Kontakt Postavi kao početnu stranicu
Aktualnosti O kuglačkom klubu Natjecanja Škola kuglanja Foto album Linkovi Knjiga gostiju  

 
K.K. POLICAJACKuglački klub Policajac dobitnik je javnog priznanja Grada Ogulina za stvaralački rad 2007. godine.

Pogledaj video

   
  KONTAKT
 Kuglački klub "POLICAJAC"
    B. Frankopana 19
    
47300 Ogulin
 Telefon:
     098 441 079
     098 759 797
 Fax:
     047 664 965
 E-mail: info@kk-policajac.hr

Semmelrock

AKTUALNOSTI

Juniorke KK Policajca pete na ekipnom prvenstvu RH, 06. 12. 2009.
Na jučer i danas održanom XIX. po redu ekipnom prvenstvu RH za juniorke U-23 u Bjelovaru juniorska ekipa KK Policajca u sastavu Nikolina Marković, Mateja Gašparović, Ana Puškarić i Valentina Prpić osvojila je peto mjesto. Rezultate pogledajte OVDIJE.
U izuzetno jakoj konkurenciji najjačih ženskih kuglačkih klubova Hrvatske mlade kuglačice KK Policajca nisu uspjele obraniti titulu državnih juniorskih prvakinja osvojenu pred godinu dana u Zagrebu. Da podsjetimo, tada su prvo mjesto na državnom ekipnom juniorskom prvenstvu za KK Policajac osvojile Nikolina Marković, Nives Poljak, Jasmina Dubić i Morena Rendulić. Ovoga puta za juniorsku ekipu "policajki" od lanjske "zlatne" ekipe nastupila je jedino Nikolina Marković. Na bjelovarskoj Gradskoj kuglani danas smo imali priliku vidjeti i Jasminu Dubić u dresu ŽKK Splita te Morenu Rendulić u dresu KK Rijeka KVIG, a kojoj se posrećilo da je i ove godine osvojila zlatnu medalju sa svojom novom ekipom.
Dakle, prvo mjesto pripalo je juniorkama KK Rijeka KVIG ponajprije zahvaljujući fenomenalnoj Snježani Kramar koja je opet briljirala srušivši najviše čunjeva od svih natjecateljski - čak 599. Drugo mjesto pripalo je juniorkama ŠKK INA iz Siska koje su nastupale jučer, a treće su juniorke riječke ŽKK Mlake koje su u zadnjih 30 hitaca ispustile odličnu šansu da osvoje prvo mjesto. No, Marina Primorac i zamjena joj Marina Bašić-Palković u tom zadnjem setu srušile su svega 89 čunjeva i ostale bez zlatne medalje.
Juniorke KK Rijeka KVIG - ekipne prvakinje RHJuniorke KK Policajca također su imale dobru priliku, ako ne obraniti lanjsko zlato, onda barem osvojiti medalju ali dva ispodprosječna rezultata Matee Gašparović (514) i Ane Puškarić (493) bila su dovoljna tek za peto mjesto. Obzirom na to da je na natjecanju nastupilo 10 ekipa i da su dvije (ŽKK Istra iz Poreča i KK Karlovac) odustale, peto mjesto i nije tako loše posebno kada se uzme u obzir da su ispred ŠKK Zagreb-Zaboky, ŠKK Podravke, ŽKK Splita i dr., a ispred njih su tek kuglačice najjačih i najbogatijih kuglačkih klubova koji su se u odnosu na lani značajno pojačali. Posebno se to odnosi na riječke klubove ŽKK Mlaku i prvakinje KK Rijeka KVIG.
Za ovaj (ipak) uspjeh juniorki KK Policajca izuzetno je zaslužna odlična Valentina Prpić koja je s 576 srušenih čunjeva bila među najboljim pojedinkama iz svih ekipa koje su nastupile, te Nikolina Marković, koja je na svoj imendan srušila solidnih 549 čunjeva.
Već za dva tjedna u Zagrebu bit će nova prilika za osvajanje odličja u juniorskoj konkurenciji jer je na rasporedu XIX. parovno prvenstvo RH na kojem će nastupiti i tri para "policajki".


Matea Gašparović i Nikolina Marković prve su nastupile u Bjelovaru.

Ozljanka Nikoliona Pavlaković u dresu ŽKK Mlake i Ana Puškarić.

Najbolje igračice današnjeg natjecanja: Valentina Prpić i Delničanka u dresu KK Rijeka KVIG - Snježana Kramar.
 

 
InfoStudio.hr