Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Jasmina Dubić najbolja mlađa juniorka Županije, 28. 12. 2008.
Jasmina DubićJasmina Dubić, ove sezone ponajbolja kuglačica KK Policajca, nakon dva nastupa, jučer u Ogulinu i danas u Karlovcu, osvojila je naslov mlađejuniorske U-18 prvakinje Karlovačke županije. Drugo i treće mjesto pripalo je također kuglačicama KK Policajca i to Ani Puškarić i Moreni Rendulić.
Inače, na ovom, 3. po redu pojedinačnom županijskom prvenstvu mlađih kategorija kuglačica i kuglača, nastupilo je 12 kuglačica i samo 2 kuglača. Najbrojnije su i ovaj puta bile mlađe juniorke KK Policajca, njih 10, te dvije mlađe juniorke KK Kupe iz Ozlja. Od mlađih juniora tek je KK Mostanje prijavilo dvojicu svojih mladih kuglača.
Ovo je za Jasminu Dubić već drugi ovakav naslov jer je i 1996. godine bila najbolja na pojedinačnom prvenstvu Karlovačke županije u istoj ovoj kategoriji.


  Pojedinačno prvenstvo KSKŽ U-18

 

KK Policajac - ml. juniorkeInače, nakon prvog dana natjecanja, ječer u Ogulinu, poredak prve tri igračice bio je isti kao i na kraju. Iako su sve tri prvoplasirane kuglačice bile nešto lošije nego prvog dana ipak su uspjele zadržati vodstvo. Jasmina Dubić je, na primjer, u drugom nastupu u Karlovcu imala tek 4. rezultat, drugoplasirana Ana Puškarić treći, a trećeplasirana Morena Rendulić tek 5. rezultat drugog nastupa.
Najbolja natjecateljica drugog dana bila je "policajka" Valentina Prpić s 543 srušenih čunjeva što joj je na kraju bilo dovoljno tek za ukupno 6. mjesto obzirom na veoma loš nastup prethodnog dana u Ogulinu. Za razliku od nje, jučer u Ogulinu odlična četvrtoplasirana i najmlađa natjecateljica "policajka" Matea Gašparović, u drugom nastupu srušila je tek 483 čunja što joj je pokvarilo ukupni plasman te je na kraju zauzela tek 9. mjesto.
Za istaknuti je relativno loše rezultate dviju ozaljskih kuglačica, od kojih se ipak očekivalo više. Poglavito se to odnosi na nastup prvog dana natjecanja u Ogulinu. Na kraju je Nikolina Pavlaković zauzela 5. mjesto, a Melita Šegina 7. mjesto.
Što se tiče mlađih juniora, od samo dvojice prijavljenih iz KK MOstanja, bolji je nakon dva nastupa bio Tomislav Umnik ispred Antonija Benkovića, ali s osjetno lošijim rezultatima od kuglačica.


Ana Puškarić (2. mjesto), Jasmina Dubić (1. mjesto) i Morena Rendulić (3. mjesto)

 

 
InfoStudio.hr