Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Tijesna pobjeda protiv KK Lokomotive, 14. 12. 2008.
Iako su kuglači KK Policajca očekivali laganu pobjedu u 10. kolu III. HKL zapad protiv fenjeraša KK Lokomotive iz Rijeke pobjedu su ostvarili teže nego što su očekivali.
Sam početak utakmice navjestio je pomalo moguću neizvjesnost do kraja jer su u prvom bloku igrača kuglači domaćina i gostiju odigrali ravnopravno 1 : 1 uz prednost KK Policajca od svega 21 čunj. Naime, Anton Marković pobjedio je svojeg protivnika za 44 čunja, a Marijan Stipetić je bio slabiji od svojeg protivnika za 23 čunja.
U drugom bloku igrača kuglači domaćina su bili bolji od gostiju, osvojili su obadva pojedinačna boda te povećali prednost u čunjevima za još 32 čunja, što je izgleda bilo presudno. Branko Bajt je osvojio pojedinačni bod na setove, uz manje srušenih čunjeva, 535 : 544 ali sa 2,5 osvojenih setova. dok je Mirko Birač odigrao dobru partiju i sa srušenih 562 čunja značajno povećao prednost u čunjevima za domaću ekipu.

  III. HKL zapad 10. kolo KK Policajac - KK Lokomotiva

  10. kolo III. HKL zapad


Braća Danko i Ivica Gašparović u trećem bloku igrača trebali su utakmicu privesti mirnom završetku ali njihov nastup je bio takave naravi da je utakmica bila neizvjesna doslovce do zadnjeg hitca. Naime, obadvojica su izgubili duel protiv svojih suparnika ali ipak su uspjeli zadržati prednost od 10 čunjeva što je bilo dovoljano za konačnu tijesnu pobjeku KK Policajca od 5 : 3 ili 3305 : 3295  čunjeava.
Ovom vrijednom pobjedom kuglači KK Policajca učvrstili su se na sredini prvenstvene tablice i u zadnjem kolu očekuje ih ogulinski derbi protiv KK Poštara u nedjelju 21. prosinca u 10.00 sati.

Pogledajte fotografije igrača s današnje utakmice:


Anton Marković, Nenad Jakovac, Marijan Stipetić i Veljko Komadina


Branko Bajt, Kosta Popović, Mirko Birač i Milan Bokulić


Izgubili pojedinačne bodove ali sačuvali "drva" za konačnu pobjedu - još uvijek pod dojmom mogućeg neugodnog poraza Ivica i Dane Gašparović odlaze sa staza.

 

 
InfoStudio.hr