Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Ovo je neka druga priča, 18. 10. 2009.
Nenad Plivelić - najbolji igrač utakmiceU odnosu na igru i rezultat u utakmici 1. kola, prošle nedjelje u Karlovcu, kuglači KK Policajca jučer poslijepodne pokazali su sasvim drugo lice. Ukupan broj srušenih čunjeva koji bi mogao "proći" čak i u prvoj ligi te samo jedan pojedinačno izgubljeni bod dokaz su da ova i ovakva ovogodišnja ekipa KK Policajca može puno više nego što su mnogi i pomišljali.
Naime, u 2. kolu 3. HKL zapad  "policajci" su uvjerljivo pobijedili kuglače KK Uljanika iz Pule ukupnim rezultatom 7 : 1 odnosno 3430 : 3227 u srušenim čunjevima.
Najbolji pojedinac u ekipi KK Policajca sa 605 srušenih čunjeva bio je Nenad Plivelić koji je u prvom bloku igrača bio puno bolji od solidnog Pranića koji je srušio 549 čunjeva. U prvom bloku za KK Policajac dobro je odigrao i Mladen Hećimović srušivši 554 čunja ali je njegov protivnik Mirčić bio za 11 čunjeva i jedan set bolji te osvojio jedini bod za svoju ekipu.

  KK Policajac - KK Uljanik

 3. HKL 2. kolo

U drugom bloku igrača za domaće zaigrali su Branko Bajt i Tomislav Grdić. Bajt je srušio 526 čunjeva što mu je bilo dovoljno za bod protiv Išića koji je srušio 515 čunjeva. Grdićje bio fenomenalan te je srušivši čak 592 čunja uvjerljivo pobijedio dobrog Lencovića koji je porušio 544 čunja.
Ovakvim rezultatima domaćih kuglača već nakon dva bloka stvorena je gotovo nedostižna prednost u čunjevima pa su u zadnjem bloku Mirko Birač i Anton Marković za KK Policajac mogli opušteno odigrati svoj nastup, a rezultat toga su još dva odlična pojedinačna rezultata i još dva osvojena pojedinačna boda za domaćine. Naime, Birač je srušio 570 čunjeva, a njegov protivnik Grabovac tek 508 dok je Marković sa 583 bez problema bio bolji od Bolkovića koji je srušio solidnih 546 čunjeva.
Obzirom na nekompletnost kuglača KK Policajca, jer nedostaju braća Danko i Ivica Gašparović i koji bi se uskoro trebali priključiti ekipi, ovakav pristup utakmici i još više rezultat budi optimizam i nadamo se da će kroz ovo prvenstvo koje je tek započelo KK Policajac pružiti još ovakvih utakmica. Nadamo se i u gostima. Prva prilika bit će već u subotu u Puli protiv prošlogodišnjeg drugoligaša KK Elektroistre. Zbog lošije kuglane bit će teško ali zašto ne probati?
 

 
InfoStudio.hr