVISOKA VISOČICA, 24. 09. 2015.
Skromnih 2919 srušenih čunjeva i čak 59 promašaja nije moglo donijeti ništa osim uvjerljivog poraza KK Policajca od KK Visočice u nešto ranikje odigranoj utakmici 2. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika koja je odigrana u srijedu 23. rujna 2015.g. u poslijepodnevnim satima na kuglani Hotela "Ante" u Gospiću. Domaćin je slavio rezultatom 7:1 (15:9) 2980:2919, iako je dojam da ekipa KK Visočice još uvijek nije u punoj natjecateljskoj formi i da je to bila prilika kakva se neće skoro ponoviti.
Utakmicu su otvorili u prvom bloku igrača Ivanka Rebrović protiv Fabijana Bodlovića i Božo Pavlaković protiv Dragana Delača. Bez obzira na mali broj srušenih čunjeva u prva dva seta obadva igrača KK Policajca vodili su 2:0 u setovima i očekivale su se prve dvije pojedinačne pobjede i dva boda za KK Policajac. Međutim, u nastavku je Ivanka Rebrović jednostavno stala i svojem protivniku dopustila preokret tako da je na kraju izgubila već dobiveni meč za svega 12 čunjeva. Srećom Božo Pavlaković nije dozvolio nikakvo iznenađenje pa je svojeg protivnika do kraja pobijedio s čak 108 čunjeva razlike i bez izgubljenog seta. S 534 srušena čunja ujedno je bio i najbolji pojedinac u ekipi KK Policajca i drugi igrač utakmice, odmah iza Milana Majetića koji je srušio 538 čunjeva.
Izjednačeni rezultat od 1:1 i skoro sto čunjeva prednosti djelovali su optimistično na početku drugog bloka igrača. U tom drugom bloku igrača za KK Policajac su nastupili Zlatko Neralić i Mirko Birač protiv Milana Majetića, odnosno MIlana Zdunića. Zlatko Neralić je igrao jako loše i na kraju je uvjerljivo izgubio bez osvojenog seta, dok je Mirko Birač osvojio dva seta ali izgubio za 15 čunjeva razlike. Drugi set u kojem je srušio tek 106 čunjeva bilo je teško nadoknaditi.
Sve nade KK Policajca da bi možda mogao doći do pobjede ili bar nerješenog rezultata srušile su se u natupu svojih ponajboljih i najiskusnijih igrača u trećem bloku. Naime, Nenad Plivelić i Anton Marković protiv Nikice Došena i Vlade Alara uspjeli su osvojiti samo jedan jedini set (Plivelić) i nisu bili niti blizu pojedinačne pobjede.
Na kraju zaslužena pobjeda KK Visočice protiv indisponiranih kuglača KK Policajca koji su u slijedećem 3. prvenstvenom kolu slobodni, a u 4. kolu, koje se igra tek 17. listopada 2015.g. igraju protiv ogulinskog KK Poštara kao domaćini. Do navedene utakmice ima puno vremena koje svakako treba iskoristiti za intenzivno treniranje i dizanje natjecateljske forme.

