Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Pobjeda protiv gostiju iz Rijeke, 08. 11. 2009.
Kuglači KK Policajca sinoć su na ogulinskoj Gradskoj kuglani "Klek", u 4. kolu 3. HKL zapad, ostvarili i drugu ovosezonsku pobjedu. Protivnik im je bila ekipa novog trećeligaša KK Grobničan RB iz Rijeke. KK Policajac je pobjedio 6 : 2 odnosno 329 : 3215 u srušenim čunjevima.
Bila je to, rekli bismo, rutinska pobjeda domaće ekipe koja poslovično na domaćoj kuglani igra puno, puno bolje nego u gostima i teško je bilo očekivati nekakvo iznenađenje u ovoj utakmici, mada su iznenađenja upravo svojstvena ovoj 3. HKL zapad.
Zanimljivost ove utakmice je u tome što je ponajbolji pojedinac domaće ekipe Branko Bajt u prvo0m bloku igrača sa srušenih 563 čunja (isto koliko i Mirko Birač) izgubio pojedinačni bod protiv svojeg protivnika Grozdana Manjgotića koji je srušio dva čunja više, dok je u drugom bloku Mladen Hećimović sa skromnih 506 srušenih čunjeva uvjerljivo dobio pojedinačni bod protiv Marinka Pleše koji je ostao na 466 srušenih čunjeva.

  KK Policajac - KK Grobničan RB

  3. HKL 4. kolo

Mirko Birač - najbolji pojedinac domaće ekipeU prvom bloku igrača, uz Branka Bajta, za KK Policajac je igrao Nenad Plivelić srušivši 544 čunja što mu je bilo dovoljno za pobjedu protiv Zlatka Ćućića koji je srušio dva čunja manje. U drugom bloku igrača za KK Policajac je, pored već spomenutog Mladena Hećimovića, igrao i odlični Tomislav Grdić koji je s 555 srušenih čunjeva bio bolji od Žarka Ikice koji je srušio 541 čunj.
Nakon vodstva domaće ekipe s 3 : 1 i 54 čunja prednosti, treći blok igrača utakmicu je mirno priveo kraju. Naime, Mirko Birač (zbog boljeg čišćenja najbolji igrač KK Policajca) je sa 563 srušena čunja bio uvjerljiv protiv Miroslava Kariža koji je srušio 533 čunja, a Antonu Markoviću niti 559 srušenih čunjeva nije bilo dovoljno protiv Miljana Crnkovića koji je srušio 568 čunjeva i time postao igrač utakmice.
S ovom pobjedom kuglači KK Policajca sada imaju ukupno 4 boda iz četiri utakmice i zauzimaju mjesto u sredini prvenstvene tablice. Slijedeće kolo gostuju u Gospiću gdje će se igrati protiv KK Karlobaga koji je jučer poslijepodne na ogulinskoj kuglani iznenadio KK Obrtnik pobjedom 5 : 3. Nadamo se da i "policajci" mogu napraviti iznenađenje na kuglani Hotela "Ante" u Gospiću u slijedeću nedjelju u 11.00 sati.
 

 
InfoStudio.hr