Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Osnovan Kuglački savez Grada Ogulina, 23. 05. 2009.
Danas je nakon nekoliko inicijativnih sastanaka svih ogulinskih kuglačkih klubova i udruga konačno osnovan Kuglački savez Grada Ogulina (KSGO). Osnivačka Skupština održana je u prostoru Gradske kuglane "Klek" pod predsjedanjem jednog od inicijatora osnivanja - tajnika Športske zajednice Grada Ogulina Maria Pavića, a Skupštini su bili nazočni predstavnici svih klubova i udruga osim KK Poštara i Škole kuglanja Ogulin. Sve odluke donijete su jednoglasno.
Pored Odluke o osnivanju donijeta je i Odluka o primanju u pounopravno članstvo svih šest kuglačkih klubova s područja Grada Ogulina (KK Klek, KK UHVDR-Obrtnik, ŽKK Ogulin, KK Policajac, KK Poštar i KK Željezničar-branitelj) kao i Udruge kuglačkih djelatnika i Škole kuglanja Ogulin. Nadalje, usvojen je Statut prema kojemu je nakon toga izvršen izbor šest članova Izvršnog odbora (iz svakog kluba po jedan) te tri člana Nadzornog odbora.

  Statut KSGO

U izvršni odbor izabrani su Božo Pavlaković (KK Klek), Zdravko Vuković (KK UHVDR-Obrtnik), Darko Pribanić (ŽKK Ogulin), Marijan Turković (KK Policajac), Neven Vuković (KK Poštar) i Ivica Puškarić (KK Željezničar-branitelj). Članovi Nadzornog odbora na rok od četiri godine biti će Marica Stojisavljević, Josip Sušanj i Mijo Žagar. Sukladno Statutu uz pomoć konobarice Ive "iz šešira" je zatim izvučen i imenovan predsjednik saveza i njegov zamjenik za mandat od prvih osam mjeseci. "Šešir" je htio da prvi predsjednik u četverogodišnjem razdoblju bude predstavnik KK Policajca Marijan Turković dok će njegov zamjenik biti predstavnik KK Poštara Neven Vuković. Nakon osmomjesečnog razdoblja na mjestu predsjednika i zamjenika predsjednika će se izmjenjivati predstavnici ostalih kuglačkih klubova abecednim redom.
Skupština je donijela i Odluku o udruživanju Kuglačkog saveza Grada Ogulina u Športsku zajednicu Grada Ogulina kao i Kuglački savez Karlovačke županije.
Slijedećih dana očekuje se održavanje konstituirajuće sjednice Izvršnog odbora na kojoj će se izabrati tajnik saveza čime će se steći svi uvjeti za konačnu registraciju prvog gradskog kuglačkog saveza u RH.
 

 
InfoStudio.hr