ZAPISNIK

REZULTATI

ODLIČAN POČETAK NOVOG PRVENSTVA, 19. 09. 2015.
Na startu prvenstva 3.HKL Ogulin-Lika u sezoni 2015./16.kuglači KK Policajca ostvarili su očekivanu pobjedu. Prva pobjeda i prva dva prvenstvena boda osvojeni su u utakmici protiv KK Vatrogasca iz Otočca koja je odigrana na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek" u subotnje poslijepodne.
U redovima KK Policajca svoju prvu službenu utakmicu odigrao je Zlatko Neralić, koji je u redovnom prijelaznom roku došao iz KK Poštara. Međutim, taj svoj nastup neće pamtiti po uspjehu jer je protiv najboljeg pojednica gostujuće ekipe Gorana Majetića zabilježio uvjerljiv poraz uz tek jedan osvojeni set. Uz njega u prvom bloku igrača za KK Policajac igrao je Božo Pavlaković koji je, najviše zahvaljujući dobroj igri u prva dva seta, pobijedio Želimira Ostojića samo za 16 čunjeva.
U drugom bloku igrača jedina igračica u cijeloj ligi Ivanka Rebrović te Mirko Birač osvojili su nove dvije pojedinačne pobjede i još dva boda za svoju ekipu. Ivanka Rebrović je bez izgubljenog seta deklasirala Davora Kostelca, dok je Mirko Birač, iako je ostvario zapažen rezultat, promijenjivom igrom dozvolio svojem protivniku Davoru Matasiću da mu uzme dva seta.
Na krilima dobrih rezultata i pobjeda svojih prethodnika, u trećem bloku igrača taj uspjeh su ponovili i Nenad Plivelić te posebno Anton Marković, koji je s 572 srušena čunja bio najbolji pojedinac u redovima KK Policajca. Nenad Plivelić je rutinski pobijedio Dražena Netahlija, dok je Anton Marković, jednako kao i Ivanak Rebrović, svojeg protivnika Ivicu Jurkovića pobijedio bez izgubljenog seta.
Sve u svemu, kuglači KK Policajca na početku sezone pružili su dobru igru i ostvarili uvjerljivu pobjedu ali pravo iskušenje dolazi već u srijedu  23.09.2015.g. (dogovorna promjena termina) kada gostuju kod KK Visočice u Gospiću u sklopu 2. prvenstvenog kola, koje je inače na rasporedu slijedeći vikend.

ZAPISNIK

REZULTATI

PLENUM HKRZ 2015., 28. 07. 2015.
U subotu 25.srpnja 2015.g. u Rijeci je održan Plenum kuglačkih klubova Hrvatske kuglačke regije zapa. Ovogodišnjem Plenumu odazvalo se ukupno 50 predstavnika kuglačkih klubova iz četiri županije - Istarska, Ličko-senjska, Karlovačka i Primorsko-goranska - čijih 57 klubova tvore HKRZ.
Plenumom su predsjedavala četvorica aktualnih predsjednika županijskih kuglačkih saveza navedenih županija, a predsjedavajući je bio domaćin, odnosno predsjednik KS Primorsko-goranske županije Tonči Mikac, koji je inače i predsjednik Hrvatskog kuglačkog saveza.
Kao i na svim dosadašnjim Plenumima na početku su podijeljeni pehari i medalje za osvojena prva tri mjesta u ekipnom natjecanju muških 2.HKLZ i 3.HKLZ Karlovac-Gorski Kotar, Ogulin-Lika i Rijeka-Istra te ženske 2.HKLZ/J. Nakon toga prihvaćena su izvješća. Izvješće o radu zadnji puta podnio je dosadašnji voditelj svih natjecanja Nikola Majnarić, kao i finsncijsko izješće, koja su, nakon kraće rasprave većinom glasova prihvaćena.
Možda najznačajnija točka na ovom Plenumu bila je prihvaćanje Poslovnika o radu HKRZ, koji je prihvaćen uz 4 glasa protiv. Tim je dokumentom konačno ustrojen Plenum HKRZ kao udruženje namjenjeno organizaciji kuglačkih natjecanja III. stupnja za KSKŽ Primorsko-goranske, Karlovačke, Istarske i Ličko-senjske.
Na temelju novousvojenog Poslovnika o radu uz 6 glasova protiv i 4 suzdržana izabran je nvoi-stari voditelj HKRZ, koji će voditi 2.HKLZ za muškarce i 2.HKLZ/J za žene, i to u osobi Nikole Majnarića. O njegovim protukandidatima koje je kandidirao KSKŽ Karlovačke županije Zdravku Ceguru i Nikoli Filipoviću nije se niti glasovalo. Za voditelje 3. liga izabrani su kako slijedi: 3.HKLZ Ri-Istra Nikola Majnarić - jednoglasno, 3.HKLZ Ka-G.Kotar Zdravko Cegur većinog glasova predstavnika navedene lige 7/6 i 3.HKLZ Og-Lika Nikola Filipović većinom glasova predstavnika te lige 6/5. Time je nakon dosta napetosti i neizvjesnosti apsolviran najzanimljiviji dio Plenuma.
U nastavku su jop prihvaćene Propozicije natjecanja HKRZ, kao i Kalendar natjecanja HKRZ za sezonu 2015.-2016., a što se tiče Financijskog plana i Cjenika, Plenum je ovlastio Upravni odbor HKRZ da ih usuglasi i donese najkasnije do početka ligaških natjecanja u HKRZ, odnosno do početka rujna 2015.g.

