Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Održana Skupština Škole kuglanja Ogulin, 13. 02. 2009.
Novi član UO i novi predsjednik - I. Gašparović i Ž. StipetićVečeras je u prostorijama KK Policajca u Ogulinu, B. Frankopana 19 održana Skupština Škole kuglanja Ogulin. Na Skupštini su bili svi članovi ŠKOG izuzev predsjednice u ostavci Ruže Neralić. Njezin izostanak, iako očekivan, donekle je utjecao na sam tijek Skupštine budući da su izostala njezina izvješća o radu i financijsko izvješće za 2008. godinu. Ipak, članovi Skupštine i gosti od strane tajnika Željka Stipetića u bitnome su upoznati s najvažnijim aktivnostima i zbivanjima u i oko Škole kuglanja u prošloj godini. Što se tiče financija Skupštini je na raspolaganju bilo tek bankovno izvješće o prometu žiro-računa pa je odlučeno da se od, sada već bivše, predsjednice pismeno zatraži dostava financijske dokumentacije kako bi se mogao napraviti završni račun.
Nakon toga jednoglasno je prihvaćena pismena ostavka Ruže Neralić na dužnost predsjednice ŠKOG, a za novog predsjednika, također jednoglasno, izabran je Željko Stipetić koji je do sada obnašao dužnost tajnika. Na upražnjeno mjesto u Upravnom odboru predložen je, a Skupština je prijedlog prihvatila, Ivica Gašparović.
Što se tiče plana rada i financijskog plana za 2009. godinu odlučeno je da će isto pripremiti i Upravnom odboru prezentirati novi predsjednik na prvoj narednoj sjednici toga tijela. Na Skupštini su ipak dogovrene načelne aktivnosti, a one će se usmjeriti na nastavak treniranja i rada četvorice kadeta koje već za dva tjedna očekuje ekipno državno prvenstvo u Pakracu i, tjedan dana kasnije, parovno državno prvenstvo u Ogulinu. U tom projektu Škola kuglanja biti će prisiljena usko surađivati s KK Policajcem i koristiti njegove termine na kuglani jer, kao što je poznato, Školi kuglanja od strane Športske zajednice oduzeti su jesenas dodijeljeni termini, a u novoj raspodjeli nije dobila niti jedan jedini sat za obavljanje svoje djelatnosti što je diskriminirajuće. No, jednoglasno je odlučeno da se neće odustati i da će se Škola kuglanja svojim radom i aktivnosšću nametnuti i izboriti za ravnopravan status s ostalim članicama ŠZ.
Po završetku Skupštine članovi i gosti nastavili su druženje na kojem nije izostalo kuglačkih i sportskih tema.


Članovi Skupštine Škole kuglanja i gosti na domjenku.
 

 
InfoStudio.hr