Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Konačno pobjeda, 14. 02. 2009.

Marijan Stipetić - igrač utakmiceKuglači KK Policajca konačno su zabilježili jednu prvenstvenu pobjedu i to u 15. kolu III. HKL zapad protiv KK Mladosti iz Delnica.
Naime, nakon dužeg vremena "policajcima" je pošlo za rukom pobjediti, a "žrtve" su bili kuglači KK Mladosti iz Delnica. KK policajac je tako na domaćoj kuglani zabilježio uvjerljivu pobjedu od 7 : 1 ili 3266 : 3088 u srušenim čunjevima.
Večerašnja prvenstvena utakmica dobro je započela za domaće kuglače jer su Marijan Stipetić i Mirko Birač dobro otvorili utakmicu osvojivši svaki po bod protiv svojih suparnika Mirka Turukala odnosno Stjepana Škare i Milana Karduma izborivši prednost u srušenim čunjevima za čak 160.
Time je utakmica praktički bila i rješena u korist domaćina, a pobjedu je u drugom bloku učinio izvjesnijom Nenad Plivelić osvojenim bodom protiv Pere Rajčića. Na žalost, Mladen Hećimović je lošom igrom izgubio bod protiv, također lošeg, Dušana Majnarića pa je gostima ostala još minimalna nada da u večerašnjoj utakmici nešto naprave.

  III. HKL zapad 15. kolo KK Policajac - KK Mladost

  15. kolo III. HKL  zapad


Međutim, treći blok igrača domaćega kluba nije dozvolio nikakvo iznenađenje i Anton Marković i Branko Bajt izborili su pojedinačne pobjede protiv svojih protivnika Zvonimira Briškog i Ivana Beljana pa je konačni rezultat bio uvjerljiva pobjeda KK Policajca od 7 : 1.
Kao zanimljivost treba istaknuti da je kuglač KK Mladosti iz Delnica Stjepan Škaro, koji je ušao kao zmjena Mirku Turukalu, zabilježio čak četiri promašaja u pune čunjeve čime je domaćem kuglaču Marijanu Stipetiću omogućio uvjerljivu pobjedu. Treba priznati da su takvi promašaji zaista rijetkost u kuglanju, no kuglači KK Policajca od toga su večeras imali konkretne koristi i osigurali veliku prednost u srušenim čunjevima.
U slijedećem 16. kolu kuglači KK Policajca gostuju kod vodećeg KK Amatera u Karlovcu. Utakmica se igra 21. veljače 2009. godine u 13.30 sati na kuglani Doma OSRH u Karlovcu.


Mirko Birač, Milan Kardum, Marijan Stipetić i Mirko Turukalo.


Nenad Plivelić, Pero Rajčić, Mladen Hećimović i Dušan Majnarić.


Branko Bajt, Ivan Beljan, Anton Marković i Zvonimir Briški.


Marijan Spahić i Danko Gašparović bučno su navijali za svoju ekipu cijelu utakmicu.
 

 
InfoStudio.hr