Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Svakome po bod u Šibeniku, 14. 02. 2009.

Kuglačice KK PolicajcaU nastavku prvenstva II. HKL zapad/jug za žene kuglačice KK Policajca gostovale su u Šibeniku gdje su odmjerile snage sa KK Šubićevcem koji je prošle sezone igrao u 1. HKL. Nakon vrlo uzbudljive i neizvjesne utakmice završilo je podjelom bodova tj. 4 : 4. Pri tome su domaće kuglačice ukupno srušile više čunjeva dok su "policajke" osvojile više pojedinačnih bodova - četiri. U čunjevima je bilo 2974 : 2900 za KK Šubićevac.
Utakmica je počela dosta loše za kuglačice KK Policajac jer su domaće kuglačice Barić i Smolić u potpunosti nadigrale Maju Stipetić i Nikolinu Marković te, osim dva pojedinačna boda, stekle i ogromnu prednost u srušenim čunjevima - čak 134.

  II. HKL z/j 8. kolo KK Šubićevac - KK Policajac

  8. kolo II. HKL zapad /jug


Međutim, u nastavku su sve četiri "policajke" odigrale bolje od svojih protivnica i osvojile sva četiri pojedinačna boda ali prednost domaćih kuglačica u čunjevima nije bilo moguće dostići.
Najprije su Morena Rendulić i Jasmina Dubić pobijedile Šimunović i Beer-Krnić, a u zadnjem bloku igračica isto su napravile i Nives Poljak te Valentina Prpić protiv Vilme Miškić i Janje Mrčele.
Zanimljivo je da su svega tri igračice srušile više od 500 čunjeva od čega dvije domaće te Nives Poljak kod gošći. Takvi, relativno loši rrezultati rezultat su jako loše i zapuštene kuglane u Šibeniku. Budući da su "policajke" po prvi puta igrale na toj i takvoj kuglani ovaj rezultat je i više nego pozitivan, a uzme li se u obzir da su kuglačice KK Šubićevca još uvijek jedne od kandidatkinja za osvajanje prvog mjesta osvajanje boda je fenomenalan uspjeh.
Također, nakon burnih zbivanja u prvenstvenoj pauzi u vezi ženske ekipe KK Policajca i promjene trenera ovaj uspjeh na startu proljetnog dijela prvenstva pravi je poticaj za daljnji nastavak prvenstva i osvajanja zacrtanog cilja - osvajanje prvog mjesta i ulazak u kvalifikacije za popunu prve lige. Mlade kuglačice KK Policajca ali i njihov novi-stari trener Željko Stipetić zaslužuju sve čestitke. Bravo!
Slijedeće, 9. kolo kuglačice KK Policajca na domaćoj kuglani igraju protiv KK Čikata iz Malog Lošinja. Utakmica se, umjesto u nedjelju, na zamolbu gošći, igra u subotu 21. veljače 2009.g.
 

 
InfoStudio.hr