Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Redovna godišnja Skupština KK Policajac Ogulin, 16. 05. 2009.
Radno voditeljstvoSinoć je u Domu DPD Sveti Rok - Lomost održana redovna godišnja Skupština KK Policajac Ogulin na kojoj su uz članove kluba - kuglačice i kuglače - bili i brojni gosti i prijatelji kluba.
Izvješće o radu kluba podnio je predsjednik Marijan Turković, a u njemu najviše je bilo riječi o nedavnom velikom uspjehu mladih kuglačica koje su osvojile naslov prvakinja 2. HKL zapad/jug i kroz dodatne kvalifikacije uspjele izboriti prvoligaški status.
Pored izvješća o radu tajnik kluba Željko Stipetić podnio je financijsko izvješće, a Branko Bajt u ime Nadzornog odbora njihovo izvješće. Članovi Skupštine jednoglasno su podržali sva ova izvješća.
Iza toga predsjednik kluba izložio je Plan rada za 2009. godinu te Financijski plan za koje je rekao da su realni i ostvarivi. Ti planovi također jednoglasno su bez rasprave prihvaćeni.
Nakon što su članovi Skupštine donijeli formalnu odluku o Matea Gašparovićudruživanju KK Policajca u Kuglački savez Grada Ogulina, predsjednik kluba je svim kuglačicama te njihovim trenerima Željku Stipetiću i Ivici Gašparoviću uručio prigodne poklone i priznanja za sportske uspjehe u protekloj sezoni.
Na kraju, nakon pozdravnih govora predstavniika gotovo svih kuglačkih klubova iz Ogulina te predsjednika Športske zajednice Darka Pribanića članovi KK Policajca i njihovi gosti nastavili su se družiti uz prigodni domjenak kojega je i ovaj puta pripremio Restoran Gradina iz Josipdola.

  Izvješće o radu


Skupštini se odazvao veliki broj članova kluba i gostiju.


Radno voditeljstvo - Željko Stipetić, Marijan Turković i Branko Bajt


Sa "norijade" na Skupštinu - zaista naporan dan.


Oko maturantice "zlatne" Jasmine Dubić bila je velika gužva.


Najstariji kuglači sa najsportskijim ponašanjem - bez alkohola, samo prirodni juice.

.
 

 
InfoStudio.hr