POSLOVNIK O RADU

PROPOZICIJE

KALENDAR

3.HKLZ OG-LIKA - RASPORED

REDOVNI PRIJELAZNI ROK, 10. 07. 2015.
U netom završenom redovnom prijelaznom roku koji je, kao i svake godine do sada, trajao od 20. do 30. lipnja, u redove KK Policajca pristupio je kuglač KK Poštara Zlatko Neralić. Istovremeno iz kluba nije otišao nitko pa je tako muška ekipa brojčano pojačana za jedno ime. Iako Zlatko Neralić spada u starije ogulinske kuglače ipak se radi o još i te kako korisnom i pouzdanom igraču koji ima veliko kuglačko iskustvote se s pravom očekuje da svojim dobrim igrama pridonese što boljim rezultatima KK Policajca u natjecanju 3. HKLZ Ogulin-Lika u narednoj sezoni.
Inače, od ostalih prelazaka ogulinskih kuglača još se dogodio samo prijelaz Rolanda Graovca iz KK Željezničar-branitelja u KK Klek te odlazak više kuglačica iz ŽKK Ogulin u druge ženske kuglačke klubove. Sve registrirane prijelaze Kuglačkog saveza karlovačke županije u redovnom prijelaznom roku možete pogledati OVDIJE.

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 09. 05. 2015.
U protekli petak navečer, u Lovačkom domu "Barutana" u Ogulinu, u nazočnosti većine članova i gostiju, održana je redovna godišnja Skupština KK Policajac Ogulin.
Skupštinom je predsjedavao predsjednik kluba Željko Stipetić koji je Skupštini podnio izvješće o radu za proteklih godinu dana i koje je jednoglasno prihvaćeno. Kapetan muške ekipe Branko Bajt upoznao je članove kluba i ostale nazočne na Skupštini o sportskom uspjehu i rezultatima ekipe KK Policajca u natjecanju 3. HKL Ogulin-Lika u sezoni 2014-15., uz detaljnu analizu postignutih rezultata svakog pojednica u ekipi.
Financijsko izvješće podnio je tajnik Marijan Turković, dok je izvješće Nadzornog odbora podnio član Nadzornog odbora Darko Brbot. Ukratko, financijska situacija u klubu je dobra, na vrijeme su podmirene sve obveze kluba i klub je poslovao u plusu. Nadzorni odbor zaključio je da su svi poslovi i aktivnosti u klubu vođeni po Statutu i zakonu.
Nakon prihvaćanja svih podnijetih izvješća Skupština je prihvatila i prijedog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta KK Policajac Ogulin te je donijeta Odluka o imenovanju tajnika Marijana Turkovića za likvidatora kluba u slučaju njegovog prestanka postojanja.
Pri kraju Skupštine prihvaćen je još i Prijedlog rada i financijskog poslovanja za 2015.g., a koje je predložio predsjednik kluba Željko Stipetić.
Od gostiju na Skupštini su bili nazočni predstavnici većine kuglačkih klubova iz Ogulina te načelnik PP Ogulin Dražen Lipošćak i veteran ogulinskog kuglanja i sporta Rade Knežević, koji su se prigodnim riječima obratili Skupštini.
Nakon redovnog djela Skupštine članovi KK Policajca i njihovi gosti nastavili su druženje uz prigodni domjenak.

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA, 22. 04. 2015.

SRETAN USKRS!, 04. 04. 2015.

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Starije>>

 
InfoStudio.hr