Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

ODLIČNA IGRA I POBJEDA U GRADSKOM DERBIJU, 29. 11. 2015.
Kuglači KK Policajca konačno su odigrali jednu pravu utakmicu i u ogulinskom gradskom derbiju protiv favoriziranog KK Obrtnika uzeli prvenstvene bodove. Svih šest igrača(ica) "domaćina" pružili su dobru, odnosno odličnu timsku igru, a kada je tako onda pobjeda ne može izostati. Uvjerljiva pobjeda od 6:2 (15,5:8,5) te 3342:3260 u srušenim čunjevima protiv izuzetno jake i do sada najbolje ekipe prvenstva svakako je svojevrsno iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstv, posebno kada se uzme u obzir promjenjiva forma kuglača KK Policajc. No, i u ovoj utakmici pokazalo se da je "kugla okrugla" i da se nikada ne zna kako će utakmica završiti.
A ova utakmica zaista je počela u suprotnosti s onimn kako je završila. Naime, u prvom bloku igrača i Ivanka Rebrović i Božo Pavlaković, unatoč svojem odličnom nastupu i 562 srušena čunja (obadvoje) ipak nisu ostvarili pojedninačnu pobjedu. Zlatko Vuković i Marinko Magdić iz KK Obrtnika bili su ipak bolji i uz pojedinačne pobjede za svoju ekipu osvojili prvaq dva boda. Tko bi tada povjerovao da će biti i jedina?
Međutim, u drugom bloku igrača kapetan Branko Bajt odigrao je kapetanski i s 575 srušenih čunjeva (najbolji rezultat utakmice), nez izgubljenog seta deklasirao je Josipa Sušnja. Odmah do njega odlično je odigrao i Nenad Plivelić koji je uvjerljivo pobijedio Zdravka Vukovića pa je tako rezultat bio poravnat - 2:2 uz 37 čunjeva prednosti za KK Policajac.
U zadnjem, trećem bloku igrača kuglači KK Policajca Anton Marković i Mirko Birač nastavili su u ritmu svojih prethodnika te su uz samo jedan (Marković) i pola (Birač) izgubljena seta pobjedili Vladimira Kolića, odnosno Matu Sušnja za veliku i značajnu pobjedu svoje ekipe.
Zanimljivost ove utakmice je u tome što su je kuglači KK Policajca dobili u tzv. čišćenju. Hicima u tzv pune bilo je gotovo izjednačeno - 2201:2203, međutim u tzv. čišćenju kuglači KK Policajca su bili puno uspješniji 3342:3260 i tu je ključ ove velike pobjede.
Slijedeću subotu u 9. prvenstvenom kolu kuglači KK Policajca kao gosti igraju protiv poslijednjeplasirane KK Euphorie. Nadamo se bez opuštanja.

ZAPISNIK

REZULTATI

KAD NEĆE KOD KUĆE, HOĆE U GOSTIMA, 23. 11. 2015.
Nakon nekoliko loše odigranih utakmica i prosipanja bodova na domaćoj kuglani kuglači KK Policajca u 7. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika po prvi puta u tekućem prvenstvu ostvarili su pobjedu u gostima. Kao i u prvenstvu istog natjecanja 2014/15. KK Policajac je na kuglani Hotela "Jezero" pobijedio KK Rakovicu. Konačni rezultat bio je 6:2 (13,5:10,5) 3161:3116 za KK Policajac.
Nakon dvije utakmice u prvi sastav vratio se Nenad Plivelić i nastupio je odmah u prvom bloku igrača i izgubio protiv Dražena Draženovića. Međutim, Božo Pavlaković je u istom bloku igrača uvjerljivo pobijedio Petra Prebega pa je rezultat prije drugog bloka igrača bio izjednačen 1:1 uz malu prednost u čunjevima za KK Policajac.
U drugom bloku igrača za KK Policajac su nastupili Ivanka Rebrović protiv Josipa Hodaka te Mirko Birač protiv Milana Mlinarića. Kao da su se Ivanka i Mirko dogovorili obadvoje su treći set odigrali katastrofalno i bili su na rubu poraza. No, onda su u zadnjem, četvrtom setu "ubacili u petu brzinu" i u samoj završnici dvoboja osigurali tijesne pojedinačne pobjede i nova dva boda za vodstvo KK Policajca 3:1 i plus 26 čunjeva.
Za konačnu prvu gostujuću pobjedu KK Policajca pobrinuo se u zadnjoj izmjeni igrača Anton Marković koji je uvjerljivo svladao Nikolu Ninkovića i Danu Gašparovića koji ga je mijenjao već nakon prvog seta. Pri tome je Marković bio i najbolji igrač utakmice s 549 srušenih čunjeva. Kapetan i povreatnik u ekipu KK Policajca Branko Bajt dobro se držao u prvom dijelu svojeg dvoboja protiv Slavka Kolara, osvojio prva dva seta, ali je u nastavku popustio i na kraju izgubio za 21 čunj.
S ovom vrlo važnom pobjedom kuglači KK Policajca su pobjegli sa začelja tablice te se sada nalaze na 7. mjestu s 6 bodova, a već u idućem kolu slijedi novo iskušenje kod jakog KK Obrtnika na domaćoj kuglani. Utakmica se igra u subotu 28.11.2015. g. u 13,30 sati.

