Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Siščanke zasluženo bolje, 19. 09. 2009.

U premijernom nastupu kuglačica KK Policajca na domaćem terenu protiv kuglačica ŠKK INA iz Siska u 2. kolu 1. HKL gošće su zasluženo osvojile dva boda. Nakon vrlo izjednačene borbe u prvom i drugom bloku, treći blok igračica donio je osjetniju prevagu gošćama kje su na kraju slavile ukupnom pobjedom 6 : 2 odnosno 3233 : 3170 u srušenim čunjevima.
Iako je pobjeda Siščanka apsolutno zaslužena, ne možemo se oteti dojmu da joj je "kumovala" i odluka domaćih tzv. kuglačkih autoriteta pod pokroviteljstvom vodstva Športske zajednice Grada Ogulina da se baš u četvrtak na Gradskoj kuglani "Klek" mijenjaju daske položnice i da se baš danas u Ogulinu igra županijsko pojedinačno seniorsko natjecanje. Niti prije niti poslije nego baš u četvrtak radovi na kuglani? Na dan kada su kuglačice KK Policajca trebale imati važan trening i pripremu za današnju utakmicu. Takvom nerazumnom i podlom odlukom nekih kojima očito nije stalo do uspjeha kuglačica KK Policajca, već suprotno, "policajke" su ostale prikraćene za trening i, što je najvažnije, bile prisiljene danas kuglati na drugačijoj podlozi nego što su to činile na dosadašnjim treninzima. Zbog toga, ali i zbog svih dosadašnjih gadosti i "podmetanja klipova" moramo se zahvaliti vodstvu Športske zajednice Grada Ogulina i njihovim tzv. kuglačkim autoritetima s nadom da će valjda konačno shvatiti da nas ne mogu osujetiti u natjecanju u 1. HKL gdje ćemo ostati do kraja.

   KK Policajac - ŠKK INA


Usprkos svemu, kuglačice KK Polikcajca današnju utakmicu započele su ravnopravno iskusnijim i objektivno boljim gošćama. U prvom bloku Maja Stipetić i Nikolina Marković za svega nekoliko čunjeva izgubile su bod, a uz malo sreće i koncentracije moglo je biti obrnuto. Naime, Maja je s 501 srušenim čunjem izgubila od Vlatke Lovrenić koja je srušila 509 čunjeva dok je Nikolina Marković sa odličnih 552 srušenih čunjeva izgubila od Božene Matić koja je srušila 559 čunjeva.
Najmlađa i najbolja kuglačica Policajca - Matea GašparovićU drugom bloku kuglačica za KK Policajac odlično je igrala najmlađa kuglačica Matea Gašparović i sa 572 srušena čunja uvjerljivo je osvojila bod protiv Ivone Crneković koja je srušila 538 čunjeva. Za razliku od Matee, Ana Puškarić je sa svega 502 srušena čunja poražena od Kristine Lončarević koja je srušila 532 čunja.
I tako se u treći blok ušlo sa 3 : 1 za gošće uz samo 11 čunjeva minusa pa je treći blok kuglačica praktički odlučivao utakmicu. Međutim, u tom trećem bloku Siščanke su imale veliku prevagu u najboljoj igračici utakmice Draženi Smuđ koja je srušila 581 čunj i s lakoćom pobjedila Nives Poljak koja je ostala na 526 srušenih čunjeva. Valentina Prpić je rušivši 517 čunjeva uspjela dobiti Ankicu Glajh koja je srušila 3 čunja manje i time osvojiti drugu pojedinačnu pobjedu za domaće kuglačice.
Ne možemo se oteti dojmu da su kuglačice KK Policajca danas mogle zabilježiti prve prvoligaške bodove ali očito je da "cirkusarije" koje im se od nekih tzv. sportkih djelatnika već duže vrijeme redovito događaju očito negativno na njih utječu. Zato će se na bodove morati pričekati još neko vrijeme.
U 3. kolu kuglačice KK Policajca gostuju u Splitu 26. rujna protiv kuglačica ŽKK Split, za koje, da podsjetimo, nastupa bivša "policajka" Jasmina Dubić.


Nikolina Marković, Božena Matić, Maja Stipetić i Vlatka Lovrenić.


Ana Puškarić, Kristina Lončarević, Matea Gašparović i Ivona Crneković.


Nives Poljak, Dražena Smuđ, Valentina Prpić i Ankica Glajh.
 

 
InfoStudio.hr