Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Reprezentacija U-18 bolja u revijalnoj utakmici, 25. 04. 2009.

U revijalnoj utakmici između novih prvoligašica kuglačica KK Policajca i Hrvatske reprezentacije U-18 koja je danas odigrana na ogulinskoj gradskoj kuglani "Klek" reprezentativke su bile nešto bolje i pobijedile 6 : 2 odnosno 3281 : 3234.
Bila je to prigoda da se kuglačice KK Policajca, kao nove članice 1. HKL predstave domaćoj publici, a isto tako prilika reprezentativkama Hrvatske U-18, koje se nalaze na pripremama za nadolazeće svjetsko prvonstvo u Njemačkoj (od 7. - 13. svibnja 2009.), da isprobaju svoje mogućnosti.
Za domaće kuglačice igrale su sve igračice tj. Ana Puškarić, Nikolina Marković, Morena Rendulić, Ana Puškarić-Kober, Valentina Prpić, Nives Poljak i kao zamjene Maja Stipetić i Mateja Gašparović dok je reprezentativka Jasmina Dubić tek započela za svoj matični klub (30 hitaca), a nastavila za Hrvatsku reprezentaciju.
Uz našu Jasminu Dubić za hrvatsku reprezentaciju igrale su još Saša Pavlović, Mateja Skupnjak, Tihana Čavlović, Nika Cvitković i Maja Nanić.
Bodove za KK Policajac osvojile su Ana Puškarić sa srušenih 552 čunjeva i Morena Rendulić (90 hitaca) odnosno njena zmajena Matea Gašparović (30 hitaca) sa 544 srušenih čunjeva, a najbolja među "policajkama", iako joj je bod izmakao za malo, bila je heroina iz Gospića Nives Poljak sa srušenih respektabilnih 580 čunjeva.
Najbolja pojedinka cijele utakmice bila je upravo protivnica Nives Poljak reprezentativka iz Rijeke Nika Cvitković koja je srušila 588 čunjeva.
Inače, utakmica je organizirana povodom ulaska kuglačica KK Policajac u 1. HKL, a na utakmici je pored brojne domaće publike bio prisutan i glavni tajnik HKS-a Boris Mezak sa svojim suradnicima.
Nakon utkamice organizirano je zajedničko druženje i domjenak u "Mliječnom" restoranu vlasnika Vinka Pavlića iz Josipdola.
 
  KK Policajac - Hrvatska U-18Kuglačice KK Policajca prije početka utakmice (bez Jasmine Dubić).


Reprezentativke Hrvatske U-18 zajedno s vodstvom (kuglačica KK Policajca Jasmina Dubić stoji četvrta s lijeva).


Trener KK Policajca Željko Stipetić i trenerica U-18 ženske reprezentacije Hrvatske Ivka Roguljić.


Zajedniučka fotografija kuglačica i vodstva KK Policajca i U-18 Hrvatske reprezentacije.
 

 
InfoStudio.hr