ZAPISNIK

REZULTATI

POJEDINAČNO PRVENSTVO HKRZ ZA SENIORKE, 16. 11. 2015.
Protekle nedjelje na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek" održano je pojedinačno prvenstvo Regije zapad za seniorek U-50 na kojem je nastupila i kuglačica KK Policajca Ivanka Rebrović. Iako je bila najstarija od svih natjecateljica postigla je zapažen rezultat. Naime, od ukupno 32 kuglačice koje su nastupile Ivanka Rebrović zauzela je 7. mjesto sa srušenih 553 čunja u jednom nastupu.
Prvo mjesto i naslov prvakinje HKRZ za 2015. godinu pripalo je kuglačici KK Mlake iz Rijeke i hrvatskoj reprezentativki Ines Maričić, druga je bila također kuglačica KK Mlake Ana Jambrović dok je treće mjesto pripalo kuglačici KK Goranina iz Delnica Andrei Valentić.
Inače, Ivanka Rebrović je bila najbolje plasirana kuglačica iz Ogulina, odnosno Karlovačke županije koje je nastupila na ovom regionalnom prvenstvu, a iza sebe je ostavila i neke poznate i daleko mlađe reprezentativke kao što su npr. M. Liović iz KK Istre te Lj. Peroš iz KK Mlake. Svaka čast Ivanka!!!

REZULTATI

PRVI DOMAĆI PORAZ, 07. 11. 2015.
Kuglači KK Policajca nastavili su s lošim igrama i u 6. kolu tekućeg prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika. Prvi domaći poraz doživjeli su od osrednje ekipe KK Gospića, koja nikada dosada nije osvajala bodove na ogulinskoj kuglani. Konačni rezultat utakmice glasi 3:5 za goste (10,5:1¸3,5), a u čunjevima potpuno izjednačeno 3137:3137. Presudile su četiri pojedinačne pobjede kuglača KK Gospića naspram tek dvije KK Policjca.
Sam početak utakmice nije nagovještavao ovakav završetak jer je KK Policajac nakon prvog bloka igrača poveo 2:0 uz čak 105 čunjeva prednosti. Božo Pavlaković opet je bio najbolji igrač svoje ekipe ali i najbolji pojedinac na utakmici te je s 590 srušenih čunjeva doslovce deklasirao Marijana Bunčića iz gostujuće ekipe. Ivanka Rebrović je uz lošiji nastup ipak pobjedila slaboga Nikolu Došena i upisala pojedinačnu pobjedu. I to je bilo sve od domaće ekipe...
U drugom bloku igrača potpuni debakl obadvojice kuglača KK Policajca. Mirko Birač je nakon dobrog početka i osvajanja prvog seta jednostavno stao. Do kraja ga je Petar Frković prestigao i glatko pobijedio za čak 48 čunjeva. Drugi igrač KK policajca u tom bloku Zlatko Neralić od samog početka nije ništa igrao pa ga je mijenjao Nenad Plivelić ali uspio je jednim osvojenim setom tek ublažiti također uvjerljivi poraz od Darka Borčića koji je srušio točno 50 čunjeva više. I tako je gotovo sva prednost KK Policajca u čunjevima bila izgubljena.
U zadnjem bloku igrača Anton Marković je protiv Andreja Dujića uspio osvojiti tek jedan set i upisao poraz, a Mladen Hećimović je nakon odlična dva seta na kraju izgubio samo za jedan jedini čunj. Čak je u zadnjem hicu imao šansu osigurati tijesnu pobjedu za svoju ekipu ali je umjesto šest potrebnih čunjeva hicem u pune srušio tek pet. Dovoljno samo za bolni poraz od ne baš jake ekipe iz Gospića.
Slijedeći vikend slijedi ponovo pauza zbog odigravanja pojedinačnog prvenstva HKRZ, a nastavak prvenstva za KK Policajac slijedi tek 21.11.2015.g. kada se ide u goste KK Rakovici.

