Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Bez boda protiv vodećih Zagrepčanki, 10. 10. 2009.
U današnjoj prvenstvenoj utakmici 4. kola 1. HKL između domaćih kuglačica KK Policajca i kuglačica KK Zagreba, gošće su osvojile svih 8 bodova i ukupnu pobjedu. Utakmica je završena maksimalnom pobjedom Zagrepčanki 8 : 0, a što je bilo i za očekivati obzirom na vodeću poziciju gošći u dosadašnjem dijelu prvenstva 1. HKL.
Da će bodovi s današnje utakmice otići u Zagreb bilo je jasno već na početku utakmice kada su u prvom bloku igračica gošće uvjerljivo osvojile pojedinačne bodove i ostvarile prednost od 2 : 0. Naime, odličnom igrom i vrhunskim rezultatom Ana Bacan sa 603 i Jasmina Pedišić s 593 srušena čunja uvjerljivo su pobijedile Nikolinu Marković koja je srušila solidnih 557 i Mateu Gašparović koja je ostala na tek 503 čunja.
U drugom bloku igračica Maja Stipetić (529) i Nives Poljak (532) za domaće solidno su se borile i za malo čunjeva izgubile od Ines Maričić i njene zamjene Lane Deraković Rakas (534) odnosno Leonarde Majer (555). Time je utakmica bila u potpunosti riješena pa je u trećem bloku igračica izostala svaka neizvjesnost.

 KK Policajac - KK Zagreb

U tom trećem bloku igračica Valentina Prpić dugo i dobro se nosila sa svojom protivnicom Natalijom Graber ali je pobjedu na kraju ipak odnijela gošća srušivši ukupno 554 čunja naspram 540 Valentininih. U drugom paru trećeg bloka Elda Sinovčić je lako pobjedila Anu Puškarić omjerom 540 naspram 510 srušenih čunjeva.
Konačni rezultat pokazao je pravi omjer snaga ovih dviju ekipa čime su i njihove pozicije na prvenstvenoj ljestvici ostale nepromjenjene. Zagrepčanke su i dalje vodeće u prvenstvu, a "policajke" i dalje ostaju na začelju.
Slijedeće, 5. kolo kuglačice KK Policajca idu u goste KK Rijeci KVIG, a ta utakmica biti će posebno zanimljiva iz razloga što su članice Riječanki ove sezone bivša trenerica "policajki" Ruža Neralić te donedavna kuglačica KK Policajca Morena Rendulić. Utakmica je na rasporedu u subotu 17. listopada u 12.00 sati na kuglani SRC "Mlaka" u Rijeci.


Nikolina Marković, Jasmina Pedišić, Matea Gašparović i Ana Bacan


Maja Stipetić, Ines Maričić, Nives Poljak i Leonarda Majer


Ana Puškarić, Elda Sinovčić, Valentina Prpić i Natalija Garber
 

 
InfoStudio.hr