Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Kadeti KK Policajca na pojedinačnom prvenstvu RH, 29. 03. 2009.

Kuglana u PakracuJučer u Pakracu i danas u Novskoj održavalo se XVIII pojedinačno prvenstvo RH U-14 za kadete na kojem je nastupilo i pet kadeta KK Policajca.
KK Policajac je na prvenstvo prijavio svu petoricu svojih kadeta koji treniraju u klupskoj Školi kuglanja Ogulin, a to su Nikola Stipetić, Matija Cindrić, Matej Pribanić te braća Ivan i Ante Hećimović.
Nakon ekipnog državnog prvenstva koje se Kadeti KK Policajcaodigravalo nedavno u Pakracu te parovnog državnog prvenstva u Ogulinu, ovo natjecanje je bilo treće za "mlade snage" KK Policajca i odlična prilika za stjecanje toliko potrebnog  iskustva. Ovaj puta na državno prvenstvo svoje kadete su vodili predsjednik kluba Marijan Turković i kuglač muške ekipe Mladen Hećimović jer su ostali u klubu bili zauzeti drugim obvezama.
Prvi nastup na pakračkoj kuglani najbolje od mladih "policajaca" odradio je Nikola Stipetić (452), odmah do njega je bio Ante Hećimović (419) pa Ivan Hećimović (412), Matija Cindrić (386) i Matej Pribanić (352).

  XVIII pojedinačno prvenstvo RH U-14 (prvi dan) 

  XVIII pojedinačno prvenstvo RH U-14 - konačni poredak


Kuglana u NovskojNakon odlične večere koju su u Okučanima priredii Antin i Ivanov otac Mladen i ujak Ivo te noćenja u Novskoj, drugi nastup na kuglani u Novskoj bio je za neke bolji, a za neke malo lošiji ali, ukupno gledajući, ipak izvijesni rezultatski napredak  jer su svi kadeti KK Policajca srušili više od 400 čunjeva. U Novskoj je pojedinačno najbolji bio Ivan Hećimović (438), zatim Nikola Stipetić (423), Matija Cindrić (422), Ante Hećimović (410) te Matej Pribanić (406).
U ukupnom poretku, računajući obadva nastupa, najbolje plasirani kadet KK Policajca bio je Nikola Stipetić na 36. mjestu, zatim Ivan Hećimović 39., Ante Hećimović 40., Matija Cindrić 43. i Matej Pribanić 44. od ukupno 46 natjecatelja.
Sve u svemu, bio je to jedan lijepi izlet u Slavoniju i, prije svega, stjecanje potrebnog iskustva i stvaranje kontakata s ostalim kuglačkim klubovima i njihovim trenerima i kadetima.
Obzirom na kratko vrijeme treniranja i nedostatak termina na ogulinskoj kuglani koji su na raspolaganju KK Policajcu, odnosno u potpunosti oduzeti Školi kuglanja Ogulin, rezultati su očekivani ali solidni.
Međutim, nameće se jedno logično pitanje: Gdje su ovaj vikend bili kadeti i kadetkinje KK Kleka i ŽKK Ogulina odnosno treneri/ce Športske zajednice Grada Ogulina?  Zašto nisu nastupali na pojedinačnom državnom prvenstvu?


Ekspedicija KK Policajca na XVIII pojedinačnom prvenstvu RH U-14 za kadete u Pakracu i Novskoj.


Kuglati se ne može praznog želuca pa su se kadeti  nakon nastupa u Pakracu za svoj drugi nastup u Novskoj morali dobro pripremiti. Uostalom, svi pravi sportaši kad idu na važna natjecanja moraju imati i svojeg kuhara.
 

 
InfoStudio.hr