ZAPISNIK

REZULTATI

JOŠ JEDNA PODJELA BODOVA, 25. 10. 2015.
U 5. kolu 3. HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca ponovo su remizirali. Ovaj puta kao gosti protiv KK Željezničar-branitelja na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek". I ovaj puta, jednako kao i u prošlom kolu protiv KK Poštara, KK Policajac je ostvario dvije pojedninačne pobjede i srušio ukupno više čunjeva. Dakle, i u ovoj utakmici za pobjedu je nedostajala samo još jedna pojedinačna pobjeda.
Blizu te još jedne pojedinačne pobjede bila su čak trojica igrača - Božo Pavlaković u provm bloku igrača te Mirko Birač i Zlatko Neralić u drugom bloku igrača. Međutim, svoj trojici, iako su osvojili po dva seta, nedostajalo je samo nekoliko čunjeva za pobjedu. Inače, dvije pojedinačne pobjede za KK Policajac ostvarili su Ivanka Rebrović protiv Ivana Matjaneca u provm bloku igrača te Anton marković protiv Ivice Puškarića, odnosno Nevena Luketića koji ga je mijenjao nakon 60 hitaca, u trećem bloku igrača. Pri tome je Ivanka Rebrović sa srušenih 557 čunjeva po prvi puta bila najbolji pojedinac u redovima svoje ekipe, a ujedno i na cijeloj utakmici.
Dakle, Božo pavlaković izgubio je za samo 4 čunja od Milana Ostovića u prvom bloku igrača, u drugom su za po 5 čunjeva izgubili Mirko Birač od Željka Hermana te Zlatko Neralić od Nikole Birača. U trećem bloku igrača, uz pojedinačnu pobjedu Antona Markovića, Mladen hećimović je izgubio od Drage Vučića.
I tako je i druga utakmica KK Policajca protiv ogulinskih klubova završila podjelom bodova, no dojam je da su u obadvije utakmice (KK Poštar i KK Željezničar-branitelj) kuglači KK Policajca mogli ostvariti pobjedu samo da je u presudnim trenucima bilo malo više koncentracije i(li) sreće.
Slijedeći vikend ponovo slijedi pauza u prvenstvu zbog blagdana Svih svetih, a slijedeće 6. prvenstveno kolo igra se tek 7. studenog kada su kuglači KK Policajca domaćini i na ogulinskoj kuglani dočekuju ekipu KK Gospića.

ZAPISNIK

REZULTATI

POŠTARI UZELI BOD, 18. 10. 2015.
Uvjerljivim pobjedama Bože Pavlakovia u prvom i Mirka Birača u drugom bloku igrača protiv Nikole Neralića, odnosno Milana Domitrovića te tijesnim porazima Ivanke rebrović protiv Nikole Neralića u prvom i Zlatka Neralića protiv Krunoslava Lovrića u drugom bloku igrača, ekipa KK Policajca, prije zadnjeg i odlučujućeg dvoboja igrača u trećem bloku, iako je bilo 2:2 u bodovima, mala je značajnu prednost u ukupno srušenim čunjevima. Može se reći da je KK Policajac bio bliže pobjedi jer je trebala samo još jedna pojedniačna pobjeda. Međutim, i Anton marković i Nenad Plivelić, igrači KK Policajca u trećem bloku igrača, izgubili su od svojih protivnika Zvonka Salopeka i Gorana Lovrića, čime je KK Poštar osvojio veliki bod u gostima. Posebno je razočarao Nenad Plivelić koji je srušio samo 493 čunja i doljam je da je tu ključ neuspjeha KK Policajca. Najbolji igrač u ekipi KK Policajca ponovo je bio Božo Pavlaković sa srušenih 564 čunja, dok je najbolji pojedinac na utakmici bio gostujući igrač Zvonko Salopek s 580 srušenih čunjeva.
Slijedeću prvenstvenu utakmicu, u sklopu 5. kola 3.HKLZ Og-Lika, KK Policajac igra ponovo na oguliskoj kuglani i to protiv KK Željezničara-branitelja, koji će biti službeni domaćin utakmice.

