Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Gradonačelnik primio kuglačice i vodstvo KK Policajca, 12. 12. 2008.
Danas u 13.00 sati u prostoru gradske vijećnice grasdonačelnik Grada Ogulina gosp. Nikola Magdić i njegov zamjenik gosp. Tone Radočaj upriličili su primanje za mlade kuglačice KK Policajca - osvajačice zlatnih medalja na ovogodišnjim državnim natjecanjima, njihove trenerice Ruže Neralić te predsjednika i tajnika kluba Željka Stipetića i Marijana Turkovića.
Gradonačelnik gosp. Nikola Magdić čestitao je kuglačicama i trenerici na osvojenim medaljama, pohvalio ukupne rezultate KK Policajca, poglavito ženske ekipe koja je nakon jesenskog dijela prvenstva 2. HKL čvrsto na vrhu prvenstvene ljestvice, i zaželio još bolje rezultate u slijedećoj godini.
Na čestitkama i pohvalama u ime kluba zahvalio se predsjednik Marijan Turković obećavši još veći angažman svih struktura u klubu i još pregršt medalja sa kuglačkih natjecanja.
Trenerica ženske ekipe Ruža Neralić predstavila je gradonačelniku i njegovom zamjeniku osvajačice naslova državnih prvakinja tijekom 2008. godine. To su: u kategoriji kadetkinja U-14 na XVII parovnom prvenstvu RH Matea Gašparović (u paru s kuglačicom KK KUpe iz Ozlja Valentinom Pavlaković), u kategoriji mlađih juniorki U-18 Valentina Prpić, Morena Rendulić, Jasmina Dubić i Nives Poljak na XVIII ekipnom prvenstvu RH te Nikolina Marković, Jasmina Dubić, Morena Rendulić i Nives Poljak u kategoriji juniorki U-23 na XVIII ekipnom prvenstvu RH.
Nakon toga gradonačelnik je kuglačicama i vodstvu KK Policajca uručio prigodne poklone te svima skupa zaželio sretan Božić i uspješnu novu 2009. godinu.
Druženje je nastavljeno ugodnim razgovorom uz sokove i kavu.
Fotografije s današnjeg prijama:


Svi sudionici današnjeg prijama u gradskoj vijećnici.


Aktualna kadetska U-14 prvakinja RH za parove - Matea Gašparović


Valentina Prpić - članica mlađejuniorske ekipe KK Policajca - ekipnih prvakinja RH u U-18 kategoriji.


Nikolina Marković - članica juniorske ekipe KK Policajca - ekipnih prvakinja RH u kategoriji U-23


Morena Rendulić (uz Jasminu Dubić i Nives Poljak) - članica mlađejuniorske i juniorske ekipe KK Policajca - ekipnih prvakinja RH u kategoriji U-18 i U-23


Ruža Neralić - trenerica kuglačica KK Policajca i voditeljica Škole kuglanja Ogulin
 

 
InfoStudio.hr