Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Sedmi poraz kuglačica KK Policajca, 06. 11. 2009.

Kuglana TVIN u ViroviticiU 7. kolu 1. HKL za žene kuglačice KK Policajca danas su gostovale u Virovitici gdje su se susrele s domaćom ekipom ŠKK Sloboda TVIN. Kuglačice iz Virovitice bile su na kraju uspješnije i zabilježile su pobjedu rezultatom 6 : 2 odnosno 3248 : 3167 u srušenim čunjevima. To je ujedno bio i sedmi poraz kuglačica KK Policajca u isto toliko nastupa u 1. HKL za žene.
Iako možda konačni rezultat sugerira laganu pobjedu domaćih kuglačica ipak su se morale dobrano namučiti kako bi pobijedile daleko mlađe i neiskusnije gostujuće kuglačice iz Ogulina. Utakmica je praktički bila otvorena sve do kraja jer je tek u zadnjem setu trećeg bloka igračica Gordana Kožnjak dostigla i prestigla osjetnu prednost Ane Puškarić i tako za svoju ekipu osvojila četvrti pojedinačni bod i zadržala prednost u srušenim čunjevima.

 
  ŠKK Sloboda TVIN - KK Policajac


U prvom bloku igračica za KK Policajac nastupile su Nikolina Marković i Matea Gašparović. Obadvije su odigrale solidno srušivši 522 Nikolina odnosno 536 Matea. Nikolini je to bilo dovoljno za osvojiti bod jer je njezina protivnica Anđelka Ćorić srušila tek 511 čunjeva ali Mateina protivnica Dubravka Grivić bila je bolja i sa srušenih 557 osvojila je bod te epitet najbolje igračice utakmice.
U drugom bloku igračica domaće kuglačice Mihaela Josić s 556 i Snježana Beneta s 528 srušenih čunjeva bile su uvjerljivo bolje od "policajki" Maje Stipetić s 509 i Ane Grgurić s 506 srušenih čunjeva.
U trećem bloku utakmica se na trenutke prelamala u korist gostujućih kuglačica jer se prednost domaće ekipe iz prva dva bloka počela ubrzano topiti ali, kada je trebalo još samo malo potegnuti, "policajkama" je ponestalo snage i Virovitičanke su zadržale prednost dovoljnu za pobjedu. Valentina Prpić je u zadnja dva hica propustila priliku srušiti još dva čunja više od 556 koliko ih je na kraju sruššila, čime bi bila najbolja igračica utakmice, a Ana Puškarić je u zadnjem setu izgubila prednost (i bod) koju je cijelo vrijeme imala u odnosu na svoju protivnicu. Ana Puškarić na kraju je srušila 538 čunjeva i ostala "kratka" za 7 čunjeva.
Na kraju, kada se podvuče crta, mlade kuglačice KK Policajca nisu razočarale. Odigrale su još jednu solidnu utakmicu u elitnom kuglačkom razredu i svojim starijim suparnicama na njihovoj kuglani pokazale da se moraju namučiti za pobjedu. No, za osvojiti bodove trebalo je i malo sreće koja niakako da im se osmjehne.
Slijedeće, predzadnje kolo u jesenskom dijelu prvenstva kuglačice KK Policajca opet gostuju i to u Zagrebu kod KK Zagreb-Zabokyja. Utakmica je na rasporedu u subotu 14. studenog u 15.00 h na kuglani Grmoščica.


Kuglačice ŠKK Sloboda TVIN i KK Policajca na predstavljanju prije početka utakmice.


Na kraju utakmice domaće kuglačice počastile su svoje gošće slasnom pizzom.


Na povratku kući mala stanka i okrijepa u Caffe baru Paris u Kutini.
 

 
InfoStudio.hr