ZAPISNIK

REZULTATI

KK POLICAJAC U 3. KOLU SLOBODAN, 07. 10. 2015.
U 3. kolu prvenstva 3.HKLZ Ogulin-Lika kuglači KK Policajca pauziraju. Naime, zbog neparnog broja (11) klubova koji se natječu u ligi svaka ekipa jedno kolo pauzira. Tako je ždrijebom odlučeno da KK Policajac bude slobodan u 3. kolu koje je odigrano proteklog vikenda. Inače, ova pauza spaja se i s pauzom u rasporedu natjecanja zbog pojedinačnog prvenstva KSKŽza seniore koje se igra 10. i 11. listopada u Ogulinu i Ozlju. Tako će kuglači KK Policajca na kuglačke staze tek 17. listopada 2015. kada, kao domaćini, u 4. kolu igraju protiv ogulinskog KK Poštara.

REZULTATI

PREVISOKA VISOČICA, 24. 09. 2015.
Skromnih 2919 srušenih čunjeva i čak 59 promašaja nije moglo donijeti ništa osim uvjerljivog poraza KK Policajca od KK Visočice u nešto ranikje odigranoj utakmici 2. kola 3.HKLZ Ogulin-Lika koja je odigrana u srijedu 23. rujna 2015.g. u poslijepodnevnim satima na kuglani Hotela "Ante" u Gospiću. Domaćin je slavio rezultatom 7:1 (15:9) 2980:2919, iako je dojam da ekipa KK Visočice još uvijek nije u punoj natjecateljskoj formi i da je to bila prilika kakva se neće skoro ponoviti.
Utakmicu su otvorili u prvom bloku igrača Ivanka Rebrović protiv Fabijana Bodlovića i Božo Pavlaković protiv Dragana Delača. Bez obzira na mali broj srušenih čunjeva u prva dva seta obadva igrača KK Policajca vodili su 2:0 u setovima i očekivale su se prve dvije pojedinačne pobjede i dva boda za KK Policajac. Međutim, u nastavku je Ivanka Rebrović jednostavno stala i svojem protivniku dopustila preokret tako da je na kraju izgubila već dobiveni meč za svega 12 čunjeva. Srećom Božo Pavlaković nije dozvolio nikakvo iznenađenje pa je svojeg protivnika do kraja pobijedio s čak 108 čunjeva razlike i bez izgubljenog seta. S 534 srušena čunja ujedno je bio i najbolji pojedinac u ekipi KK Policajca i drugi igrač utakmice, odmah iza Milana Majetića koji je srušio 538 čunjeva.
Izjednačeni rezultat od 1:1 i skoro sto čunjeva prednosti djelovali su optimistično na početku drugog bloka igrača. U tom drugom bloku igrača za KK Policajac su nastupili Zlatko Neralić i Mirko Birač protiv Milana Majetića, odnosno MIlana Zdunića. Zlatko Neralić je igrao jako loše i na kraju je uvjerljivo izgubio bez osvojenog seta, dok je Mirko Birač osvojio dva seta ali izgubio za 15 čunjeva razlike. Drugi set u kojem je srušio tek 106 čunjeva bilo je teško nadoknaditi.
Sve nade KK Policajca da bi možda mogao doći do pobjede ili bar nerješenog rezultata srušile su se u natupu svojih ponajboljih i najiskusnijih igrača u trećem bloku. Naime, Nenad Plivelić i Anton Marković protiv Nikice Došena i Vlade Alara uspjeli su osvojiti samo jedan jedini set (Plivelić) i nisu bili niti blizu pojedinačne pobjede.
Na kraju zaslužena pobjeda KK Visočice protiv indisponiranih kuglača KK Policajca koji su u slijedećem 3. prvenstvenom kolu slobodni, a u 4. kolu, koje se igra tek 17. listopada 2015.g. igraju protiv ogulinskog KK Poštara kao domaćini. Do navedene utakmice ima puno vremena koje svakako treba iskoristiti za intenzivno treniranje i dizanje natjecateljske forme.

ZAPISNIK

REZULTATI

<< Novije 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Starije>>

 
InfoStudio.hr