Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Turnir za Dan Grada Ogulina KK Policajcu, 06. 09. 2009.
N. Majnarić uručuje pehar za osvojeno 1. mjesto u 2. HKL prošle sezone Valentini PrpićDanas je na ogulinskoj gradskoj kuglani u katastrofalno lošoj organizaciji ŽKK Ogulin održan kuglački turnir na kojem su, pored kuglačica organizatora i njihovog podmlatka, sudjelovale i kuglačice KK Policajca te osvojile sve što se dalo osvojiti.
Naime, u KK Policajac poziv za današnji turnir stigao je pred tek pred nekoliko dana i prema onome što je bilo navedeno u pozivu to je trebao biti turnir sva četiri ženska kuglačka kluba s područja Karlovačke županije - ŽKK Ogulin, KK Policajac, KK Karlovac i ŽKK Kupa, a sve pod pokroviteljstvom Grada Ogulina i to u čast proslave Dana Grada. Pozivnica za taj turnir u KK Policajcu je prihvaćena jer je to bila dobra prilika da se tjedan dana prije početka prvenstva 1. HKL-žene provjeri trenutna forma kuglačica.
No, umjesto dobro organiziranog turnira četiri kuglačka kluba, organizator je u zadnji čas uspio skupiti sedam svojih starijih i sedam mlađih kuglačica koje su onda, zajedno s kuglačicama KK Policajca odigrale pojedinačni turnir na 60 hitaca. Mnogobrojna kuglačka publika na kuglani bila je više nego razočarana, a kuglačice KK Policajca ne da nisu bile u prilici provjeriti svoju trenutnu formu nego nisu odradile niti pošteni trening. A Karlovčanki i Ozljanki nije bilo jer su, navodno, kasno dobile poziv na turnir?!

Međutim, prije tog nazovi turnira održana je mala svečanost dodjele pehara i medalja za osvojeno 1. mjesto u 2. HKL zapad/jug prošle sezone, koje je voditelj natjecanja Kuglačke regije Zapad Nikola Majnarić uručio kuglačicama KK Policajca.
Inače, natjecanje je otvorio zamjenik Gradonačelnika Grada Ogulina Vladimir Kubelka kojemu očito neke stvari oko ovoga turnira sigurno neće biti nikada jasne.
Na kraju, bitno je naglasiti da su prvoligašice - kuglačice KK Policajca opravdale svoj status i ukupno osvojile prvo mjesto ispred seniroke i kadetkinja ŽKK Ogulina ali i sva tri prva mjesta. Pehare za tri najbolje pojedinke osvojile su: Maja Stipetić za prvo, Nikolina Marković za drugo i Valentina Prpić za treće mjesto.
Bez obzira što nisu odigrale cijelu utakmicu i s ovim polovičnim nastupom kuglačice KK Policajca pokazale su da su, predvođene svojim trenerom Željkom Stipetićem, cijelo ljeto dobro i marljivo radile i trenirale i da spremno kreću u svoj prvi nastup u najelitnijem kuglačkom razredu. Pri tome ne treba zaboraviti da one imaju tek 18 godina, a neke niti toliko.
Utakmica 1. kola 1. HKL-žene između ŽKK Podravke i KK Policajca je u subotu 12. rujna u Koprivnici.
 
  Pojedinačni rezultati


Ukupne i pojedinačne pobjednice turnira povodom proslave Dana Grada Ogulina 2009. g.

 

 
InfoStudio.hr