Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Definitivna potvrda prvog mjesta u 2. HKL, 26. 03. 2009.
Radost nakon pobjede - KK PolicajacPrvakinje II. HKL zapad/jug u sezoni 2008./2009. su kuglačice KK Policajca iz Ogulina. To su definitivno osigurale večerašnjom pobjedom protiv ŽKK Vrbovsko rezultatom 7 : 1 odnosno 3225 : 3142 u zaostaloj utakmici 13. prvenstvenog kola.
Prije ove utakmice kuglačice KK Policajca pred prvim pratiljama kuglačicama ŽKK Goranina iz Delnica bježale su tri boda i ovom pobjedom su, jedno kolo prije završetka prvenstva, i teoretski osigurale naslov prvakinja II. HKL zapad/jug.
Navedeni uspjeh mladih kuglačica KK Policajca jedinstven je sportski poduhvat čak i u širim razmjerima obzirom da su najstarije od njih nedavno navršile tek 18 godina. Osvajanjem prvog mjesta osigurale su nastup u kvalifikacijama za popunu 1. HKL koje će se održati 18. i 19. travnja 2009. godine na kuglani Hotela "Ante" u Gospiću. Inače, u kvalifikacije su se već ranije plasirale ekipe ŽKK Zagreb-Zaboky i ŽKK Osijek 97,m a od te tri ekipe dvije najbolje će se plasirati u 1. HKL.
U večerašnjoj utakmici niti u jednom trenutku pobjeda "policajki" nije bila upitna. U prvom bloku igračica za domaće su nastupile Ana Puškarić i Nikolina Marković te su sa srušenih 541 odnosno 540 čunjeva osvojile dva pojedinačna boda za svoju ekipu.

  II. HKL zapad/jug 13. kolo KK Policajac-ŽKK Vrbovsko

U drugom bloku igračica za KK Policajac nastupile su Morena Rendulić i Jasmina Dubić te su, kao i njihove prethodnice, sa 510 odnosno 559 srušenih čunjeva osvojile još dva pojedinačna boda za domaću ekipu.
Tako se u treći blok uišlo s 4 : 0 i 106 čunjeva prednosti, a u tom trećem bloku igračica još jedan pojedinačni bod za KK Policajac osvojila je Nives Poljak srušivši 549 čunjeva dok je Valentina Prpić srušila 526 čunjeva i izgubila od Mirjane Reljić koja je sa 567 srušenih čunjeva bila najbolja igračica utakmice.
Kuglačice KK Policajca još trebaju odigrati zaostalu utakmicu 11. kola protiv ŽKK Donata iz Zadra na domaćoj kuglani ali ta utakmica više nema nikakvog značaja zbog tri boda prednosti pred drugoplasiranom ekipom. Navedena utakmica igra se u nedjelju 29. ožujka 2009. u 13 sati na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek".


Ana Puškarić, Aleksandra Vučković, Nikolina Marković i Dejana Draganović


Morena Rendulić, Štefanija Pezerović, Jasmina Dubić i Nada Jardas


Nives Poljak, Nataša lisac, Valentina Prpić i Mirjana Reljić


Zajednička fotografija nakon pobjede kojom je potvrđen naslov prvaka II. HKL zapad/jug.


Proslavi pobjede nad ŽKK Vrbovsko pridružio se i jedan prijatelj iz Vrbovskog - Roko.
 

 
InfoStudio.hr