Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

"Poštari" opet pobijedili "policajce", 29. 11. 2009.
I u drugom ogulinskom trećeligaškom derbiju kuglači KK Poštara, kao domaćini, pobijedili su kuglače KK Policajca. Nakon prošlotjedne utakmice u kojoj su s(p)retno pobjedili KK Obrtnik, danas u u 7. kolu 3. HKL zapad sa tijesnih 5 : 3 (14,5:9,5) pobjedili KK Policajac. Presudni su bili ukupno srušeni čunjevi u kojima je KK Poštar bio osjetno uspješniji - 3360 : 3307.
Kao i u jednoj od prijašnjih međusobnih utakmica, "policajci" su dobro krenuli i nakon dva bloka igrača poveli 3 : 1 uz 8 čunjeva prednosti, no treći blok, u kojem su za "poštare" odlično odigrali Zvonko Salopek i Rolando Graovac, vratio je izjednačenje u pojedinačnim bodovima i stekao prednost u čunjevima.
U prvom bloku igrača za KK Policajac su zaigrali Mirko Birač i Mladen Hećimović i to protiv Krunoslava Lovrića i Steve Šlata. Birač je bio bolji od Lovrića, a Šlat od Hećimovića pa je rezultat bio 1 : 1 i plus 9 u čunjevioma za "policajce". Šlat - Hećimović 551:533 (3:1) i Lovrić - Birač 535:562 (1:3).

  KK Poštar - KK Policajac

  3. HKLZ 7.kolo

U drugom bloku igrača za "poštare" su solidno odigrali Zlatko Neralić (559) i Joško Matijašić (574) ali su obadvojica bodove prepustili protivnicima Tomislavu Grdiću (573) i Danku Gašparoviću (559). Zanimljivo je da je Danko Gašparović dobio na setove iako je srušio manje čunjeva od Matijašića. Također je zanimljivo da su Grdić i Gašparović osvojili dva boda ali za čunj smanjili prednost svoje ekipe.
Tako je sve ostalo na zadnjem bloku igrača u kojem su se sastali za KK Poštar Rolando Graovac i Zvonko Salopek, a za KK Policajac Nenad Plivelić i Anton Marković. I dok je Salopek od samog početka navijestio da će pobjediti Markovića, Plivelić je do zadnjih nekoliko hitaca imao mogućnost da dobije Graovca i za svoju ekipu osvoji četvrti pojedinačni bod i ukupni bod iz utakmice. Međutim, Graovac je izdržao sve napade Plivelića i pobjeda je pripala KK Poštaru. Graovac - Plivelić 551:532 (3:1) i Salopek - Marković 590:548 (4:0).
Ovim, trećim za redom, porazom kuglači KK Policajca sa svega 4 boda zauzimaju mjesto na dnu prvenstvene ljestvice (manje imaju samo kuglači KK Obrtnika - 3) pa ih u slijedećim prvenstvenim susretima očekuje grčevita borba za nove bodove koji znače opstanak u ligi. Slijedeće 8. kolo u Ogulin na ogled KK Policajcu dolaze kuglači KK Kupe iz Ozlja. Utakmica se igra u subotu 5. prosinca u 17.00 sati.


Stevo Šlat, Mladen Hećimović, Krunoslav Lovrić i Mirko Birač

Zlatko neralić, Tomislav Grdić, Joško Matijašić i Danko Gašparović

Rolando Graovac, Nenad Plivelić, Zvonko Salopek i Anton Marković
 

 
InfoStudio.hr