Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Odigrana odgođena utakmica u Rijeci, 22. 10. 2009.
Ana Puškarić-Kober - povratnica u ekipuVečeras je napokon u Rijeci na kuglani SRC Mlaka odigrana odgođena utakmica 5. kola 1. HKL za žene između KK Rijeka Kvarner VIG i KK Policajca. Očekivano pobjedu su ostvarile domaće kuglačice ukupnim rezultatom 7 : 1, a u čunjevima je bilo 3385 : 3161.
Za KK Policajac u ovoj utakmicu svoj prvi nastup u 1. HKL imale su čak dvije kuglačice - Ana Puškarić-Kober te, kao zamjena Maji Stipetić, Ana Grgurić.
U prvom bloku igračica za domaću ekipu utakmicu su započele Snježana Kramar i Ljiljana Sirotić dok su za gostujuću ekipu KK Policajca nastupile Matea Gašparović i povratnica u ekipu Ana Puškarić-Kober. U obadva para vodila se dosta izjednačena borba te su na kraju sve četiri kuglačice ostvarile zapažene rezultate kada su u pitanju ukupno srušeni čunjevi. No, u svemu tome domaće kuglačice uz dosta sreće osvojile su obadva pojedinačna boda. Naime, Snježana Kramar srušila je čak 600 čunjeva (igračica utakmice) što joj je bilo dovoljno za pobjedu nad najmlađom igračicom na utakmici Mateom Gašparović koja je opet postigla odličan rezultat srušivši 573 čunja (najbolja igračica KK Policajca). Ana Puškarić-Kober nakon duže vremena zaigrala je solidno i na kraju za malo ostala bez boda. Srušila je 529, a njezina suparnica Ljiljana Sirotić 549 čunjeva.

  KK Rijeka Kvarner VIG - KK Policajac

Ana Grgurić - debitanticaU drugom bloku igračica Nikolina Marković sa 545 srušenih čunjeva uspjela je osvojiti jedini bod za KK Policajac pobjedivši Zlatku Kuharić koja je srušila 530 čunjeva. Međutim u drugom paru drugog bloka Danica Šopić sa 544 čunja bila je premoćna nad, večeras neraspoloženom Majom Stipetić (odigrala 3 seta i srušila 360 čunjeva) i mladom Anom Grgurić (1 set i 125 srušenih čunjeva) čija igra obećava.
U trećem bloku igračica na stazama su se našle ponajbolje kuglačice obadvije ekipe ali domaće su to i opravdale dok su gostujuće sigurno mogle i bolje. Posebno je briljirala najstarija kuglačica na utakmici Biserka Perman srušivši 600 čunjeva (isto kao i S: Kramar ali je ova druga imala bolje čišćenje) ali Vera Trošelj nije bila daleko s 562 srušena čunja. Njihove suparnice iz ekipe KK Policajca Valentina Prpić i Ana Puškarić srušile su nedovoljnih 523 odnosno 506 čunjeva i ostale bez bodova.
Iako su i igračice i vodstvo KK Policajca s posebnim nabojem očekivali ovu utakmicu, očekujući da će jedna od "policajki" odmjeriti snage sa svojom lanjskom trenericom Ružom Nerali, to je izostalo jer Neralićka nije bila u ekipi domaćih kuglačica. Je li tome razlog njezina dosta loša forma u zadnje vrijeme ili nešto drugo nismo doznali.
I tako su kuglačice KK Policajca i dalje, uz kuglačice ŽKK Istre iz Poreča, bez i jednog osvojenog boda u pet prvenstvenih kola, a već u subotu upravo te dvije ekipe igraju svoju međusobnu utakmicu na ogulinskoj gradskoj kuglani. Utakmica počinje točno u 13.00 sati, a nakon što završi jedna od ovih ekipa imat će na svojem kontu prve bodove. A možda i obadvije ako bude nerješeno.


Ljiljana Sirotić, Ana Puškarić-Kober, Snježana Kramar i Matea Gašparović


Zlatka Kuharić, Nikolina Marković, Danica Šopić i Maja Stipetić


Vera Trošelj, Ana Puškarić, Biserka Perman i Valentina Prpić
 

 
InfoStudio.hr